Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Alex25 είπε:Μιλανο πηγαινε με μη μονιμο γιατι αν πας με μονιμο και γινει η οποια στραβη(ευχομαι οχι) μετα τελος.
n094 είπε:μόλις το έγραψα στο άλλο θέμα που αφορά τα τατοο...
"...Δες εδώ: http://www.hairlossexperiences.com/view_...by=&page=1 έχει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.. δλδ ανθρώπων που συνδύασαν MP με μμ. Έχει αποτελέσματα και από τις δύο γνωστές κλινικές his hair και beuaty med. Προσωπικά εγώ προτιμώ τη δεύτερη μιας και το κάνουν με μη μόνιμο μελάνι που διαρκεί 2-3 χρόνια. Έτσι σε περίπτωση που δεν σου κάνει... δεν τραβάς "τα μαλλιά" σου...."
Τώρα όσον αφορά τα μεγάλα NW έχω ξαναγράψει... χωρίς μούσι και τρίχες στήθους δεν γίνεται δουλειά.... εκτός αν επικεντρωθείς σε ένα τμήμα και αφήσεις το άλλο ακάλυπτο... για έναν 5αρι-6άρι, με τα δικά μου χαρακτηριστικά (κυριότερο, το ότι έχω μικρό κεφάλι, άρα μικρότερη επιφάνεια για να καλύψω) χρειάζονται τουλάχιστον 4.000 μοσχεύματα από κεφάλι και άλλα 2.000 μοσχεύματα και από άλλα μέρη του σώματος και κυρίως από γένια για να έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
jmirko είπε:Alex25 είπε:Μιλανο πηγαινε με μη μονιμο γιατι αν πας με μονιμο και γινει η οποια στραβη(ευχομαι οχι) μετα τελος.
Ναι και εγώ για εκεί το βλέπω. Πήρα ήδη απάντηση και τιμές.
n094 είπε:μόλις το έγραψα στο άλλο θέμα που αφορά τα τατοο...
"...Δες εδώ: http://www.hairlossexperiences.com/view_...by=&page=1 έχει αρκετές τέτοιες περιπτώσεις.. δλδ ανθρώπων που συνδύασαν MP με μμ. Έχει αποτελέσματα και από τις δύο γνωστές κλινικές his hair και beuaty med. Προσωπικά εγώ προτιμώ τη δεύτερη μιας και το κάνουν με μη μόνιμο μελάνι που διαρκεί 2-3 χρόνια. Έτσι σε περίπτωση που δεν σου κάνει... δεν τραβάς "τα μαλλιά" σου...."
Τώρα όσον αφορά τα μεγάλα NW έχω ξαναγράψει... χωρίς μούσι και τρίχες στήθους δεν γίνεται δουλειά.... εκτός αν επικεντρωθείς σε ένα τμήμα και αφήσεις το άλλο ακάλυπτο... για έναν 5αρι-6άρι, με τα δικά μου χαρακτηριστικά (κυριότερο, το ότι έχω μικρό κεφάλι, άρα μικρότερη επιφάνεια για να καλύψω) χρειάζονται τουλάχιστον 4.000 μοσχεύματα από κεφάλι και άλλα 2.000 μοσχεύματα και από άλλα μέρη του σώματος και κυρίως από γένια για να έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω πολλές τρίχες στα μούσια (σχεδόν τίποτα) οπότε λίγο δύσκολο αυτό το πλάνο.. Και εγώ πιστεύω ότι έχω μικρό κεφάλι ή τουλάχιστον έτσι μου λένε..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kevork78 είπε:φιλε sp75, το καλοκαιρι αρχισα να βαζω μινοξιδιλη 5% απο 2% που εβαζα, οπως μου συνεστησαν απο την κλινικη, αρχισα να εχω πυτιρίδα (μεγαλα κομματια) και μετα μου ειπαν να επανελθω στο 2%. Τον Σεπτεμβριο που πηγα και με ειδαν, μου ειπαν οτι δεν αποδιδει αλλο και να την σταματησω.
Από πιο μηνα και μετά διαπίστωσες ότι πλέον κάτι δεν πάει καλά και χάνεις τα μμ μαλάκια; Μηπως το καλοκαιρι που πέρασε ήσουνα εκτεθειμενος για μεγαλα διαστηματα σε ήλιο; Μηπως το πρόβλημα ξεκίνησε με την χρήση κάποιου νέου shampoo ή νέας μάρκας μινοξιδίλης;kevork78 είπε:ευχαριστω για την απαντηση σου, για να καταλαβεις την εκταση του θεματος, περυσι τετοια εποχη ειχα περισσοτερα μαλλια (ημουν στον 5ο μηνα) απο οτι φετος. Φυσικα η μινοξιδιλη που εβαζα ενεργοποιησε πολλα θυλακια που δεν ειχαν πεθανει και σιγουρα εδω και 4 μηνες που σταματησα εχει αρνητικη επιδραση αλλα η απωλεια τον μμ δεν εξηγειται. Αυτο που μου λες μου το ειπαν και αυτοι αλλα εαν παλι βγουν και μετα πεσουν τι θα καταλαβουμε? Επισης η βιοψια θα διξει ενδεχομενως τι ειναι αυτο που εχει ο οργανισμος και τα απορριπτει σταδιακά?