Από που να αγοράσετε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Απ: Από που να αγοράσετε

ρε παιδια δεν μπορω να βρω απο που να τα παραγγειλω ολα τα σιτε δεν στελνουν ελλαδα ολοι εσεις απο που τα περνετε..??
βρηκα ενα σιτε www.salonweb.com που στελνει ελλαδα απο αμερικα και αμα ειναι πανω απο 100$ free shipping ξερετε αμα ειναι καλο στο σιτε..?
βασικα εγω δεν ξερω αν επιλεγω και τα σωστα προιντα για το tricomin λεω αυτο http://www.salonweb.com/tricomin/spray.htm ειναι το σωστο?και μου φενετε λιγο ακριβο :p και για το rogaine foam λεω αυτο ειναι το σωστο ?http://www.salonweb.com/men/rogaine/rogaine_for_men_foam.htm
συνολικη τιμη 124$ δλδ 96Ε καλη τιμη ειναι?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

_SPIROS είπε:
e-bay και όχι amazon;!
τελοσπα,πες μας όταν έρθει να κινηθούμε και εμείς-ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ!

ελα ρε φιλαρα ηδη τα εχω παρει εδω και μερες αν υπολογιζω καλα σε 11 εργασιμες μου ηρθαν
ολα καλως
απο ebay τα πηρα to amazon το ξερω ειναι σχεδον ιδιο με το εβαυ
απλα ετυχε να κανω εκει εγγραφη πληρωνω μεσω paypal και πολυ με βολευει

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

τι θελεις πανο να παρεις να σου πω
καταρχην σε ενδιαφερει να αγορασεις απο ebay
εγω ψιλο σταματησα να αγοραζω πλεον απο σελιδες διαφορες που επαιρνα παλια
και οτι θελω το βρισκω στο ebay
το http://www.salonweb.com/ ειδα οτι προσφερει δωρεαν μεταφορικα πανο απο 75 δολλαρια
οποτε καλο ειναι αυτο
το spary tricomin αυτο ειναι και ναι ειναι λιγο ακριβο αλλα πολυ καλο

α..εσυ δλδ τα περνεις ολα απο το ebay?αλλα τα εκανα μια σουμα ολα μαζι και μου βγενει πιο φθηνα απο το αλλο site απλα δεν ξερω αμα ειναι καλο..!!
και ηθελα να ρωτησω απλα αν ειναι σωστα αυτα τα προιοντα που διαλεξα

τελικα πιο φθηνα ειναι απο το ebay τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλα ελπιζω να ειναι παναγιωτη το κριμα στο λαιμο σου :p

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

panagiotis είπε:
τελικα πιο φθηνα ειναι απο το ebay τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλα ελπιζω να ειναι παναγιωτη το κριμα στο λαιμο σου :p
χιχι ελα ρε εγω αγορασα και ολα πηγαν μια χαρα αν ειναι να κανεις αγορα απο εκει δωσε μου το Link να παω να τσεκαρω το προιον πριν το αγορασεις να δω και το seller το reputation και λοιπα τα εξοδα αποστολη μπλα μπλα,,,,,,,,,,
και να σου πω πιο αναλυτικα και καλα οκ

Παναγιωτης είπε:
[quote author=panagiotis link=topic=10.msg3631#msg3631 date=1226675098]
χιχι ελα ρε εγω αγορασα και ολα πηγαν μια χαρα αν ειναι να κανεις αγορα απο εκει δωσε μου το Link να παω να τσεκαρω το προιον πριν το αγορασεις να δω και το seller το reputation και λοιπα τα εξοδα αποστολη μπλα μπλα,,,,,,,,,,
και να σου πω πιο αναλυτικα και καλα οκ
[/quote]
Δεν με προλαβες τα ειχα αγορασει είδη δεν πειραζει το κοιταξα εγω ο ενας ειχε 100% και ο άλλος 99.5%

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

magic810

New Member

dim to regaine γιατι να το παραγειλεις αφου υπαρχει και στην ελλαδα....και βλεπω οτι πας να το παραγγειλεις απο βρετανια...οπου υπαρχει η λιρα.... ::)
καλυτερα να το παρεις απο ελλαδα.....και χωρις μεταφορικα.....τωρα για to revivogen...πιο φθηνα νομιζω οτι θα σου ρθει αν το παραγγειλεις απο to site της εταιριας..

dim74

Member

το revivogen βγαινει οσο και απο το σαιτ της ιδιας της εταιρειας ενω το regaine βγαινει 15 ευρω και στην ελλαδα κανει 30!

Άκης

Administrator

jim250781, το κατάστημα που λες, έχει ακριβώς την ίδια τιμή (το 3μηνο πακέτο), με την εταιρία.
Άσε που η εταιρία σου παρέχει και φτηνή και άμεση αποστολή.

jim250781

Member

Άκη άμα επισκεφτείς το πρώτο site έχει κουπόνια που σου κάνει έκπτωση 20%
για αυτό και το έχω τονίσει στο τέλος!

Άκης

Administrator

Δεν το πρόσεξα, sorry.Όταν θα ξαναπαραγγείλω, θα το τιμήσω το site που αναφέρεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ναι προσεξτε ομως εχω βρει revivogen με 50 dollars
αλλα η ημερομηνια ληξης :'( :-\ :'(

μου φαινεται ΜΗ ΛΟΓΙΚΟ η εταιρια να το εχει πιο ακριβο και ενα αλλο καταστημα πιο φτηνο
δεν στεκει
καλο ειναι να το τσεκαρετε 2 φορες πριν παρετε απο οπουδηποτε

jim250781

Member

Φίλε Παναγιώτη λογική η απορία...
Απλά το συγκεκριμένο σαιτ έχει κουπόνια...Επομένως είναι καθαρά θέμα προσφοράς μέχρι να λήξουν αυτά(και μέχρι να βγουν άλλα)

dim74

Member

KIRKLAND MINOXIDIL 5% EXTRA STRENGTH MEN

παναγιωτη το ειχες παραγγειλει διαβασα...ειναι καλο προιον σε σχεση με το regaine?να παρω αυτο η να δωσω κατι παραπανω και να παρω το ιδιο το regaine?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα