Απο που αγοράζουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panayotis19

New Member
Απ: Απο που αγοράζουμε

επειδή θέλω άμεσα να μου έρθει regain 5% ενώ έχω ήδη παραγγείλει από ebay ξέρω πως θα argisi σε πιο site θα βρω φτηνό regain 5% k η έρθει k γρήγορα ?

soylios

Member

ψαξε σε λίγο σε προηγουμενες σελιδες αυτου του θεματος γραφουν μερικοι καποια καλα site και σε ποσο καιρο τους ηρθαν τα πραματα

παντως μην κανεις το λαθος να αγορασεις απο αμερικη μονο απο ευρωπη που δεν περνανε τελωνειο τα πραματα, το ελληνικο κρατος ειναι ενα μπουρδελο ατελειοτο εγω εκανα μια παραγγελεια απο αμερικη σε 4 μερες ηρθαν ελλαδα τα πραματα και εδω και 11 εργασιμες ειναι ακομα στο τελωνειο συν οτι εχω και την αγωνεια μη μου τα κρατησουν και πληρωσω κανα 100ρικο νταβατζιλικι για να μου τα εκτελωνησουν

dim74

Member

αν το δεμα με προιοντα τριχοπτωσης στο σταματησαν στο τελωνειο θα σου ζητησουν για να περασει αδεια απο τον εοφ και μετα θα πληρωσεις αναλογα την αξια των προιοντων και αρκετα χρηματα για τον εκτελωνισμο!εγω σε αναλογη περιπτωση επεστρεψα μετα απο συνεννοηση το δεμα στην αμερικη κι ενω για εκτελωνισμο μου ζητουσαν 230 ευρω,η εταιρεια μου το εστειλε παλι με δικο της κοστος με usps που της ζητησα την δευτερη φορα,δεν ειχα κανενα προβλημα στο τελεωνειο και πληρωσα στο ταχυδρομειο μονο 11 ευρω!

soylios

Member

ναι, την διαβασα την περισπτωση σου φιλε κατι βιταμινες και βοτανα παρηγγειλα αξιας 120 ευρω εκ των οποιων τα 35 ειναι εξοδα αποστολης δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα με εοφ , μπορεις σε παρακαλω να μου απαντησεις σε καποια πραματα, αν σου σταματησουν τα πραματα το γραφει στην ενημερωση στο USPS? και τι γινετετε σε ειδοποιουν αυτοι οτι κολησε η παραγγελεια η πρεπει να τους παρω τηλεφωνο εγω να δω τη γινετε?

επισης εχω διαβασει περιπτωσεις που εκαναν και ενα μηνα να περασει παραγγλεια απο τελωνειο και απο οτι πληροφωρηθηκα 12-13 ειχαν απεργεια οι τελωνειακοι επομενως 9 εργασιμες ειναι εκει η παραγγελεια μου, εσυ ποσες μερες περιμενες να περασουν τα πραματα σου?

SHOOTER

Member

Παλαιότερα που περίμενα δέμα μέσω usps και είχα μιλήσει με τελωνείο μου είχαν πει ότι εάν ο label number ξεκινάει με το γράμμα L δεν εντοπίζεται στην Ελλάδα (μόνο Αμερική) και δεν ελέγχεται από το τελωνείο.Και καλό και κακό επομένως...

cool11

Well-Known Member

Παρηγγειλα regain foam απο minoxidil-direct. Αλλα δεν εχουν tracking.
Σε email που τους εστειλα, πριν στειλουν την παραγγελια, μου ειπαν οτι δεν βαζουν tracking για να μην κινησουν υποψιες και εχω προβληματα στο τελωνειο.
Βαρεθηκα να τους ξαναστειλω mail να τους πω, τι τελωνειο ρε παιδια, ευρωπαικη ενωση ειμαστε κι εμεις.
Και τωρα αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει η παραγγελια.
1 βδομαδα? 2?
Ρωταω γιατι το ελτα στην περιοχη μου ειναι τοσο βραδυκινητα, που μπορει το δεμα να εχει φτασει, και να κανουν μια βδομαδα μεχρι να σου φερουν την ειδοποιηση.
Ποτε να υποθεσω οτι η παραγγελια μου θα εχει φτασει σιγουρα, οποτε ανεξαρτητα απο το αν εχω λαβει ειδοποιηση απο τα ελτα, να παω να αναζητησω μονος μου το δεμα?

papanas

New Member

Καλησπέρα, αρχικά μπράβο σας, πολύ καλή ιδέα να δημιουργηθεί ένα θέμα από που μπορούμε να προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας, στην ατελείωτη αναζήτηση μου σε ελληνικά και ξένα websites και αφού δοκίμασα και παρήγγειλα και από κάποια κατέληξα σε ένα πολύ ενδιαφέρον e-shop που μέχρι στιγμής με καλύπτει πολύ καλά και πάνω από όλα βρίσκεται Ελλάδα και αγοράζω με αντικαταβολή, χωρίς να χρειάζεται να δίνω πιστωτικές κάρτες, η ιστοσελίδα λέγεται www.simpliromatadiatrofis.net, και τιμές πολύ καλές...............

tropheus

Well-Known Member

papanas είπε:
Καλησπέρα, αρχικά μπράβο σας, πολύ καλή ιδέα να δημιουργηθεί ένα θέμα από που μπορούμε να προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας, στην ατελείωτη αναζήτηση μου σε ελληνικά και ξένα websites και αφού δοκίμασα και παρήγγειλα και από κάποια κατέληξα σε ένα πολύ ενδιαφέρον e-shop που μέχρι στιγμής με καλύπτει πολύ καλά και πάνω από όλα βρίσκεται Ελλάδα και αγοράζω με αντικαταβολή, χωρίς να χρειάζεται να δίνω πιστωτικές κάρτες, η ιστοσελίδα λέγεται www.simpliromatadiatrofis.net, και τιμές πολύ καλές...............

Σχετικά καλές τιμές αλλά με πολύ μικρή ποικιλία προϊόντων ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Anar είπε:
Καποιο site για αγορα minoxidil 15% απο ευρωπη υπαρχει;;;;;
απο ευρωπη εδω http://www.amazon.co.uk/MINOXIDIL-15%25-60ml-Month-Supply/dp/B004HZM8M2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328849032&sr=8-1
απο αμερικη εδω http://www.minoxidilmax.com/products.php

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

warrior

New Member

Ρε παιδιά τι εγινε με το dualgen to 15????? ??? το ειχα παρει 85 ευρο και τωρα το βρίσκω 140 λιρες και ειναι και χωρις PG.ξερει κανεις που αλλου το πουλάνε?

kapa

Μέλος του προσωπικού

warrior είπε:
Ρε παιδιά τι εγινε με το dualgen to 15????? ??? το ειχα παρει 85 ευρο και τωρα το βρίσκω 140 λιρες και ειναι και χωρις PG.ξερει κανεις που αλλου το πουλάνε?
απο αμερικη αν προλαβεις.
απεσυραν καποια προιοντα,συγκεκριμενα τα σκευασματα που ειχαν οχηματα απορροφησης azelaic acid,tretinoin,hydrocortisone.
τελος οι 15αρες μινοξ

papanas

New Member

Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το eshop, εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ γιατί στέλνει και με αντικαταβολή, έχει αρκετά προϊόντα σχετικά με το hairloss......

papanas

New Member

α καλά το έχουμε χάσει, ξέχασα να γράψω το link, συγνώμη, www.simpliromatadiatrofis.net!!!!!

Faderberg

Member

Βρήκα το παρακάτω site που πουλάει ένα παρόμοιο προιόν με το toppik (Samson). Είναι πάνφθηνο, σχεδόν στο ένα τρίτο της τιμής σε σχέση με άλλα sites. Το δίνω για όσους τυχαίνει να μην το ξέρουν. Μπορείς να παραγγείλεις και το περιεχόμενο μόνο του, χωρίς το container

http://www.keratinresearch.com/hair-building-fibers.html
Στο κράτημα επάνω στις τρίχες φαίνεται λίγο πιο αδύναμο από το toppik, αλλά ίσως να εξαρτάται και από το μαλλί του καθενός.

Υπάρχει και αυτό που είναι επίσης φθηνό (Focus)
http://www.hairlosswatch.com/hair-fibers.html

Έχω παραγγείλει και από τα δύο, είναι αξιόπιστα.

Μπλουζα