Απο που αγοράζουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairfull

Member
Απ: Απο που αγοράζουμε

magic810 είπε:
http://www.bulkactives.com/categories/allproducts_af.htm

πολυ ενδιαφέρον site για αυτους που δυσκολευονται να βρουν προσθετα στις θεραπειες τουσ....
Μόλις πήρα από εδώ Polysorbate 80 για 5.5€ μέσω paypal μαζί με τα μεταφορικά και περιμένω να δω, αν και πότε θα έρθει!! λέει ότι είναι 50gr.... πιστεύω ότι είναι αρκετό!! ή όχι?

GK

New Member

Σπύρος είπε:
[quote author=GK link=topic=126.msg30042#msg30042 date=1269507323]
Παιδιά, θέλω να αγοράσω Revivogen, επειδή θέλω να αποφύγω εκτελωνισμούς κτλ να παραγγείλω από http://www.pharmacy2u.co.uk ? Είναι τσεκαρισμένο το εν λόγο site ?
ναι αρχηγόπουλο-χαλαρά!
[/quote]

Ευχαριστώ ρε τσάκαλε, βιάστηκα γμτ και την έκανα την παραγγελία από https://www.combat-hair-loss.co.uk/ ελπίζω να μην έκανα βλακεία, εντωμεταξύ στο mail επιβεβαίωσης παραγγελίας που παραθέτει ώς mail τo [email protected], ψιλοκαμία σχέση. Είχε και καλή προσφορά, όχι ότι το έχω ψαξει πολύ, 6 μπουκαλάκια Revi (Τζούλια δεν ξέρω εάν είχε) 135 ευρά μαζί με μεταφορικά.

ΥΓ.Είναι η πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσω το εν λόγο προϊόν, ελπίζω να κάνει δουλείτσα.

ANAR

Well-Known Member

boost είπε:
http://cgi.ebay.co.uk/12-Month-Hair-Regrowth-Kirkland-MEN-5-Minoxidil-NEW_W0QQitemZ290415993726QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item439e24637e
12μηνη Hair Regrowth Kirkland MEN 5%Minoxidil NEW
μονο 26 ευρω????
Γιατι ειναι τοσο φτηνο ρε παιδες????

Mερικες φορες κατι τέτοιες τιμες πρεπει να μας προβληματιζουν λιγο δεν ξερω ::)

GK

New Member

Παιδιά, την παραγγελία που έκανα 25 του μηνός ακόμα να μου την αποστείλουν από το https://www.combat-hair-loss.co.uk/ μπήκα στο site να κάνω track το οrder μου και μου γράφει ότι είναι On hold- this is normally whilst we contact you in regards to your payment και ότι είναι On hold authorised by AS failed security checks εντωμεταξύ επικοινώνησα με την τράπεζα και μου είπαν ότι τα λεφτά τα έχουν πάρει από το site 25 του μηνός, έστειλα στο site 2 mail και ακόμα ούτε καν μου έχουν απαντήσει...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, τουλάχιστον ας μου απαντήσουν.

Update: Μου απάντησαν σήμερα το πρωϊ, το λάθος ήταν δικό μου ίσως, θέλουν μια σκαναρισμένη διέυθυνση για επιβεβαίωση και θα μου τα στείλουν.

mikipitri

Member

έχω παραγγείλει από ebay από τις 7/4 και ακόμα δεν έχει έρθει κάτι...
είναι λογικό τόσες μέρες ή εγώ βιάζομαι υπερβολικά???

mikipitri

Member

Και, αλήθεια, επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω πώς θα το παραλάβω???
θα έρθει σπίτι ή θα με ειδοποιήσουν από το ταχυδρομείο???
pls popay heeeeeeeeeeeeeeeeelp....... :( :(

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

τι μεταφορικά επέλεξες;
έχει διαφορά αν διάλεξες απλό ταχυδρομείο ή courier..

με απλό ταχυδρομείο θα έρθει ειδοποίηση στο σπίτι-παραλαμβάνεται από το ταχυδρομείο της περιοχής σου=>αργεί,
με courier θα γίνει παράδοση στο σπίτι=>είναι πιο γρήγορο

mikipitri

Member

Class: Priority Mail International Parcels
Service(s): International Letter
Status: Shipment Accepted

αυτο είναι απλό ταχυδρομείο Σπύρο???

hairfull

Member

hairfull είπε:
[quote author=magic810 link=topic=126.msg4491#msg4491 date=1229374070]
http://www.bulkactives.com/categories/allproducts_af.htm

πολυ ενδιαφέρον site για αυτους που δυσκολευονται να βρουν προσθετα στις θεραπειες τουσ....
Μόλις πήρα από εδώ Polysorbate 80 για 5.5€ μέσω paypal μαζί με τα μεταφορικά και περιμένω να δω, αν και πότε θα έρθει!! λέει ότι είναι 50gr.... πιστεύω ότι είναι αρκετό!! ή όχι?
[/quote]
:worshipper :worshipper μου ήρθε προχθές και μάλιστα συστημένο!! θα το έχω υπόψη μου το site και το προτείνω πλέον και σε σας!! :worshipper :worshipper

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mikipitri

Member

mikipitri είπε:
Και, αλήθεια, επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω πώς θα το παραλάβω???
θα έρθει σπίτι ή θα με ειδοποιήσουν από το ταχυδρομείο???
pls popay heeeeeeeeeeeeeeeeelp....... :( :(

τελικά το παρέλαβα σήμερα το πρωί!!!
με united statespostal service και ήρθε σε 7 ημέρες!!!
και από ελλαδιστάν να το είχα πάρει νωρίτερα δεν θα ερχόταν!!!
παραγγείλτε άφοβα από ebay!!!
γλυτώνετε πολλά χρήματα!!! 12μηνη θεραπεία με kirkland την πήρα όσο θα έπαιρνα 2 μπουκαλάκια...

vayero

Member

θελω να παραγγειλω rogaine 5% foam απο biovea (4μηνο πακετο), αλλα πηγαινοντας να κανω την παραγγελια μου δημιουργησε μια ανησυχια οταν επιλεγοντας πληρωμη με paypal δεξιοτερα απο την στηλη με τα στοιχεια μου ειχε ενα κουτακι με paypal username (το email δηλαδη) & password! ειναι ασφαλες να γραφεις το password του paypal σε οποιοδηποτε site μπαινεις? επισης γνωριζει κανεις ποσο γρηγορα ερχονται απο biovea με απλο ταχυδρομειο? προβληματα με το συγκεκριμενο site ειχε καποιος-α?

aleksandros

New Member

Σε επτα μερες θα το εχεις στα χερια σου το αργοτερο εγω παρηγγηλα απο εκει αλλα οχι μεσο paypal.
Με ταχυδρομειο ερχονται.

giannis1991

Well-Known Member

aleksandros είπε:
Σε επτα μερες θα το εχεις στα χερια σου το αργοτερο εγω παρηγγηλα απο εκει αλλα οχι μεσο paypal.
Με ταχυδρομειο ερχονται.

δηλαδη στο φερνουν σπιτι????να το παρεις απο το ταχυδρομειο εσυ δε γινεται????(ειμαι λιγο ασχετος)

max_os

New Member

οι τελευταίες μου αγορές ΄μέσω διαδυκτίου ήταν από την ΒΙΟνΕΑ, νομίζω πριν κανένα δίμηνο.
Πριν μερικές μέρες μου χτυπήσαν την πιστωτική κάρτα.
Δεν συνηθίζω να αγοράζω- χρησιμοποιώ την πιστωτική αλλά στο συγκεκριμένο site δεν μου δέχθηκε την προπληρωμένη της Πειραιώς.
Ετσι τώρα προσπαθώ να "σώσω" περι τα 600,00 με 700,00 ευρώ.
Θέλει την προσοχή μας!!

vayero

Member

Μάχος είπε:
οι τελευταίες μου αγορές ΄μέσω διαδυκτίου ήταν από την ΒΙΟνΕΑ, νομίζω πριν κανένα δίμηνο.
Πριν μερικές μέρες μου χτυπήσαν την πιστωτική κάρτα.
Δεν συνηθίζω να αγοράζω- χρησιμοποιώ την πιστωτική αλλά στο συγκεκριμένο site δεν μου δέχθηκε την προπληρωμένη της Πειραιώς.
Ετσι τώρα προσπαθώ να "σώσω" περι τα 600,00 με 700,00 ευρώ.
Θέλει την προσοχή μας!!

υποπτο αυτο ε? τελικα εκανα χθες βραδυ την παραγγελια με επιλογη paypal στο οποιο εχω βαλει μια prepaid τραπεζας κυπρου. μου εκανε εντυπωση που στο τελικο σταδιο παραγγελιας για πληρωμη δεξια βγαζει το κουτακι με paypal και μου ζηταει το email (username) & το PASSWORD!!! αν καποιος εχει κανει παραγγελια απο εκει η εκτος ebay γενικοτερα αν μπορει ας πει την εμπειρια του και γενικοτερα αν το βλεπετε σωστο αυτο που ζητουσε γιατι δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο μονο μια φορα στο dr lee κατευθειαν απο πιστωτικη

NoMoreLoss

New Member

vayero79 είπε:
θελω να παραγγειλω rogaine 5% foam απο biovea (4μηνο πακετο), αλλα πηγαινοντας να κανω την παραγγελια μου δημιουργησε μια ανησυχια οταν επιλεγοντας πληρωμη με paypal δεξιοτερα απο την στηλη με τα στοιχεια μου ειχε ενα κουτακι με paypal username (το email δηλαδη) & password! ειναι ασφαλες να γραφεις το password του paypal σε οποιοδηποτε site μπαινεις? επισης γνωριζει κανεις ποσο γρηγορα ερχονται απο biovea με απλο ταχυδρομειο? προβληματα με το συγκεκριμενο site ειχε καποιος-α?

δώστε προσοχή στο σήμα eBay buyer protection και στο Shipping and payments για να υπολογίζετε το ακριβώς ποσό της αγοράς σας και αν το στέλνουν Ελλάδα. το paypal είναι αρκετά καλό και ασφαλή σας το λέω γιατί αγοράζω απο νετ 3 χρόνια

vayero

Member

giannis13 είπε:
ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα του biovea?

επειδη εκανα προχθες την παραγγελια, αν επιλεξεις το απλο ταχυδρομειο (royal mail - δηλαδη το αντιστοιχο βρετανικο ελτα) ειναι δωρεαν (με την προυποθεση οτι οι αγορες ειναι πανω απο 29 λιρες). μετα εχει courier με 11 ευρω περιπου και express courier με 22 ευρω περιπου. εγω προτιμησα το πρωτο και αναμενω τωρα, αυτο κανει περισσοτερες μερες απο τα αλλα, ελπιζω να ερθουν συντομα και χωρις προβληματα. θα ενημερωσω για ο,τι νεοτερο, αλλωστε ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω απο εκει, αλλη μια φορα το περασμενο καλοκαιρι απο dr lee εχω ξαναγορασει απο εξωτερικο.
ξεχασα να επισημανω οτι αγορασα απο το βρετανικο, δηλαδη το www.biovea.net

Μπλουζα