Απο που αγοράζουμε

Hairboost

Member
Απ: Απο που αγοράζουμε

Στο pharmacy2u.co.uk θελω να αγορασω Proscar (Finasteride) 5mg αλλα λεει Buy now (with private prescription) δηλαδη Αγοράστε τώρα (με την ιδιωτική ιατρική συνταγή). Τι μπορω να κανω??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

alexXXX

Active Member

Xaris28 είπε:
Προχτές έπεσε το μάτι μου στο www.minoxidilmax.com. Έχει διάφορα προϊόντα μινοξιδίλης σκέτα ή σε συνδυασμό με DHT blockers.Τώρα για το αν είναι αξιόπιστα θα σας γελάσω... :chinscratch
Έχει ψωνίσει κανείς από εκεί?
εγω πηρα καποια πραγματα εχω πληρωσει αλλα εχουν περασει 2 βδομαδες κ δεν εχουν ερθει

aleksandros

New Member

παρηγγηλα απο το biovea rogaine foam 5% ξερετε περιπου ποσο καιρο κανει να το στηλουν?

Hairboost

Member

Σπύρος είπε:
[quote author=boost link=topic=126.msg28696#msg28696 date=1268235134]
[quote author=Σπύρος link=topic=126.msg28643#msg28643 date=1268209734]
δες και άλλα site,
που δίνουν χωρίς συνταγή ;)
Για βοηθα λιγο :(
[/quote]
ebay ;)
[/quote]
το ebay.uk το κοιταξα πρωτο πρωτο εδω και μερες. Δεν εχει μαλλον δεν αφινει το site να τα πουλανε

Παιδια βρηκα αυτο
http://www.pharmacydirectgb.co.uk/proscar-finasteride-tablets-p-805.html
ειναι το σωστο κουτι? να προχωρησω σε παραγγελια??? ::)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

5mg finasteride είναι-κόβεις το κάθε χάπι από 1/8-1/6-έως 1/5 και κάνεις την δουλειά σου ;)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

γιατι ρε boost δεν παιρνεις απο φαρμακειο ελληνικο η τιμη της αξιζει
απο τα λιγα πραγματα που η τιμη δεν ειναι υπερβολικη
προτιμησε τα παρα να ψαχνεις να βρεις καποιο αξιοπιστο site giα να αγορασεις
παντως να προσεχεις πολυ κυκλοφορουν και μουφες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairfull

Member

Διάβασα τις πρώτες 2 σελίδες (...θα διαβάσω και τις άλλες) αλλά ως τώρα δεν γράφετε πόσο είναι τα έξοδα αποστολής! Για μένα πολύ σημαντικό γιατί πολλές φορές σου ζητάνε 2 και 3 φορές την αξία το εμπορεύματος για να στο στείλουν!
Εμένα πάντως θα με βοηθούσε πολύ να το έβλεπα γραμμένο και αυτό!
Έχω φτάσει πολλές φορές στο τελικό στάδιο της αγοράς και να μπορέσω να διαπιστώσω τα έξοδα αποστολής .... και εκεί ήταν που τρόμαζα!!! :-[ :-X :down
εγώ ψωνίζω από ebay από καταστήματα που τα έχω πλέον εμπιστοσύνη! Το θετικό στο Ebay είναι ότι γράφει από την αρχή πόσο είναι τα έξοδα αποστολής ... και έτσι έχω βρει την υγειά μου! Δεν τα έχει όμως όλα και έτσι θα ήθελα να απευθυνθώ και γω σε "κατάστημα" από το οποίο ψωνίζετε εσείς! Αρκεί α ξέρω τα έξοδα αποστολής!!

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

στο ebay να προσεχετε πολυ τις αγορες σας ειδικα σε τετοιου ειδους πραγματα
βασικα δεν ξερω αν επιπρεπετε να πουλαει κανεις ουσιες οπως η φιναστεριδη

αν ψαχνετε για αξιοπιστη φινα πουλαει και ο lee και γενικως ο lee εχει ποιοτικα προιοντα
παο τιμες μας τα χαλει λιγο

boost εσυ εκει που εισαι στο εξωτερικο
τα αντιστοιχα φαρμακεια δεν πουλαν εκει φιναστεριδη
λογικα εφοσον πωλουνται για αλλο λογο η τιμη τους θα ειναι λογικα

pankal

Member
kirkland 5%

καλησπέρα,
εχει αγορασει κανεις απο εδω?[http://cgi.ebay.com/12-Month-Hair-Regrowth-Kirkland-MEN-5-Minoxidil-NEW_W0QQitemZ300409910418QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item45f1d37492]
διαφορετικα κανένα έγκυρο και οικονομικο site?
ευχαριστω

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

μην ανοίγεις νέο θέμα χωρίς να κάνεις "αναζήτηση"-δες παραπάνω τι έχει γραφτεί γιαυτό που ρωτάς

hairfull

Member

Ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο online φαρμακείο που δέχεται πληρωμές με Paypal ???

ΥΓ:...και με υποφερτά έξοδα αποστολής!!

GK

New Member

Παιδιά, θέλω να αγοράσω Revivogen, επειδή θέλω να αποφύγω εκτελωνισμούς κτλ να παραγγείλω από http://www.pharmacy2u.co.uk ? Είναι τσεκαρισμένο το εν λόγο site ?

Μπλουζα