Αποφαση για μεταμοσχευση - Βοηθεια απο τους εμπειρους

Gio

New Member
krhtikos21 είπε:
και εγώ είχα πολύ κακή άποψη για την D*I.τώρα κοντεύουνε να μου την αλλάξουνε αλλά έχω αρκετές ενστάσεις ακόμα διότι εδω μέσα βλέπω περιστατικά πολύ εύκολα με ιδανικές συνθήκες, πχ σπαστό μαλλί, ξανθός.
ακόμα και η hdc έχει κάνει στο παρελθον πολύ δύσκολα περιστατικά που λες δεν παίζει να άλλαξαν τόσο.Βέβαια τότε είχε άλλους γιατρούς πχ bisanga, Γεωργίου και ήταν για μένα αδιαμφισβήτητα η καλύτερη κλινική στην Ευρώπη και μία των κορυφαίων στον κόσμο.Και τώρα διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο αλλά φύγανε οι γιατροί της. όχι πως ο Μάρας πχ δεν είναι καλός και εγώ τους εμπιστευόμαι δε λέω ήμουνα ένα βήμα πριν κάνω με αυτούς αλλά δεν θεωρώ πως φτάνουν το παλιό τους επίπεδο διότι την κλινική την κάνει ο γιατρός και όχι το brandname.Kαι γενικά δεν είναι τυχαίο που ο άλλος ζητάει πχ 10000 για να σου κάνει επέμβαση και ο άλλος 5000.Προφανώς κτ παραπάνω κάνει και το γνωρίζει και ο ίδιος πολύ καλά.
Μακάρι να έχει αλλάξει η D*I προς το καλύτερο,πραγματικά το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και να έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα πολλών επιλογών και να μην πέφτουμε πάνω σε άτομα που μας βλέπουν σαν ευρώ.

Κανένα περιστατικό δεν είναι εύκολο αγαπητέ Krhtike21. Kάθε άνθρωπος έχει διαφορετικό μαλλί, διαφορετικές προσδοκίες, και διαφορετική τσέπη. Το χρηματικό μπορώ να στο αναλύσω πολύ εύκολα και δεν εχει να κάνει με το "κάτι παραπάνω θα ξέρει". Αν μιλάμε για θέμα γνώσεων, τότε δεν τίθεται καμία αμφισβήτηση για την D*I η οποία πρωτοπορεί διοργανώνοντας σεμινάρια κάθε χρόνο σε παγκόσμιο επίπεδο με κορυφαίους γιατρούς. Ταυτόχρονα έχει ιδρύσει πρότυπη Ακαδημία εκπαίδευσης γιατρών αλλά αυτό είναι πιο εσωτερικό θέμα και δεν θέλω να το αναλύσω εδώ.

Επαναλαμβάνω, κάθε ένας έχει δικαίωμα να κάνει την επιλογή του ή και την κριτική του, αρκεί να τεκμηριώνει αυτά που λέει παρέχοντας το αντίστοιχο υλικό.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krhtikos21

Member
κοίτα τα συγκεκριμένα της d*i εδώ μέσα κυρίως είναι εύκολα.δεν είναι πχ όπως billy tramp που ειναι 23 με επιθετική σχετικά τριχόπτωση που αυτό είναι πολυυυυυυ δύσκολο περιστατικό γτ εκεί πατάς τα όρια γτ ξέρεις σε 2 χρόνια θέλει κ άλλες επεμβάσεις, πολύ σωστή κατανομή δότριας, ένα λάθος είναι μοιραίο εκεί.τώρα πχ αν είσαι 35 νοργουντ 2 χαίρω πολύ μπορεί να ξαναχρειαστείς μετά από 10 χρόνια.
 

n094

Active Member
Παίδες εγώ τα έχω ξαναπεί. 1η μμ στην DHI το 2006: αποτέλεσμα μέτριο αλλά αποδεκτό. Επόμενες μμ πάλι στην DHI μετά το 2010 η μέρα με τη νύχτα και βέβαια νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από το αποτέλεσμά μου. Όσο για τους γιατρούς της: 4 έχουν δουλέψει στο κεφάλι μου και οι 4 ήταν πάρα πολύ καλοί. Επίσης έχω τονίσει και εγώ, όπως και ο Γιώργος, ότι δεν είναι δυνατόν όταν κάνεις τόσα περιστατικά τον χρόνο να μην έχεις και μέτρια αποτελέσματα για δίαφορους λόγους (και λόγους που αφορούν τους χειρισμούς από ασθενείς). Πιστέψτε με, άλλο να κάνεις 12-14 μμ το μήνα όπως κάνουν οι περισσότερες από τις υπόλοιπες γνωστές κλινικές και άλλο 30 χ 40 τόσες κλινικές που έχει η DHI = πάνω από 1000 το μήνα. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω στην DHI είναι το θέμα πυκνότητας στο οποίο για διάφορους λόγους πολύ δύσκολα ανεβαίνουν στο πάνω από 40 μοσχ/εκ2 σε ένα σέσιον και άρα για να πετύχεις το 60άρι ή 70άρη πρέπει να πας για δύο μμ.
 

Gio

New Member
n094 είπε:
Παίδες εγώ τα έχω ξαναπεί. 1η μμ στην D*I το 2006: αποτέλεσμα μέτριο αλλά αποδεκτό. Επόμενες μμ πάλι στην D*I μετά το 2010 η μέρα με τη νύχτα και βέβαια νομίζω ότι αυτό φαίνεται και από το αποτέλεσμά μου. Όσο για τους γιατρούς της: 4 έχουν δουλέψει στο κεφάλι μου και οι 4 ήταν πάρα πολύ καλοί. Επίσης έχω τονίσει και εγώ, όπως και ο Γιώργος, ότι δεν είναι δυνατόν όταν κάνεις τόσα περιστατικά τον χρόνο να μην έχεις και μέτρια αποτελέσματα για δίαφορους λόγους (και λόγους που αφορούν τους χειρισμούς από ασθενείς). Πιστέψτε με, άλλο να κάνεις 12-14 μμ το μήνα όπως κάνουν οι περισσότερες από τις υπόλοιπες γνωστές κλινικές και άλλο 30 χ 40 τόσες κλινικές που έχει η D*I = πάνω από 1000 το μήνα. Το μόνο μειονέκτημα που βλέπω στην D*I είναι το θέμα πυκνότητας στο οποίο για διάφορους λόγους πολύ δύσκολα ανεβαίνουν στο πάνω από 40 μοσχ/εκ2 σε ένα σέσιον και άρα για να πετύχεις το 60άρι ή 70άρη πρέπει να πας για δύο μμ.

Θυμάσαι φίλε Νίκο, οτι σε είχα ρωτήσει και προσωπικώς για το θέμα πυκνότητας και το τι γίνεται αναλυτικά. Μου απάντησαν οτι για να υπάρχει βιωσιμότητα των μοσχευμάτων είναι καλύτερα να πας αρχικά (μιλάμε για άδειες περιοχές του κεφαλιού) συντηρητικά στο θέμα πυκνότητας αφου η ροή του αίματος σε τέτοιες περιοχές είναι μειωμένη, δεδομένου οτι δεν υπάρχουν πια ενεργοί θύλακες να τραφούν. Αν πας για το 60-70 ανα εκ2 τότε σίγουρα θα έχεις απώλειες.
Φαντάσου οτι για να πετύχουμε σε μένα το ανάλογο ποσοστό σε μονά τριχοθυλάκια στην hairline, στηριχθήκαμε και στα μοσχεύματα της προηγούμενης ΜΜ.
 

ROBOT

Member
Kalhspera paidia eixa kanei 2010 d..i metamosxeysh FUE(mega synedria) me metria apotelesmata eida kai se kupro peristatika ma se puknwsh....den!!An thes pyknwsh kapoioi leN mono stip na telioseis kserei kaneis h exei dei kaneis kapoio apotelesmata apo Dr G...as.Eida polla peristatika poly gnwstwn kai htan tromera paizei poly fotoshopEyxaristw.
 

Gio

New Member
ROBOT είπε:
Kalhspera paidia eixa kanei 2010 d..i metamosxeysh FUE(mega synedria) me metria apotelesmata eida kai se kupro peristatika ma se puknwsh....den!!An thes pyknwsh kapoioi leN mono stip na telioseis kserei kaneis h exei dei kaneis kapoio apotelesmata apo Dr G...as.Eida polla peristatika poly gnwstwn kai htan tromera paizei poly fotoshopEyxaristw.

Φίλε robot, δεν έχει σημασία η τεχνική που θα επιλέξεισ αλλά ο αριθμός των μοσχευμάτων(και κατ'επεκταση των τριχών) που θα μεταμοσχευθούν. Η fue πράγματι έχει κάποιους περιορισμούς αλλά σε γλιτώνει από τον μπελά της ουλής, των ραμμάτων και του κουρέματος. Οσο αφορά τον γιατρό που ρωτάς και εγω έχω .....ακούσει, αλλά δεν έχω δει! Πές μας λίγο το ιστορικό σου, ηλικία , Norwood , περιοχή που κάλυψεσ και μοσχεύματα..
 

ROBOT

Member
Twra eimai 31.Eixa arewsh arketh stoys krotafoys apo 27enarksh mia lwrida sto kendro malia ews to ypsos ton aytiwn apo ekei kai pisw mia xara..h lwrida poy siga siga xanontan...H metamosxeysh FUE htan to megalo xeiroyrgeio 6wrwn me peripoy 2500-3000eipan grafts,kai tha gemιzan oso mporoysan eipan...!!!Ta apotelesmata poy eida apo DR G..as htan ola me strip ma poly kalh pyknwsh!!!kai moy eipe kai poly kalh timh se sxesh me kypro poy htαn ta diplasia!!!Etsi apekleisa kypro kai koitaksa edw.!Alla skeftomai kai to fotoshop!!!!An kai aytoys poy eida kai toys kseroyme kai apo thn TV exoyn ontws megalh diafora pws htna kai pws eginan!!!
 

Flosk

Well-Known Member
Φίλε μου του Γκουρα δεν είδες απο κοντα υποθέτω! Επίσης παίζει πολυ και το Toppik στους διάσημους που δεν το καταλαβαίνεις απο τις Φωτο! Δες στο utube τι κανει αυτο και πόσο εύκολο ειναι να ξεγελαστεις! Επίσης ο Γκουρας εχει παλιά εργαλεία και φυτευει γλάστρες στο κεφάλι όχι μαλλια! Εχει κανει ένας φίλος μου σε αυτόν και ξερω.. Μην σκέφτεσαι τα λεφτά! Κανε σε αξιόπιστο γιατρό-κλινικη ή καθόλου! Μην παίζεις με το κεφάλι σου..
 

krhtikos21

Member
ούτε καν φίλε .είναι πολύ κακές οι επεμβάσεις του σε σχέση με Κύπρο.Άμα θυμάαι θα δεις πως όλες οι φωτος σχεδον δείχνουνε ασθενή χωρίς αυτόν .2 μόνο είχανε αυτόν από τις 20.ο τύπος είναι αλήτης και λαμόγιο.μείνετε μακρυά μόνο φωτοσοπ κάνει πληρώνει διάσημους για κάθονται 2 λεπτά στην καρέκλα του, είναι αδαής γενικά και ούνος αφού δεν ξέρει να μιλά, αντιεπιστήμονας αφού μου λέει δεν υπάρχει φάρμακο να κάνει κτ την τριχόπτωση. μ έλεγε η φυε είναι άχρηστη επειδή αυτός δε ξέρει να κάνει ο καραγκιοζάκος.και έχω εναν οικογενειακό γνωστό πλαστικό που είναι κορυφαίος και έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, ότι ο άνθρωπος δεν κάνει για τπτ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ
 

tas

Member
Και για να μιλάμε με αποδείξεις όπως πάντα

http://www.youtube.com/watch?v=HM-rQmOhlvg

κανε στοπ καρέ στο 00:52 και δες πόσο αραιά είναι τα μαλλιά του μπροστά ψηλά
και πόσο μαυρίλα έχει στην βάση του κεφαλιού του. Full toppic.
Έχει το θράσος και το βγάζει τηλεόραση ο απατεώνας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ROBOT

Member
Κατάλαβα άρα δεν με βλέπωνα κάνω κατι με τέτοιες τιμές!Οκ!Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Ελπίζω να βρεθεί καποιος να κάνει καλή δουλεία και στην ελλάδα με προσιτάααα νούμερα!!!Αν ξέρει κατι κανείς ώς καλη δουλεία που εχει ΔΕΙ!!!με τα μάτια του ας ενημερώσει!!Ευχαριστώ.
 

Jen_k

New Member
Μπορει να μου εξηγησει τη φραση:θα σου καλυψω 45% πυκνοτητα.Τι σημαινει?Επισης..mega session γινεται με strip?Προτιμαται η μεθοδος αυτη οταν υπαρχει μεγαλη αραιωση?Ειμαι παντελως καινουριος σε ολα αυτα.Εμενα προσωπικα μου εχουν προτεινει Dr.Γκ..ας και με κλειστα ματια.
 
Φίλοι που σκέφτεστε για μεταμόσχευση,

Πολύ ψάξιμο και μεγάλη προσοχή στις επιλογές που θα κάνετε. Επειδή με το κεφάλι μας δεν παίζουμε και οι οποίες αστοχίες (το λέω ευγενικά) είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατον να αναιρεθούν μελλοντικά, μεγάλη προσοχή.
Αν και τα πράγματα έχουν βελτιωθεί αρκετά στην Ελλάδα από ότι διαβάζω εδώ μέσα, προσωπικά επειδή έχω όχι και τη καλύτερη γνώμη για τις ελληνικές κλινικές, είμαι αρκετά επιφυλακτικός. Θα ισχυριστεί κάποιος ότι πριν 6-7 χρόνια τα αποτελέσματα μπορεί να μην ήταν ικανοποιητικά, τώρα έχουν βελτιωθεί κατά πολύ. Θα συμφωνήσω εν μέρει.
Όμως κάντε και μία έρευνα σε γιατρούς του εξωτερικού, θεωρώ ότι είναι μακράν πιο μπροστά, και αυτό προκύπτει από τη δική μου εμπειρία / έρευνα.
Και όταν θα έχετε συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία τότε επιλέγετε.
Να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά τους φίλους που τότε μου άνοιξαν τα μάτια και έκανα μια αξιοπρεπέστατη μμ στο εξωτερικό, κανείς δεν πίστευε ότι έχω κάνει μμ, όταν εδώ μου λέγανε - δεν αναφέρω κλινική, είναι όμως γνωστή - ότι αυτά που ζητάς δεν γίνονται. Ούτε που ξαναπάτησα απέξω, ευτυχώς, είχα βλέπετε την "τύχη" να δω και ελάχιστα περιστατικά γνωστών μου από κοντά...
 

ROBOT

Member
Φίλε Michael ειναι μια πολύ κάλη πληροφόρια τα όσα μας λές!!!.Μα για το που το έκανες??? στο εξωτερικό??σε τι επίπεδο τριχοπτωσ ησουν και τι ποσά υπήρξαν σε όλο αυτό θα βοηθούσε πολύ κοσμο!!!Σε ευχαριστω πολύ προκαταβολίκα.Ελπίζω η εμπειρία σου να μας ανοίξει τα μάτια!!!
 

krhtikos21

Member
Jen_k είπε:
Μπορει να μου εξηγησει τη φραση:θα σου καλυψω 45% πυκνοτητα.Τι σημαινει?Επισης..mega session γινεται με strip?Προτιμαται η μεθοδος αυτη οταν υπαρχει μεγαλη αραιωση?Ειμαι παντελως καινουριος σε ολα αυτα.Εμενα προσωπικα μου εχουν προτεινει Dr.Γκ..ας και με κλειστα ματια.

καλά αυτοί που σου πανε για Γκούρα ξέρουνε από μμ όσο εγώ ξέρω από γυναικείες τσάντες.ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος μην ακούτε τι λέει ο κάθε τυχάρπαστος. ψάξτε ελληνικά και ξένα φορουμ για μεταμοσχεύσεις κ αφήστε τους να λένε για τον Γκούρα και κάθε Γκούρα.
 
Φίλε Robot,

έχουνε νομίζω ξαναγραφτεί και από άλλα μέλη σχετικά με τις επιλογές στο εξωτερικό. Κάντε μία αναζήτηση εδώ στο site υπάρχει αρκετό υλικό απο παλαιότερες ημερομηνίες. Αμερική και Ευρώπη εξ' όσων γνωρίζω βρίσκονται οι κορυφαίοι, αλλά σαφώς μπορεί να υπάρχουν και αλλού.
Ειδικά όταν μιλάμε για τη πρώτη μμ και το κεφάλι είναι παρθένο είναι σημαντικό να γίνει προσεγμένη δουλειά. Εδώ βέβαια ανοίγει μεγάλο κεφάλαιο..
Τα ποσά είναι μεγαλύτερα από αυτά που απαιτούνται στην Ελλάδα (σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά παραπάνω) τόσο για FUE όσο και για strip. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το γιατρό, για ευνόητους λόγους..
Παιδιά μη κολλάτε, στείλτε e mail στη εκάστοτε κλινική θα απαντήσουν σε τυχόν απορίες είτε αφορά μέθοδο, αριθμό grafts, συμβουλές, μεταφορικά, κόστος φυσικά κ.ο.κ. Και λάβετε υπόψη σε κάποιες περιπτώσεις τη μεγάλη λίστα αναμονής που μπορεί να είναι αρκετούς μήνες.
Ονόματα όπως (με τυχαία σειρά) Rahal, Feller, Hasson, Umar, Bisanga, Feriduni, Shapiro, Lorenzo (θα έλεγα και Mwamba) έχουν να επιδείξουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Προσωπική μου άποψη η Ευρώπη μπαίνει κάπως πιο δυναμικά κυρίως στο τομέα FUE.

Καλή επιτυχία και εδώ είμαστε να τα λέμε
 

Gio

New Member
michael_ts είπε:
Φίλε Robot,

έχουνε νομίζω ξαναγραφτεί και από άλλα μέλη σχετικά με τις επιλογές στο εξωτερικό. Κάντε μία αναζήτηση εδώ στο site υπάρχει αρκετό υλικό απο παλαιότερες ημερομηνίες. Αμερική και Ευρώπη εξ' όσων γνωρίζω βρίσκονται οι κορυφαίοι, αλλά σαφώς μπορεί να υπάρχουν και αλλού.
Ειδικά όταν μιλάμε για τη πρώτη μμ και το κεφάλι είναι παρθένο είναι σημαντικό να γίνει προσεγμένη δουλειά. Εδώ βέβαια ανοίγει μεγάλο κεφάλαιο..
Τα ποσά είναι μεγαλύτερα από αυτά που απαιτούνται στην Ελλάδα (σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά παραπάνω) τόσο για FUE όσο και για strip. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το γιατρό, για ευνόητους λόγους..
Παιδιά μη κολλάτε, στείλτε e mail στη εκάστοτε κλινική θα απαντήσουν σε τυχόν απορίες είτε αφορά μέθοδο, αριθμό grafts, συμβουλές, μεταφορικά, κόστος φυσικά κ.ο.κ. Και λάβετε υπόψη σε κάποιες περιπτώσεις τη μεγάλη λίστα αναμονής που μπορεί να είναι αρκετούς μήνες.
Ονόματα όπως (με τυχαία σειρά) Rahal, Feller, Hasson, Umar, Bisanga, Feriduni, Shapiro, Lorenzo (θα έλεγα και Mwamba) έχουν να επιδείξουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Προσωπική μου άποψη η Ευρώπη μπαίνει κάπως πιο δυναμικά κυρίως στο τομέα FUE.

Καλή επιτυχία και εδώ είμαστε να τα λέμε


Συμφωνώ σε όλα όσα λες φίλε michael. Ωστόσο το ερώτημα είναι το εξής : Τι μπορεί να κάνει ένας ξένος, που δεν μπορεί να κάνει ένας Έλληνας;
Θέλω να πω οτι το αποτέλεσμα εξαρτάται άμεσα απο το πόσο επαγγελματίας είναι ο γιατρός, και όχι τόσο απο την κλινική που τον "σκεπάζει". Η ΜΜ άλλωστε δεν είναι πυρηνική φυσική και σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι πιστεύω.
Προσωπικά (και με 2 μεταμοσχεύσεις στην πλάτη μου) θεωρώ οτι τόσο οι Έλληνες όσο και οι Κύπριοι αδερφοί μας έχουν πολύ καλούς γιατρούς και είναι κρίμα να έχουμε τόση ξενομανία. Σίγουρα πριν μερικά χρόνια η τεχνογνωσία στην Ελλάδα ήταν αρκετά πίσω, αλλά πλέον τα αποτελέσματα είνα μακράν καλύτερα.

Συμφωνώ στην έρευνα, δεν συμφωνώ στην φοβία.
 

John83

Member
tas είπε:
Και για να μιλάμε με αποδείξεις όπως πάντα

http://www.youtube.com/watch?v=HM-rQmOhlvg

κανε στοπ καρέ στο 00:52 και δες πόσο αραιά είναι τα μαλλιά του μπροστά ψηλά
και πόσο μαυρίλα έχει στην βάση του κεφαλιού του. Full toppic.
Έχει το θράσος και το βγάζει τηλεόραση ο απατεώνας.

Ο τύπος στο 00¨52 χτενίζει (λέμε τώρα...) πάνω πάνω τα μαλλιά για να μην πειράξει το toppik! Για όσους έχουμε χρησιμοποιήσει toppik κάποια στιγμή κάνει μπαμ...
 

Reve

Active Member
michael_ts είπε:
Φίλε Robot,

έχουνε νομίζω ξαναγραφτεί και από άλλα μέλη σχετικά με τις επιλογές στο εξωτερικό. Κάντε μία αναζήτηση εδώ στο site υπάρχει αρκετό υλικό απο παλαιότερες ημερομηνίες. Αμερική και Ευρώπη εξ' όσων γνωρίζω βρίσκονται οι κορυφαίοι, αλλά σαφώς μπορεί να υπάρχουν και αλλού.
Ειδικά όταν μιλάμε για τη πρώτη μμ και το κεφάλι είναι παρθένο είναι σημαντικό να γίνει προσεγμένη δουλειά. Εδώ βέβαια ανοίγει μεγάλο κεφάλαιο..
Τα ποσά είναι μεγαλύτερα από αυτά που απαιτούνται στην Ελλάδα (σε κάποιες περιπτώσεις αρκετά παραπάνω) τόσο για FUE όσο και για strip. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες για το γιατρό, για ευνόητους λόγους..
Παιδιά μη κολλάτε, στείλτε e mail στη εκάστοτε κλινική θα απαντήσουν σε τυχόν απορίες είτε αφορά μέθοδο, αριθμό grafts, συμβουλές, μεταφορικά, κόστος φυσικά κ.ο.κ. Και λάβετε υπόψη σε κάποιες περιπτώσεις τη μεγάλη λίστα αναμονής που μπορεί να είναι αρκετούς μήνες.
Ονόματα όπως (με τυχαία σειρά) Rahal, Feller, Hasson, Umar, Bisanga, Feriduni, Shapiro, Lorenzo (θα έλεγα και Mwamba) έχουν να επιδείξουν πολύ καλά αποτελέσματα.
Προσωπική μου άποψη η Ευρώπη μπαίνει κάπως πιο δυναμικά κυρίως στο τομέα FUE.

Καλή επιτυχία και εδώ είμαστε να τα λέμε

Αν είναι εύκολο παιδιά να φτιαχτεί ένα threat μόνο για μεταμοσχεύσεις στο εξωτερικό θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους τους υποψηφίους προς μεταμόσχευση .. Μακάρι να γίνει σε κάποια φάση. Ευχαριστούμε φίλες πάντως γιατί ούτε να ονόματα ήξερα..
 
Μπλουζα