Αποφάσισα να σταματήσω τη φιναστερίδη.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

sovagg

New Member
Απ: Αποφάσισα να σταματήσω τη φιναστερίδη.

hopefull είπε:
[quote author=sovagg link=topic=635.msg37210#msg37210 date=1279642817]
Μετα απο 9 μηνες καθημερινης ληψης φιναστεριδης,αποφασισα να τη σταματησω.Απο παρενεργειες ειχα χαμηλη λιμπιντο κ αραιο σπερμα.Εκανα υπομονη μηπως κ υποχωρησουν με την παροδο του χρονου αλλα τπτ..Βελτιωση στο μαλλι ΚΑΜΙΑ..Ριχνω 7 αβονταρτ στο ριγκειν κ συνεχιζω για να διατηρησω τουλαχιστον τα ελαχιστα που μου εχουν απομεινει..

φιλε αν εχεις παρενεργειες με ληψη απο το στομα θα εχεις μαλλον και με transdermal delivery δεν υπαρχει διαφορα. Εδω το κουτι λεει οι εγγυες να μην αγγιζουν σπασμενες ταμπλετες propecia αρα φαντασου ποσο transdermal delivery παιζει. Λογικα οτι καταφερεις να μειωσεις με transdermal delivery θα τα καταφερνες και με μειωση της ποσοτητας που παιρνεις απο το στομα.
[/quote]

Καλησπερα φιλε hopefull.Δεν το εχω ψαξει το θεμα που αναφερεσαι αλλα μου φαινεται δυσκολο να εχω sides απο κατι τοπικο(αρκει βεβαια να μην βαζω τεραστια ποσοτητα).Μακαρι να βγεις ψευτης..Τεσπα,δοκιμαζω κ βλεπω..Ισως να στραφω κ σε ρεβιβο ως τελικη λυση αν μου βγαλει sides η τοπικη ντουτα..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member
Απ: Αποφάσισα να σταματήσω τη φιναστερίδη.

Λευτέρης είπε:
Ωραία, αν θέλεις καθαρό DHT blocker γιατί δεν πας στο Revivogen Scalp Therapy? Aπο τη στιγμή που βλέπεις ότι οργανικά "δεν τραβάς", καλύτερα για μένα να πήγαινες σε τοπικό και χωρίς sides επίπεδο.


...καθαρό DHT blocker μια κουβεντα ειναι, αν ηταν ετσι θα χρησιμοποιουσαμε μονο topicals και θα ηταν ολα οκ. Θεωρω πως το revivogen δεν κανει τιποτα
 

badday

New Member
Απ: Αποφάσισα να σταματήσω τη φιναστερίδη.

@ggelos είπε:
Είναι γεγονός πως το χάπι σιγουρα δούλεψε στα μαλλία και σίγουρα το πιστευω για την αποτελεσματικότητα του, απλά καποιός πρεπει να ανηκεί στο μαμημενο 2% των SIDES και για κακή μου τυχη είμαι ένας από αυτούς.


2% ...βαλε κατι παραπανω. Αν ηταν οντως 2% δεν θα το συζηταγαμε το θεμα
 

kakashi

Member
Απ: Αποφάσισα να σταματήσω τη φιναστερίδη.

ρε παιδια οντως τι 2%???εγω φινα βεβαια δεν παιρνω αλλα οι περισσοτεροι εδω μεσα που γραφουν εχουν παρενεργειες απο οτι λενε...μακαρι να ηταν μονο 2%...
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα