Αναβαθμίσεις/Ενημερώσεις για το site...

Άκης

Administrator
Ο λόγος που το site ήταν "ψιλοdown" για λίγες ημέρες είναι το γεγονός ότι που έδωσε "κίτρινη κάρτα" η εταιρία hosting επειδή το forum κατανάλωνε υπερβολικούς πόρους.
Έτσι προσωρινά έχω απενεργοποιήσει μερικές επιλογές, όπως το like πχ, ώστε να μην "ρουφάει" πολλά το forum μέχρι να φτιάξω κάποια πράγματα που θέλω, όπως η ενεργοποίηση υπηρεσίας CND κλπ.

Θα μου πείτε ότι υπάρχουν και οι επιλογές πχ μετακίνηση σε άλλη εταιρία (κάτι που δεν το θέλω) ή η μεταφορά σε πριβέ σέρβερ κλπ, αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη κάπου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Να ενημερώσω τα μέλη για κάτι που είχα αναφέρει και σε post, αλλά να το πω και επίσημα για να υπάρχει. Επειδή κατά καιρούς πολλά λέγονται και γίνονται περί μεταμοσχεύσεων και κλινικών, νομίζω πρέπει να βρεθεί μια δίκαιη λύση για να σταματήσουν τα προβλήματα.

Πολλοί λένε πως διάφορα forum του εξωτερικού χρηματίζονται από γιατρούς και κλινικές, δεν γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει (και διάφοροι λένε πως και εδώ γίνεται το ίδιο) , να πω όμως πως το HairlossGR όχι, και το λέω εγγυημένα. Οι παρακάτω κανονισμοί θα βοηθήσουν πολύ όλους περί αλήθειας - ψέματος, αλλά και στην εικόνα προώθησης - δυσφήμισης από το κάθε μέλος, στο θέμα παρουσίασης αποτελεσμάτων μιας κλινικής.

Το κάθε μέλος θα πρέπει να σεβαστεί λοιπόν τα παρακάτω και να πράττει ανάλογα με αυτά.

Ευχαριστημένος πελάτης τάδε κλινικής: Θα λέει τη γνώμη του, θα γράφει τα καλά για τα αποτελέσματα του, αλλά μέχρι εκεί. Όταν θα είναι έντονος και επίμονος υποστηριχτής τους, προσπαθώντας να ακυρώσει τα λεγόμενα κάποιων δυσαρεστημένων πελατών, και δημιουργεί εντάσεις επί του θέματος, θα λαμβάνεται ως άτομο προώθησης της κλινικής και θα παίρνει τον δρόμο του.

Δυσαρεστημένος πελάτης τάδε κλινικής: Θα λέει τη γνώμη του, θα μιλάει για το περιστατικό του, αν όμως θέλει να είναι απόλυτος και να τους δυσφημεί με τόνο βαρύ και ασήκωτο, θα το κάνει με τις ανάλογες ακράδαντες αποδείξεις (π.χ. κάποιο παραστατικό με ημ/νιες που να αποδεικνύει ότι παραβρέθηκε στην κλινική, εννοείται με απόκρυψη προσωπικών στοιχείων) και με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, αλλιώς θα λαμβάνεται ως άτομο δυσφήμισης της τάδε εταιρίας χωρίς τις ανάλογες αποδείξεις και θα παίρνει τον δρόμο του.

Ευχαριστώ.

pazuzu

New Member
Σχετικά με τον τελευταίο κανόνα, εντελώς φιλικά: αυτό δεν είναι αναβάθμιση του φόρουμ, αλλά υποβάθμιση. Το μόνο που θα καταφέρετε με αυτόν τον κανονισμό θα είναι να ακούγονται μόνο τα θετικά/διαφημιστικά περιστατικά της κάθε κλινικής, ενώ θα αποτρέψετε τον κάθε δυσαρεστημένο πελάτη από το να προχωράει σε καταγγελία.

Όσο εύκολο είναι για κάποιον που δηλώνει "ευχαριστημένος" από μία κλινική να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία (κανείς δεν πρόκειται να σε κυνηγήσει επειδή τον διαφημίζεις και τον εκθειάζεις), τόσο δύσκολο είναι για κάποιον που είναι δυσαρεστημένος. Κανείς δεν πρόκειται να εμπιστευτεί να δώσει τα προσωπικά του στοιχεία (έστω και προς επεξεργασία) στους admin του φόρουμ, όχι για τον προφανή λόγο ότι μπορεί οι ίδιοι να τα χρησιμοποιήσετε εναντίον τους, αλλά και για τον απλό λόγο ότι αν θέλει η ΔΗΕ, έπειτα από μήνυση της εταιρίας, μπορεί να βρει πανεύκολα τα αρχεία που διακινήθηκαν εντός του φόρουμ και πριν δεχτούν την όποια επεξεργασία από τους admins και αναλόγως να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον του καταγγέλοντος.

Άκης

Administrator
Να ενημερώσω ότι ο Kapa είναι πλέων moderator της κοινότητας.
Τον ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή του.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Άκης είπε:

σε ευχαριστω για την εμπιστοσυνη Ακη :10m:

tropheus είπε:
Άκης είπε:

:1m::1m::1m:

:beerc

kapa

Μέλος του προσωπικού
lydios__ είπε:
A ρε καπα σε ρουφηξε και σενα το συστημα.
ναι δυστυχως

δεν πειραζει ομως και στην δουλεια μου επαγγελματικα σε αυτην την θεση ειμαι.
καμια σχεση με πληροφορικη :9m:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Άκης είπε:

Απο τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσαν να γίνουν.
Kapa for president.

kapa

Μέλος του προσωπικού

danceworld_2001

Well-Known Member
Αξιος και απο εμένα!!!! Η καλύτερη επιλογή που καιρό τώρα έπρεπε να είχε γίνει για το πιο τίμιο, αμερόληπτο, ενεργό και ευγενικό άτομο του φόρουμ!!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Αξιος και απο εμένα!!!! Η καλύτερη επιλογή που καιρό τώρα έπρεπε να είχε γίνει για το πιο τίμιο, αμερόληπτο, ενεργό και ευγενικό άτομο του φόρουμ!!!
:cheers:

Chs

Μέλος του προσωπικού
Άξιος συνάδερφε! Μαζί θα φέρουμε την επιτυχία στην κοινότητα της καράφλας :22m:

kapa

Μέλος του προσωπικού
danceworld_2001 είπε:
Δώστε πόνο και πολλά καλοκαιρινά "μπανάκια" κομάντα!!!

θα ειμαι αυστηρος σε καποια θεματα.
εχω εντοπισει κατα καιρους μελη που ψαχνονται μονο για καβγαδες,και μαλιστα να ξεπηδουν απο την μια ενοτητα επειδη κλεδωθηκε,στην αλλη ενοτητα για να συνεχισουν τον καβγα.
αν εντοπισω κατι τετοιο,χωρις καμια προειδοποιηση,και χωρις να αναφερω κατι,εχουν παρει οριστικο δρομο.

Μπλουζα