Αγορά Oral Minoxidil

orange

Member
Παιδιά ο Λορέντσο λέει 5 mg. Μετά από 13 μήνες regaine θέλω να το αλλάξω σε χάπι. Αυτό το φαρμακείο Ομήρου που ακριβώς είναι; Κολωνάκι; Παραγγελία για να τα στείλει πως μπορώ να κάνω; Τηλεφωνικώς γίνεται;
το εγραψα ετσι καθως σε ενα αλλο στον Βολο που τηλεφωνησα (και που το βρηκα παλι απο εδω μεσα) μου ειπαν οτι λογιζεται ως φαρμακο και απαιτησαν συνταγη. οποτε σκεφτηκα να το γραψω διακριτικα ωστε να μην καιμε (λεμε μια πιθανοτητα στο τοσο) και τα φαρμακεια που μας εξυπηρετουν. αν γκουγκλαρεις θα στο βγαλει πρωτο πρωτο
https://letmegooglethat.com/?q=φαρμακειο+ομηρου+21α

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Φίλε μου όλη μας έχουμε αυτό το άγχος αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει λονιτεν στην αγορά αλλά ούτε και από Ίντερνετ, τι να κάνουμε ;;;
Ποιος σου εγγυάται ότι είναι όμως η ουσία αυτή και δεν είναι φεικ;

Legwg James

Well-Known Member
Ποιος σου εγγυάται ότι είναι όμως η ουσία αυτή και δεν είναι φεικ;
Σωστό αυτό που σκέφτηκες, με προβλημάτιζε και εμένα παλαιότερα αλλά με λίγο ψάξιμο θα καταλήξεις στο ότι η μινοξιδίλη είναι πάμφθηνη και δεν έχει λόγο κανένα φαρμακείο να σε δουλέψει έτσι. Εμένα περισσότερο με προβληματίζει να έχουν την σωστή περιεκτικότητα παρά η αυθεντικότητα της δραστικής ουσίας.

saras

Member
Φίλε μου όλη μας έχουμε αυτό το άγχος αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει λονιτεν στην αγορά αλλά ούτε και από Ίντερνετ, τι να κάνουμε ;;;
Κι εμένα με προβληματίζει το θέμα περιεκτικότητας και αν όντως βάζουν ότι ισχυρίζονται. Από το ίντερνετ υπάρχει εδώ

Έχω κάνει παραγγελία τη Δευτέρα και θα περιμένω πολύ φαντάζομαι. Μόλις έρθει, αν δεν κολλήσει τελωνείο, θα το γυρίσω από μινοξ τόπικαλ και finasteride oral σε minox oral και dutasteride oral

Marios1982

Well-Known Member
Κι εμένα με προβληματίζει το θέμα περιεκτικότητας και αν όντως βάζουν ότι ισχυρίζονται. Από το ίντερνετ υπάρχει εδώ

Έχω κάνει παραγγελία τη Δευτέρα και θα περιμένω πολύ φαντάζομαι. Μόλις έρθει, αν δεν κολλήσει τελωνείο, θα το γυρίσω από μινοξ τόπικαλ και finasteride oral σε minox oral και dutasteride oral
Φίλε μου από τη στιγμή που δεν είναι το αυθεντικό της Pfizer αλλά γενόσημα και ποιος ξέρει τι γενόσημα και από που.. γιατί να μπεις σε αυτόν τον κόπο και να μην πάρεις έτοιμη από ελληνικό φαρμακείο; Είμαι της άποψης η λονιτεν η φτιαχτή.

saras

Member
Ας πούμε πως εμπιστεύομαι πιο πολύ γενόσημο από "φτιαχτό"
Δεν έχω καθόλου κακή εμπειρία από γενόσημα φάρμακα, κάθε άλλο, κι εγώ και κάποιοι συγγενείς μου, που καταναλώνουν
Επειδή παίρνω κάποια αντισταμινικά/αντιαλλεργικά για δεκαετίες, άλλοτε γενόσημα και άλλοτε τα original και δεν έχω καταλάβει καμιά διαφορά, σε φάρμακα που καταναλώνω τακτικά. Γενικά είμαι υπέρ των γενόσημων, αλλά δεν έχω προσπαθήσει να πείσω κανέναν να ακολουθήσει αυτό το δρόμο.
Τελειώνοντας το λινκ το βρηκα στο reddit, όπου κάποια μέλη παίρνουν για μήνες, χωρίς να έχει προκύψει κάτι.

Legwg James

Well-Known Member
Κοντευω διετία οραλ. Τίποτα το διαφορετικό από την τοπική. Απλά γλιτώνεις την ταλαίπα με το βάλε, άστο να απορροφηθεί, ξέβγαλε και repeat.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Με απογοητευεις φιλε, επειδη παιρνεις και φινα και εισαι και λιγο μικροτερος απο μενα... Ηλπιζα να ακουσω κατι πιο ενθαρρυντικο. Θα ξεκινησω απο αυτη τη βδομαδα και θα μαθω συντομα και γω. Στο μουσι τουλαχιστον ειδες καμια διαφορα?

Legwg James

Well-Known Member
Με απογοητευεις φιλε, επειδη παιρνεις και φινα και εισαι και λιγο μικροτερος απο μενα... Ηλπιζα να ακουσω κατι πιο ενθαρρυντικο. Θα ξεκινησω απο αυτη τη βδομαδα και θα μαθω συντομα και γω. Στο μουσι τουλαχιστον ειδες καμια διαφορα?
Όχι. Τα ίδια κενάκια που είχα πριν ξεκινήσω ( φαβορίτα - μάγουλο ) παρέμειναν. Βέβαια δε με ενδιαφέρει γιατί κατά τα άλλα έχω πυκνό μούσι αλλά εντάξει το εξτραδάκι δε θα μας χάλαγε. Εδώ να αναφέρω όμως πως ο συνδυασμός φινα - μινοξ με κρατάει σταθερότατο και βελτιωμένο, σε λήπτρια και δότρια για χρόνια. Ειδικά στη δότρια έχουν δώσει οσκαρική ερμηνεία. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να πας τάπα με μινοξ.

thatcher

Active Member
Παιδιά στέλνει ακόμη το συγκεκριμένο φαρμακείο; Κέρκυρα να κάνω μια προσπάθεια να ρωτήσω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου ή τζάμπα κόπος;

Marios1982

Well-Known Member
Πιστεύω πως όλα τα φαρμακεία μπορούν να κάνουν φτιαχτή. Παραγγελία άλλου τη δίνουν εξάλλου. Βάζουν τη δραστική ουσία κ that’s it. Σε δύο διαφορετικά φαρμακεία που έχω πάει κέντρο Αθήνας μου το έχουν κάνει που το ζήτησα.

Harris_G

Well-Known Member
Πωωωω ρε πστη αυτο που ανοιγετε συνεχεια νηματα πως θα παρω το ενα πως θα παρω το αλλο λες και ειναι ΑΚ47 ή κοκαϊνη ενω ειναι απλα πραγματα

Noname12

Active Member
Παιδιά στέλνει ακόμη το συγκεκριμένο φαρμακείο; Κέρκυρα να κάνω μια προσπάθεια να ρωτήσω στο φαρμακείο της γειτονιάς μου ή τζάμπα κόπος;
Κάνε, ναι αλλά και αυτό στην Ομήρου στέλνει (το ξέρω) με τη χρέωση που γράφουν παραπάνω. Για αυτό στο Κερατσίνι δεν ξέρω, πάρε ένα τηλ κι εκεί αν θες.

thatcher

Active Member
Πωωωω ρε πστη αυτο που ανοιγετε συνεχεια νηματα πως θα παρω το ενα πως θα παρω το αλλο λες και ειναι ΑΚ47 ή κοκαϊνη ενω ειναι απλα πραγματα
Κι όμως τυπε μου. Πήγα σε 3 εδώ Κέρκυρα και ζήτησα αν γίνεται να μου φτιάξουν δια στόματος Μινοξιδιλη σε χάπι-καψουλα. Επίσης πήρα και ενα έξτρα κουτί φιναστεριδη. Με κοίταξαν και μου είπαν " δεν υπάρχει αυτό, μόνο σε λοσιόν". Ενώ τους φάνηκε ακραίο ότι χρησιμοποιώ φιναστεριδη και δεν έχω βγάλει παρενέργειες. Μάλιστα τόσο καιρό που το έπαιρνα από εκει μου το έδινε λέει "no questions asked" γιατί "φαίνομαι για μικρός" (30 έφτασα πρόσφατα btw) οπότε θεώρησε πως είναι για τον "πατέρα μου". Λέω απολύτως καμία. Έβγαλα το κινητό και τους έδειξα τι εννοώ με την oral minoxidil όσο προχωρούσε η κουβέντα. Απάντηση " δεν υπάρχει αυτό που λέτε, μη διαβάζετε ότι ναναι". Υπάρχουν θεραπείες και σειρες για την αλωπεκία (και μου έδειχνε κάτι μαλακίες και Regaine - minox αφρο - και έσκασα στα γέλια). Απαντάω " φιδελαια προφανώς θέλετε να προωθήσετε, οκ, αντε πες οκ η μινοξ σε αφρο αλλά χωρίς φινα-ντουτα απλά δεν. Αστο, τα λέγαμε". . Αρα ντουγρου από τους Αθηναίους θα το πάρουμε..Κλαιν

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα