ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Άκης

Administrator
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

Παναγιώτη 20 χαπάκια τα έβαλα σε 49ml νερό απονιονισμένο και το ζέστανα σε μπρίκι για να διαλυθούν τα έκδοχα που περιέχει το χάπι. Αν και ήθελα να τα αφαιρέσω με το οινόπνευμα, τα κράτησα για να δω 1ον αν βρωμάει ή όχι και 2ον για να με βοηθήσει στο να γίνει λάσπη το υλικό.
Μετά πρόσθεσα το emu, οινόπνευμα, PPG, 1ml polysorbate 80 και 22ml από μία αλοιφή που περιείχε μέσα βιταμίνες και αποστάγματα βοτάνων. Αν το ανακατέψεις καλά και το αφήσεις να κρυώσει, θα γίνει σαν κρέμα. Σκέφτομαι να βάλω και 5-10mg φιναστερίδη μέσα, έχω διαβάσει ότι κάνει δουλειά.

Να αναφέρω εδώ ότι πιστεύω tropheus, ότι ο ορός πρέπει να δίνει την βρώμα που λες όταν μπει και το οινόπνευμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

eveles είπε:
tropheus μολις εφτιαξα την συνταγη σου αλλα εχω προβλημα, επειδη μαλλον δεν ειχα τεμαχισει τα χαπακια πριν τα ριξω στον ορο που εβραζε, αυτα ελυωναν πολυ αργα με αποτελεσμα ο ορος να εξατμιζεται σιγα σιγα και τωρα εχουν μεινει περιπου 100 με 150 ml.
Αμα συμπληρωσω ορο τωρα που εχει κρυωσει το μιγμα, μεχρι να φτασει παλι τα 200ml κανω δουλεια?
αμα δε συμπληρωσω ορο το διαλυμα δεν θα ειναι 1,5% αλλα περπου 3-4%
μετα τιθεται θεμα υπερδοσολογιας και ανεπυθημητων ενεργειων, ετσι δεν ειναι?

Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα. Στους αρχικούς υπολογισμούς (πρώτο post) έχω λάβει υπόψιν μου τη βέβαιη εξάτμιση του ορού.
Για αυτό άλλωστε αναφέρω ότι προκύπτει διάλυμα περίπου 1,5% . Ακόμη και 100ml να έμειναν μετά την εξάτμιση το διάλυμα θα είναι 2%.
Απλά θεωρώ ότι στα 150ml το αποτέλεσμα της εμφάνισης των μαλλιών μετά τη χρήση του διαλύματος είναι απόλυτα αποδεκτό.

Μη φοβάσαι με την τοπική χρήση της spiro δε θα δεις παρενέργειες... απλά πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή (πάνω από 6 μήνες) για να δεις αποτελέσματα όπως συμβαίνει άλλωστε και με οποιαδήποτε θεραπεία για τα μαλλιά.

Να αναφέρω εδώ ότι πιστεύω tropheus, ότι ο ορός πρέπει να δίνει την βρώμα που λες όταν μπει και το οινόπνευμα.

Έχω δοκιμάσει και σε 100% καθαρό οινόπνευμα να βάλω spiro (χωρίς καθόλου ορό) και εκεί να δεις βρώμα ....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Admin είπε:
Παναγιώτη 20 χαπάκια τα έβαλα σε 49ml νερό απονιονισμένο και το ζέστανα σε μπρίκι για να διαλυθούν τα έκδοχα που περιέχει το χάπι. Αν και ήθελα να τα αφαιρέσω με το οινόπνευμα, τα κράτησα για να δω 1ον αν βρωμάει ή όχι και 2ον για να με βοηθήσει στο να γίνει λάσπη το υλικό.
Μετά πρόσθεσα το emu, οινόπνευμα, PPG, 1ml polysorbate 80 και 22ml από μία αλοιφή που περιείχε μέσα βιταμίνες και αποστάγματα βοτάνων. Αν το ανακατέψεις καλά και το αφήσεις να κρυώσει, θα γίνει σαν κρέμα. Σκέφτομαι να βάλω και 5-10mg φιναστερίδη μέσα, έχω διαβάσει ότι κάνει δουλειά.
σπουδαια ακη

να σου ριξω μια ιδεα
οτι εκανες ξανα καντο και αντι για αλοιφη με βιταμινες βαλε την κρεμα με κετοκοναζόλη

μια απο τις ιδιοτητες της ειναι και να χαμηλωσει τα επιπεδα τεστοστερονης τοπικα και αν βαλεις μεσα και αυτα που σκεφτεσαι θα γινει κατι πολυ δυνατο και καλο

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν αρχίζουμε να πατενταρουμε τίποτα - θα βγάλουμε κάτι και θα βοηθήσουμε ... ;D

Άκης

Administrator

[άσχετο]
Σπύρο συνέχεια τραβάς γραμμές στην υπογραφή σου :)
[/άσχετο]

Να πω πάντως αν κάνετε πατέντες με spiro, να κρατήσετε την ποσότητα σε 2%. Παραπάνω βγαίνει ασταθές το διάλυμα και θέλει πολύ δουλειά, προσοχή στα υλικά και εργαστήριο (αλα Lee) για να βγει καλό.

eveles

New Member

tropheus είπε:
Μια χαρά είναι το αποτέλεσμα. Στους αρχικούς υπολογισμούς (πρώτο post) έχω λάβει υπόψιν μου τη βέβαιη εξάτμιση του ορού.
Για αυτό άλλωστε αναφέρω ότι προκύπτει διάλυμα περίπου 1,5% . Ακόμη και 100ml να έμειναν μετά την εξάτμιση το διάλυμα θα είναι 2%.
Απλά θεωρώ ότι στα 150ml το αποτέλεσμα της εμφάνισης των μαλλιών μετά τη χρήση του διαλύματος είναι απόλυτα αποδεκτό.

Μη φοβάσαι με την τοπική χρήση της spiro δε θα δεις παρενέργειες... απλά πρέπει να έχεις υπομονή και επιμονή (πάνω από 6 μήνες) για να δεις αποτελέσματα όπως συμβαίνει άλλωστε και με οποιαδήποτε θεραπεία για τα μαλλιά.

Σ' ευχαριστω πολυ tropheus.

giorgos 29

New Member

παιδια παραγγειλα και μου ηρθε Spironolactone 2% Liquid απο το lee επειδη ειναι Liquid δεν εχει δοσομετρητη μηπως ξερει κανεις να μου πει πως να τη χρησιποποιησω?

Pathetic_Losser

New Member

giorgos 29 είπε:
παιδια παραγγειλα και μου ηρθε Spironolactone 2% Liquid απο το lee επειδη ειναι Liquid δεν εχει δοσομετρητη μηπως ξερει κανεις να μου πει πως να τη χρησιποποιησω?

Αν εχεις καποιο αλλο δοσομετρητη πχ απο kirkland minoxidil ή απο revivogen εισαι οκ-χρησιμοποιεις αυτον.Διαφορετικα κ με αυτο του regaine μπορεις αλλα θελει να τον ξεβουλωνεις σε καθε χρηση γιατι η spiro αφηνει υπολειματα.
Ενας αλλος τροπος ειναι με μια συριγγα μικρη πχ των 5ml να γεμιζεις την ποσοτητα που θελεις κ να κανεις τη δουλεια σου ;D

giorgos 29

New Member

pathetic_loser είπε:
[quote author=giorgos 29 link=topic=386.msg9407#msg9407 date=1237802265]

Αν εχεις καποιο αλλο δοσομετρητη πχ απο kirkland minoxidil ή απο revivogen εισαι οκ-χρησιμοποιεις αυτον.Διαφορετικα κ με αυτο του regaine μπορεις αλλα θελει να τον ξεβουλωνεις σε καθε χρηση γιατι η spiro αφηνει υπολειματα.
Ενας αλλος τροπος ειναι με μια συριγγα μικρη πχ των 5ml να γεμιζεις την ποσοτητα που θελεις κ να κανεις τη δουλεια σου ;D
[/quote]στις οδηγιες που διαβασα στο site του lee λεει ισα ισα να υγραινεται η πληγησα περιοχη λεει για 1ml αυτο δε μπορουσα να υπολογισω

Συνημμένα

• 201_2_spiro_us_small.jpg
    201_2_spiro_us_small.jpg
    21.1 KB · Προβολές: 42

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member

παίδες πως πάει η θεραπεία με την homemade lotion? πρέπει να δουλεύει σε μένα θα δείξει σε κανα 6 μηνο τα καλύτερα έρχονται. Στο μεταξύ Ακη εχω κανει και κάποια τεστ για θυρεοειδή και περιμένω αποτελέσματα γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω σε όλο το κεφάλι αραιά μαλλιά ακόμα και πίσω.

sovagg

New Member

NoMoreLoss είπε:
παίδες πως πάει η θεραπεία με την homemade lotion? πρέπει να δουλεύει σε μένα θα δείξει σε κανα 6 μηνο τα καλύτερα έρχονται. Στο μεταξύ Ακη εχω κανει και κάποια τεστ για θυρεοειδή και περιμένω αποτελέσματα γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω σε όλο το κεφάλι αραιά μαλλιά ακόμα και πίσω.

Και εγω φιλε μου το ιδιο προβλημα εχω και λεγεται διαχυτη ανδρογεννετικη αλωπεκια.Εσενα ειναι λιγο πιο πυκνα τα γυρω-γυρω απ τα πανω μαλλια?Γιατι εμενα ετσι ειναι.Αν μπορεις στειλε μου φωτο του κεφαλιου σου για να βεβαιωθω,γιατι και εγω εχω κανει τεστ για θυροειδη.Και κατι αλλο,σε τι ηλικια αρχισες να αραιωνεις?Παιζει να εχουμε το ιδιο προβλημα φιλε μου...

sovagg

New Member

ρε παιδια μια ερωτηση-για ποσο καιρο μπορουμε να διατηρησουμε την τοπικη σπιρο στο ψυγειο(την εχω φτιαξει οπως τον trpoheus στο πρωτο του post)?Μετα απο καποιο διαστημα χαλαει και πρεπει να φτιαξουμε καινουργιο διαλυμα παλι?

NoMoreLoss

New Member

@sovagg εδώ είμαι http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,453.0.html. Η κόλαση αρχισε όταν ήμουν 15 τώρα είμαι 32 και εδώ και 4 χρόνια ασχολούμαι με το θέμα, έχασα πολύτιμο χρόνο. Αρχισε ξαφνικά σε διακοπές στην εφηβεία πάνω και μετά τα 22 ήταν έντονη η αραίωση μου.

http://img213.imageshack.us/img213/4623/hpim1759qa2.jpg

sovagg

New Member

NoMoreLoss είπε:
@sovagg εδώ είμαι http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,453.0.html. Η κόλαση αρχισε όταν ήμουν 15 τώρα είμαι 32 και εδώ και 4 χρόνια ασχολούμαι με το θέμα, έχασα πολύτιμο χρόνο. Αρχισε ξαφνικά σε διακοπές στην εφηβεία πάνω και μετά τα 22 ήταν έντονη η αραίωση μου.

http://img213.imageshack.us/img213/4623/hpim1759qa2.jpg

Βλεποντας τη φωτο σου και τη δικη μου,παρατηρω οτι εχουμε το ιδιο προβλημα,και βλεπω οτι εχω την ιδια(ισως και περισσοτερη) αραιωση με σενα και ειμαι 22 στα 23!Δηλ. μετα απο 10 χρονια που θα ειμαι 32,φαντασου πως θα ειναι το κεφαλι μου!Φιλε μου,οι τριχες σου εσενα οσο περναει ο καιρος γινονται λεπτοτερες και πιο 'αχνες' και γι'αυτο αραιωνεις η' μηπως υπαρχει καπιοιος αλλος λογος?(να σου προσθεσω οτι και εγω απο τα 16 αρχισα να αραιωνω)

NoMoreLoss

New Member

@sovagg ναι έχουμε την ιδια πάθηση και το ποσοστό να είναι θυρεοειδείς είναι μεγάλο. Περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Πολύ μικρός αραίωσες φίλε εγώ 22 ήμουν ψιλοκαλά μετά τα 25-26 έγινε χαμός. πάντως αν όντως είναι κάποια πάθηση μάλλον θεραπεύεται με αγωγή γιατρού.

sovagg

New Member

Φιλε nomoreloss απαντησε μου σε παρακαλω σε αυτο-οι τριχες σου γινονται λεπτοτερες και αδυνατιζουν με το περασμα του χρονου και γι'αυτο αραιωνεις?

Teri

New Member

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω κάτι.. δεν γνωρίζω επ αυτού αλλά, αν είναι θυροειδείς, κάτι που μέσα απο την καρδιά μου σας το απεύχομαι, δεν υπάρχει θεραπεία η και πάλι είναι εφικτό να τα καταφέρετε?

Μπλουζα