Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΠΥΡΟ!_SPIROS είπε:τα χάπια τα βάζεις ολόκληρα από την αρχή και ανακατεύεις συνέχεια
- η εκδοχή με την αλόη θέλει ψυγείο, με το οινόπνευμα δεν θέλει
- μπορείς να χρησιμοποιείς και revivogen αλλά με 2 ώρες διαφορά
.. τον Admin ευχαρίστησε άρχοντα,και τον tropheus για το post ...FITNESSMAN είπε:ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΠΥΡΟ!
tasos είπε:NoMoreLess,
αφού έχει αρχίσει φιναστερίδη και πρόσθεσες και σπίρο....μην τα σταματάς και σίγουρα στο εξάμηνο θα έχεις καλά αποτελέσματα.
Την ιδιοκατασκευή με τα laser δεν πιστεύω να την σταμάτησες.... θα σε βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματα !
Admin είπε:Καλά έχεις φιναστερίδη και spiro και θεωρείς ότι το laser θα σου κάνει κάτι;;;
Γιατί δεν δοκιμάζεις μόνο laser για 6 μήνες;;;
http://www.latimes.com/features/health/la-he-nuskeptic12-2009jan12,0,3819636.storyNoMoreLoss είπε:lazer ειναι stimulation του ήλιου ε κατι παει και έρχεται![]()
Ναι. Γι 'αυτο και μπήκε μεγάλου βαθμού οινόπνευμα και όχι το κλασικο.NoMoreLoss είπε:Άκη κάτι άλλο τώρα όταν βάζω aldactone μεσα στο οινοπνευμα και το αφήνω για λίγες ώρες κάτω κάθετε σκόνη αυτή είναι άχρηστα σκουπίδια του aldactone? δηλαδή αυτό που κάνεις έσυ και παίρνεις το πάνω διάλυμα έχει όλη την spiro?
απλα ακη αν διαβασεις και καποια λεγομενα του dr.lee την θεωρει σαν δυνατη θεραπεια σε προχωρημενες κλιμακες τριχοπτωσης...με απασχολουν τα side effects που μπορει να εχει..δεν νομιζω να μπορουν να ειναι σιγουροι πως δεν εχει γιατι ειναι σχετικα προσφατη 8εραπεια...σε σχεση τουλαχιστον με την φιναστεριδη που ακομα και σημερα ολο και κατι καινουριο μα8αινουμε για τα side effects που εχει..ευτυχως καλα βεβαια..Admin είπε:Barman η spiro μπορει να σου κάνει καλύτερη δουλειά και από το rogaine.
Γιατί προφυλάσσει τους θύλακες ακόμη και αν έχεις DHT πχ λόγω κάποιου ενισχυτικού τεστοστερόνης. Οπότε λογικά ναι, πρέπει να προσφέρει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειμαι κλιμακα 2 και εχω δοκιμασει πολλα προιοντα..regain,xandrox,tricomin,revivogen,πολλα snake oils,πολλες ιδιοκατασκευες κλπ κλπ...8εωρω σημαντικοτατη την μινοξιδιλη απλα με χαλαει που αν την σταματησεις οτι εχεις χτισει χανονται σε 3-4 μηνες...ψαχνω κατι με μεγαλυτερη στα8εροτητα(δεν 8ελω να μπλε3ω με χαπια γιατι δεν κανω και την καλυτερη ζωη) και κατα καποιον τροπο η spiro με εχει εντυπωσιασει...αν 8ες ανελυσε μου σε παρακαλω την 8εωρια σου γυρω απο την spiro..αν θες στειλε μου και σε μηνυμα,δεν εχω προβλημα..Admin είπε:Δεν εχει sides. Και μπορώ να στο αναλύσω αν θες και θα το καταλάβεις.
κάνε ένα θέμα για την δράση και τα αποτελέσματα της spiro να γουστάρουμε ...Admin είπε:Δεν εχει sides. Και μπορώ να στο αναλύσω αν θες και θα το καταλάβεις.
http://www.latimes.com/features/health/la-he-nuskeptic12-2009jan12,0,3819636.storyAdmin είπε:[quote author=NoMoreLoss link=topic=386.msg6060#msg6060 date=1232990117]
lazer ειναι stimulation του ήλιου ε κατι παει και έρχεται![]()
Ναι. Γι 'αυτο και μπήκε μεγάλου βαθμού οινόπνευμα και όχι το κλασικο.NoMoreLoss είπε:Άκη κάτι άλλο τώρα όταν βάζω aldactone μεσα στο οινοπνευμα και το αφήνω για λίγες ώρες κάτω κάθετε σκόνη αυτή είναι άχρηστα σκουπίδια του aldactone? δηλαδή αυτό που κάνεις έσυ και παίρνεις το πάνω διάλυμα έχει όλη την spiro?
από φαρμακείο αγοράζεις :
1 φυσιολογικό ορό 1lt
ένα κουτί Aldactone 100 mg
και οι εκδοχές είναι
α) καθαρό οινόπνευμα και προπ. γλυκόλη (για διατήρηση εκτός ψυγείου)
β)καθαρή αλόη τζελ (>98%) ή emu oil (εντός ψυγείου)
βράζεις 100 ml φυσ. ορό σε μπρίκι και λιώνεις τα 20 χάπια aldactone (προσοχή - φουσκώνει και χύνεται!!!)
α)αφήνεις να κρυώσει και προσθέτεις 28 ml καθ. οινόπνευμα & 27 ml προπ. γλυκόλη και το βάζεις σε μπουκαλάκι π.χ άδειου regain(έχει "ιδιαίτερη",έντονη μυρωδιά) - διατηρείται εκτός ψηγείου
β)βάζεις αλόη ή emu και αφού κρυώσει =>ψυγείο
βάζεις καθημερινά 1-2 φορές (όπως μινοξιδίλη) από 1 ml - δεν απαγορεύεται να συμπίπτει με την χρήση μινοξιδίλης
_SPIROS είπε:κάνε ένα θέμα για την δράση και τα αποτελέσματα της spiro να γουστάρουμε ...![]()
barman είπε:αν 8ες ανελυσε μου σε παρακαλω την 8εωρια σου γυρω απο την spiro..αν θες στειλε μου και σε μηνυμα,δεν εχω προβλημα..