Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τα 2 αυτά συστατικά δεν αλλοιώνονται σε θερμοκρασία έως 25'CGeoKor είπε:Kαι ακομα και το οινοπνευμα + προπυλενογλυκόλη θελει συντηρηση σε ψυγειο?
σε έρευνα έχει γραφτεί ότι ακόμα και ταυτόχρονη χρήση έχει θετικά αποτελέσματα - http://www.freepatentsonline.com/5026691.htmlgkok είπε:Έχει αλληλεπίδραση με την μινοξιδήλη ή μπορούμε να το βάζουμε όποτε θέλουμε;
πιστεύω ότι η προπυλενική γλυκόλη μπορεί άνετα να αντικασταθεί από ενου ή αλόη ...panosm είπε:Άν αντί για προπυλενογλυκόλη ( στην "συνταγή" που έδωσε ο admin ) βάλουμε emu oil δεν θα είναι καλύτερα ;
Δεν έχουν την ίδια δυνατότητα διύσδησης, αλλά θα έχεις λιγότερους ερεθισμους.panosm είπε:Άν αντί για προπυλενογλυκόλη ( στην "συνταγή" που έδωσε ο admin ) βάλουμε emu oil δεν θα είναι καλύτερα ;
Τα αφήνεις 3-4 ώρες το ένα με το άλλο.gkok είπε:Έχει αλληλεπίδραση με την μινοξιδήλη ή μπορούμε να το βάζουμε όποτε θέλουμε;
Ποιο πολύ για να μην μυρίζει, γιατί με τον καιρό η Spiro μυρίζει αν "καθήσει".GeoKor είπε:Kαι ακομα και το οινοπνευμα + προπυλενογλυκόλη θελει συντηρηση σε ψυγειο?
Απο φαρμακείο της γειτονιάς. Είναι παχύρευστο και άχρωμο.sot είπε:ακη πηγα σε φαρμακειο και ζητησα προπυλενογλυκόλη και μου ειπαν οτι δεν εχουν
απο που την πηρες???
Γιατί δεν βάζεις το πρωί μόνο proscar και regaine, το απόγευμα spiro και το βράδυ zix? Δεν χρειάζεται να βάζεις 2 dht blockers μαζί (το πρωί),καλό είναι να τα χωρίζεις, ώστε να έχεις ολημερής μπλοκάρισμα της DHT.sot είπε:ακη για δες την υπογραφη μου και πες μου εγκρινεις την σειρα???
Όπως ξαναείπα, είναι καλό το διάλυμα. Από τα πολλά ποστ και reviews, έρευνες κλπ που έχω διαβάσει, η 2% σπίρο είναι καλή και δυνατή. Η 5% ενδέχεται να παρουσιάσει sides, αλλά χλωμό, όπως λένε πολλοί.barman είπε:ρε ακη στο site του lee ο οποιος εχει φτιαξει τοπικη spiro 2 και 5% αναφερει πως δεν εχει καθολου παρενεργειες...επισης οτι δεν παρατηρειται καθολου τριχοπτωση μετα την εφαρμογη του φαρμακου οπως γινεται πχ με το revivogen..ακομα πως η spiro συνεργαζεται αψογα με μινοξιδιλη και εχει πολλες λειτουργιες,περισσοτερες απο της φιναστεριδης...αν ειναι τοσο ομορφα οπως τα λεει τοτε εχουμε λυσει το προβλημα μας...τι εχεις να πεις...?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έχουν αναφερθεί sides. Αλλά και πάλι δεν ξέρεις τι να πεις. Έρευνες λένε ότι δεν περνάει στο αίμα, ο Dr Proctor (από Αμέρικα, συζητά σε πολλά forums και είναι καλός όπως λένε) αναφέρει ότι στο αίμα δεν φαίνεται κλπ.tasos είπε:.....μπορεί να σταθεί άραγε σαν μοναδικό dht blocker σε μία θεραπεία ?
και έχω την πεποίθηση ότι δίνει μερικά sides !
.....δεν το έχω τεστάρει πολύ !
Δεν ξέρω αν θα το δοκιμάσω πάλι....
Ποιο ακριβώς έκανες; Και με ποια ακολουθία το έκανες; Και με τι συστατικά;sot είπε:ακη την πατησαμε.....
μυριζει πολυ. κατι πρεπει να κανουμε........
Ναι όντως, η πατέντα που αναφέρει ο tropheus έχει μπόλικη ποσότητα μέσα. Αλλά το καλό είναι ότι δεν μένει τρίχα στο χέρι σου.magic810 είπε:AKH δεν ειναι η ιδεα σου....και εγω χρησιμοποιω φιναστεριδη αλλα οταν εβαζα το revivogen εμεναν στα χερια αρκετες τριχες ενω τωρα με spiro και πιστεψε με δεν ειναι νερο αυτη που χρησιμοποιω πατεντα που αναφερει ο tropheus ειναι τιγκα στο χαπι....και πραγματικα δεν μενει τριχα στα χερια μου και δεν υπερβαλλω!!!
Επισης μετα την εφαρμογη της νομιζω οτι τα μαλλια μου εχουν περισσοτερο ογκο.....τωρα θε δειξει η πορεια τι δινει και τι δεν δινει.....