ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

για τωρα λεω που σ ξαναεμφανιστηκε η τριχοπτωση απο εκει π δεν ειχες
οταν την ειχα ξεκινησει μου την ειχε σταματησει εντελως μετα απο 8 μηνες η 1,5% με οινοπνευμα μονο.
κρατησε για κανενα 6μηνο αυτο και ειχαν παρει τα πανω τους τα μαλλια.
μετα ειχα λιγο τριχοπτωση για εναν χρονο 20 τριχες την μερα περιπου.
τωρα βλεπω να χανω γυρω στις 70 αλλα δεν κανω καμια αλαγη μεχρι να κλεισω χρονο.
σκοπος μου δεν ειναι απλα να σταματησω την τριχοπτωση(δεν με πειραζει ετσι και αλιως),αλλα να μαθω το τι μου σταματαει την τριχοπτωση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δάφνη Γ

New Member

Αν κατάλαβα καλά κόψατε την μινοξ για να ξεκινήσετε την σπίρο? γιατί απόσο γνωρίζω την μινοξ αν την κόψεις φεύγουν όλα αυτά που είχες βγάλει με την βοήθειά της και ακόμα περισσότερες που κρατιόταν εξαιτίας της... και δεν είναι σίγουρο αν την ξαναξεκινήσεις οτι θα βγάλεις αυτά που είχες...

Hairboost

Member

kapamarou είπε:
[quote author=Hairboost link=topic=386.msg56751#msg56751 date=1310939290]
εχω τσουξιμο στο στηθος
η το σταματας η ριχνεις την περιεκτικοτητα στο 1/3
[/quote]
ενιωθες κι εσυ το ιδιο πραγμα ? στην υφη και στο μεγεθος δεν εχει αλλαξει κατι :chinscratch
Θα φτιαξω καινουργιο σε μπουκαλι απο αζαξ... :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

ενιωθες κι εσυ το ιδιο πραγμα ? στην υφη και στο μεγεθος δεν εχει αλλαξει κατι :chinscratch
Θα φτιαξω καινουργιο σε μπουκαλι απο αζαξ... :chinscratch
το τσουξιμο της σπιρονολακτονης στο στηθος διαφερει πολυ απο τον πονο της μινοξιδιλης στο στηθος,οσες φορες και αν με εποιασε δεν πρηστικε καποιος αδενας.

weznem

Well-Known Member

καλημερα παιδια επειδη μπερδευτηκα με τις δοσολογιες..μα βοηθεια εγω χρησιμοποιω την συνταγη του ακη βαζω 14χαπια των 100mg,28μλ προπυλενικη γλυκολη και 27 μλ οινοπνευμα επειτα στο τελος βαζω και 12μλ απιονισμενο νερο και..ειναι ετοιμο για χρηση..αυτο τωρα το διαλυμμα ποσο τα % λοσιον ειναι το θεωρειται δυνατο η να ανεβω?? θυμαι οτι με 12χαπια που λεει ο ακης εβγαινε 1.5% σωστα αρα τωρα δεν θα μαι 1.8%?
ευχαριστω

'μεινε λιγο καιρο σε αυτα που ακολουθεις,παιζει εποχιακη κατηφορα αυτο το διαστημα,αν συνεχισεις να μην βλεπεις βελτιωση σε 3 μηνες,κανεις τα επομενα βηματα'
Φίλε kapamarou αυτά μου είχες γράψει τον απρίλιο! :) Οι 3 μήνες πέρασαν λοιπόν χωρίς να δω κάποια βελτίωση....Γιαυτό ήθελα να σε ρωτήσω ποιά είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω κατά τη γνώμη σου? :) Η εποχιακή κατηφόρα εξακολουθεί αυτό το διάστημα?
Τη φίνα να τη συνεχίσω λες η όχι?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Φίλε kapamarou αυτά μου είχες γράψει τον απρίλιο! :) Οι 3 μήνες πέρασαν λοιπόν χωρίς να δω κάποια βελτίωση....Γιαυτό ήθελα να σε ρωτήσω ποιά είναι τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνω κατά τη γνώμη σου? :) Η εποχιακή κατηφόρα εξακολουθεί αυτό το διάστημα?
Τη φίνα να τη συνεχίσω λες η όχι?
αν σου ελατωσε την τριχοπτωση και δεν σου κανει παρενεργειες συνεχισε φινα,μην περειμενεις επανεκφυση απο ενα dht blocker ειναι λιγες οι εξαιρεσεις που γινετε αυτο.
αν δεν σου ελατωσε την τριχοπτωση δες για αλλο dht blocker
αν θες επανεκφυση μινοξιδιλη.
αν δεν σου δωσει επανεκφυση η μινοξιδιλη τοτε μινοξιδιλη+airol

kakashi

Member

δλδ καπ κ εγω που χρησιμοποιω 3 μηνες σπιρο κ η τριχοπτωση μ ειναι παλι το ιδιο εντονη λες να μην δουλευει η σπιρο για μενα?μιλαμε για καμμια 250 τριχες τη μερα...η να ειναι κανα σεντινγκ?γιατι η τριχοπτωση μ ειναι λιγο διαφορετικη απο οτι συνηθως... οι τριχες που χανω τωρα ειναι χοντρες κ δυνατες κ οχι τοσο εκεινες οι αδυναμες που χανω στη συνηθισμενη μ τριχοπτωση....

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
δλδ καπ κ εγω που χρησιμοποιω 3 μηνες σπιρο κ η τριχοπτωση μ ειναι παλι το ιδιο εντονη λες να μην δουλευει η σπιρο για μενα?μιλαμε για καμμια 250 τριχες τη μερα...η να ειναι κανα σεντινγκ?γιατι η τριχοπτωση μ ειναι λιγο διαφορετικη απο οτι συνηθως... οι τριχες που χανω τωρα ειναι χοντρες κ δυνατες κ οχι τοσο εκεινες οι αδυναμες που χανω στη συνηθισμενη μ τριχοπτωση....

αν πριν απο την χρηση της εχανες 100 ειναι shed.
αυτο με τις χοντρες τριχες το εχω παρατηρησει και εγω.
παρολο που χανω αρκετες αυτο το διαστημα ειναι ποιο χοντρες απο πριν,κανονικες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kakashi

Member

εγω την ξεκινησα μαιο σε περιοδο εποχικης τριχοπτωσης.....δλδ δεν ειδα καμμια διαφορα στην τριχοπτωση απο τοτε που ξεκινησα σπιρο.... κ πριν απο αυτη την ιδια τριχοπτωση ειχα ....τη μονη διαφορα οπως ειπα οτι χανω πιο χοντρες τριχες απο οτι πριν....ελπιζω να ειναι σεντινγκ....

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
εγω την ξεκινησα μαιο σε περιοδο εποχικης τριχοπτωσης.....δλδ δεν ειδα καμμια διαφορα στην τριχοπτωση απο τοτε που ξεκινησα σπιρο.... κ πριν απο αυτη την ιδια τριχοπτωση ειχα ....τη μονη διαφορα οπως ειπα οτι χανω πιο χοντρες τριχες απο οτι πριν....ελπιζω να ειναι σεντινγκ....
αν και ειναι νωρις ακομα,παρατηρεις πυκνωση?ασχετα με το ποση τριχοπτωση εχεις τωρα.
εχω την εντυπωση πως θα ειχα θεμα στο μπιφτεκι χωρις αυτην την λοσιον.
στη αρχη μου μενανε χνουδακια απο εκει στο χερι και τωρα τριχες χοντρες

kakashi

Member

πυκνωση οχι σιγουρα.....παντως παρα την πολυ εντονη τριχοπτωση εχω αραιωσει πολυ λιγο ισως κ καθολου....αυτο μ κανει εντυπωση γιατι στο αντιστοιχο σεντινγκ της μινοξ που ηταν περιπου το ιδιο σε αριθμο τριχων ειχα αραιωσει πολυ.....

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
πυκνωση οχι σιγουρα.....παντως παρα την πολυ εντονη τριχοπτωση εχω αραιωσει πολυ λιγο ισως κ καθολου....αυτο μ κανει εντυπωση γιατι στο αντιστοιχο σεντινγκ της μινοξ που ηταν περιπου το ιδιο σε αριθμο τριχων ειχα αραιωσει πολυ.....
αν βαθμολογουσα με 0-10 κλιμακα στο τι μου εχουν δωσει αυτα τα δυο θα εβαζα 1 στην μινοξ,5 στην spiro :tease:

kapamarou είπε:
Aν σου ελατωσε την τριχοπτωση και δεν σου κανει παρενεργειες συνεχισε φινα,μην περειμενεις επανεκφυση απο ενα dht blocker ειναι λιγες οι εξαιρεσεις που γινετε αυτο.
αν δεν σου ελατωσε την τριχοπτωση δες για αλλο dht blocker
αν θες επανεκφυση μινοξιδιλη.
αν δεν σου δωσει επανεκφυση η μινοξιδιλη τοτε μινοξιδιλη+airol
Ok μινοξ παίρνω καθημερινά όπως και φινα...το airol δε το ξέρω...υπάρχει στο φαρμακείο? Μήπως θα ήταν καλύτερα να αντικαταστήσω(ή να προσθέσω) μίνοξ με spyro,αφού όπως λες θα της έδινες περισσότερους βαθμούς!

kapa

Μέλος του προσωπικού

το airol δε το ξέρω...υπάρχει στο φαρμακείο?

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2819.0.html
Μήπως θα ήταν καλύτερα να αντικαταστήσω(ή να προσθέσω) μίνοξ με spyro,αφού όπως λες θα της έδινες περισσότερους βαθμούς!
spiro μονο αν εχεις σκοπο να αντικαταστησεις την φινα

Leone

Active Member

Φιλε KABAMARU χρησιμοποιουσα spiro απο μια συνταγη του geofish διαλυοντας 25 χαπια aldactone των 100 βαζοντας μεσα ξεχωρα απο νερο και οινοπνευμα και 20 ml propyneloglekole.Αποτελεσμα η φαγουρα και η ξηροτητα να μη παλευεται με τιποτα.Εμπιστευομαι ομως τη spiro γιατι και παλαιοτερα που επαιρνα ειδα οτι βοηθουσε.Πρότεινε μου μια αλλη συνταγη με τροπο παρασκευης αν μπορεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Leone είπε:
Φιλε KABAMARU χρησιμοποιουσα spiro απο μια συνταγη του geofish διαλυοντας 25 χαπια aldactone των 100 βαζοντας μεσα ξεχωρα απο νερο και οινοπνευμα και 20 ml propyneloglekole.Αποτελεσμα η φαγουρα και η ξηροτητα να μη παλευεται με τιποτα.Εμπιστευομαι ομως τη spiro γιατι και παλαιοτερα που επαιρνα ειδα οτι βοηθουσε.Πρότεινε μου μια αλλη συνταγη με τροπο παρασκευης αν μπορεις.
την ιδια περιεκτικοτητα,αντικατεστησε την προπυλαινογλυκολη με γλυκερινη.
φτιαξτην με 30 ml γλυκερινη,αν δεν σε ικανοπιει σε θεμα ξηροτητας,προσθεσε αλλα 10 ml γλυκερινη μεχρι να βρεις σε ποιο σημειο θα βγαινει ουδετερη στο δερμα σου

Antonyhl

New Member

Παιδια εγω ειμαι 20 χρονων πηγα στο δερματολογο και μου ειπε για regain αλλα λεω να αρχισω αυτο εδω με τη σπιρολακτοντη ,δεν υπαρχει προβλημα με την ηλικια σωστα?Επισης για να ξαναβγαλω μαλλι ποιο αλλο προιον μπορω να χρησιμοποιησω με αυτο το homemade.Μου εδωσε το σαμπουαν epicrin και τις βιταμινες της ιδιας εταιριας.
Αφου βαλεις το topical dht μετα απο ποση ωρα μπορω να κανω μπανιο,μηπως ειναι καλυτερο να κανω πριν με το παραπανω σαμπουαν και μετα το dht blocker.Επειδη παω καθε βραδυ γυναστηριο δε μπορω να μενω με τους ιδρωτες στο κεφαλι..τι προτινετε?ευχαριστω πολυ

ειμαι στο σταδιο 2 norwood

Μπλουζα