ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

shantel

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

επειδη ειναι 93 σελιδες , οι οδηγιες για να το φτιαξουμε ειναι αυτες του tropheus στη πρωτη σελιδα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

3746741

Member

εκτιμω που μας προτρεπετε να το φτιαξουμε μονοι μας κ για οικονομικους λογους αλλα τοσα τσακαλια εδω μεσα κανενος το ματι δεν το πετυχε να πωλειται σε κανενα site μηπως κ το παρουμε ετοιμο???

Silencer

New Member

3746741 είπε:
εκτιμω που μας προτρεπετε να το φτιαξουμε μονοι μας κ για οικονομικους λογους

Αυτό φίλε μου αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα παιδιά του φορουμ έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τους συνπάσχοντες και όχι να έχουν κάποιο άλλο κέρδος (δές αυτό και θα καταλάνεις τι εννοώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3009.0.html :knup:)

3746741 είπε:
αλλα τοσα τσακαλια εδω μεσα κανενος το ματι δεν το πετυχε να πωλειται σε κανενα site μηπως κ το παρουμε ετοιμο???

Νομίζω ότι ο λόγος που δεν το βρίσκουμε είναι ότι δεν υπάρχει γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην αυτόνομη χρήση της, αλλά ως συμπλήρωμα σε ιδιοκατασκευές. Επίσης, δεν είναι FDA approved, υπάρχουν λίγες έρευνες για την χρήση της σε ΑΑ και δεν υπάρχει κάποια κλινική έρευνα (αν κάνω λάθος να με διορθώσεται). Δεν είναι δηλαδή ούτε φίνα ούτε μινόξ και αν ξεφύγεις στη δόση είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνη σε sides.

kapamarou είπε:
κανε το,ειναι σωστο
Ευχαριστώ πολύ :worshipper

kapamarou είπε:
εγω λεω φτιαξτε το μονοι σας,ειναι παρα πολυ ευκολο,αφηνεις τα χαπια στο οινοπνευμα,να λιωσουν προσθετεις τα υγρα,και γλιτωνεις 20-30 ευρο.
απο ενα σημειο και μετα ειναι ποιο δυσκολο να φτιαξεις φραπε παρα αυτο

Συμφωνώ, αλλά θέλει προσοχή και νομίζω ότι αν κάποιος έχει σμηγμα (έχω :( ) πρέπει να αποφεύγει τους ερεθισμούς από τους μεταφορείς (οινόπνευμα,προπυλενογλυκόλη...)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Συμφωνώ, αλλά θέλει προσοχή και νομίζω ότι αν κάποιος έχει σμηγμα (έχω :( ) πρέπει να αποφεύγει τους ερεθισμούς από τους μεταφορείς (οινόπνευμα,προπυλενογλυκόλη...)
αν εχεις σμηγμα τοτε αυτη :22m: η λοσιον ειναι γαντι για την περιπτωση σου
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1963.0.html

Silencer

New Member

kapamarou είπε:
αν εχεις σμηγμα τοτε αυτη :22m: η λοσιον ειναι γαντι για την περιπτωση σου
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1963.0.html

Συγνώμη για το :eek:fft:

Καταρχήν, χρησιμοποιώ εδω και 2 εβδομάδες fungoral (2/w) χωρίς να δώ αποτελέσματα. Το επόμενο βήμα είναι η αντίστοιχη κρέμα και μετά θα δώ αυτό που μου λές... Να σε καλά!!

Σε γενικές γραμμές αυτό το μήνα διαβάζω το φορουμ, τουλαχιστον 4 ώρες την ημέρα και κάνω δοκιμές έτσι ώστε από τον επόμενο να ξεκινήσω κάτι σταθερά και μακροχρόνια. (ενισχυμένο big3)

Για να πω ακριβώς πως είναι τα πράγματα, δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι σμηγματορροικής δερματίτιδας ή κάτι άλλο. Πάντως τα τρελά σημάδια που δείχνει το wiki δεν τα έχω δει πάνω μου:
(http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&prev=/search%3Fq%3Dhair%2Bloss%2Bcure%26hl%3Del%26biw%3D1366%26bih%3D643%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Seborrhoeic_dermatitis&usg=ALkJrhjFYIV6yh5fPMQqhwNjvL30hw237w)

Δηλαδή, νιώθω συνέχεια μια φαγούρα και ένα μικρό πονάκι σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, ακόμα και εκεί που δεν βάζω minox και πολύ λίγες άσπρες νυφάδες αφού λουστώ. Έχει κανείς καμοία ιδέα τι παίζει :'( γιατί ένας δερματολόγος που λέει ότι αυτά είναι σημάδια ότι πεθαίνουν όλα τα μαλλιά σου.

Υποψιάζομαι ότι το έχω παρακάνει με την μινοξίδη (ξέρεις...ο πρωτάρης όπως και εγώ πιστεύουμε ότι τι 5 τι 10 τι 15 ψεκασιές μέχρι να βάλουμε μυαλό) ή απλά δεν κάνει για εμένα... Δίνω και ένα ποσοστό στο aloe conditioner που χρησιμοποιώ γιατί όταν το βάζω, μετά από λούσιμο, καίγομαι furious3.

Από δευτέρα ξεκινάω το εξής και βλέποντας και κάνοντας:
1. Πρωί rogaine foam και το βράδυ 1ml spray (τώρα έκανα 2 - 2,5ml spray μόνο το βράδυ)
2. Aloe vera shampoo και όχι conditioner 2/w
3. Tricomin Conditioning & Sampoo (είναι 2 σε 1) 3/w
4. Fungoral 2/w

Αν σε μια εβδομάδα δεν δω κάτι θα αντικαταστήσω το aloe vera με σαμπουάν σαλικυλικό οξύ (foltene γιατί το T/SAL δεν το βρίσκω). Γενικά πιστεύω ότι τα shampoo είναι κρίσιμα σε κάθε θεραπεία, όχι φυσικά για dht blocking ή regrow, αλλά για την υγεία του κεφαλιού.

Keep fighting...

Silencer

New Member

Ξέχασα να πώ ότι δεν "πιάνουν" τα χέρια μου, όπως έχεις καταλάβει φίλε μου και από την spiro, και γι' αυτό αποφεύγω τις ιδιοκατασκευές (έχω ένα εκ' γενητής πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια μου και είμαι άγαρμπος).

Τι να πρωτοθυμηθώ! Έκρηξη μολότοφ όταν την έφτιαχνα (για πλάκα δεν είμαι αναρχικός), εκπυρσοκρότηση όπλου ενώ το καθάριζα εξωτερικά (άρε παντέρμη κρήτη) , κόψιμο δακτύλων ενώ έκοβα κρέας και άλλα...

Φαντάσου να φτιάζω κάτι, να εξατμιστεί περισσότερο νερό/οινόπνευμα/προγ... από όσο πρέπει και να βάλω στο κεφαλάκι μου 20% spiro :down

3746741

Member

Silencer είπε:
Ξέχασα να πώ ότι δεν "πιάνουν" τα χέρια μου, όπως έχεις καταλάβει φίλε μου και από την spiro, και γι' αυτό αποφεύγω τις ιδιοκατασκευές (έχω ένα εκ' γενητής πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια μου και είμαι άγαρμπος).

Τι να πρωτοθυμηθώ! Έκρηξη μολότοφ όταν την έφτιαχνα (για πλάκα δεν είμαι αναρχικός), εκπυρσοκρότηση όπλου ενώ το καθάριζα εξωτερικά (άρε παντέρμη κρήτη) , κόψιμο δακτύλων ενώ έκοβα κρέας και άλλα...

Φαντάσου να φτιάζω κάτι, να εξατμιστεί περισσότερο νερό/οινόπνευμα/προγ... από όσο πρέπει και να βάλω στο κεφαλάκι μου 20% spiro :down
ελα ρε αδερφε silencer!!!!!!!
κ εγω γιαυτους τους λογους δεν θελω να την φτιαξω!!!!!!!!!!
πρεπεινα την βρουμε ετοιμη!!!!!!!!
δεν μπορει,καπου θα υπαρχει!!!!!!!!!

Silencer

New Member

Αυτό που σκέφτομαι να κάνω αφού την παλέψω στα τυχόν sides μετά από κανα 2μηνο με τη φίνα 1mg (ακόμα δεν την έχω ξεκινήσει) είναι αυτό που έγραψα παραπάνω και συμφώνησε ο kapamarou:
1x spiro cream 5% + 4x aloe vera gel, πλάσιμο στο χέρι και μετά εφαρμογή = 1%spiro

Τότε θα σκεφτώ τι θα κάνω για να είμαι σίγουρος με τη δοσολογία (π.χ χρήση "φαρδίας" σύριγκας όπου θα βάζω 1ml spiro και 4ml αλόη. Έτσι θα βλέπω με τα μάτια μου τι βάζω κάθε φορά).

Σημ: έχω πολύ περιοχή να καλύψω.

Φίλε 3746741, εσυ γιατί δεν ψήνεσε με αυτήν την ιδέα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

Συγνώμη για το :eek:fft:
ο καπα ειναι παντα offtopic :9m:
Καταρχήν, χρησιμοποιώ εδω και 2 εβδομάδες fungoral (2/w) χωρίς να δώ αποτελέσματα. Το επόμενο βήμα είναι η αντίστοιχη κρέμα και μετά θα δώ αυτό που μου λές... Να σε καλά!!

Σε γενικές γραμμές αυτό το μήνα διαβάζω το φορουμ, τουλαχιστον 4 ώρες την ημέρα και κάνω δοκιμές έτσι ώστε από τον επόμενο να ξεκινήσω κάτι σταθερά και μακροχρόνια. (ενισχυμένο big3)

Για να πω ακριβώς πως είναι τα πράγματα, δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι σμηγματορροικής δερματίτιδας ή κάτι άλλο. Πάντως τα τρελά σημάδια που δείχνει το wiki δεν τα έχω δει πάνω μου:
(http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&prev=/search%3Fq%3Dhair%2Bloss%2Bcure%26hl%3Del%26biw%3D1366%26bih%3D643%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Seborrhoeic_dermatitis&usg=ALkJrhjFYIV6yh5fPMQqhwNjvL30hw237w)

Δηλαδή, νιώθω συνέχεια μια φαγούρα και ένα μικρό πονάκι σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, ακόμα και εκεί που δεν βάζω minox και πολύ λίγες άσπρες νυφάδες αφού λουστώ. Έχει κανείς καμοία ιδέα τι παίζει :'( γιατί ένας δερματολόγος που λέει ότι αυτά είναι σημάδια ότι πεθαίνουν όλα τα μαλλιά σου.

Υποψιάζομαι ότι το έχω παρακάνει με την μινοξίδη (ξέρεις...ο πρωτάρης όπως και εγώ πιστεύουμε ότι τι 5 τι 10 τι 15 ψεκασιές μέχρι να βάλουμε μυαλό) ή απλά δεν κάνει για εμένα... Δίνω και ένα ποσοστό στο aloe conditioner που χρησιμοποιώ γιατί όταν το βάζω, μετά από λούσιμο, καίγομαι furious3.

Από δευτέρα ξεκινάω το εξής και βλέποντας και κάνοντας:
1. Πρωί rogaine foam και το βράδυ 1ml spray (τώρα έκανα 2 - 2,5ml spray μόνο το βράδυ)
2. Aloe vera shampoo και όχι conditioner 2/w
3. Tricomin Conditioning & Sampoo (είναι 2 σε 1) 3/w
4. Fungoral 2/w

Αν σε μια εβδομάδα δεν δω κάτι θα αντικαταστήσω το aloe vera με σαμπουάν σαλικυλικό οξύ (foltene γιατί το T/SAL δεν το βρίσκω). Γενικά πιστεύω ότι τα shampoo είναι κρίσιμα σε κάθε θεραπεία, όχι φυσικά για dht blocking ή regrow, αλλά για την υγεία του κεφαλιού.

Keep fighting...

με την κρεμα fungoral θα δεις,ειναι πολυ ποιο δυνατη και αποτελεσματικη απο το shampoo,το σαλυκυλικο οξυ βοηθαει επισης στο σμηγμα

sito

Active Member

kapamarou είπε:
εγω λεω φτιαξτε το μονοι σας,ειναι παρα πολυ ευκολο,αφηνεις τα χαπια στο οινοπνευμα,να λιωσουν προσθετεις τα υγρα,και γλιτωνεις 20-30 ευρο.
απο ενα σημειο και μετα ειναι ποιο δυσκολο να φτιαξεις φραπε παρα αυτο

Ετσι απλα αν αφησεις τα αλντακτονε στο οινοπνευμα λιωνουν; δε θελουν δηλαδη σπασιμο με το γουδι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member

sito είπε:
Ετσι απλα αν αφησεις τα αλντακτονε στο οινοπνευμα λιωνουν; δε θελουν δηλαδη σπασιμο με το γουδι;
Βαλ'τα οπως ειναι σε κλειστο μπουκαλακι για να μη φυγει το αλκοολ!! μετα χτυπημα,ετσι λιωνουν και συνεχιζεις...

kapa

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
δοκιμασε αυτο.
ασε τα aldactone ολοκληρα μεσα στο οινοπνευμα για 15 ωρες με 3 ανακατεματα στα ενδιαμεσα,δεν εχει σημασια αν το πρωτο ανακατεμα ειναι μετα απο 3 η 7 ωρες,τα χαπια θα εχουν γινει σκονη

kakashi

Member

και γω αυτο κανω βαζω τα χαπια στο οινοπνευμα τα αφηνω κανα 10ωρο κ μετα τα χτυπαω δυνατα οπως το φραπε κ ειναι ετοιμο...βαζω μετα κ προπ/ολη κ νερο κ ετοιμη η συνταγη

kapa

Μέλος του προσωπικού

kakashi είπε:
και γω αυτο κανω βαζω τα χαπια στο οινοπνευμα τα αφηνω κανα 10ωρο κ μετα τα χτυπαω δυνατα οπως το φραπε κ ειναι ετοιμο...βαζω μετα κ προπ/ολη κ νερο κ ετοιμη η συνταγη
ποιο δυσκολο ειναι να φτιαξεις φραπε,πρεπει να μετρησεις κουταλιες καφε και ζαχαρη ::)

sito

Active Member

Καπα εσυ εχεις αναφερει οτι ειχες καποια side με σπιρο. τι σαιντ ειχες και σε τι διαλυμα σπιρο σου εμφανιστηκαν; Εγω σκεφτομαι να ξαναπροσθεσω σπιρο. Ειχα χρησιμοποιεισει σπιρο 2% 1μλ ημερησιως χωρις σαιντσ. Τωρα σκεφτομαι να κανω γυρω στο 1% και να βαζω 2 μλ ημερισιως σ'ολο το πανω μερος του κεφαλιου.

Εσυ απλα τα αφηνεις να λιωνουν και προσθετεις τα υπολοιπα; δεν φιλτραρεις;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Καπα εσυ εχεις αναφερει οτι ειχες καποια side με σπιρο. τι σαιντ ειχες και σε τι διαλυμα σπιρο σου εμφανιστηκαν;
kαι ακομα εχω,τσουξιμο στο στηθος,χρησιμοποιω 0,2% με γλυκερινη,7ml την μερα,στα 8 ml με τζουζει
Εγω σκεφτομαι να ξαναπροσθεσω σπιρο. Ειχα χρησιμοποιεισει σπιρο 2% 1μλ ημερησιως χωρις σαιντσ. Τωρα σκεφτομαι να κανω γυρω στο 1% και να βαζω 2 μλ ημερισιως σ'ολο το πανω μερος του κεφαλιου.
προχωρα

Εσυ απλα τα αφηνεις να λιωνουν και προσθετεις τα υπολοιπα; δεν φιλτραρεις;
θεορω περιτο το φιλτραρισμα μιας μιας και δεν θα το ποιω αλλα θα το βαλω στο κεφαλι

sito

Active Member

kapamarou είπε:
kαι ακομα εχω,τσουξιμο στο στηθος,χρησιμοποιω 0,2% με γλυκερινη,7ml την μερα,στα 8 ml με τζουζει
μπραβο ρε θυριο με 0,2% και εχεις αποτελεσματα

θεορω περιτο το φιλτραρισμα μιας μιας και δεν θα το ποιω αλλα θα το βαλω στο κεφαλι

:D :D :D :D :D :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

sito είπε:
μπραβο ρε θυριο με 0,2% και εχεις αποτελεσματα

:D :D :D :D :D :D
εχω πολυ ευαισθησεια στα dht blockers,εχω δει παρενεργειες απο ολα,η μινοξιδιλη απο την αλλη δεν με ποιανει καθολου σκετη,θελει σπρωξιμο

Μπλουζα