Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
shantel είπε:επειδη ειναι 93 σελιδες , οι οδηγιες για να το φτιαξουμε ειναι αυτες του tropheus στη πρωτη σελιδα?
3746741 είπε:εκτιμω που μας προτρεπετε να το φτιαξουμε μονοι μας κ για οικονομικους λογους
3746741 είπε:αλλα τοσα τσακαλια εδω μεσα κανενος το ματι δεν το πετυχε να πωλειται σε κανενα site μηπως κ το παρουμε ετοιμο???
Ευχαριστώ πολύ :worshipperkapamarou είπε:κανε το,ειναι σωστο
kapamarou είπε:εγω λεω φτιαξτε το μονοι σας,ειναι παρα πολυ ευκολο,αφηνεις τα χαπια στο οινοπνευμα,να λιωσουν προσθετεις τα υγρα,και γλιτωνεις 20-30 ευρο.
απο ενα σημειο και μετα ειναι ποιο δυσκολο να φτιαξεις φραπε παρα αυτο
αν εχεις σμηγμα τοτε αυτη :22m: η λοσιον ειναι γαντι για την περιπτωση σουΣυμφωνώ, αλλά θέλει προσοχή και νομίζω ότι αν κάποιος έχει σμηγμα (έχω) πρέπει να αποφεύγει τους ερεθισμούς από τους μεταφορείς (οινόπνευμα,προπυλενογλυκόλη...)
kapamarou είπε:αν εχεις σμηγμα τοτε αυτη :22m: η λοσιον ειναι γαντι για την περιπτωση σου
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1963.0.html
ελα ρε αδερφε silencer!!!!!!!Silencer είπε:Ξέχασα να πώ ότι δεν "πιάνουν" τα χέρια μου, όπως έχεις καταλάβει φίλε μου και από την spiro, και γι' αυτό αποφεύγω τις ιδιοκατασκευές (έχω ένα εκ' γενητής πρόβλημα και τρέμουν τα χέρια μου και είμαι άγαρμπος).
Τι να πρωτοθυμηθώ! Έκρηξη μολότοφ όταν την έφτιαχνα (για πλάκα δεν είμαι αναρχικός), εκπυρσοκρότηση όπλου ενώ το καθάριζα εξωτερικά (άρε παντέρμη κρήτη) , κόψιμο δακτύλων ενώ έκοβα κρέας και άλλα...
Φαντάσου να φτιάζω κάτι, να εξατμιστεί περισσότερο νερό/οινόπνευμα/προγ... από όσο πρέπει και να βάλω στο κεφαλάκι μου 20% spiro :down
ο καπα ειναι παντα offtopic :9m:Συγνώμη για τοfft:
Καταρχήν, χρησιμοποιώ εδω και 2 εβδομάδες fungoral (2/w) χωρίς να δώ αποτελέσματα. Το επόμενο βήμα είναι η αντίστοιχη κρέμα και μετά θα δώ αυτό που μου λές... Να σε καλά!!
Σε γενικές γραμμές αυτό το μήνα διαβάζω το φορουμ, τουλαχιστον 4 ώρες την ημέρα και κάνω δοκιμές έτσι ώστε από τον επόμενο να ξεκινήσω κάτι σταθερά και μακροχρόνια. (ενισχυμένο big3)
Για να πω ακριβώς πως είναι τα πράγματα, δεν ξέρω αν αυτό που έχω είναι σμηγματορροικής δερματίτιδας ή κάτι άλλο. Πάντως τα τρελά σημάδια που δείχνει το wiki δεν τα έχω δει πάνω μου:
(http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=el&prev=/search%3Fq%3Dhair%2Bloss%2Bcure%26hl%3Del%26biw%3D1366%26bih%3D643%26prmd%3Divns&rurl=translate.google.gr&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Seborrhoeic_dermatitis&usg=ALkJrhjFYIV6yh5fPMQqhwNjvL30hw237w)
Δηλαδή, νιώθω συνέχεια μια φαγούρα και ένα μικρό πονάκι σε διάφορα σημεία του κεφαλιού, ακόμα και εκεί που δεν βάζω minox και πολύ λίγες άσπρες νυφάδες αφού λουστώ. Έχει κανείς καμοία ιδέα τι παίζει :'( γιατί ένας δερματολόγος που λέει ότι αυτά είναι σημάδια ότι πεθαίνουν όλα τα μαλλιά σου.
Υποψιάζομαι ότι το έχω παρακάνει με την μινοξίδη (ξέρεις...ο πρωτάρης όπως και εγώ πιστεύουμε ότι τι 5 τι 10 τι 15 ψεκασιές μέχρι να βάλουμε μυαλό) ή απλά δεν κάνει για εμένα... Δίνω και ένα ποσοστό στο aloe conditioner που χρησιμοποιώ γιατί όταν το βάζω, μετά από λούσιμο, καίγομαι furious3.
Από δευτέρα ξεκινάω το εξής και βλέποντας και κάνοντας:
1. Πρωί rogaine foam και το βράδυ 1ml spray (τώρα έκανα 2 - 2,5ml spray μόνο το βράδυ)
2. Aloe vera shampoo και όχι conditioner 2/w
3. Tricomin Conditioning & Sampoo (είναι 2 σε 1) 3/w
4. Fungoral 2/w
Αν σε μια εβδομάδα δεν δω κάτι θα αντικαταστήσω το aloe vera με σαμπουάν σαλικυλικό οξύ (foltene γιατί το T/SAL δεν το βρίσκω). Γενικά πιστεύω ότι τα shampoo είναι κρίσιμα σε κάθε θεραπεία, όχι φυσικά για dht blocking ή regrow, αλλά για την υγεία του κεφαλιού.
Keep fighting...
kapamarou είπε:εγω λεω φτιαξτε το μονοι σας,ειναι παρα πολυ ευκολο,αφηνεις τα χαπια στο οινοπνευμα,να λιωσουν προσθετεις τα υγρα,και γλιτωνεις 20-30 ευρο.
απο ενα σημειο και μετα ειναι ποιο δυσκολο να φτιαξεις φραπε παρα αυτο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βαλ'τα οπως ειναι σε κλειστο μπουκαλακι για να μη φυγει το αλκοολ!! μετα χτυπημα,ετσι λιωνουν και συνεχιζεις...sito είπε:Ετσι απλα αν αφησεις τα αλντακτονε στο οινοπνευμα λιωνουν; δε θελουν δηλαδη σπασιμο με το γουδι;
δοκιμασε αυτο.sito είπε:Ετσι απλα αν αφησεις τα αλντακτονε στο οινοπνευμα λιωνουν; δε θελουν δηλαδη σπασιμο με το γουδι;
ποιο δυσκολο ειναι να φτιαξεις φραπε,πρεπει να μετρησεις κουταλιες καφε και ζαχαρη :kakashi είπε:και γω αυτο κανω βαζω τα χαπια στο οινοπνευμα τα αφηνω κανα 10ωρο κ μετα τα χτυπαω δυνατα οπως το φραπε κ ειναι ετοιμο...βαζω μετα κ προπ/ολη κ νερο κ ετοιμη η συνταγη
kαι ακομα εχω,τσουξιμο στο στηθος,χρησιμοποιω 0,2% με γλυκερινη,7ml την μερα,στα 8 ml με τζουζειΚαπα εσυ εχεις αναφερει οτι ειχες καποια side με σπιρο. τι σαιντ ειχες και σε τι διαλυμα σπιρο σου εμφανιστηκαν;
προχωραΕγω σκεφτομαι να ξαναπροσθεσω σπιρο. Ειχα χρησιμοποιεισει σπιρο 2% 1μλ ημερησιως χωρις σαιντσ. Τωρα σκεφτομαι να κανω γυρω στο 1% και να βαζω 2 μλ ημερισιως σ'ολο το πανω μερος του κεφαλιου.
θεορω περιτο το φιλτραρισμα μιας μιας και δεν θα το ποιω αλλα θα το βαλω στο κεφαλιΕσυ απλα τα αφηνεις να λιωνουν και προσθετεις τα υπολοιπα; δεν φιλτραρεις;
μπραβο ρε θυριο με 0,2% και εχεις αποτελεσματαkapamarou είπε:kαι ακομα εχω,τσουξιμο στο στηθος,χρησιμοποιω 0,2% με γλυκερινη,7ml την μερα,στα 8 ml με τζουζει
θεορω περιτο το φιλτραρισμα μιας μιας και δεν θα το ποιω αλλα θα το βαλω στο κεφαλι
εχω πολυ ευαισθησεια στα dht blockers,εχω δει παρενεργειες απο ολα,η μινοξιδιλη απο την αλλη δεν με ποιανει καθολου σκετη,θελει σπρωξιμοsito είπε:μπραβο ρε θυριο με 0,2% και εχεις αποτελεσματα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()