Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ξερω να μαγειρευω καλυτερα απο αυτους 8)Διαβάζω εδώ και μια ώρα τις συνταγές σας και έχω να πω πως ξεπερνάτε Μαμαλάκη και Βέφα μαζι... ??? ???
Κι εγώ νόμιζα πως ήμουν η μόνη που αναμίγνυα minoxidil με palmogen άλλα εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο!!!!![]()
daphnig είπε:Διαβάζω εδώ και μια ώρα τις συνταγές σας και έχω να πω πως ξεπερνάτε Μαμαλάκη και Βέφα μαζι... ??? ???
Κι εγώ νόμιζα πως ήμουν η μόνη που αναμίγνυα minoxidil με palmogen άλλα εσείς έχετε ξεπεράσει κάθε όριο!!!!![]()
το μπουκαλακι regain τι ποσοτητα χωραει ?
:Hairboost είπε:βουλωσε το ψεκαστηρι, τι κανουμε ? προσπαθησα να το φτιαξω αλλα ξαναβουλωνει αμεσως
:11m:kapamarou είπε:το μπουκαλακι regain τι ποσοτητα χωραει ?
αν δεν το γεμισεις καλα 60ml.αλλα θα βουλωσει το ψεκαστιρακι 100%.
τα χαπια στο οινοπνευμα διαλυονται μεχρι ενος σημειου
:Hairboost είπε:βουλωσε το ψεκαστηρι, τι κανουμε ? προσπαθησα να το φτιαξω αλλα ξαναβουλωνει αμεσως:
:
![]()
ωραια την πεταω και φτιαχνω καινουρια....kapamarou είπε:εγω χρησιμοποιω αυτο και δεν βουλωνει
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
δεν χρειαζετε να την πεταξεις,το ψεκαστιρακι απο την μινοξ πετα μονο,θα σου βουλωνει συνεχεια,το μπουκαλι που δειχω ποιο πανω εχει χοντρες τρυπες και δεν βουλωνει,το κακο ειναι οτι φευγει ποσοτητα οτι να ναι,αλλα εχω μαθει να το ελενχω.ωραια την πεταω και φτιαχνω καινουρια....
αρχισε μετα απο 2 βδομαδες και σε εμενα κρατησε πολυ.kakashi είπε:kap απο οτι θυμαμαι ειχες πει οτι ειχες σεντινγκ απο τη σπιρο....μετα απο ποσο καιρο σ αρχισε αφου την ξεκινησες ποσο καιρο σ κρατησε κ για ποσες τριχες περιπου τη μερα μιλαμε το σεντινγκ?
kapamarou είπε:αρχισε μετα απο 2 βδομαδες και σε εμενα κρατησε πολυ.
μιλαμε για 400-500 τριχες την μερα,200 ηταν η τριχοπτωση μου η κανονικη
LOK είπε:[quote author=kapamarou link=topic=386.msg56672#msg56672 date=1310782756]
αρχισε μετα απο 2 βδομαδες και σε εμενα κρατησε πολυ.
μιλαμε για 400-500 τριχες την μερα,200 ηταν η τριχοπτωση μου η κανονικη
ποιο ενοεις?καπαμαρου οταν λες εντονη?κ ποσο καιρο την εχεις?
κανω μικρη παυση,θα την ξαναξεκινησω με μινοξκ εκοψες την airol?