ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

soylios

Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

λοιπον διαβασα ολο το θεμα και αυτο που καταλαβα ειναι οτι η σπιρονολακτόνη ειναι το καλυτερο dht topoical blocker και αν δεν παρουσιαζαν sides μερικοι θα το χρησοιμοποιουσαν σχεδον ολοι

σκευτομαι να βαλω και εγω προληπτικα αλλα στις οδηγιες λετε τουλαχιστον 2 φορες τη μερα , εγω ομως μπορω να βαζω 1 φορα τη μερα θα δω καποιο αποτελεσμα με 1 φορα τη μερα η θα κανω μια τρυπα στο νερο? με δεδομεμενο βαιβαια οτι δεν εχω απωλεκεια η τριχοπτωση θα το βαζω προλυπτικα

αν θελετε πειτε μου την γνωμη σας για να ξερω αμα ειναι να μην την αρχισω καθολου :chinscratch

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Leone

Active Member

Ρε μαγκες αν μπορει καποιος ας μου στειλει το post με τη συνταγη που εφαρμοζουν οι περισσοτεροι.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Leone είπε:
Ρε μαγκες αν μπορει καποιος ας μου στειλει το post με τη συνταγη που εφαρμοζουν οι περισσοτεροι.
αν εχεις ευαισθητο οργανισμο στα φαρμακα αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,386.0.html
αν εχεις δοκιμασει βαριες θεραπειες και δεν σε ακουμπανε αυτο http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,417.0.html

soylios

Member

λοιπον ξερω οτι δεν ειστε υποχρεομενοι να απαντατε στις ερωτησεις του καθενως αλλα ρε παιδια δεν μπoρει καποιος να μου πει αν βαζω μονο 1 φορα τη μερα spiro προλυπτικα θα δω κανενα αποτελεσμα (εστω και λιγο) ναι η οχι? μονο αυτο πειτε μου την απαντηση σας περιμενω να ξεκινησω η οχι την spiro

kapa

Μέλος του προσωπικού

soylios είπε:
λοιπον ξερω οτι δεν ειστε υποχρεομενοι να απαντατε στις ερωτησεις του καθενως αλλα ρε παιδια δεν μπoρει καποιος να μου πει αν βαζω μονο 1 φορα τη μερα spiro προλυπτικα θα δω κανενα αποτελεσμα (εστω και λιγο) ναι η οχι? μονο αυτο πειτε μου την απαντηση σας περιμενω να ξεκινησω η οχι την spiro
η δραση της τοπικης σπιρονολακτονης ειναι λιγες ωρες,βαζε 2 φορες την μερα,μια πρωι και μια βραδυ

soylios

Member

φιλε μου το ξερω οτι πρεπει να βαζεις τουλαχιστον 2 φορες τη μερα , αλλα εγω μπορω να βαζω μονο 1 φορα το βραδυ το ερωτημα μου ειναι αν βαζω μονο 1 φορα τη μερα spiro προλυπτικα θα δω κανενα αποτελεσμα (εστω και λιγο) ναι η οχι? :chinscratch :chinscratch :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

απο το τιποτα κατι θα κανει και αυτο

soylios

Member

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου :)

kakashi

Member

εμενα οι πονοι ακομοι συνεχιζονται αλλα τελικα δεν πρεπει να ειναι απο την σπιρο....ολες οι εξετασεις ηταν καλες απο τον γιατρο....ειπα τα συμπτωματα κ στο γυμναστη μ απο την ομαδα μ κ μ ειπε οτι εχω θλαση κατω κοιλιακων...κ τον πιστευω γιατι ο πονος γινοταν παντα πολυ πιο εντονοσ μετα την προπονηση η ειδικα μετα απο αγωνα...

soylios αν βαζεις μια φορα τη μερα σπιρο θα ειναι σαν να προστατευεσαι απο την dht για τη μιση μερα περιπου....εννοειται οτι θα ειναι καλυτερα απο το να μην βαζεις...κ εγω βεβαια σαν εσενα δεν μπορω να βαζω 2 φορες τη μερα κανονικα γιατι μυριζει κ λιγο ασχημα αλλα βαζω το μεσημερι μονο λιγο στη hairline κ βαζω σε ολο το κεφαλι κανονικα το βραδυ.....ελπιζω να δω καμμια βελτιωση....αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοεις προληπτικα δεν εχεις τριχοπτωση?

soylios

Member

ρε παιδια τα χαπια πρεπει να τα λιωσουμε μονο σε οινοπνευμα εγω εριξα και την προπυλενογλυκόλη μαζι πειραζει?

εβαλα 7 χαπια 10 ml 95% οινοπνυεμα 10 ml προπυλενογλυκόλη και οταν λιωσουν θα βαλω και 50ml ορο επομενως απο αποροφηση νομιζω οτι ειμαι οκ αλλα 7 χαπια σε 70 ml μας δινουν 1% σπιρο σωστα τα υπολογισα η εκανα καμια βλακεια και θα μου βγει πολυ μπομπα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

soylios είπε:
ρε παιδια τα χαπια πρεπει να τα λιωσουμε μονο σε οινοπνευμα εγω εριξα και την προπυλενογλυκόλη μαζι πειραζει?

εβαλα 7 χαπια 10 ml 95% οινοπνυεμα 10 ml προπυλενογλυκόλη και οταν λιωσουν θα βαλω και 50ml ορο επομενως απο αποροφηση νομιζω οτι ειμαι οκ αλλα 7 χαπια σε 70 ml μας δινουν 1% σπιρο σωστα τα υπολογισα η εκανα καμια βλακεια και θα μου βγει πολυ μπομπα?
δεν πειραζει και η προπηλαινογλυκολη ειναι δαλυτης,1% ειναι η περιεκτικοτητα

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

soylios

Member

η προπηλαινογλυκολη εχει ημερονημια ληξης σε τι περιβαλλον διατηρείτε χρειαζετε ψυγειο ? και ο φυσιολογικος ορος αμα ανοιχτει μπορουμε να τον χρησοιμοποιησουμε ξανα η ειναι για πεταμα?

ευτηχως δεν μυριζει η λοσιον και την βαζω 3 φορες τη μερα 1.5 ml απο παρενεργεις δεν καταλαβα απολυτως τιποτα βαιναια πρωτη μερα ειναι θα δειξει θα με παει κανα 20ημερο αυτη που εφτιαξα πιστευω ειναι αρκετο το διαστημα να δω αμα παρουσιασω sides , αν ολα πανε καλα την επομενη λοσιον θελω να την κανω πιο δυνατη τι ειναι καλυτερο να αυξησω το ποσοστο της Σπιρονολακτόνης η να την κρατησω στο 1% και να αυξησω την προπηλαινογλυκολη :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

η προπηλαινογλυκολη εχει ημερονημια ληξης σε τι περιβαλλον διατηρείτε χρειαζετε ψυγειο ? και ο φυσιολογικος ορος αμα ανοιχτει μπορουμε να τον χρησοιμοποιησουμε ξανα η ειναι για πεταμα?
δεν χρειαζετε κανενα απο τα δυο ψηγειο δεν χαλανε ας ειναι και ανοιχτα.

ευτηχως δεν μυριζει η λοσιον και την βαζω 3 φορες τη μερα 1.5 ml απο παρενεργεις δεν καταλαβα απολυτως τιποτα βαιναια πρωτη μερα ειναι θα δειξει θα με παει κανα 20ημερο αυτη που εφτιαξα πιστευω ειναι αρκετο το διαστημα να δω αμα παρουσιασω sides , αν ολα πανε καλα την επομενη λοσιον θελω να την κανω πιο δυνατη τι ειναι καλυτερο να αυξησω το ποσοστο της Σπιρονολακτόνης η να την κρατησω στο 1% και να αυξησω την προπηλαινογλυκολη :chinscratch
απο την στιγμη που εχει υδη προπυλαινογλυκολη μπορεις να την δυναμωσεις αυξανοντας την περιεκτικοτητα σπιρονολακτονης.
σε μια λοσιον ειτε εχεις 20ml pg η 60ml pg το ιδιο ειναι

soylios

Member

δεν υπαρχει δηλαδη καποια αναλογια εγω π.χ στο 70ml τα 10 ειναι προπηλαινογλυκολη το 1/7 δηλαδη στα 200 μλ δεν πρεπει να αξησω την προπηλαινογλυκολη αν βαλω και εκει 10 ml το 1/20 της λοδιον δηλαδη θα εχω παλι την ιδια παοροφηση αυτο εννοεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού

soylios είπε:
δεν υπαρχει δηλαδη καποια αναλογια εγω π.χ στο 70ml τα 10 ειναι προπηλαινογλυκολη το 1/7 δηλαδη στα 200 μλ δεν πρεπει να αξησω την προπηλαινογλυκολη αν βαλω και εκει 10 ml το 1/20 της λοδιον δηλαδη θα εχω παλι την ιδια παοροφηση αυτο εννοεις?
εγω στα 500ml εβαλα 10ml και την ακουσα

kapa

Μέλος του προσωπικού

Hairboost είπε:
το μπουκαλακι regain τι ποσοτητα χωραει ?
αν δεν το γεμισεις καλα 60ml.αλλα θα βουλωσει το ψεκαστιρακι 100%.
τα χαπια στο οινοπνευμα διαλυονται μεχρι ενος σημειου

Hairboost

Member

Εχω aldactone των 25mg τι ποσοτητες θελω για να φτιαξω spiro1% σε μπουκαλακι regain ;
Διαβασα οτι η γλυκερινη ειναι καλυτερη απτην προπυλαινογλυκολη.

soylios

Member

αμα χωραει 60 ml το regaine για να κανεις 1% θες 24 χαπια x 25 mg =600mg, απο οτι εχω διαβασει καλυτερη για αποροφηση ειναι η προπυλαινογλυκολη η γλυκερινη αποροφατε λιγοτερο

Μπλουζα