ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

tatini

New Member
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

βρε ναι, κι εγώ δε θέλω τίποτα άλλο :p

αλλά ισχύει ότι τη βάζεις πριν βάλεις μινοξιδίλη, για ενίσχυση αν θυμάμαι καλά, ετσι;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member

Blindfold είπε:

αλλά ισχύει ότι τη βάζεις πριν βάλεις μινοξιδίλη, για ενίσχυση αν θυμάμαι καλά, ετσι;

Το πότε βάζεις την tretinoin σε σχέση με τη Minoxidil δεν έχει καμία σχέση, είναι αδιάφορο.
Απλά τη βάζεις βραδυνές ώρες γιατί σε συνδυασμό με το ηλιακό φως προκαλεί ερεθισμούς ...

tatini

New Member

μισό λεπτό, η τρετινοίνη δεν είναι για να βοηθάει στην απορόφηση; τι ακριβώς κάνει;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:

ησχυει εγω την εβαζα ταυτοχρονα με την μινοξιδιλη,πρωτα την κρεμα και μινοξ στα καπακια.
καποια σκευασματα του εμποριου χρησιμοποιουν αυτην την ουσια για αποροφηση.
παραδειγμα η s5 crean που ειναι σπιρονολακτονη κρεμα 5%, η διαφορα με την 5% του lee ειναι οτι η s5 εχει 1% καφεινη και τρετινοινη για αποροφηση

tropheus

Well-Known Member

Blindfold είπε:
μισό λεπτό, η τρετινοίνη δεν είναι για να βοηθάει στην απορόφηση; τι ακριβώς κάνει;

Ναι βοηθάει και στην απορρόφηση αλλά δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιείται ταυτόχρονα με minoxidil.

Το ξέρεις ότι βοηθάει και στη μείωση των ρυτίδων ... είναι μια από τις 2 ουσίες που υπάρχουν μελέτες ότι το κάνουν ...

kapa

Μέλος του προσωπικού

dht blocker,growth stimulant,αντηγυρανση,πολαπλασιασμο αποροφησης :chinscratch
φραπε το πρωι θελω και τα πεταω ολα,θα βαζω μονο airol στο κεφαλι ::)

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
dht blocker,growth stimulant,αντηγυρανση,πολαπλασιασμο αποροφησης :chinscratch
φραπε το πρωι θελω και τα πεταω ολα,θα βαζω μονο airol στο κεφαλι ::)

Εκοψες τη minox? :eek:

tatini

New Member

καπαμαρού τόσο καλή επανέκφυση δίνει η τρινουάν;

tropheus είπε:
Το ξέρεις ότι βοηθάει και στη μείωση των ρυτίδων ... είναι μια από τις 2 ουσίες που υπάρχουν μελέτες ότι το κάνουν ...
Της φωτογήρανσης όμως. Ωστόσο πολύ πιθανόν να μειώνει και τις υπόλοιπες γιατί προκαλεί απολέπιση και πάχυνση της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος κι όχι μόνο φυσικά, καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και εξομαλύνει την υφή του δέρματος.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
καπαμαρού τόσο καλή επανέκφυση δίνει η τρινουάν;
ειδα λιγο επενεκφυση σε συνδιασμο με μινοξιδιλη,πριν που χρησιμοποιουσα μονο μινοξιδιλη κανενα 12μηνο δεν ειδα τιποτα,τωρα σκετη tretinoin στους κροταφους να δω τι θα γινει,εχω την εντυπωση οτι τα χνουδια αυτα δεν θα πανε πουθενα.
αν βγουνε και αλλα τοτε τι να πω,παντρευομαι...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

μακάρι με σκέτη τρετινουάν να έχεις regrowth... αλλά βάζεις και σπίρο η οποία έχεις πει ότι είναι φάρμακο για την υπέρταση σαν τη μινοξιδίλη... είσαι σίγουρος ότι τα χνουδάκια στα δίνει η τρετινουάν και όχι η σπίρο;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
μακάρι με σκέτη τρετινουάν να έχεις regrowth... αλλά βάζεις και σπίρο η οποία έχεις πει ότι είναι φάρμακο για την υπέρταση σαν τη μινοξιδίλη... είσαι σίγουρος ότι τα χνουδάκια στα δίνει η τρετινουάν και όχι η σπίρο;
σιγουρος.την spiro την χρησιμοποιουσα 12-13 μηνες σκετη σε ολο το κεφαλι,εδωσε μια παχυνση στις τριχες,μειωσε κατα πολυ την τριχοπτωση αλλα δεν εκανε τιποτα στους κροταφους

tatini

New Member

αυτά είναι συγκλονιστικά νέα... έχει διαφορά αν αντί για την κρέμα πάρω την υγρή τρετινουάν και τη βάλω σε ψεκαστήρι να την ψεξάζω απευθείας σαν λοσιόν;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
αυτά είναι συγκλονιστικά νέα... έχει διαφορά αν αντί για την κρέμα πάρω την υγρή τρετινουάν και τη βάλω σε ψεκαστήρι να την ψεξάζω απευθείας σαν λοσιόν;
σε υγρη μορφη ειναι ποιο δυνατη,και οποιος εχει ευαισθησια στην tretinoin υπαρχει και η ρετινολη που δεν κανει ερεθισμους
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://www.hairsite.com/hair-loss-info/retin-a-tretinoin.htm&ei=aSK8TfaoKcnOsgbBxZzvBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CCgQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dtretinoin%2Bgrowth%2Bhaor%26hl%3Del%26biw%3D1441%26bih%3D710%26prmd%3Divns

kapa

Μέλος του προσωπικού
Μπλουζα