Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Blindfold είπε:βρε ναι, κι εγώ δε θέλω τίποτα άλλο
αλλά ισχύει ότι τη βάζεις πριν βάλεις μινοξιδίλη, για ενίσχυση αν θυμάμαι καλά, ετσι;
ησχυει εγω την εβαζα ταυτοχρονα με την μινοξιδιλη,πρωτα την κρεμα και μινοξ στα καπακια.Blindfold είπε:βρε ναι, κι εγώ δε θέλω τίποτα άλλο
αλλά ισχύει ότι τη βάζεις πριν βάλεις μινοξιδίλη, για ενίσχυση αν θυμάμαι καλά, ετσι;
Blindfold είπε:μισό λεπτό, η τρετινοίνη δεν είναι για να βοηθάει στην απορόφηση; τι ακριβώς κάνει;
kapamarou είπε:dht blocker,growth stimulant,αντηγυρανση,πολαπλασιασμο αποροφησης :chinscratch
φραπε το πρωι θελω και τα πεταω ολα,θα βαζω μονο airol στο κεφαλι :![]()
ναι,νομιζω βρηκα το ετερον ημηση μου :Εκοψες τη minox?![]()
Της φωτογήρανσης όμως. Ωστόσο πολύ πιθανόν να μειώνει και τις υπόλοιπες γιατί προκαλεί απολέπιση και πάχυνση της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος κι όχι μόνο φυσικά, καθώς ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και εξομαλύνει την υφή του δέρματος.tropheus είπε:Το ξέρεις ότι βοηθάει και στη μείωση των ρυτίδων ... είναι μια από τις 2 ουσίες που υπάρχουν μελέτες ότι το κάνουν ...
ειδα λιγο επενεκφυση σε συνδιασμο με μινοξιδιλη,πριν που χρησιμοποιουσα μονο μινοξιδιλη κανενα 12μηνο δεν ειδα τιποτα,τωρα σκετη tretinoin στους κροταφους να δω τι θα γινει,εχω την εντυπωση οτι τα χνουδια αυτα δεν θα πανε πουθενα.Blindfold είπε:καπαμαρού τόσο καλή επανέκφυση δίνει η τρινουάν;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
σιγουρος.την spiro την χρησιμοποιουσα 12-13 μηνες σκετη σε ολο το κεφαλι,εδωσε μια παχυνση στις τριχες,μειωσε κατα πολυ την τριχοπτωση αλλα δεν εκανε τιποτα στους κροταφουςBlindfold είπε:μακάρι με σκέτη τρετινουάν να έχεις regrowth... αλλά βάζεις και σπίρο η οποία έχεις πει ότι είναι φάρμακο για την υπέρταση σαν τη μινοξιδίλη... είσαι σίγουρος ότι τα χνουδάκια στα δίνει η τρετινουάν και όχι η σπίρο;
σε υγρη μορφη ειναι ποιο δυνατη,και οποιος εχει ευαισθησια στην tretinoin υπαρχει και η ρετινολη που δεν κανει ερεθισμουςBlindfold είπε:αυτά είναι συγκλονιστικά νέα... έχει διαφορά αν αντί για την κρέμα πάρω την υγρή τρετινουάν και τη βάλω σε ψεκαστήρι να την ψεξάζω απευθείας σαν λοσιόν;
το μονο που βρηκα ειναι το φαρμακο vasanoidBlindfold είπε:υγρή πωλείται στα φαρμακεία της Ελλάδας;
δεν το εχω κοιταξει και ο λογος ειναι επειδη ολα τα φαρμακα σε υγρη μορφη κοστιζουν 4-5 φορες περισσοτεροBlindfold είπε:http://www.pierrefabre-dermatologie.de/produkte/airol
Αυτή δεν τη φέρνουν οι άχρηστοι στο Ελλάντα; Γκρρρ...