ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΑΥΤΟ είναι το καλύτερο και φτηνότερο topical ....

απο την pg την ακουσες οπως τη ειχα ακουσει και εγω :D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nikoς

Member

αχ θα καταρευσω :dbann

Το αλλο που κοιταω, ο dr lee λεει να τα βαζεις καπακι το ενα μετα το αλλο ενω εδω ακουγεται να αφηνεις ενα ευλογο κενο μεταξυ τους. Εγω επειδη βαζω μια φορα τη μερα μινοξ μαλλον θα τα βαζω το ενα μετα το αλλο, μετα λιγο pc και υπνο. Το πρωι τιποτα.

Και η μποχα ειναι μολις τα βαλεις στο μαλλι σου και ειναι ακομα νωπα, ή ξερω γω τα βαζεις το βραδυ, ξυπνας και η μποχα παραμενει?

kapa

Μέλος του προσωπικού

να κανω λιγο ποιο συγκεκριμενη την συνταγη που χρησιμοποιω.
σε ενα μπουκαλακι βαζω 30ml καθαρο οινοπνευμα.
μεσα ριχνω 20 χαπια aldactone των 100mg.
τα αφηνω στο ψηγειο για 7-8 ωρες ερμητικα κλειστο(γιατι αν ειναι ανοιχτο το οινοπνευμα θα εξατμιστει).
επισης το οινοπνευμα θα πρεπει να καλυπτει τα χαπια για να λιωσουν(εγω χρησιμοποιω αδειο μπουκαλακι απο μινοξ).
αφου περασουν 8 ωρες τα aldactone εχουν σχεδον λιωσει λιγο ανακατεμα ακομα και μεταφερω το μειγμα σε μεγαλυτερο δοχειο,προσθετω 200ml αποιονισμενο νερο και ειναι ετοιμο.
την λοσιον την κραταω παντα στο ψηγειο.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Nikoς είπε:

Το αλλο που κοιταω, ο dr lee λεει να τα βαζεις καπακι το ενα μετα το αλλο ενω εδω ακουγεται να αφηνεις ενα ευλογο κενο μεταξυ τους. Εγω επειδη βαζω μια φορα τη μερα μινοξ μαλλον θα τα βαζω το ενα μετα το αλλο, μετα λιγο pc και υπνο. Το πρωι τιποτα.

Και η μποχα ειναι μολις τα βαλεις στο μαλλι σου και ειναι ακομα νωπα, ή ξερω γω τα βαζεις το βραδυ, ξυπνας και η μποχα παραμενει?
η μυρωδια αρχιζει και εξασθενει οταν στεγνωσει η λοσιον στο κεφαλι μετα απο 30 λεπτα περιπου

andrew1989

New Member

kapamarou είπε:
[quote author=Nikoς link=topic=386.msg45932#msg45932 date=1295581556]

η μυρωδια αρχιζει και εξασθενει οταν στεγνωσει η λοσιον στο κεφαλι μετα απο 30 λεπτα περιπου
[/quote]

να σε ρωτήσω από παρενέργειες είχες τίποτα με την σπύρο ?
επίσης είναι καλός "σινδιαζμος" να βάζεις πρωί 12 το regaine το βραδυ 8 ξανά regaine και μετά από 3-4 ώρες 12 το βραδυ να βάζεις σπύρο μέχρι τις 12 t πρωί ? (φυσικά όλα με λούσιμο πριν τα ρίξει κάποιος )

kapa

Μέλος του προσωπικού

ενοεις 2 φορες regaine 1 φορα spiro?
καλυτερα ειναι 2 και 2 φορες το καθενα.
μια φορα την μερα μπανιο ειναι αρκετη.(εχουμε και δουλειες ;))
παρενεργειες παρατηρησαν μονο οσοι προσθεσανε προπυλαινογλυκολη (κανει την λοσιον πολυ ποιο δυνατη)

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

η ppg κανει τον ""μεταφορεα""
σε ενα διαλυμα οπως η σπειρονολακτονη που ειναι light
ειναι must κατα την γνωμη μου kapamarou

εξαλλου η σπειρονολακτονη μεταβολιζετε μεσα σε λιγες ωρες και γινετε ενα ηπιο αντιανδογονο
ειναι εξαιρετικα σπανιο σε διαλυμα 2% να παρουσιασει sides

αν σε ενοχλει η PPG δοκιμασε γλυκερινη κανει την ιδια δουλεια με λιγοτερα sides ( ερεθισμους κοκκινιλες και λοιπα )

δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα

tatini

New Member

Παναγιώτη, εγώ που έκανα τη συνταγή του Άκη (με την ppg) δε μου φάνηκε καθόλου light και τη χρησιμοποίησα μόνο για μια εβδομάδα. Το "μεταβολίζεται μέσα σε λίγες ώρες" δε νομίζω ότι καθησυχάζει κανέναν ιδιαίτερα. Ο ίδιος ο Άκης είπε ότι δεν συστήνει πλέον τη σπίρο ούτε τοπικά, αν και ακόμα δεν τοποθετήθηκε για το τι εννοούσε.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Παναγιωτη τι λες για το σκεπτικο μου? :chinscratch
spiro 10% 1 φορα την μερα vs spiro 1% 3 φορες την μερα
λεω το δευτερο ειναι πολυ ποιο αποτελεσματικο
(τα νουμερα ειναι υποθετικα παντα)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

kapamarou είπε:
Παναγιωτη τι λες για το σκεπτικο μου? :chinscratch
spiro 10% 1 φορα την μερα vs spiro 1% 3 φορες την μερα
λεω το δευτερο ειναι πολυ ποιο αποτελεσματικο
(τα νουμερα ειναι υποθετικα παντα)

σιγουρα το δευτερο θα επελεγα αλλα σε ποσοστο 2% τουλαχιστον ποσοτητα αν χρησιμοποιει κανεις σκετη σπειρονολακτονη

καθως με μια φορα την μερα δεν μπορει να σου προφυλαξει τους θυλακες

παντως θα σου ελεγα να ξανα- κοιταξεις το θεμα με την χρηση σκετης αλκοολης με σπειρονολακτονη καθως δεν ειμαι βεβαιος οτι μπορει να σου προσφερει ιδιαιτερα πραγματα αδερφε

Blindfold είπε:
Παναγιώτη, εγώ που έκανα τη συνταγή του Άκη (με την ppg) δε μου φάνηκε καθόλου light και τη χρησιμοποίησα μόνο για μια εβδομάδα. Το "μεταβολίζεται μέσα σε λίγες ώρες" δε νομίζω ότι καθησυχάζει κανέναν ιδιαίτερα. Ο ίδιος ο Άκης είπε ότι δεν συστήνει πλέον τη σπίρο ούτε τοπικά, αν και ακόμα δεν τοποθετήθηκε για το τι εννοούσε.

εγω την χρησιμοποιουσα μηνες και μηνες φιλε και προβλημα δεν ειχα δεν ξερω εσενα τι σου παρουσιασε

αλλα για να σου παρουσιασε κατι παει να πει οτι οντως ενεργουσε , , , ξερεις οταν βαζεις κατι σε μεγαλες ποσοτητες και δεν νοιωθεις καμια αλλαγη παει να πει οτι κατι δεν εκανες καλα , για καποιον τροπο δεν ενεργει

επειτα αν νομιζεις οτι απλα βγαζοντας την προπυλενογλυκολη χωρις να την αντικαταστησεις με κατι πιο light οπως η γλυκερινη
κανεις σωστη θεραπεια τοτε θα σου πω πως τζαμπα την βαζεις
καλυτερα να μην την χρησιμοποιεις καθολου

ουτε εγω την προτιμω την σπειρονολακτονη καθως υπαρχουν και καλυτερες απο αυτην
καθοτι δεν εχουμε την πολυτελεια να βαζουμε καθε ""τρεις και λιγο "" λοσιον στο κεφαλι προτιμω να βαζω κατι που να μεινει περισσοτερο

σε καθε περιπτωση η επιλογη ειναι δικη σου στο τι θα βαλεις και τι οχι

tatini

New Member

Το θέμα δεν είναι να χαίρεσαι με τις παρενέργειες με τη δικαιολογία ότι "κάνει δουλειά", με κάτι τέτοια ορισμένοι έχουν αρχίσει και την παίρνουν από το στόμα. Το ιδανικό είναι να προστατεύεις τους θύλακες χωρίς να βάζεις σε κίνδυνο την συνολικότερη υγεία σου. Ο Καπαμαρού έχει πει κι εκείνος ότι είδε παρενέργειες με τη λοσιόν του Άκη και τα αποτελέσματα που έχει τα έχει ουσιαστικά μόνο με την σπίρο (άνευ ppg) και το Regain. Not bad at all. Σε κάθε περίπτωση, αν λειτουργεί η σπίρο του 1% και μόνο με οινόπνευμα στο δικό του κεφάλι, ενδεχομένως -ενδεχομένως, όχι σίγουρα- να λειτουργεί και στο δικό μου. Υποθετικά έχουμε κοινό σημείο αναφοράς ότι και σε εμένα και σε εκείνον η συνταγή του Άκη ήταν too much, άρα αυτή η συνταγή που εφαρμόζει (και δε βλέπει sides) θα μου κάνει γάντι.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Blindfold
χρησιμοποιεις ταυτοχρονα και φινα,με σκετη παιζει και να μην σου εβγαζε sides

tatini

New Member

Να σημειωθεί ότι τo διάστημα που δοκίμασα σπίρο ελάττωσα τη φίνα (από μέρες πριν) στο o,5 mg.

kapa

Μέλος του προσωπικού

Παναγιωτη αυτο με την γλυκερινη θα το δοκιμασω σταδιακα,οταν αρχισει να χανει αποτελεσματικοτητα σε εμενα,(εχω μια ευαισθησια με τα dht blockers)

tatini

New Member

Και τώρα που το είδα, η συνταγή στο θέμα που απαντάμε τώρα, δεν περιέχει όχι ppg ούτε καν οινόπνευμα.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

Blindfold είπε:
Και τώρα που το είδα, η συνταγή στο θέμα που απαντάμε τώρα, δεν περιέχει όχι ppg ούτε καν οινόπνευμα.

ναι για αυτο δεν δουλευει η συγκεκριμενη ουσια η σπειρονολακτονη ειναι αδιαλυτη στο νερο

το εχω αναφερει εδω και μηνες , ,

δεν ειπα να χαιρεσαι με τα sides , , , απλα τα sides καλως η καλως δειχνουν οτι αυτο που παιρνεις κανει την δουλεια του ( το φαρμακο )
μεσα στην δουλεια που κανει ειναι και τα sides καλως η κακως ολα τα φαρμακα εχουν

σκεψου να βαζεις λοσιον σπειρονολακτονης παραδειγμα 2% και να σου παρουσιαστουν sides
και εσυ απλα να βγαλεις την ppg και χρησιμοποιεις την ιδια ποσοτητα παλι (2%) και τα sides να εξαφανιστουν μηπως αυτο δειχνει οτι βαζεις στο κεφαλι σου δεν δουλευει οτι δεν παιρναει στους θυλακες

τεσπα , , , αν νομιζεις οτι σε βοηθαει αυτο που βαζεις συνεχισε το , , αν σε βοηθαει πραγματικα θα το δειξει ο χρονος

andrew1989

New Member

kapamarou είπε:
ενοεις 2 φορες regaine 1 φορα spiro?
καλυτερα ειναι 2 και 2 φορες το καθενα.
μια φορα την μερα μπανιο ειναι αρκετη.(εχουμε και δουλειες ;))
παρενεργειες παρατηρησαν μονο οσοι προσθεσανε προπυλαινογλυκολη (κανει την λοσιον πολυ ποιο δυνατη)

ego dn exo tin politelia gia to aditheto... na vazo 2 k 2 opos les... opos s eipa i ores einai i mones p boro na valo farmako sto kefali mou...opote protine mou kati r file gt exo trelathei

tatini

New Member

Παναγιωτης είπε:
[quote author=Blindfold link=topic=386.msg46020#msg46020 date=1295641419]

ναι για αυτο δεν δουλευει η συγκεκριμενη ουσια η σπειρονολακτονη ειναι αδιαλυτη στο νερο

το εχω αναφερει εδω και μηνες , ,

δεν ειπα να χαιρεσαι με τα sides , , , απλα τα sides καλως η καλως δειχνουν οτι αυτο που παιρνεις κανει την δουλεια του ( το φαρμακο )
μεσα στην δουλεια που κανει ειναι και τα sides καλως η κακως ολα τα φαρμακα εχουν

σκεψου να βαζεις λοσιον σπειρονολακτονης παραδειγμα 2% και να σου παρουσιαστουν sides
και εσυ απλα να βγαλεις την ppg και χρησιμοποιεις την ιδια ποσοτητα παλι (2%) και τα sides να εξαφανιστουν μηπως αυτο δειχνει οτι βαζεις στο κεφαλι σου δεν δουλευει οτι δεν παιρναει στους θυλακες

τεσπα , , , αν νομιζεις οτι σε βοηθαει αυτο που βαζεις συνεχισε το , , αν σε βοηθαει πραγματικα θα το δειξει ο χρονος
[/quote]

Ο τροφέας άλλα λέει στην αρχή της συνταγής. Επίσης, το να μην σου εμφανίζει καραμπινάτα sides η σπίρο μπορεί και να σημαίνει ότι προστατεύεις μεν τους θύλακες (έστω και λιγότερο απ' ό,τι με ppg) αλλά με σύσταση που δεν επιδρά τόσο πολύ σε όλο σου το σώμα.

Χίλιες φορές να προστατεύω έστω και 50% τους θύλακες και να μην έχω πόνο στους όρχεις, υπνηλίες, κούραση, flashes, κ.λπ, κ.λπ., παρά να τους προστατεύω 100% και να έχω όλα τα συνακόλουθα.

Παίρνω και φίνα και δε θέλω να το παρακάνω με τα αντιανδρογόνα. Θέλω να είμαι καλυμμένος και εσωτερικά και τοπικά όσο πιο "αναίμακτα" γίνεται.

Τέσπα, θα κάνω τη συνταγή του καπαμαρίξ και θα δούμε.

Μπλουζα