Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
η μυρωδια αρχιζει και εξασθενει οταν στεγνωσει η λοσιον στο κεφαλι μετα απο 30 λεπτα περιπουNikoς είπε:αχ θα καταρευσω :dbann
Το αλλο που κοιταω, ο dr lee λεει να τα βαζεις καπακι το ενα μετα το αλλο ενω εδω ακουγεται να αφηνεις ενα ευλογο κενο μεταξυ τους. Εγω επειδη βαζω μια φορα τη μερα μινοξ μαλλον θα τα βαζω το ενα μετα το αλλο, μετα λιγο pc και υπνο. Το πρωι τιποτα.
Και η μποχα ειναι μολις τα βαλεις στο μαλλι σου και ειναι ακομα νωπα, ή ξερω γω τα βαζεις το βραδυ, ξυπνας και η μποχα παραμενει?
η μυρωδια αρχιζει και εξασθενει οταν στεγνωσει η λοσιον στο κεφαλι μετα απο 30 λεπτα περιπουkapamarou είπε:[quote author=Nikoς link=topic=386.msg45932#msg45932 date=1295581556]
αχ θα καταρευσω :dbann
Το αλλο που κοιταω, ο dr lee λεει να τα βαζεις καπακι το ενα μετα το αλλο ενω εδω ακουγεται να αφηνεις ενα ευλογο κενο μεταξυ τους. Εγω επειδη βαζω μια φορα τη μερα μινοξ μαλλον θα τα βαζω το ενα μετα το αλλο, μετα λιγο pc και υπνο. Το πρωι τιποτα.
Και η μποχα ειναι μολις τα βαλεις στο μαλλι σου και ειναι ακομα νωπα, ή ξερω γω τα βαζεις το βραδυ, ξυπνας και η μποχα παραμενει?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:Παναγιωτη τι λες για το σκεπτικο μου? :chinscratch
spiro 10% 1 φορα την μερα vs spiro 1% 3 φορες την μερα
λεω το δευτερο ειναι πολυ ποιο αποτελεσματικο
(τα νουμερα ειναι υποθετικα παντα)
Blindfold είπε:Παναγιώτη, εγώ που έκανα τη συνταγή του Άκη (με την ppg) δε μου φάνηκε καθόλου light και τη χρησιμοποίησα μόνο για μια εβδομάδα. Το "μεταβολίζεται μέσα σε λίγες ώρες" δε νομίζω ότι καθησυχάζει κανέναν ιδιαίτερα. Ο ίδιος ο Άκης είπε ότι δεν συστήνει πλέον τη σπίρο ούτε τοπικά, αν και ακόμα δεν τοποθετήθηκε για το τι εννοούσε.
Blindfold είπε:Και τώρα που το είδα, η συνταγή στο θέμα που απαντάμε τώρα, δεν περιέχει όχι ppg ούτε καν οινόπνευμα.
kapamarou είπε:ενοεις 2 φορες regaine 1 φορα spiro?
καλυτερα ειναι 2 και 2 φορες το καθενα.
μια φορα την μερα μπανιο ειναι αρκετη.(εχουμε και δουλειες)
παρενεργειες παρατηρησαν μονο οσοι προσθεσανε προπυλαινογλυκολη (κανει την λοσιον πολυ ποιο δυνατη)
Παναγιωτης είπε:[quote author=Blindfold link=topic=386.msg46020#msg46020 date=1295641419]
Και τώρα που το είδα, η συνταγή στο θέμα που απαντάμε τώρα, δεν περιέχει όχι ppg ούτε καν οινόπνευμα.