Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

koskar

Member
Απ: Έρευνα πριν την μεταμόσχευση

Mouratidis είπε:
Πολυ καλες οι τιμες φιλε kizcos. Συμφωνω και εγω απολυτα.Εγω για 3000 γραφτς με στριπ στην HDC πληρωσα 8000 ευρω
Με βάση τις σημερινές τιμές στην HDC θα πλήρωνες για 3.000grafts 7.500 -15%εκπτωση(όπως ανεφερε η Souzie για τα μέλη του forum)=6.375€, όπου με με επιλέον σχετικη πίεση ανετα θα μπορούσες να πετυχεις τελική τιμή 6.000€.
Δηλαδή προκυπτει μια συνολική μειωση στην τιμή 25% και αυτή η μειωση σε ένα χρονικό διάστημα εντος 3 μηνών.
Ειναι ξεκάθαρο με πόσο μεγάλο περιθώριο κέρδους δουλευουν ολες αυτες οι κλινικες. Δεν τις κατηγορώ γιατι πολύ καλά κάνουνε και κοιτανε πρωτίστως το συμφερον τους δεν ειναι φιλανθρωπικά ιδρυματα.
Το ίδιο ακριβως πρεπει να κανουμε και εμεις να κοιταμε το δικό μας συμφερον. Μην τους δίνουμε την εντυπωση ότι είμαστε "απελπισμένοι" και διατιθεμενοι να δωσουμε τα πάντα αρκει να έχουμε τα νεα μας μαλλάκια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kizcos

Member

Αγαπητοί φίλοι ζητώ συγγνώμη. Έκανα ένα λάθος όσον αφορά τις τιμές της Strip.
Για 2000 grafts η τιμή είναι 5000€, ενώ για 2500 grafts είναι 6000€.

PANOS101

Member

Όπως και να εχει
όταν θα δούμε το site του ΓΕωργιου
Θα ξέρουμε τιμεσ
Απο που ξεκιναμε και που φτανουμε και για περίσσοτερα grafts

hair_dreamer

New Member

PANOS101 είπε:
Όπως και να εχει
όταν θα δούμε το site του ΓΕωργιου
Θα ξέρουμε τιμεσ
Απο που ξεκιναμε και που φτανουμε και για περίσσοτερα grafts
Η τιμη δεν λεει πολλα γιατι αν θελουν μπορουν ευκολα να σε ξεγελασουν και να την αυξησουν παιζοντας με τα grafts.Eννοω πως μπορουν να σου πουν μικροτερη τιμη και ν αρχισουν να κοβουν τα πολυτριχα graft και να στα χρεωνουν κανονικα.Δηλαδη ενα τριτριχο graft μπορουν να το κοψουν σε τρια μονοτριχα και εκει που 8α σε χρεωναν 4 ευρω πχ για ενα graft να σε χρεωσουν λιγοτερο μεν αλλα να κοψουν το γραφτ σε περισσοτερα με αποτελεσμα να μην υπαρχει καλη πυκνοτητα.Και το να μετρας τις τρυπες παλι δεν ειναι λυση γιατι δεν ξερεις κατα ποσο ειναι ολοκληρη οι θυλακες η κομενοι .Οποτε μονο στον επαγγελματισμο μπορεις να ελπιζεις και οχι στην τιμη γιατι εχουν τροπους να τις κατεβασουν χωρις στην ουσια να το κανουν.

kizcos

Member

hair_dreamer είπε:
Και το να μετρας τις τρυπες παλι δεν ειναι λυση γιατι δεν ξερεις κατα ποσο ειναι ολοκληρη οι θυλακες η κομενοι

Οπότε πώς μπορείς να ξέρεις πόσα grafts σου έβαλαν? Είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης της κλινικής?

hair_dreamer

New Member

kizcos είπε:
Οπότε πώς μπορείς να ξέρεις πόσα grafts σου έβαλαν? Είναι καθαρά θέμα εμπιστοσύνης της κλινικής?
Aκριβως με τιποτα δεν μπορεις να ξερεις ποσα ακριβως σου εβαλαν γιατι δεν μπορεις να ξερεις κατα ποσο τα εχουν κοψει.Δηλαδη αν ειναι τιμιοι με 1500 grafts μπορουν να σε κανουν και 2000 τρυπες εισαγωγεις γιατι μερικα τριτριχα η τετρατριχα τα εχουν κοψει.Το θεμα ειναι να προσεχει η κλινικη η ο γιατρος την φημη του και αυτο μονο απο τ αποτελεσματα φαινετε.

n094

Active Member

skeptikistis είπε:
ακου μεγαλε που "δεν εχεις σχεσεις με τη κλινικη απλα θιχτηκες".
Εγω δεν ειπα οτι ειναι κανεις απ*τεωμας. ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΙΕΣ ειναι αυτες με τις τριχες και τις ωρες που κανουμ "μερικες" κλινικες :tease:.
Οπως θα ειδες και στο θεμα σου, ειπα οτι εχεις πολυ καλο αποτελεσμα, και σε αλλους που ειχαν με δι ειζ αι τα ιδια ειπα. Εμενα το ιδιο μου κανει ειτε δηι ειτε οποιαδιποτε αλλη εταιρεια, θεωρω ολο το θεμα μια απιστευτη φαρσα με τις μεταμοσχευσεις που πουλανε στο κοσμο φυκια για μεταξωτες κορδελες.

Για χαλαρωστε λιγο οι "ευθικτοι" γιατι το φορουμ εχει πια πιο πολυ λογοκρισια και απο τη Βορεια Κορεα και παλι θιγονται τα συμφεροντα σας.

Ωραία, δες τώρα τα πολύ σωστά γραφόμενα του hair dreamer και θα καταλάβεις ότι το να πληρώνεις το session και όχι τα grafts είναι πραγματικά καλύτερο και τιμιότερο, εφόσον οι γιατροί (βλέπεις ότι) είναι από πάνω από το κεφάλι σου και βγάζουν και βάζουν συνεχόμενα για όλο το διάστημα που είσαι εκεί (την επέμβαση δεν την κάνεις με ολική αλλά με τοπική αναισθησία και άρα μπορείς να καταλάβεις τα πάντα, συν ότι κατά τη διάρκεια της επέμβασής μου στη συγκεκριμένη κλινική είχα τη δυνατότητα να δω την όλη διαδικασία σε καθρέφτη και αυτό ισχύει για όποιον θέλει και αντέχει).
hair_dreamer είπε:
Η τιμη δεν λεει πολλα γιατι αν θελουν μπορουν ευκολα να σε ξεγελασουν και να την αυξησουν παιζοντας με τα grafts.Eννοω πως μπορουν να σου πουν μικροτερη τιμη και ν αρχισουν να κοβουν τα πολυτριχα graft και να στα χρεωνουν κανονικα.Δηλαδη ενα τριτριχο graft μπορουν να το κοψουν σε τρια μονοτριχα και εκει που 8α σε χρεωναν 4 ευρω πχ για ενα graft να σε χρεωσουν λιγοτερο μεν αλλα να κοψουν το γραφτ σε περισσοτερα με αποτελεσμα να μην υπαρχει καλη πυκνοτητα.Και το να μετρας τις τρυπες παλι δεν ειναι λυση γιατι δεν ξερεις κατα ποσο ειναι ολοκληρη οι θυλακες η κομενοι .Οποτε μονο στον επαγγελματισμο μπορεις να ελπιζεις και οχι στην τιμη γιατι εχουν τροπους να τις κατεβασουν χωρις στην ουσια να το κανουν.
Αυτά και ξεκολλήστε πια όλοι εσείς που αναφέρετε όποτε μπορείτε και ευκαιρείτε ότι έχω σχέση με τη συγκεκριμένη κλινική…. Η σχέση μου είναι ίδια με τη σχέση που έχει ο Τροφεας με την HDC, ο Πάνος με τον Hasson ο Binnie με τον Γεωργίου κ.ο.κ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;
και που είστε (skeptikisti ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ)… επειδή πλέον είμαι αρκετό καιρό μέλος και παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά… οι στημένοι μου φαίνεται ότι είναι άλλοι... κάποιοι που στηρίζουν τη Μεγαλόνησο, γιατρούς από κει, βοηθούς από κει κ.ο.κ χωρίς να αναφέρουν τι και πως ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΣΟΙ … για ανοίξετε λοιπόν τα μάτια σας και δείτε κανένα αποτέλεσμα από Ελλάδα μεριά, δείτε τιμές, κόστη κλπ και μη τσιμπάτε με όλα και όλους…. ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ και θα ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ για να αποφασίσεις τι σου κάνει πρέπει να δεις πραγματικά περιστατικά από κοντά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΚΑΝΑΔΑ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ κλπ… από πού να ναι απλά δείτε τα και μετά….
Εγώ για 5.536 μοσχεύματα FUE (εκ των οποίων τα περίπου τα 1500 είναι από σώμα και γένια, που κοστολογούνται παντού πιο ακριβά από ότι από το κεφάλι) έχω πληρώσει συνολικά 12.000 ευρώ για βάλτε κάτω τις τιμές και υπολογίστε… πόσο μας κάνουν αυτά στην HDC ή οπουδήποτε αλλού…;;;;

hair_dreamer

New Member

Δεν ειπα ακριβως αυτο που λες n094,γιατι με την ιδια λογικη εσυ που εχεις οπως λες πολλα πολυτριχα τοτε θελεις λιγοτερα graft για να πιασεις ενα αριθμο τριχων και χρεωνεσε το ιδιο με καποιον που θα χρειαστει περισσοτερα graft λογω μικροτερης αναλογιας πολυτριχων.Οποτε το λογικο για μενα ειναι να δουλευει καποιος με τα graft που ειναι ο αντικειμενικοτερος τροπος κοστολογησης,αλλα να δουλευει σωστα και να μην διπλοπληρωνει ενα τετρατριχο graft σε δυο διπλα η τεσσερα μονα.Οσον αφορα τα graft δεν ξερεις οχι γιατι σου κανουν ολικη αναισθησια αλλα λογω του οτι δεν εισαι πανω απο τους τεχνικους οταν τα μετρουν,τα διαχωριζουν η τα κοβουν.Εκει αλλος ειναι ο αριθμος της εξαγωγης,αλλος ο αριθμος μετα την κοπη,οποτε και διαφορετικος αριθμος τρυπων για υποδοχη,γι αυτο δεν εχει νοημα να μετρας τις τρυπες που σου κανει ο γιατρος καθως το μονο που ξερεις ειναι οτι πρεπει να ειναι περισσοτερες απο τα εξαγωμενα graft γιατι καποια εχουν κοπει σιγουρα για την hairline,,αλλα δεν ξερεις ποσα ακριβως.

n094

Active Member

hair_dreamer είπε:
Δεν ειπα ακριβως αυτο που λες n094,γιατι με την ιδια λογικη εσυ που εχεις οπως λες πολλα πολυτριχα τοτε θελεις λιγοτερα graft για να πιασεις ενα αριθμο τριχων και χρεωνεσε το ιδιο με καποιον που θα χρειαστει περισσοτερα graft λογω μικροτερης αναλογιας πολυτριχων.Οποτε το λογικο για μενα ειναι να δουλευει καποιος με τα graft που ειναι ο αντικειμενικοτερος τροπος κοστολογησης,αλλα να δουλευει σωστα και να μην διπλοπληρωνει ενα τετρατριχο graft σε δυο διπλα η τεσσερα μονα.Οσον αφορα τα graft δεν ξερεις οχι γιατι σου κανουν ολικη αναισθησια αλλα λογω του οτι δεν εισαι πανω απο τους τεχνικους οταν τα μετρουν,τα διαχωριζουν η τα κοβουν.Εκει αλλος ειναι ο αριθμος της εξαγωγης,αλλος ο αριθμος μετα την κοπη,οποτε και διαφορετικος αριθμος τρυπων για υποδοχη,γι αυτο δεν εχει νοημα να μετρας τις τρυπες που σου κανει ο γιατρος καθως το μονο που ξερεις ειναι οτι πρεπει να ειναι περισσοτερες απο τα εξαγωμενα graft γιατι καποια εχουν κοπει σιγουρα για την hairline,,αλλα δεν ξερεις ποσα ακριβως.
Μα αγαπητέ στην DHI δεν πληρώνεις ούτε με το graft ούτε με την τρίχα, αλλά με το session. Και εξηγώ, όταν φτάσεις να πας για μεταμόσχευση ανάλογα την περίπτωση ξεκινάς με έναν αριθμό θυλακίων που ξεπερνά τα 500 αν απλά θες να κλείσεις λίγο τους κροτάφους και ανάλογα με την περίπτωση και το νοργουντ ανεβαίνεις…. τι πιο τίμιο από το να σε βάλει ένας γιατρός κάτω και να σου πει: «ξέρεις κάτι φίλε μου, εμείς με FUE σε 4 ώρες βγάζουμε και βάζουμε ανάλογα με τη δότρια του ασθενή από 600-900, σε 6-7 ώρες βγάζουμε και βάζουμε από 1000-1400 και σε δύο μέρες βγάζουμε από 2000-2800 και οι τιμές μας για αυτά τα 3 ξεχωριστά πακέτα είναι αυτές….» αν έχεις καλή δότρια και διαλέξεις το giga session θα φύγεις με 2800 θυλάκια (με 6.000 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος την τιμή) ενώ στην χειρότερη θα φύγεις με 2000 θυλάκια. Κάνε τους υπολογισμούς και θα δεις ότι όπως και να το κάνεις η τιμές είναι πολύ καλύτερες στην DHI από οπουδήποτε αλλού ακόμα και αν η δότρια σου είναι η χειρότερη που υπάρχει.

hair_dreamer

New Member

n094 είπε:
Μα αγαπητέ στην D** δεν πληρώνεις ούτε με το graft ούτε με την τρίχα, αλλά με το session. Και εξηγώ, όταν φτάσεις να πας για μεταμόσχευση ανάλογα την περίπτωση ξεκινάς με έναν αριθμό θυλακίων που ξεπερνά τα 500 αν απλά θες να κλείσεις λίγο τους κροτάφους και ανάλογα με την περίπτωση και το νοργουντ ανεβαίνεις…. τι πιο τίμιο από το να σε βάλει ένας γιατρός κάτω και να σου πει: «ξέρεις κάτι φίλε μου, εμείς με FUE σε 4 ώρες βγάζουμε και βάζουμε ανάλογα με τη δότρια του ασθενή από 600-900, σε 6-7 ώρες βγάζουμε και βάζουμε από 1000-1400 και σε δύο μέρες βγάζουμε από 2000-2800 και οι τιμές μας για αυτά τα 3 ξεχωριστά πακέτα είναι αυτές….» αν έχεις καλή δότρια και διαλέξεις το giga session θα φύγεις με 2800 θυλάκια (με 6.000 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος την τιμή) ενώ στην χειρότερη θα φύγεις με 2000 θυλάκια. Κάνε τους υπολογισμούς και θα δεις ότι όπως και να το κάνεις η τιμές είναι πολύ καλύτερες στην D** από οπουδήποτε αλλού ακόμα και αν η δότρια σου είναι η χειρότερη που υπάρχει.
Το πιο τιμιο και αντικειμενικο ειναι να χρεωθεις αναλογα με τα graft που εξαγεις χωρις να ξαναμετρονται τα κομμενα και ανεξαρτητα απο την ωρα που κραταει το χειρουργειο.Δηλαδη εσενα δεν σε πειραζει που σου τοποθετησαν λιγοτερα graft απο καποιον που ειχε λιγοτερα πολυτριχα και σε χρεωσαν το ιδιο?Καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη ακομα και στον χρονο που χρειαζετε για να γινει εξαγωγη των graft,ειδικα στην fue,οποτε με το να χρεωνεις με την ωρα ειναι για μενα αδικο και λιγοτερο αποτελεσματικο οσον αφορα τις αναγκες του καθενος που θελουν αναλογη επιμελεια και ωρα αν θες.Και δεν μιλαω προσωπικα για την δικη σου περιπτωση που εχεις ανοιξει και αναλογο θεμα αλλα για το πως το βλεπω εγω οσον αφορα ολες τις μεταμοσχευσεις.

Lazaros

New Member

n094 είπε:
Αυτά και ξεκολλήστε πια όλοι εσείς που αναφέρετε όποτε μπορείτε και ευκαιρείτε ότι έχω σχέση με τη συγκεκριμένη κλινική…. Η σχέση μου είναι ίδια με τη σχέση που έχει ο Τροφεας με την HDC, ο Πάνος με τον Hasson ο Binnie με τον Γεωργίου κ.ο.κ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;
και που είστε (skeptikisti ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ)… επειδή πλέον είμαι αρκετό καιρό μέλος και παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά… οι στημένοι μου φαίνεται ότι είναι άλλοι... κάποιοι που στηρίζουν τη Μεγαλόνησο, γιατρούς από κει, βοηθούς από κει κ.ο.κ χωρίς να αναφέρουν τι και πως ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΤΣΟΙ … για ανοίξετε λοιπόν τα μάτια σας και δείτε κανένα αποτέλεσμα από Ελλάδα μεριά, δείτε τιμές, κόστη κλπ και μη τσιμπάτε με όλα και όλους…. ΤΟ ΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ και θα ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ για να αποφασίσεις τι σου κάνει πρέπει να δεις πραγματικά περιστατικά από κοντά ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ… ΨΑΧΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΚΑΝΑΔΑ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ κλπ… από πού να ναι απλά δείτε τα και μετά….
Εγώ για 5.536 μοσχεύματα FUE (εκ των οποίων τα περίπου τα 1500 είναι από σώμα και γένια, που κοστολογούνται παντού πιο ακριβά από ότι από το κεφάλι) έχω πληρώσει συνολικά 12.000 ευρώ για βάλτε κάτω τις τιμές και υπολογίστε… πόσο μας κάνουν αυτά στην HDC ή οπουδήποτε αλλού…;;;;

+1

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lazaros είπε:
… για ανοίξετε λοιπόν τα μάτια σας και δείτε κανένα αποτέλεσμα από Ελλάδα μεριά, δείτε τιμές, κόστη κλπ και μη τσιμπάτε με όλα και όλους….

Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία n094 στην τελευταία επέμβαση σου.Στα γέννια να χρησιμοποιησεις την αλοιφη neosporin για 15 μέρες 2 φορές την μέρα.Θα σε βοηθήσει πολύ.Και μην ξυριστείς για καιρό.Οι περισσότεροι γιατροί που κάνουν μεταμόσχευση με γέννια παίρνουν τρίχες κάτω από τα μάγουλα και συνήθως προτιμούν από το σαγόνι.Οι τιμές στην D** όντως είναι καλύτερες.Το θέμα όμως είναι το αποτέλεσμα.Εύχομαι σύντομα να φτάσει η κλινική σε ένα πολύ υψιλό στάνταρ και να την προτιμούν όλο και περισσότεροι.Πιστεύω ότι η μεταμόσχευση είναι δουλειά που θέλει εμπειρία,ηθική και ταλέντο (για τον γιατρό που την κάνει μιλάω).Δεν θεωρώ σωστή αντιμετώπιση από μια κλινική να συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς ή τεχνίτες.Ούτε σωστά ενημερωμένο ένα κεφάλι που πάει για μεταμόσχευση αποδέχοντας το γεγονός ότι η κλινική συνεργάζεται με διάφορους γιατρούς.Έχει πολύ μεγάλη σημασία ποιος είναι ο γιατρός γιατοί όλοι δεν μπορούν να παράγουν τα ίδια αποτελέσματα.Θεωρώ όταν η ομάδα είναι ίδια κάθε φορά παράγονται καλύτερα αποτελέσματα.Και αν δεις και στο εξωτερικό στις κλινικές που έχουν δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα αυτό ισχύει.
Επίσης ανέφερες ότι στην τριχομέτρηση που σου κάναν σου είπαν ότι έχεις περίπου 25 χιλιάδες τρίχες δικές σου και 10.000 μεταμοσχευμένες.Εύχομαι να μην σου πέσουν ποτέ οι δικές σου, όμως η αλήθεια είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μπορεσεις να το αξιολογήσεις καλύτερα όταν σου πέσουν.Τότε θα το συγκρίνεις με τα αποτελέσματα που είχαν νοργ6 χωρίς καθόλου μαλλιά που πήγαν σε κλινικές του εξωτερικού.Οπότε το θέμα με τις τιμές είναι σχετικό.Θεωρώ τις μεταμοσχεύσεις στο εξωτερικό πολύ ακριβές ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι σπάνιο το γεγονός να σταματήσεις σε μία, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.Δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα από ελληνική κλινική που θα μας βάλει στο τριπάκι να την προτιμήσουμε.

Souzie

Member

Hair_dreamer δε βρίσκω κάπου τη δική σου εμπειρία. Έχεις ποστάρει την περίπτωση σου?

n094

Active Member

marmaromenos είπε:
Καταρχήν να σου ευχηθώ καλή επιτυχία n094 στην τελευταία επέμβαση σου.Στα γέννια να χρησιμοποιησεις την αλοιφη neosporin για 15 μέρες 2 φορές την μέρα.Θα σε βοηθήσει πολύ.Και μην ξυριστείς για καιρό.Οι περισσότεροι γιατροί που κάνουν μεταμόσχευση με γέννια παίρνουν τρίχες κάτω από τα μάγουλα και συνήθως προτιμούν από το σαγόνι.Οι τιμές στην D** όντως είναι καλύτερες.Το θέμα όμως είναι το αποτέλεσμα.Εύχομαι σύντομα να φτάσει η κλινική σε ένα πολύ υψιλό στάνταρ και να την προτιμούν όλο και περισσότεροι.Πιστεύω ότι η μεταμόσχευση είναι δουλειά που θέλει εμπειρία,ηθική και ταλέντο (για τον γιατρό που την κάνει μιλάω).Δεν θεωρώ σωστή αντιμετώπιση από μια κλινική να συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς ή τεχνίτες.Ούτε σωστά ενημερωμένο ένα κεφάλι που πάει για μεταμόσχευση αποδέχοντας το γεγονός ότι η κλινική συνεργάζεται με διάφορους γιατρούς.Έχει πολύ μεγάλη σημασία ποιος είναι ο γιατρός γιατοί όλοι δεν μπορούν να παράγουν τα ίδια αποτελέσματα.Θεωρώ όταν η ομάδα είναι ίδια κάθε φορά παράγονται καλύτερα αποτελέσματα.Και αν δεις και στο εξωτερικό στις κλινικές που έχουν δείξει τα καλύτερα αποτελέσματα αυτό ισχύει.
Επίσης ανέφερες ότι στην τριχομέτρηση που σου κάναν σου είπαν ότι έχεις περίπου 25 χιλιάδες τρίχες δικές σου και 10.000 μεταμοσχευμένες.Εύχομαι να μην σου πέσουν ποτέ οι δικές σου, όμως η αλήθεια είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα θα μπορεσεις να το αξιολογήσεις καλύτερα όταν σου πέσουν.Τότε θα το συγκρίνεις με τα αποτελέσματα που είχαν νοργ6 χωρίς καθόλου μαλλιά που πήγαν σε κλινικές του εξωτερικού.Οπότε το θέμα με τις τιμές είναι σχετικό.Θεωρώ τις μεταμοσχεύσεις στο εξωτερικό πολύ ακριβές ειδικά αν αναλογιστείς ότι είναι σπάνιο το γεγονός να σταματήσεις σε μία, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.Δεν υπάρχει μέχρι σήμερα κάποιο αξιόλογο αποτέλεσμα από ελληνική κλινική που θα μας βάλει στο τριπάκι να την προτιμήσουμε.

Σέβομαι απόλυτα τη γνώμη σου, αλλά διαφωνώ… δεν ξέρω πόσα αποτελέσματα από τη συγκεκριμένη κλινική έχεις δει, πάντως εγώ στα χρόνια που κάνω μεταμοσχεύσεις εκεί και πηγαινοέρχομαι για επανεξετάσεις κλπ έχω δει μερικά πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μεγάλα νοργουντς και βέβαια θεωρώ και το δικό μου ένα από αυτά. Αναφορικά με τους γιατρούς νομίζω ότι εν μέρει έχεις δίκιο, όταν έχεις μια συγκεκριμένη ομάδα (άντε δύο) τότε σίγουρα ξέρει και ο άλλος με βάσει πραγματικά περιστατικά που έχει δει, τι ακριβώς μπορεί να περιμένει. Στην DHI είναι αλήθεια ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες οι οποίες ταξιδεύουν από όσο ξέρω και στις κλινικές της εταιρείας στο εξωτερικό. Εγώ σε όλες μου τις συνεδρίες είχα πάντα διαφορετική ομάδα, ωστόσο, τα αποτελέσματα δεν διαφέρανε, τουλάχιστον όχι τόσο ώστε να τα παρατηρήσω εγώ. Παρά ταύτα, θεωρώ ότι μια συγκεκριμένη ιατρική ομάδα είναι όντως πιο χρήσιμη σε έναν που θέλει να αποφασίσει για το που και πως θα κάνει μια μεταμόσχευση. Επίσης να πω ότι οι 25.000 τρίχες δικές μου είναι σχετικό, γιατί οι περισσότερες είναι χνούδι και άρα το μεγαλύτερο ποσοστό της εικόνας που παρουσιάζω οφείλεται στην μεταμόσχευση, σίγουρα δεν ήμουν γυαλί νοργουντ 6, αλλά αν δεις παλιότερες φωτογραφίες μου θα παρατηρήσεις με άνεση ότι το αποτέλεσμα οφείλεται στην μεταμόσχευση και σε ένα μικρό ποσοστό και στη θεραπεία που ακολουθώ τον τελευταίο καιρό και έχει δυναμώσει κάποιο από το χνούδι μου.
Σε ευχαριστώ για την προτεινόμενη κρέμα… μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς είναι και τι κάνει;

hair_dreamer

New Member

Souzie είπε:
Hair_dreamer δε βρίσκω κάπου τη δική σου εμπειρία. Έχεις ποστάρει την περίπτωση σου?
Οχι ακομα γιατι δεν εχω ολοκληρωμενο αποτελεσμα ουτε σαφη αποψη ακομα καθως και για προσωπικους λογους.Μπορεις ομως συγκεκριμενα εσυ να δεις την περιπτωση μου απο τα αρχεια της κλινικης σου στις 6-7-8 ιουνιου του 2011,καθως και την εξελιξη μου μεχρι τωρα(συγκεκριμενα σημερα εστειλα νεες φωτο στην κλινικη σας).

Αν όντως έχεις δει πολλά καλά αποτελέσματα τότε σύντομα θα αποκτήσει και πιο πολύ πελατεία.Η καλή και η κακή φήμη αποκτάται από ευχαριστημένους ή δυσαρεστημένους πελάτες.Και επειδή οι αεροπορικές εταιρίες δεν έχουν την όρεξη να προπαγανδίζουν κατά των ελληνικών κλινικών για να κόβουν παραπάνω εισιτήρια σύντομα όποιος αξίζει θα δικαιωθεί.Σίγουρα όμως θα έχεις ακούσει και πολλά παράπονα και εδώ στο φόρουμ από προηγούμενους πελάτες και σε ξένα σάιτ, καθώς και από τον ιδρυτή του hairlossexperienses φόρουμ που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ του εξωτερικού.
Αυτό που λες για τις τρίχες να ξέρεις ότι ακόμα και το χνούδι βοηθάει. Το αν η εικόνα στο κεφάλι σου οφείλεται περισσότερο στις 10000 μεταμοσχευμένες τρίχες και όχι στις 25000 χνούδι θα μπορέσεις να το αξιολογήσεις μετά από χρόνια αν και εφόσον συνεχιστεί η τριχόπτωση σου και μείνεις μόνο με τα μεταμοσχευμένα.
Θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία,καλή ανάρρωση και εύχομαι και οι ελληνικές κλινικές να φτάσουν σε ένα υψιλό επίπεδο για να μην αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποιοι απο μας ταξιδάκια.
Όσο για την κρέμα γράφει πάνω NEOSPORIN first aid antibiotic ointment βοηθάει στην επούλωση και την χρησιμοποίησα 2 φορές την μέρα για 15 μέρες μετά την μεταμόσχευση στα γέννια..Μετά τις 15 μέρες ξυρίστηκα με μηχανή για ένα μήνα περίπου και μετά με ξυράφι.

koskar

Member

hair_dreamer είπε:
Οχι ακομα γιατι δεν εχω ολοκληρωμενο αποτελεσμα ουτε σαφη αποψη ακομα καθως και για προσωπικους λογους.Μπορεις ομως συγκεκριμενα εσυ να δεις την περιπτωση μου απο τα αρχεια της κλινικης σου στις 6-7-8 ιουνιου του 2011,καθως και την εξελιξη μου μεχρι τωρα(συγκεκριμενα σημερα εστειλα νεες φωτο στην κλινικη σας).
Δηλαδή εισαι κοντα στον 8 μήνα, οποτε λογικά το όποιο αποτελεσμα σου από την μεταμόσχευση θα είναι κοντά στο 80-90%. Ισως δεις λίγο ακόμη κάποια βελτιωση εάν εχεις βάλει grafts στο vertex. Εαν θελεις θα μπορουσες να μας δώσεις μια αρχική άποψη για το μέχρι τώρα αποτελέσμά σου.

hair_dreamer

New Member

koskar είπε:
Δηλαδή εισαι κοντα στον 8 μήνα, οποτε λογικά το όποιο αποτελεσμα σου από την μεταμόσχευση θα είναι κοντά στο 80-90%. Ισως δεις λίγο ακόμη κάποια βελτιωση εάν εχεις βάλει grafts στο vertex. Εαν θελεις θα μπορουσες να μας δώσεις μια αρχική άποψη για το μέχρι τώρα αποτελέσμά σου.
Eιμαι στον εβδομο ακριβως αλλα ειχα ενα στριπ και δυο μικρες φουε στο παρελθον οποτε οι καινουργιες τριχες ειναι λογικο να βγαινουν αργοτερα σε σχεση με την πρωτη επεμβαση γιατι η ληπτρια χανει μερος της ελαστικοτητας της με αποτελεσμα οσες περισσοτερες επεμβασεις κανεις τοσο περισσοτερο ν αργει η εκφυση.Στην πρωτη επεμβαση ειχαν βγει οι περισσοτερες στο 3-4 μηνα,στην δευτερη 5-6 μηνα και αντιστοιχα στην τελευταια εδω και ενα μηνα βλεπω εκφυση σαφως περισσοτερη απ οτι ειχα στον 4-5 μηνα που ξεκινησε,οποτε πραγματικα δεν μπορω να κρινω ακομα γιατι η εκφυση κραταει μεχρι τον 10 μηνα και μεχρι να παχυνουν οι τριχες και να ωριμασουν ωστε να βγαλεις συμπερασμα χρειαζεσε τουλαχιστον ενα χρονο.Αυτο ειναι το κακο με την μεταμοσχευση δεν αγοραζεις αμαξι να το βαλεις μπρος και να φυγεις,ειναι περιπλοκη επεμβαση με πολλες λεπτομερειες που χρειαζεσε χρονο και υπομονη για να εκτιμησεις το αποτελεσμα.

koskar

Member

hair_dreamer είπε:
Αυτο ειναι το κακο με την μεταμοσχευση δεν αγοραζεις αμαξι να το βαλεις μπρος και να φυγεις,ειναι περιπλοκη επεμβαση με πολλες λεπτομερειες που χρειαζεσε χρονο και υπομονη για να εκτιμησεις το αποτελεσμα.
Αυτη ειναι μεγαλη αλήθεια, και ενα απο τα μεγαλα μειονεκτηματα μιας μεταμοσχευσης. Και μην ξεχναμε ότι επιπλεον τους πρωτους εξι μηνες πρεπει να φορας συνεχεια καπέλο για προστασία από τον ήλιο με αποτελεσμα να περιορίζεσαι αναγκαστικά από πολλές δραστηριοτητες , ειδικά τους καλοκαιρινους μηνες. Φιλε κουραγιο, σου ευχομαι τα καλύτερα και ελπιζω να ηταν η τελευταια σου μεταμόσχευση.

n094

Active Member

marmaromenos είπε:
Αν όντως έχεις δει πολλά καλά αποτελέσματα τότε σύντομα θα αποκτήσει και πιο πολύ πελατεία.Η καλή και η κακή φήμη αποκτάται από ευχαριστημένους ή δυσαρεστημένους πελάτες.Και επειδή οι αεροπορικές εταιρίες δεν έχουν την όρεξη να προπαγανδίζουν κατά των ελληνικών κλινικών για να κόβουν παραπάνω εισιτήρια σύντομα όποιος αξίζει θα δικαιωθεί.Σίγουρα όμως θα έχεις ακούσει και πολλά παράπονα και εδώ στο φόρουμ από προηγούμενους πελάτες και σε ξένα σάιτ, καθώς και από τον ιδρυτή του hairlossexperienses φόρουμ που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα φόρουμ του εξωτερικού.
Αυτό που λες για τις τρίχες να ξέρεις ότι ακόμα και το χνούδι βοηθάει. Το αν η εικόνα στο κεφάλι σου οφείλεται περισσότερο στις 10000 μεταμοσχευμένες τρίχες και όχι στις 25000 χνούδι θα μπορέσεις να το αξιολογήσεις μετά από χρόνια αν και εφόσον συνεχιστεί η τριχόπτωση σου και μείνεις μόνο με τα μεταμοσχευμένα.
Θέλω να σου ευχηθώ καλή επιτυχία,καλή ανάρρωση και εύχομαι και οι ελληνικές κλινικές να φτάσουν σε ένα υψιλό επίπεδο για να μην αναγκαζόμαστε να κάνουμε κάποιοι απο μας ταξιδάκια.
Όσο για την κρέμα γράφει πάνω NEOSPORIN first aid antibiotic ointment βοηθάει στην επούλωση και την χρησιμοποίησα 2 φορές την μέρα για 15 μέρες μετά την μεταμόσχευση στα γέννια..Μετά τις 15 μέρες ξυρίστηκα με μηχανή για ένα μήνα περίπου και μετά με ξυράφι.
Ναι έχω δει λίγα κακά αποτελέσματα σε περίεργες φωτογραφίες, χωρίς να παρουσιάζεται η πλήρης εξέλιξη και χωρίς λεπτομέρειες, κατά τα άλλα οι περισσότεροι που γράφουν αρνητικά κατά καιρούς για την DHI δεν δείχνουν ούτε φωτογραφίες ούτε τίποτα και κάποιοι από αυτούς εξαφανίζονται από το φόρουμ ως πυροτεχνήματα… Εγώ αυτό που ξέρω είναι αυτό που βλέπω στο κεφάλι μου και αυτό που έχω δει live από άλλα περιστατικά στην κλινική και επίσης ξέρω ότι μια πολυεθνική, γιατί τέτοια είναι η DHI, με πάρα πολλές κλινικές σε πολλά μέρη του κόσμου, που στέκεται ως κερδοφόρα στην αγορά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, αν ήταν όπως την παρουσιάζουν κάποιοι θα είχε κλείσει προ πολλού. Και για να καταλάβουμε όλοι τι λέω… από την ημέρα που πήρα τηλέφωνο για να τους πως ότι θέλω να κάνω τη νέα μεταμόσχευση μου, μου έκλεισαν ραντεβού μετά από 10 μέρες επειδή ήταν overbooked με πελάτες.
Εσύ marmaromenos πως πας με την επέμβασή σου; ανυπομονώ να δω τις δικές σου φωτογραφίες, θα ήταν πολύ καλό να έβλεπα τη δότρια σου στο γένι πριν και μετά τις πρώτες μέρες, αλλά και τώρα. Θα ανεβάσεις κάποιες; Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες για την κρέμα κάτι αντίστοιχο είναι και η κρέμα που μου έχουν δώσει από την DHI φαντάζομαι, δηλαδή αντιβιοτική; ή όχι;

Μπλουζα