Cloud
Member
Καλησπέρα σε όλους,
ήρθε η ώρα να επικληθώ τη δύναμη του forum. Είμαι 35 χρονών, nw 4 και σκέφτομαι μμ. Βάζω μίνοξ εδώ και 2 μήνες, 1 φορά την ημέρα. Εδώ και 3 μήνες παρακολουθώ στενά το forum και σας ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου μάθατε!
Ξεκίνησα να κινούμαι αργά, στέλνοντας φωτογραφίες για online consultation στο εξωτερικό, στον J.Lo, τον B. Fer/ni και τον K.Er. Όπως έγραψα και σε εκείνους, δεν έχω κάποιο κοντινό πρόγονο με καράφλα, ίσως η μια γιαγιά που είχε κάπως αραιά μαλλιά. Οι απαντήσεις ήταν οι εξής (περιληπτικά):

ήρθε η ώρα να επικληθώ τη δύναμη του forum. Είμαι 35 χρονών, nw 4 και σκέφτομαι μμ. Βάζω μίνοξ εδώ και 2 μήνες, 1 φορά την ημέρα. Εδώ και 3 μήνες παρακολουθώ στενά το forum και σας ευχαριστώ πολύ όλους για όσα μου μάθατε!
Ξεκίνησα να κινούμαι αργά, στέλνοντας φωτογραφίες για online consultation στο εξωτερικό, στον J.Lo, τον B. Fer/ni και τον K.Er. Όπως έγραψα και σε εκείνους, δεν έχω κάποιο κοντινό πρόγονο με καράφλα, ίσως η μια γιαγιά που είχε κάπως αραιά μαλλιά. Οι απαντήσεις ήταν οι εξής (περιληπτικά):
- J.Lo: ζητάει χρήση φίνας για σταθεροποίηση και μετά συνάντηση από κοντά. Εκτιμά ότι χρειάζομαι ~4000 grafts (μόνο fue) για πλήρη κάλυψη. Θέτει όμως τη φίνα σαν προϋπόθεση για να προχωρήσουμε διότι δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο θα προχωρήσει η αραίωση. Αυτό, γράφει, στους περισσότερους ανθρώπους μπορεί να διαπιστωθεί στα 45 τους.
- B. Fer/ni: εδώ δεν είχα έντονη σύσταση φίνας (αναφέρεται μόνο, μαζί με τη μίνοξ, σε κάποια φυλλάδια που έστειλε με γενικές οδηγίες). Η εκτίμηση είναι κοντά στου J.Lo. Προτείνει 2 συνεδρίες, μια με 2500-3500 grafts (θα το διαπιστώσει από κοντά πόσα χρειάζονται), για όλα εκτός από crown, και μια ακόμα με 1000-2000 για το crown. Αυτός θέτει το όριο ηλικίας (ώστε να ξέρουμε πού θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο crown), στα 35. Επίσης, του έγραψα να μου πεί ποιά μέθοδο προτείνει και απάντησε κατηγορηματικά fue.
- K.Er.: 5000 grafts με τη μια. Η φίνα είναι must για τις τελογενείς τρίχες που βρίσκονται πάνω.

Τελευταία επεξεργασία: