Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΣωστάΟπωσδήποτε όμως καθοριστικό ρόλο πρέπει να παίζει το δέρμα του καθενός, σωστά;
Το splitting σε μια παρθένα δότρια που έχει ένα μέσο όρο 8000grafts και εσύ έχεις ανάγκη για 4000grafts σε πρώτη φάση δεν θα στο κάνει και εάν στο κάνει θα είναι ένα 10με 20% εάν όμως θα πρέπει να ξαναπάς για να βαλλεις πχ στο crown εκεί αναγκαστικά θα αυξηθεί το splitting .....σε μεγαλύτερο ποσοστό.Άρα μου λές ότι καλύτερα περισσότερα graft με όσο το δυνατόν μικρότερη διάμετρο λεπίδας (0.7-0.8mm), σε σημείο που να κάνεις splitting και να μη βγάζεις ατόφια πολύτριχα, παρά λιγότερα grafts με μεγαλύτερη λεπίδα (π.χ. 0.9mm). Σωστά;
Δε μου ακούγεται παράλογο, αλλά ποιός είναι ο αντίλογος σε αυτό; Π.χ. ο J.Lo γιατί δεν το κάνει σε τέτοια έκταση;
Κάτι ξέρεις για αντίλογο στο splitting.. (ή στο over-splitting)
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι είναι αλήθεια οτι εσύ το ανέδειξες και αν δεν είχες κάνει αναφορές σχετικά με τον λόγο των μοσχευμάτων και πως παίζεται απο τους γιατρούς ακόμα θα κοιμόμασταν .....στο marketing ....Θα έλεγα ότι το εν λόγω θέμα το ανέδειξα στο φόρουμ. Το spliting όταν γίνεται επαγγελματικά (Koray) δεν είναι απαραίτητα κακό ως προς την βιωσιμότητα των graft (transection). Κακό είναι όταν γίνεται για κερδοσκοπία, και δεν χρειάζεται να επεκταθώ όλοι ξέρουμε τι εννοώ, το έχω υπεραναλύσει στο νήμα μου. To splitting συνήθως γίνεται από πολλούς γιατρούς όταν ζητούνται 1τριχα και 2τριχα και δεν υπάρχουν, οπότε "κλαδεύονται" κατάλληλα 3τριχα και 4τριχα. Σε επίπεδο κάλυψης δεν προσφέρει και πολλά αφού σημασία έχει ο συνολικός αριθμός τριχών και όχι τα graft. Σίγουρα όμως δίνει λύσεις όταν υπάρχει ανάγκη.
Τέλος να πω ότι το splitting επιβαρύνει την δότρια όταν μιλάμε για ίδιο αριθμό τριχών και όχι graft.
Σωστά, και μάλιστα μου είχες εξηγήσει κι εμένα αρκετά πράγματα. Απλά δεν έχω καταλάβει εάν το splitting είναι κάτι που απλά πρέπει να έχει ένας γιατρός στη φαρέτρα του για ώρα ανάγκης ή αν είναι καλό να γίνεται σε μεγάλη κλίμακα ώστε να μην μένουν κενά στη δότρια. Προσπαθώ να καταλάβω (ίσως είμαι λίγο υπερβολικός) που είναι η χρυσή τομή;