Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ολα καινουργια.Έχω τα πάντα όλα στο νήμα. Ψάξε να τα βρεις. Τα ψυγεία στην νέα κλινική τα άλλαξες; Κρεβάτια ΟΚ; Φωτισμός; Όλα καλά πλέον;
Και λιγα λες.ο Γιάγκοζ Δράκοζ της ράφλαζζζ...
Τα turbo S ειναι ΜΟΝΟΜΠΟΥΛΩΝΑ.Δίπλα έχει κ συνεργείο μια χαρά θα αλλάζει τα μπουλόνια στην πόρσε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και λιγα λες.
Εκεινος ήταν προιον μυθοπλασιας.
Εγω ειμαι 100% real.
ΤΟΣΟ real που μονο ανωνυμα, κρυμμενοι και ανταρτικα τολμανε να μου "μιλανε" τα τρολακια!
Συγνώμη γιατρέ μου εγώ με ποδήλατο κυκλοφορώ!Ας αλλάξουν το 1 μπουλόνι εκεί θα κολλήσουμε?Τα turbo S ειναι ΜΟΝΟΜΠΟΥΛΩΝΑ.
Μην εισαι ΚΑΙ σε αυτο ασχετος....
Ελεος!
Τα turbo S ειναι ΜΟΝΟΜΠΟΥΛΩΝΑ.
Μην εισαι ΚΑΙ σε αυτο ασχετος....
Ελεος!
"Θα είναι σαν να έχεις μαλλιά αλλά δεν θα έχεις....." ή το ανάποδο? "Θα είναι σαν να μην έχεις μαλλιά αλλά για τον Δρακουμέλ θα έχεις..." Δεν ξέρω μπερδευτηκα........ χαχαχαχαχαχααχαχα100% real ...ρίαλ εννοει τώρα η ρεάλ?? Για Μπαρτσελόνες μας έλεγε παλιότερα ,και καλά η δουλειά του επιπέδου Μπαρτσελόνα(χαχαχαχαχαχαχα) γελάει ο κόσμος...για Μπαρτσελιωμα μου κάνει πάντως,όχι για Μπαρτσελόνα.
Πάει η πατάτα σύννεφο στα ανεξάρτητα ,κάθεται και λέει γέμισε το κεφάλι σου στον άλλον στο βίντεο ενώ θέλει τουλάχιστον άλλα 4-5000 grafts..και μόλις τους δείχνουμε τις πραγματικές φωτό και ότι ειναι seethrough το κεφάλι,ξεκινάει και λέει τα δικά του...
Με ωραιοποίηση της πραγματικότητας σε πελάτες σαν τον τελευταίο που μας ανέβασε που το παλικάρι δεν γνωρίζει καν από μεταμοσχεύσεις ,πετυχαίνει ο κωτσος το σκοπό του .χωρίς να λύνει το πρόβλημα,το παρουσιάζει σαν να το έλυσε..χαχαχα.
Και νατες και οι κλινικές οι καινούργιες..
Εδώ ταιριάζει το ρητό "της κοντής ψ..... της φταίνε οι τρίχες...."Συγνώμη γιατρέ μου εγώ με ποδήλατο κυκλοφορώ!Ας αλλάξουν το 1 μπουλόνι εκεί θα κολλήσουμε?
Καλα, βαλε εσυ ΣΩΣΤΕΣ φωτογραφιες και εγω βλεπεις οτι μια χαρα το παω σε καθε τομεαΜπράβο για το καθάρισμα αλλα και πάλι τα βίντεο σκοτεινά βγαίνουν......
Με ακούσες για τα τζάμια, σου έχω κάνει σχεδόν ολόκληρη μελέτη φωτισμού σε άλλο ποστ αλλά δεν με ακούς.....
Σου έχω και μία ωραία ιδέα για banner για να δέσει αρμονικά η ταράτσα με την είσοδο.
λαχανακο, ελα να κανουμε και εσενα ενα βιντεο να δουμε αν εισαι seethrough100% real ...ρίαλ εννοει τώρα η ρεάλ?? Για Μπαρτσελόνες μας έλεγε παλιότερα ,και καλά η δουλειά του επιπέδου Μπαρτσελόνα(χαχαχαχαχαχαχα) γελάει ο κόσμος...για Μπαρτσελιωμα μου κάνει πάντως,όχι για Μπαρτσελόνα.
Πάει η πατάτα σύννεφο στα ανεξάρτητα ,κάθεται και λέει γέμισε το κεφάλι σου στον άλλον στο βίντεο ενώ θέλει τουλάχιστον άλλα 4-5000 grafts..και μόλις τους δείχνουμε τις πραγματικές φωτό και ότι ειναι seethrough το κεφάλι,ξεκινάει και λέει τα δικά του...
Με ωραιοποίηση της πραγματικότητας σε πελάτες σαν τον τελευταίο που μας ανέβασε που το παλικάρι δεν γνωρίζει καν από μεταμοσχεύσεις ,πετυχαίνει ο κωτσος το σκοπό του .χωρίς να λύνει το πρόβλημα,το παρουσιάζει σαν να το έλυσε..χαχαχα.
Και νατες και οι κλινικές οι καινούργιες..
Οταν εχεις σοβαρο αμαξι ΔΕΝ αλλαζεις ζαντολαστιχα, το ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ με αυτα που σου αρεσουν στο εργοστασιοΜόνομπουλονα είναι αλλά 4 Ρόδες έχει ρε γαβ γαβ ..άρα μπουλόνια θα αλλάξεις..όπως είπε...όχι μπουλόνι
λαχανακο, ελα να κανουμε και εσενα ενα βιντεο να δουμε αν εισαι seethrough
Ελα τωρα!
Σε μενα μιλας,
Εγω δεν ειμαι σαν τα ταγαρια που κοροιδευεις.
Ελαν να σου κανω ΕΓΩ ενα βιντεακι να γελασουμε λιγο.
Καλα, οχι οτι θα ερθεις γιατι μολις με δεις ξερεις πως θα κατουρηθεις, αλλα σου υποσχομαι ουτε αγριο βλεμμα δεν θα σου ριξω.
ΕΓΩ παντως ΒΓΑΖΩ βιντεο
τα ποσταρω
Σας προκαλω και σας αντιμετωπιζω
Εσυ και οι αλλλες ΚΟΤΕσ, γιατι δεν κανετε το ιδιο?
ΔΕΙΞΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΜΑΛΛΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙΣ
Παπαρουνες.
"Εμενα δεν με ενδοιαφερει να σε αποστομωσε, πες μα ςτι εγιν εμε το αλντο και τον Ζηκο"
Αστειε