Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

bobby

Well-Known Member
Βέβαια το μεγάλο πρόβλημα στην κλινική σου δεν είναι οι εγκαταστάσεις….. είσαι εσύ….. κλαιω τους πελάτες σου….που τρώνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Τουλάχιστον όσοι μπαίνουν εδώ ξέρουν…..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Έχω τα πάντα όλα στο νήμα. Ψάξε να τα βρεις. Τα ψυγεία στην νέα κλινική τα άλλαξες; Κρεβάτια ΟΚ; Φωτισμός; Όλα καλά πλέον;
Ολα καινουργια.
Να φανταστεις ενας σκατοψυχος αφραγκος αμορφωτος θρασυδειλος ακουσα πως εγραψε πως σε ενα κτιριο 9 επιπεδων και 1100τμ αφιερωμενο ΜΟΝΟ στην μεταμοσχευση μαλλιων/αποκατασταση, το μεγαλυτερο στην Ελλάδα και απο τα μεγαλύτερα ΙΔΙΩΤΙΚΑ παγκοσμίως, ειπε πως ηταν ...βρωμικα τζαμια ακομα.
Πραγματι, δεν ειχε ολοκληρωθει η αδεια καταληψης πεζοδρομιου
Πες του πως την εχασε τη δουλεια (υποθεσα πως μονο για αυτο κανει και προσπαθησε να ...εκβιασει μεροκαματο) και την πηρε ενας ευγενεστατος επαγγελματιας Αλβανικής καταγωγής.
Δειξε του και τις φωτογραφιες να χασει για παντα τον υπνο του ο loser

Μεσα, ομως, θα μπορεσει να μπει ΟΠΟΤΕ θελει!
Απλα θα ερθει οπως εχει μαθει: ΑΝΩΝΥΜΑ, γιατι κ@λ@νει να ερθει επωνυμα.

IMG_1435.jpg
IMG_1436.jpg

Anastasakis Hair Clinic

ο Γιάγκοζ Δράκοζ της ράφλαζζζ...
Και λιγα λες.
Εκεινος ήταν προιον μυθοπλασιας.
Εγω ειμαι 100% real.

ΤΟΣΟ real που μονο ανωνυμα, κρυμμενοι και ανταρτικα τολμανε να μου "μιλανε" τα τρολακια!

LoverBoy

Well-Known Member
Πόσο ωραία όμως έφερε την διαφήμιση........Η ταμπέλα επάνω θα ήταν καλύτερα να είχε λίγο μεγαλύτερο μέγεθος! Καλές δουλειές να ευχηθώ.

bobby

Well-Known Member
Μπράβο για το καθάρισμα αλλα και πάλι τα βίντεο σκοτεινά βγαίνουν......
Με ακούσες για τα τζάμια, σου έχω κάνει σχεδόν ολόκληρη μελέτη φωτισμού σε άλλο ποστ αλλά δεν με ακούς.....
Σου έχω και μία ωραία ιδέα για banner για να δέσει αρμονικά η ταράτσα με την είσοδο.

Συνημμένα

• ΤΑΣΑΚΗΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.png
    ΤΑΣΑΚΗΣ.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.png
    1.9 MB · Προβολές: 92

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
100% real ...ρίαλ εννοει τώρα η ρεάλ?? Για Μπαρτσελόνες μας έλεγε παλιότερα ,και καλά η δουλειά του επιπέδου Μπαρτσελόνα(χαχαχαχαχαχαχα) γελάει ο κόσμος...για Μπαρτσελιωμα μου κάνει πάντως,όχι για Μπαρτσελόνα.
Πάει η πατάτα σύννεφο στα ανεξάρτητα ,κάθεται και λέει γέμισε το κεφάλι σου στον άλλον στο βίντεο ενώ θέλει τουλάχιστον άλλα 4-5000 grafts..και μόλις τους δείχνουμε τις πραγματικές φωτό και ότι ειναι seethrough το κεφάλι,ξεκινάει και λέει τα δικά του...
Με ωραιοποίηση της πραγματικότητας σε πελάτες σαν τον τελευταίο που μας ανέβασε που το παλικάρι δεν γνωρίζει καν από μεταμοσχεύσεις ,πετυχαίνει ο κωτσος το σκοπό του .χωρίς να λύνει το πρόβλημα,το παρουσιάζει σαν να το έλυσε..χαχαχα.
Και νατες και οι κλινικές οι καινούργιες..
Και λιγα λες.
Εκεινος ήταν προιον μυθοπλασιας.
Εγω ειμαι 100% real.

ΤΟΣΟ real που μονο ανωνυμα, κρυμμενοι και ανταρτικα τολμανε να μου "μιλανε" τα τρολακια!

bobby

Well-Known Member
100% real ...ρίαλ εννοει τώρα η ρεάλ?? Για Μπαρτσελόνες μας έλεγε παλιότερα ,και καλά η δουλειά του επιπέδου Μπαρτσελόνα(χαχαχαχαχαχαχα) γελάει ο κόσμος...για Μπαρτσελιωμα μου κάνει πάντως,όχι για Μπαρτσελόνα.
Πάει η πατάτα σύννεφο στα ανεξάρτητα ,κάθεται και λέει γέμισε το κεφάλι σου στον άλλον στο βίντεο ενώ θέλει τουλάχιστον άλλα 4-5000 grafts..και μόλις τους δείχνουμε τις πραγματικές φωτό και ότι ειναι seethrough το κεφάλι,ξεκινάει και λέει τα δικά του...
Με ωραιοποίηση της πραγματικότητας σε πελάτες σαν τον τελευταίο που μας ανέβασε που το παλικάρι δεν γνωρίζει καν από μεταμοσχεύσεις ,πετυχαίνει ο κωτσος το σκοπό του .χωρίς να λύνει το πρόβλημα,το παρουσιάζει σαν να το έλυσε..χαχαχα.
"Θα είναι σαν να έχεις μαλλιά αλλά δεν θα έχεις....." ή το ανάποδο? "Θα είναι σαν να μην έχεις μαλλιά αλλά για τον Δρακουμέλ θα έχεις..." Δεν ξέρω μπερδευτηκα........ χαχαχαχαχαχααχαχα

Anastasakis Hair Clinic

Μπράβο για το καθάρισμα αλλα και πάλι τα βίντεο σκοτεινά βγαίνουν......
Με ακούσες για τα τζάμια, σου έχω κάνει σχεδόν ολόκληρη μελέτη φωτισμού σε άλλο ποστ αλλά δεν με ακούς.....
Σου έχω και μία ωραία ιδέα για banner για να δέσει αρμονικά η ταράτσα με την είσοδο.
Καλα, βαλε εσυ ΣΩΣΤΕΣ φωτογραφιες και εγω βλεπεις οτι μια χαρα το παω σε καθε τομεα
Σταματα ΕΣΥ να κοροιδευεις τον κοσμο με χτενισματα πλαινα,
με φωτοργαφιες μονο εσωτερικες
με ληψεις στο σεληνοφως
με στεγνα μονο μαλλια

και τα φωτα μου εμενα ειναι μια χαρα bobbako

IMG_1437.jpg
IMG_1438.jpg

Anastasakis Hair Clinic

λαχανακο, ελα να κανουμε και εσενα ενα βιντεο να δουμε αν εισαι seethrough
Ελα τωρα!
Σε μενα μιλας,
Εγω δεν ειμαι σαν τα ταγαρια που κοροιδευεις.

Ελαν να σου κανω ΕΓΩ ενα βιντεακι να γελασουμε λιγο.

Καλα, οχι οτι θα ερθεις γιατι μολις με δεις ξερεις πως θα κατουρηθεις, αλλα σου υποσχομαι ουτε αγριο βλεμμα δεν θα σου ριξω.

ΕΓΩ παντως ΒΓΑΖΩ βιντεο
τα ποσταρω
Σας προκαλω και σας αντιμετωπιζω

Εσυ και οι αλλλες ΚΟΤΕσ, γιατι δεν κανετε το ιδιο?

ΔΕΙΞΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΜΑΛΛΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙΣ

Παπαρουνες.
"Εμενα δεν με ενδοιαφερει να σε αποστομωσε, πες μα ςτι εγιν εμε το αλντο και τον Ζηκο"

Αστειε

Anastasakis Hair Clinic

Μόνομπουλονα είναι αλλά 4 Ρόδες έχει ρε γαβ γαβ ..άρα μπουλόνια θα αλλάξεις..όπως είπε...όχι μπουλόνι
Οταν εχεις σοβαρο αμαξι ΔΕΝ αλλαζεις ζαντολαστιχα, το ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕΙΣ με αυτα που σου αρεσουν στο εργοστασιο
Τα αλλα που γραφεις ειναι για τους λαχανεμπορους.
Αν ποτε σκασει λαστιχο σε πορσε, παει στην επισημη αντιπροσωπεια με γερανο και αλλαζει το λαστιχο με το ειδικο κλειδι.
οποτε ΕΝΑ μπουλονι γιοκα

τωρα, αν εχει μαθει καποιος σε Saxoralla και Πουντακια, καλα κανει, αλλα να μην μιλαει στο τραπεζι των μεγαλων.
να κατσει με τα παιδακια

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Κάνε ρε Κωτσιμπα βίντεο τον τελευταίο πελάτη σου σε αυτά τα φώτα από κάτω ,βγες απάντησε για τους πελάτες που σε ψάχνουν και κρύβεσαι πίσω από τηλέφωνα όπως το μέλος pkr2 κάτι τέτοιο που άνοιξε νήμα ,απάντησε για τα ανεξάρτητα αποτελέσματα σου που πήγαν άπατα και ο Πάνος έκατσε και σου έδειξε όλα τα προβλήματα και έκανες τον κοκοβιό ..και άσε τα πολλά λόγια για σαξοραλα κτλ ,γιατί έτσι και σε παω με πραγματικα δυνατό αυτοκίνητο βόλτα ,θα σου κοπεί η περίοδος.....σταματά να προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις την κουβέντα επειδή δεν έχεις απαντήσεις και να προκαλείς με υποτιμητικές εκφράσεις ..ότι και να πεις εσύ για εμένα,όπως και να με αποκαλέσεις δεν σε βλέπω καθόλου ...όταν θα αποκτήσεις παντελόνια και θα απαντήσεις στις δημόσιες αυτές κατηγορίες -καταγγελιες πελατών σου τότε θα έχεις την μαγκιά να ζητάς βίντεο από κοντά κτλ..για τα από κοντά ,σου έχει απαντήσει και chat gpt ,αλλά κλασσικά αμνησία ε?
λαχανακο, ελα να κανουμε και εσενα ενα βιντεο να δουμε αν εισαι seethrough
Ελα τωρα!
Σε μενα μιλας,
Εγω δεν ειμαι σαν τα ταγαρια που κοροιδευεις.

Ελαν να σου κανω ΕΓΩ ενα βιντεακι να γελασουμε λιγο.

Καλα, οχι οτι θα ερθεις γιατι μολις με δεις ξερεις πως θα κατουρηθεις, αλλα σου υποσχομαι ουτε αγριο βλεμμα δεν θα σου ριξω.

ΕΓΩ παντως ΒΓΑΖΩ βιντεο
τα ποσταρω
Σας προκαλω και σας αντιμετωπιζω

Εσυ και οι αλλλες ΚΟΤΕσ, γιατι δεν κανετε το ιδιο?

ΔΕΙΞΕ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗ ΜΑΛΛΟΥΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕΙΣ

Παπαρουνες.
"Εμενα δεν με ενδοιαφερει να σε αποστομωσε, πες μα ςτι εγιν εμε το αλντο και τον Ζηκο"

Αστειε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα