Πρόσφατο περιεχόμενο από TingleTingleKoolooLimpah!

  1. T

    Online Φαρμακεία εντός Ευρώπης;

    Έχετε να προτείνετε κανένα φαρμακείο με καλή γκάμα προϊόντων και τιμές; Βλέπω κάποια πράγματα στην ελληνική αγορά να πωλούνται σε πολλαπλάσιες τιμές απ'το εξωτερικό και σκέφτομαι να εγκαταλείψω τις εντόπιες αγορές.
  2. T

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ απλα οι χειροτεροι.

    Απ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ απλα οι χειροτεροι. Έχω την εντύπωση πως στη δική μου περίπτωση συντρέχουν διάφοροι παράγοντες μαζί με την ΑΑ, αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να πάω σε γιατρό. Πολλές κακές εμπειρίες μαζεμένες. Γιατροί που συνταγογραφούν αναποτελεσματικές αγωγές, αποτυχημένες επεμβάσεις...
  3. T

    Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό;

    Απ: Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό; Βελόνα, σε σημεία που με ενοχλούσαν πολύ. Γενικά δεν αντέχεται, πονάει και μετά από μερικές δεκάδες τρυπημάτων συνήθως σταματούσα. Δεν έχει νόημα πέρα απ'τον πειραματισμό για να μάθεις αν ο ελεγχόμενος τραυματισμός ωφελεί το δικό σου κεφάλι.
  4. T

    Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό;

    Απ: Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό; Το δοκίμασα και είδα τρίχες vellus να θεριεύουν στα συγκεκριμένα σημεία σε περιόδο που δεν έκανα καμία αγωγή, οπότε θα έλεγα πως ναι. Σε κάθε περίπτωση μιλάω για το δικό μου κεφάλι αποκλειστικά, δεν μπορώ να ξέρω τι θα κάνει στο δικό σου. :-X...
  5. T

    Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό;

    Απ: Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό; Θα δούμε τι κάνει το roller τέλη Μάη :P Αν δεν πετύχει το 0.25mm, θα πάρω 1.0mm και θα του δώσω να καταλάβει. :tease:
  6. T

    Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό;

    Απ: Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό; ↑Ευχαριστώ ;D Τελικά μάλλον θα πάρω 2 rollers των 0.25mm από το eBay. Είμαι 100% σίγουρος πως ο ελεγχόμενος τραυματισμός προκαλεί regrowth, στο δικό μου κεφάλι τουλάχιστον. Είχα ένα μικροατυχηματάκι στο τριχωτό της κεφαλής πέρυσι, η περιοχή...
  7. T

    Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό;

    Απ: Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό; 0.25 να πάρω λοιπόν; Από πού όμως; Είμαι σε λίγο :dying: περίοδο και δεν έχω χρόνο για «έρευνα αγοράς».
  8. T

    Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό;

    Απ: Scalproller - Ξέρετε κάτι για το προϊόν αυτό; Θέλω roller. Προτάσεις;
  9. T

    Πώς να σας φύγουν οι μαύροι κύκλοι στα μάτια

    Απ: Πώς να σας φύγουν οι μαύροι κύκλοι στα μάτια Έγινε μέλος για να δυσφημίσει τη λοσιόν; :o
  10. T

    Φρυδια

    Απ: Φρυδια Δε μου είχε περάσει ποτέ απ'το μυαλό πως μπορεί να ευθύνεται η τοπική αγωγή για τις μακριές πρασινό(?)ξάνθες τρίχες που φυτρώνουν στα κανονικά μαύρα φρύδια μου. :dying:
  11. T

    Διασημοι/Celebrities

    Απ: Διασημοι/Celebrities Matthew Lewis 12 ετών & Matthew Lewis 22 ετών
  12. T

    fungoral

    Απ: fungoral Το ίδιο και το σαμπουάν (για το οποίο ενδιαφέρομαι) υποθέτω;
  13. T

    fungoral

    Απ: fungoral Δεν μπορώ να βρω το Fungoral σε online φαρμακεία, μπορώ να το ζητήσω σε οποιοδήποτε B&M φαρμακείο;
Μπλουζα