Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ναι, αγαπητέ μου. Πολύ ωραία η—το χειροκρότημα προς τα έμπειρα μέλη του φόρουμ. Όμως εδώ πέρα συμβαίνει κάτι ιδιαίτερα περίεργο, που εξηγεί και τη διαστρέβλωση.Δεν σπέρνω καμία καχυποψία, ούτε αρνούμαι ότι υπάρχουν τέτοιες παραπλανητικές πρακτικές ή και πολύ χειρότερες. Άλλωστε, εδώ δεν απευθύνεστε στο γενικό κοινό του YouTube. Τέτοια περιστατικά βλέπουμε εδώ και χρόνια και δύσκολα ξεγελούν τα έμπειρα μέλη του φόρουμ.
κανω ενα βιντεο 100% ΣΩΣΤΟ που ΔΕΝ απευθυνεται στα ...εμπειρα μελη του φορουμ, αλλα σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ οπως τους λετε οι γνωστες
Τους λεω τι να προσεξουν απο τους διαφημιστες
κάνεις ΕΣΥ ΤΩΡΑ screenshot από το βίντεο που είναι για τους άσχετους και το ανεβάζεις στο φόρουμ των ...έμπειρων χρηστών και μετά λες: «Ναι, αλλά εμείς αυτά τα ξέρουμε».
Ναι, ΚΑΙ ???
Αρχικά, αυτό το βίντεο δεν απευθύνεται σε εσάς, ειστε too good και μπραβο.
Αφετέρου, αντί να με χειροκροτάς, ενώ θα μπορούσα να κοιτάω πώς θα εκμεταλλευτώ την ασχετοσύνη του κόσμου πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδελες, κάνω συνεχώς βίντεο και τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΩ.
Βλεπεις ποσο προβληματικό και εμπαθες ειναι αυτο???
Στην πραγματικότητα, ΚΑΘΕ φορά που ανεβάζω ενημερωτικό βίντεο, θα έπρεπε εσύ ο ίδιος να γράφεις "άλλο ένα ενημερωτικό βίντεο του Αναστασάκη, δειτε το"
Σε ποιο εχει δικιο δλδ?Έχετε όμως μια περίεργη αντίληψη για την κριτική. Ασκείτε, και δικαίως, κριτική στις πρακτικές άλλων, αλλά δυσκολεύεστε να δεχτείτε αντίστοιχες παρατηρήσεις όταν αφορούν δικές σας παρουσιάσεις.
Θα μπορούσατε κάλλιστα να πείτε: «Ναι, έχετε δίκιο, αυτό που επισημαίνετε συμβαίνει και σε δική μου παρουσίαση. Δεκτή η παρατήρησή σας, θα το διορθώσουμε». Ή, εναλλακτικά, να μας εξηγήσετε γιατί επιλέξατε τον συγκεκριμένο τρόπο παρουσίασης. Και στη συνέχεια να ρωτήσετε: «Για πείτε μας όμως, τι γνώμη έχετε και για αυτή τη φωτογραφία;».
Ακομα το ψαχνω
Θα επικεντρωθώ στο τελευταίο που λες..Αυτό θα ήταν ένας απολύτως φυσιολογικός και εποικοδομητικός διάλογος.
Αντί γι' αυτό, ξεκινάτε με χαρακτηρισμούς και αποδόσεις προθέσεων: «άσπονδε φίλε», «σπέρνεις την καχυποψία», «κάνεις τον χαζό», «κάνεις τον γκουρού», «προσπαθείς να διαστρεβλώσεις».
Με αυτόν τον τρόπο, η συζήτηση μετατοπίζεται από την ουσία της παρατήρησης στον χαρακτήρα και στις υποτιθέμενες προθέσεις εκείνου που την έκανε.
Το ότι επισημαίνω μια αντίφαση ανάμεσα σε όσα καταγγέλλετε και στον τρόπο που παρουσιάζετε ένα δικό σας περιστατικό δεν σημαίνει ότι αμφισβητώ συνολικά τη δουλειά σας ή ότι σας αποδίδω πρόθεση παραπλάνησης.
Σημαίνει απλώς ότι θεωρώ πως τα ίδια κριτήρια πρέπει να ισχύουν για όλους. Και αυτό περιμένω να μπορούμε να το συζητάμε χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ
Και μετα ΜΗΝ απορεισ για προσωπικους χαρακτηρισμούς
Οι οποιοι ειναι ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟΙ βασει της ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΟΥ
Άλλο,
Εδώ νέος NW6 22 χρονών, έγινε μμ με 2400 χωρίς αγωγή. Η αγωγή του δόθηκε μετά και δοξα τω θεώ πήγε καλά. Και ερωτώ αν το παιδί εμφάνιζε παρενέργειες και δεν συνέχιζε την αγωγή τι θα γινόταν; Δηλαδή δεν μπορούσε να περιμένει 6-8 μήνες να δει πως θα παει, αν η αγωγή ειναι ανεκτή και αν όχι να την ρυθμίσει έτσι ώστε να κάνει μια καλή στρατηγική όπως πρέπει;
ΟΧΙ.
ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΛΟΡΕΤΖΟ
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣΕΤΑΙ Χ Ω Ρ Ι Σ ΑΓΩΓΗ!!!!
ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΩΓΉ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ΜΟΝΟ Η ΣΧΟΛΗ ΛΟΡΕΤΖΟ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ.
Δεν ειναι εγγενως λάθος, εχει πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.
ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΥΠΟΝΟΎΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ
ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ !

