Anastasakis Hair Clinic, FUE 2778 τριχοθυλάκια (20/1/2026)

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ναι από πάνω. Πάντως τα στατιστικά σου είναι όπως όλων "αλλου για αλλού". Σιγά μην έχεις τρίχα 45μ.
45μm ειναι
Και δεν ειναι χνουδι το 45mμ.
Ειναι λεπτη.
και με ΜΙΑ τριχα απο το κεφαλι του επιβεβαιωνεται η μετρηση οποιαδηποτε στιγμη.

Η κλινικη μου δεν ειναι μαγαζι εκδοσησ στατιστικών του προγραμματος του λορετζο.
Ειναι κλινική μεταμόσχευσης μαλλιων.
Οποτε μιας και
1. το προγραμμα ειναι 15ετιας σχεδον
2. Το προγραμμα εχει τεραστιες αποκλισεις
3. Το πρόγραμμα έχει εντελώς αυθαίρετες συμβασεις
4. Το προγραμμα ειναι ΑΧΡΗΣΤΟ απο ενα μετριο επιπεδο εμπειριας και πανω

Ως εκ τούτου, προτείνω να ξεκολλήσουμε λίγο τα κεφάλια μας από την τυπολατρεία του εκάστοτε προγράμματος της πλάκας και να εντοπιστούμε στο ζητούμενο, το οποίο είναι: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Οποτε τι θα ελεγες να ασχοληθεις με αυτο που νοιαζει?
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
η Πρωτη με βρεγμενα μαλλια.

2.png3.png

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Θα σας παρακαλούσα να μην πατρονάρετε τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις παρα μόνον εαν υπάρχει πληροφορία ή οποια δεν αποδίδεται σωστά. Αυτή τη φορά σας το συγχωρώ λόγω αντίρρησης πάχους τρίχας (το χνούδι είναι προφανές ότι ήταν υπερβολή για να τονίσω το πολύ λεπτή). Τα στατιστικά σας βρίθουν λαθών, σας το έχω επισημάνει στο παρελθόν, το διαπιστώνω και σε όλους όσους έχουν κάνει μμ σε σας και έρχονται σε cons. Εφόσον δεν τα πιστεύετε καλό είναι να μην τα δίνετε και στους ασθενείς πιο πολύ τους μπερδεύετε. Εκτός αν το κάνετε για μαρκετινγκ όποτε αυτό δεν με αφορά.

Ως προς το αποτέλεσμα έχω ζήτησει κάτι από τον @MG86 και περιμένω για να τοποθετηθώ και για το αποτέλεσμα αλλά και για τα περαιτέρω. Αυτό όμως αφορά εμένα και αυτόν και όχι εσάς.

MG86

Active Member
Χαίρετε!

Σήμερα (29-9-2026) μπόρεσα να βγάλω τις συνήθεις φωτογραφίες με την κάμερα, από πολλές γωνίες, συν μερικές πανοραμικές που μου ζήτησε ο CVIAL.

Το φως ήταν αρκετό αλλά προσέθεσα λίγο παραπάνω στο lightroom, για να είναι όσο πιο σαφής η εικόνα.

Εντάξει, δεν περιμένω να ασχοληθούν και πολλοί, με ό,τι γίνεται αυτήν την στιγμή σε άλλη δημοσίευση, είναι σαν να παίζει στο ένα κανάλι τελικός Champions League και στο άλλο ρεσιτάλ βιολιού με τον Λεωνίδα Καβάκο, ξέρω 'γω... Παρά ταύτα, εγώ θα τις ανεβάσω και όποιος τις δει, τις είδε! :)

Είναι όλες με στεγνό μαλλί.

Εικόνα 8 μήνες μετά την επέμβαση (20-1-2026).

Συνημμένα

• 29-9-2026 1.JPG
    29-9-2026 1.JPG
    778.9 KB · Προβολές: 60
  • 29-9-2026 2 crop.JPG
    29-9-2026 2 crop.JPG
    801 KB · Προβολές: 56
  • 29-9-2026 3.JPG
    29-9-2026 3.JPG
    1 MB · Προβολές: 53
  • 29-9-2026 4.JPG
    29-9-2026 4.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 51
  • 29-9-2026 5.JPG
    29-9-2026 5.JPG
    979.4 KB · Προβολές: 48
  • 29-9-2026 6.JPG
    29-9-2026 6.JPG
    909.8 KB · Προβολές: 49
  • 29-9-2026 7.JPG
    29-9-2026 7.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 54
  • 29-9-2026 8.JPG
    29-9-2026 8.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 54
  • 29-9-2026 9.JPG
    29-9-2026 9.JPG
    1 MB · Προβολές: 51
  • 29-9-2026 10.JPG
    29-9-2026 10.JPG
    1.1 MB · Προβολές: 56
  • 29-9-2026 11.JPG
    29-9-2026 11.JPG
    887.3 KB · Προβολές: 60
  • 29-9-2026 12.JPG
    29-9-2026 12.JPG
    668.1 KB · Προβολές: 58
  • 29-9-2026 13.jpg
    29-9-2026 13.jpg
    668.6 KB · Προβολές: 65
  • 29-9-2026 14.JPG
    29-9-2026 14.JPG
    1 MB · Προβολές: 54
Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Ωραία δουλειά φαίνεται, ειδικά δεδομένου του μεγέθους του προβλήματος και του αριθμού τριχοθυλακίων που μπήκαν. Δεν θυμάμαι που έμεινες με το θέμα της φιν αλλά πιστεύω ότι αξίζει να το κάνεις γιατί νομίζω πως βλέπω λίγο διάχυτο pattern.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
image.jpg

Άνοιξα το contrast στο photoshop για να δούμε καλύτερα την πανοραμική. Το κριτήριο είναι το χρωμσ του δέρματος στο κεφάλι να προσομοιάζει στο πρόσωπο όπως στην πιο πάνω.

1. Όσον αφορά την hairline από πλευράς φύτρωσης φαίνεται ότι πέτυχε, δεν υπάρχει εμφανες κενό. Κατά την αποψή μου είναι και φυσική.
2. Υπάρχει χοντρό πρόβλημα στην κάλυψη όσον αφορά την πανοραμική και στο κέντρο πίσω από την hairline αλλά και σε όλο το κεφάλι. Από την μμ φαίνεται ότι δεν έγινε καμμιά ενίσχυση στο forelock με συνέπεια να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Δηλαδή ένα κεφάλι που έχει μια καλή (και χαμηλή) hairline αλλά πάνω είναι ψιλοκαμπριο και οι γέφυρες χαμηλώνουν. Λέει ότι έκοψε την φίνα για 8 μήνες αλλά τέτοια αραίωση στο forelock, το οποίο συνήθως χάνεται τελευταίο, είναι δυσκολο να συμβεί σε 8 μήνες. Συνήθως μέχρι τους 6 μήνες μετά την διακοπή δεν υπάρχει διαφορά, το έχουμε δει σε πολλούς που κάνουν resting, και μετά ξαναξεκινάνε. Μπορεί να είναι και shock-loss κατά την μμ (έχει μπει λίγο σε αυτή την περιοχή), άρα υπήρξε αναισθησία και όπως μου είπε ο MG86 δεν έπαιρνε φιναστερίδη μπορεί να είναι και συνδυασμός των 2, αυτό είναι δυσκολο να αποδειχτεί. Το crown ήταν αχρείαστο, τζάμπα graft έπρεπε να γίνει ενίσχυση αυτής της περιοχής κατά το παρακάτω σχήμα και μόνο. Δεν είναι παραπάνω από 90cm2.

image (1).jpg

Το βέβαιο είναι ότι αν εξαιρέσεις την hairline που είναι καλή από κει και πίσω θέλει γερό μερεμέτι, ένας λόγος να είμαστε συντηρητικοί στις επεμβάσεις ειδικά αυτές που αφορούν το μπροστινό κομμάτι, όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει το πίσω.

Ως προς την φύτρωση σε επιπεδό g είναι υψηλή, αυτό φαίνεται, σε επίπεδο τριχών πρέπει να το δούμε από κοντά όταν έρθει για verification. Είναι εύκολο να φανεί, είχε λόγο 3.05 και κενές περιοχές άρα μπορούμε να το ελέγξουμε εύκολα.

Εδώ έχουμε μια περίπτωση που η μμ πέτυχε όσον αφορά την hairline αλλά δυστυχώς έχει αρκετές περιοχές να καλύψει ακόμα, θα περίμενα με 8500 τρίχες και μαλλί στο forelock να κλείσει 80-90cm2, δηλαδή zone A,B όπως φαίνεται η hairline (8500/85=100τριχες) κάτι που δεν το βλέπω. Αυτό το θεωρώ λάθος προσέγγιση, το σωστό θα ήταν με 3000g και 9000τριχες να θωρακίσει Η,Α,Β ζώνες, να κουμπώσει και οραλ mino μαζί με φίνα και να κάνει έναν πιο συντηρητικό σχεδιασμό γιατί χρειάζεται για το μέλλον κάθε διαθέσιμο g, πάει για NW6 είναι εμφανές από τις γέφυρες.

Η σωστή κάλυψη 3000g με παρόμοια εικόνα σε αυτή την περιοχή είναι αυτή που πυκνώνει και το forelock και όχι μόνο τους κροτάφους (δες 2 εικόνες παρακάτω) γιατί αργότερα δημιουργείται αυτή η εικόνα με το firewall πίσω από την hairline.

nav1.jpg
nav2.jpg

Φυσικά η εικόνα του έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το πριν. Δεν συζητείται αυτό. Επειδή όμως εδώ είμαστε φόρουμ για τριχόπτωση πρέπει να αξιολογούμε τα πάντα και κυρίως τα λάθη.

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Επίσης, νομίζω είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο μεγάλο αντικτυπο έχει στην εμφάνιση μια πετυχημένη μεταμόσχευση.

MG86

Active Member
Ευχαριστώ πολυ τον CVIAL για τον αναλυτικό σχολιασμό του.

Προσεχώς θα παω στην κλινική για επανέλεγχο και, βεβαιως, και στο γραφειο του CVIAL, εφόσον αυτο ειναι δυνατόν (και τον ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του).

Εγω, κατ'ουσίαν, άσχετος ειμαι, τωρα μαθαίνω καποια πράγματα, μεσα απο οσα διαβάζω εδω και, βεβαιως, και απο την δική μου εμπειρία.

Το μόνο που μπορω να κανω ειναι να ανεβάζω οσο καλύτερες φωτογραφιες μπορω, κατόπιν και των υποδείξεων των εμπειροτέρων. Εν ολίγοις, αν θελετε να δείτε κατι που δεν βλέπετε, ζητήστε το και θα το κανω, αν μπορώ.

TopBoy

Active Member
Στην hairline φαινεται μια χαρά η πυκνότητα.

φαινεται σαν να μεγάλωσε το κενο πισω απο τη Hairline σε σχέση με πριν την επέμβαση. Ισως να ειναι και λογω shock loss...πιστευω θα έπρεπε να ειχε ενισχυθεί περισσότερο η Α ζώνη ώστε να μη χρειάζεται στο καπάκι και 2η επέμβαση, και αυτά τα λίγα που βάλατε πισω να τα βάζατε μπροστά, οπως και αυτά που εβαλες στα temporals καλυτερα να τα εβαζες στο forelock. Πιστευω ηθελες 3000 μοσχευματα για καλύτερη κάλυψη της Α ζώνης.

Τα temporals επισης χάνουν σε φυσικότητα κατά τη γνώμη μου. Πιστευω χρειάζονται διόρθωση.

29-9-2026 10.JPG

29-9-2026 5.JPG

MG86

Active Member

φαινεται σαν να μεγάλωσε το κενο πισω απο τη Hairline σε σχέση με πριν την επέμβαση. Ισως να ειναι και λογω shock loss...πιστευω θα έπρεπε να ειχε ενισχυθεί περισσότερο η Α ζώνη ώστε να μη χρειάζεται στο καπάκι και 2η επέμβαση, και αυτά τα λίγα που βάλατε πισω να τα βάζατε μπροστά, οπως και αυτά που εβαλες στα temporals καλυτερα να τα εβαζες στο forelock. Πιστευω ηθελες 3000 μοσχευματα για καλύτερη κάλυψη της Α ζώνης.

Τα temporals επισης χάνουν σε φυσικότητα κατά τη γνώμη μου. Πιστευω χρειάζονται διόρθωση.

Η αληθεια ειναι πως στους κροτάφους δεν καταλαβα τι ακριβως εγινε, αν δεις τις φωτο της τοποθετήσεως, ειναι σαφές πως στην μια πλευρά μπήκαν πολυ λιγότερα απο την αλλη.

Σίγουρα, παντως, αυτό ειναι λεπτομέρεια, το μεγάλο θεμα ειναι 1ον) η εξέλιξη του προβλήματος και 2ον) η περιοχή πισω απο αυτήν στην οποια εγινε η επεμβαση (στο κεντρο). Απο τα μεσα Αυγούστου, περίπου, εχω ξαναξεκινησει φιναστεριδη και θα αρχίσω και μινοξιδιλη σε χαπι. Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί τους επομένους μήνες. Όλα θα φανούν στον επανελεγχο και στον έλεγχο απο τον CVIAL.

Ευχαριστω, παντως, όλους που ασχοληθηκαν!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Προβολή συνημμένου 74164

Προβολή συνημμένου 74165
To ίδιο πράγμα είναι 3000g x 2.83 = 2800 x 3.05. Έπρεπε να ενισχύσει το forelock. Αυτό ούτε παλιότερα το έκανε άλλα ούτε και τώρα. Και όμως στους περισσότερους χρειάζεται είναι λάθος να επικεντρώνεσαι μόνο σε κροτάφους και να μην ενισχύεις το κέντρο. Προφανώς φοβούνται το shock loss.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Well-Known Member
Cvial πόσα μοσχεύματα χρειάζεται ακόμα το forelock; Επίσης τοπική Ντούντα θα βοηθούσε ; Σαν αποτέλεσμα έχει μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο μέχρι τώρα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το πρόβλημα δεν είναι το forelock μόνο αλλά η γενικότερη πυκνωση παντού έτσι ώστε να ομογενοποιηθεί η λήπτρια. Πολύ σημαντικό να καλυφθούν και οι γέφυρες γιατί το firewall όσο περνάει ο καιρός θα μεγαλώνει και δεν θα είναι ωραίο. Δεν νομίζω ότι θα βοηθούσε τοπική ντουντα, αυτό που θα βοηθoύσε είναι να καταλάβουμε τι δουλειά κάνει η φίνα πάνω του, αν δηλαδή τον σταθεροποιεί. Σίγουρα μπορεί να δοκιμάσει όραλ μινο, θα τον βοηθήσει πολύ γιατί έχει μαλλί, έστω και άρρωστο.

Δεν συζητείται ότι έχει αλλάξει η εικόνα του από μπροστά προς το καλύτερο. Από πάνω όμως (και σε λίγο και στα πλάγια) είναι χειρότερα και πλέον ο σχεδιασμός της hairline δεν αλλάζει, πρέπει να την υποστηρίξεις με τις ζώνες από πίσω σε μεγαλύτερη επιφάνεια από ότι αν έκανες έναν πιο συντηρητικό σχεδιασμό. Γενικά πρέπει με νύχια και με δόντια να κρατήσει το crown και τις γέφυρες εκει που είναι βλέποντας αν η θεραπεία αποδίδει και πόσο. Δεν θα συνιστούσα να κάνει μμ για 1-2 χρόνια μέχρι να δει τι γίνεται.

Από την κόκκινη γραμμή φαίνεται ότι βαδίζει για NW6.

29-9-2026 9 rev.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Active Member
Μπορεί να είναι και shock-loss κατά την μμ (έχει μπει λίγο σε αυτή την περιοχή), άρα υπήρξε αναισθησία και όπως μου είπε ο MG86 δεν έπαιρνε φιναστερίδη μπορεί να είναι και συνδυασμός των 2, αυτό είναι δυσκολο να αποδειχτεί.

Μία διόρθωση ως προς το κομμάτι που έχω τονίσει με bold, μόνο.

Από το κολάζ παρακάτω φαίνεται πως σε αυτήν την περιοχή δεν μπήκε. Ένεση αναισθησίας μπορεί να έγινε, αλλά το δέρμα εκεί δεν τρυπήθηκε (πέραν της όποιας ενέσεως, εννοώ).

Συνημμένα

•  ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ.png
    ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ.png
    2.7 MB · Προβολές: 50
Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Θα σας παρακαλούσα να μην πατρονάρετε τις ανεξάρτητες παρουσιάσεις παρα μόνον εαν υπάρχει πληροφορία ή οποια δεν αποδίδεται σωστά. Αυτή τη φορά σας το συγχωρώ λόγω αντίρρησης πάχους τρίχας (το χνούδι είναι προφανές ότι ήταν υπερβολή για να τονίσω το πολύ λεπτή). Τα στατιστικά σας βρίθουν λαθών, σας το έχω επισημάνει στο παρελθόν, το διαπιστώνω και σε όλους όσους έχουν κάνει μμ σε σας και έρχονται σε cons. Εφόσον δεν τα πιστεύετε καλό είναι να μην τα δίνετε και στους ασθενείς πιο πολύ τους μπερδεύετε. Εκτός αν το κάνετε για μαρκετινγκ όποτε αυτό δεν με αφορά.

Ως προς το αποτέλεσμα έχω ζήτησει κάτι από τον @MG86 και περιμένω για να τοποθετηθώ και για το αποτέλεσμα αλλά και για τα περαιτέρω. Αυτό όμως αφορά εμένα και αυτόν και όχι εσάς.
Επειδή δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει το «patronized» και τα λοιπά, μπορώ εδώ μέσα να σχολιάζω αυτά που γράφεις ΕΣΥ ή όχι;

Για τα "στατιστικα" τοποθετηθηκα.
Εχω δικο μου πλεον προγραμμα που δεν εχει τα απιστευτα BUGS του παναρχαιου (αλλα ...ιερου για εσας) προγραμματος.

οποτε πες μου αν μπορω να σχολιασω αυτα τα απιστευατ που γραφεις

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν έχετε κάποια στοιχεία να δώσετε ναι, αν είναι να συνεχίσετε στο γνωστό ύφος με "κοσμητικά επίθετα" (τα απίστευτα) ή χαρακτηρισμούς ειρωνείας (του ...ιερου, κλπ), όχι θα μπαναρισθείτε. Μπορείτε να γράψετε σε ευγενικό, ήπιο τόνο και εντελώς αποστειρωμένα. Εδώ είναι ένα ανεξάρτητο νήμα κάποιου που έκανε μμ και πρέπει να κρατηθεί σε ένα επιπεδο.

Anastasakis Hair Clinic

Προβολή συνημμένου 74159

Άνοιξα το contrast στο photoshop για να δούμε καλύτερα την πανοραμική. Το κριτήριο είναι το χρωμσ του δέρματος στο κεφάλι να προσομοιάζει στο πρόσωπο όπως στην πιο πάνω.

1. Όσον αφορά την hairline από πλευράς φύτρωσης φαίνεται ότι πέτυχε, δεν υπάρχει εμφανες κενό. Κατά την αποψή μου είναι και φυσική.
2. Υπάρχει χοντρό πρόβλημα στην κάλυψη όσον αφορά την πανοραμική και στο κέντρο πίσω από την hairline αλλά και σε όλο το κεφάλι.
Ναι διοτι δεν μπηκαν μοσχευματα εκει.
Ειναι ενας ασθενής με κανονική πυκνοτητα στο forelock , ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να καταστρεψεις τα αδυνατισμένα τριχοθυλάκια της περιοχής για να βαλεις μοσχευματα.

Από την μμ φαίνεται ότι δεν έγινε καμμιά ενίσχυση στο forelock με συνέπεια να παρουσιάζει αυτή την εικόνα. Δηλαδή ένα κεφάλι που έχει μια καλή (και χαμηλή) hairline αλλά πάνω είναι ψιλοκαμπριο και οι γέφυρες χαμηλώνουν. Λέει ότι έκοψε την φίνα για 8 μήνες αλλά τέτοια αραίωση στο forelock, το οποίο συνήθως χάνεται τελευταίο, είναι δυσκολο να συμβεί σε 8 μήνες. Συνήθως μέχρι τους 6 μήνες μετά την διακοπή δεν υπάρχει διαφορά, το έχουμε δει σε πολλούς που κάνουν resting, και μετά ξαναξεκινάνε. Μπορεί να είναι και shock-loss κατά την μμ (έχει μπει λίγο σε αυτή την περιοχή), άρα υπήρξε αναισθησία και όπως μου είπε ο MG86 δεν έπαιρνε φιναστερίδη μπορεί να είναι και συνδυασμός των 2, αυτό είναι δυσκολο να αποδειχτεί. Το crown ήταν αχρείαστο, τζάμπα graft έπρεπε να γίνει ενίσχυση αυτής της περιοχής κατά το παρακάτω σχήμα και μόνο. Δεν είναι παραπάνω από 90cm2.

Είναι ξεκάθαρο από τις φωτογραφίες μετά την επέμβαση ότι δεν έχω αγγίξει την περιοχή.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση η θεωρία σου ότι δεν σχετίζεται η διακοπή της φιναστερίδης, αλλά ότι μπορεί να σχετίζεται η αναισθησία.
Σε πληροφορώ, λοιπόν, σε περίπτωση που δεν είσαι ενήμερος, παρόλο που το έχω αναφέρει επανειλημμένως, ότι κάνω παντα και ΜΟΝΟ RING BLOCK, οποτε ΠΟΤΕ δεν χρειάζεται να κάνω αναισθησία σε κανένα άλλο σημείο εκτός από τη γραμμή του hairline, καθότι ο νευρικός αποκλεισμός, όταν γίνει σωστά, φτάνει μέχρι και την κορυφή.
Οποτε ΔΕΝ εχει μπει ουτε μιλιγραμ αναισθησιας στην περιοχή, οκ?
Οποτε φταιει η διακππη φιναστεριδης
Προβολή συνημμένου 74161

Το βέβαιο είναι ότι αν εξαιρέσεις την hairline που είναι καλή από κει και πίσω θέλει γερό μερεμέτι, ένας λόγος να είμαστε συντηρητικοί στις επεμβάσεις ειδικά αυτές που αφορούν το μπροστινό κομμάτι, όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει το πίσω.
ΑΦΟΥ εκοψε την Φιναστεριδη, ΝΑΙ χρειαζεται επιπλεον μοσχευματα εκει.

Ως προς την φύτρωση σε επιπεδό g είναι υψηλή, αυτό φαίνεται, σε επίπεδο τριχών πρέπει να το δούμε από κοντά όταν έρθει για verification. Είναι εύκολο να φανεί, είχε λόγο 3.05 και κενές περιοχές άρα μπορούμε να το ελέγξουμε εύκολα.

Εδώ έχουμε μια περίπτωση που η μμ πέτυχε όσον αφορά την hairline αλλά δυστυχώς έχει αρκετές περιοχές να καλύψει ακόμα, θα περίμενα με 8500 τρίχες και μαλλί στο forelock να κλείσει 80-90cm2, δηλαδή zone A,B όπως φαίνεται η hairline (8500/85=100τριχες) κάτι που δεν το βλέπω. Αυτό το θεωρώ λάθος προσέγγιση, το σωστό θα ήταν με 3000g και 9000τριχες να θωρακίσει Η,Α,Β ζώνες, να κουμπώσει και οραλ mino μαζί με φίνα και να κάνει έναν πιο συντηρητικό σχεδιασμό γιατί χρειάζεται για το μέλλον κάθε διαθέσιμο g, πάει για NW6 είναι εμφανές από τις γέφυρες.

Η σωστή κάλυψη 3000g με παρόμοια εικόνα σε αυτή την περιοχή είναι αυτή που πυκνώνει και το forelock και όχι μόνο τους κροτάφους (δες 2 εικόνες παρακάτω) γιατί αργότερα δημιουργείται αυτή η εικόνα με το firewall πίσω από την hairline.

Προβολή συνημμένου 74163
Προβολή συνημμένου 74162

Φυσικά η εικόνα του έχει τεράστια διαφορά σε σχέση με το πριν. Δεν συζητείται αυτό. Επειδή όμως εδώ είμαστε φόρουμ για τριχόπτωση πρέπει να αξιολογούμε τα πάντα και κυρίως τα λάθη.
Όχι, φίλε μου, δεν είστε για αυτό εδώ πέρα.
Γι’ αυτό είσαι ΕΣΥ εδώ πέρα, και μόνο όσον αφορά ΕΜΕΝΑ.
ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙΣ δηθεν λαθη που δεν υπαρχουν
Σε καθε περιοχη που εχω επεμβει, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό για έναν ασθενή με λεπτή τρίχα και για αυτόν τον αριθμό τριχοθυλακίων που μπορούσε το παιδί να πληρώσει.
Και κάθεσαι και κατηγορείς εμένα για δήθεν κακή στρατηγική, επειδή δεν έβαλα σε ένα πυκνό forelock μοσχευματα που θα ΣΚΟΤΩΝΑΝ τα δικα του μαλλια εκει, και όχι τον ασθενή που έκοψε τη φιναστερίδη εν αγνοία μου μετά το χειρουργείο.

Θεωρεις δικαιο, αμεροληπτη και ζυγισμενη την "κριτικη" σου???
Εσυ δλδ θα ειχες βαλει μοσχευματα εκει αν ησουν ποτε σε καποιο παραλληλο συμπαν χειρουργός?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φαίνεται ότι "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα". Σας προειδοποίησα να είσθε αποστειρωμένος. Μέχρι την δεύτερη παράγραφο καλά το πηγαίνατε. Στην τρίτη αρχίσατε πάλι με το "κυνήγι μαγισσων". Αντιμετωπίζετε τους πάντες σαν να έχουν πρόθεση να σας βλάψουν. Η οποιαδήποτε κριτική για σας είναι κακόβουλη και κατευθυνόμενη. Οκ, αφού δεν μπορείτε παρά την προειδοποιηση μου πρέπει να σας μπαναρω. Θα ήθελα να συνεχίσω τον διάλογο με αντεπιχειρήματα αλλά δεν οδηγεί πουθενά, όπως έχετε κάνει και στο παρελθόν, εκτρέπεσθε συνεχώς. Ως εκ τουτου ban για 7 ήμερες, effective από αύριο. Κάθε νέα υποτροπή θα διπλασιάζει την προηγούμενη ποινή. Τέλος, για να καταλάβετε πόσο λάθος είσθε δεν έχω ποστάρει εδώ από την αρχή του νήματος. Ο @MG με προσωπικό μύνημα με παρακάλεσε να πω την γνώμη του. Αντιληπτο;

Μπλουζα