navajo49
New Member
Όντως εκτός αν ήταν περούκα με στέκα μαζί χαχαχα. Μεγάλος καραφλιασε αυτός.Giovanni Oliveira. Τον θυμαμαι στον Ολυμπιακο μεχρι τα 30κατι με μακρυ μαλλι.
Όντως εκτός αν ήταν περούκα με στέκα μαζί χαχαχα. Μεγάλος καραφλιασε αυτός.Giovanni Oliveira. Τον θυμαμαι στον Ολυμπιακο μεχρι τα 30κατι με μακρυ μαλλι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
απο τωρα θελει να τη κρυψει; εγω στους 9 μηνες κι ακομα ειμαι κοκκινος. Τον επηρεαζει στη φυτρωση ομως;Ναι αλλά είναι πολύ νωρίς για να φαίνεται τόσο σκούρο. Φαίνεται να έχει βάλει ίνες για να κρύψει την ερυθρότητα. Βιάζεται
Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι concealer.Άρχισε τις ίνες και ο Άδωνις μάλλον, από σημερινή εμφάνιση.
πηγε ατον τυρκαλα . τον ρωτησα εγω στο ινσταγκραμ και μ απαντησε....Κ νομιζω οτι ο Κογιας ξανα μπηκε στον ιδιο και παλι κουβα πηγε
στον Τυρκάλα πήγε πρόσφατα για διόρθωση.πηγε ατον τυρκαλα . τον ρωτησα εγω στο ινσταγκραμ και μ απαντησε....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
αφού κάποιοι μιλάτε στο instagram ρωτήστε τον να σας πει όπως και αν έμεινε ευχαριστημένος.Πότε πήγε ;
Παραδέχτηκε ότι τον πιάσαν κορόιδο στην 1η?πηγε ατον τυρκαλα . τον ρωτησα εγω στο ινσταγκραμ και μ απαντησε....
Κουβά θα πάει ο μπουμπούκος…..Μας βλέπω να τρέχουμε όλοι στην Bergmann για touch up
AnastasakisΠροβολή συνημμένου 70258Φετφα που έχει παίξει μπάλα ρε παιδιά?Μπροστά κάτι έχει ψιλοκανει,πίσω που τον έβλεπα στο γήπεδο,έχει φτάσει σβέρκο
Η δεύτερη μια χαρά του πέτυχε (του τυρκαλα εννοώ)αφού κάποιοι μιλάτε στο instagram ρωτήστε τον να σας πει όπως και αν έμεινε ευχαριστημένος.
Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την θεραπεία?Και αν ναι είδαν κάποιο αποτέλεσμα?Μεγαλύτεροι διάσημοι παπατζήδεζ από τον γνωστό αλέφαντο του τόπικ. Ξεκινάω εγώ: