Seneca 2150 crafts 16/01/25

Harris35

New Member
Καλησπέρα σε όλους!! Παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω… Μετά από αρκετό ψάξιμο και αφού διάβασα σχεδόν τα πάντα εδώ μέσα σε κλινικές αποφάσισα να κάνω και εγώ ΜΜ στην Seneca που εμένα προσωπικά με κέρδισε. Η σύνεδρια κράτησε περίπου 7 ώρες και πόνο δεν ένιωσα σε κανένα σημείο.. Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια ήταν εξαιρετικοί και πραγματικά τους είμαι υπόχρεος. Συνολικά βγήκαν 2156 τριχοθυλακια με λόγο 2.3. Επισυνάπτω φωτογραφεια από το πριν και το μετά και αύριο θα ανεβάσω και την δότρια που θα βγάλω την γάζα. Όποιος έχει κάποια απορία με ρωτάει…

Συνημμένα

• IMG_5400.jpeg
    IMG_5400.jpeg
    683.2 KB · Προβολές: 366
  • IMG_5419.jpeg
    IMG_5419.jpeg
    2.2 MB · Προβολές: 301
  • IMG_5418.jpeg
    IMG_5418.jpeg
    2 MB · Προβολές: 299

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bigk

Well-Known Member
Καλή φυτρωση φίλε.. υπομονή τώρα. Αρκετά καλός ο αριθμός μοσχεύματων για τον πρόβλημα σου .

Harris35

New Member
Να ακολουθήσεις τώρα πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και θα πάνε όλα μια χαρά!Απο θεραπεία κάνεις κάτι?
Για ένα μικρό διάστημα πιο παλιά είχα πάρει foam regain αλλά τπ είχα σταματήσει !! Να περάσουν 20 μέρες και θα το ξανά ξεκινήσω ίσως μαζί και με φίνα.. ιδανικά θα ήθελα μινοξοδιλη σε χάπι αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεις στην Ελλάδα

LoverBoy

Well-Known Member
Για ένα μικρό διάστημα πιο παλιά είχα πάρει foam regain αλλά τπ είχα σταματήσει !! Να περάσουν 20 μέρες και θα το ξανά ξεκινήσω ίσως μαζί και με φίνα.. ιδανικά θα ήθελα μινοξοδιλη σε χάπι αλλά δεν ξέρω αν είναι εύκολο να βρεις στην Ελλάδα
Μπορείς να βρείς αν θέλεις αλλά πρώτα πρέπει να κάνεις εξετάσεις με τον καρδιολόγο σου!

Harris35

New Member
Ανεβάζω και την δότρια τη οποία θα πλύνω σε λίγη ώρα εξ ου και τα ξεραμένα αίματα… στο σημάδι στα αριστερά είναι εκ γενετής και σκοπεύω κάποια στιγμή να το αφαιρέσω με πλαστικό χειρουργό

Συνημμένα

• IMG_5429.jpeg
    IMG_5429.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 285

Harris35

New Member
Χαίρεται!!! Ανεβάζω φωτό της ληπτριας 8 μέρες μετά την μεταμόσχευση !!! Μέχρι τώρα όλα κυλούν πολύ καλά όπου καλύτερα από ότι θα πίστευα 8 μέρες πριν!! Κάτι ασπρακια που βλέπω στο κεφάλι από ότι έχω καταλάβει είναι αναμενόμενο σωστά;

Συνημμένα

• IMG_5517.jpeg
    IMG_5517.jpeg
    959.6 KB · Προβολές: 263

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris35

New Member
Καλημέρα σε όλους και κάλο καλοκαιρι!! Πριν 15 μέρες έκλεισα 6 μηνες από την ημερομηνία μεταμόσχευσης και αφού έκανα το ραντεβού με την seneca τους ειπα να μου στείλουν τις φωτό που είχαν τραβήξει πριν την μεταμόσχευση και την ημέρα που έκλεινα 6 μήνες. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος γνωρίζοντας ότι έχει να δώσει ενα ακόμα 20-30% στο θέμα πυκνότητας. Το μόνο που μετανιώνω είναι οτι ίσως ήθελε ένα τσακ καλύτερο κλείσιμο στους κροτάφους αν και δεν με ενοχλεί. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ ομαλή και άνετη και ο γιατρός εξαιρετικός Οποίος έχεις κάποια ερώτηση προφανώς μου λεει.

Συνημμένα

• after2.JPG
    after2.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 117
  • after3.JPG
    after3.JPG
    1.5 MB · Προβολές: 113
  • after4.JPG
    after4.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 115
  • after5.JPG
    after5.JPG
    987 KB · Προβολές: 108
  • after6.JPG
    after6.JPG
    2.1 MB · Προβολές: 104
  • CONS 1 2.jpg
    CONS 1 2.jpg
    245.9 KB · Προβολές: 95
  • CONS 4.jpg
    CONS 4.jpg
    223.2 KB · Προβολές: 93
  • cons5.JPG
    cons5.JPG
    1.2 MB · Προβολές: 100

Aldo

Well-Known Member
Μπραβο ρε μάγκα να το χερεσαι, και είσαι στο εξάμηνο. Πολύ σύντομα, θα είναι τόσο τουμπανο και φυσικότατο που δε θα κατλαβαιενι κανεις ότι είναι μεταμόσχευση, ήδη, η δεξιά πλευρά τα λέει όλα. Μόλις παχύνουν όλες οι τριχουλες και στρώσει το μαλλι στους 15 μήνες θα διαφημίζεις σαμπουάν.
Μπραβο στην Σενεκα, για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ότι πρέπει να έχεις γιατρό να κάνει την μεταμόσχευση εξ ολοκλήρου για βεβαιωμένη επιτυχία. Επίσης, με χαροποιεί ιδιεταιρα το γεγονός ότι ένα παλικάρι στην Ελλάδα μπορεί να λύσει εγγυημένα το θέμα της φαλάκρας χωρίς να πάρει δάνειο!!!

Noname12

Active Member
Καλημέρα σε όλους και κάλο καλοκαιρι!! Πριν 15 μέρες έκλεισα 6 μηνες από την ημερομηνία μεταμόσχευσης και αφού έκανα το ραντεβού με την seneca τους ειπα να μου στείλουν τις φωτό που είχαν τραβήξει πριν την μεταμόσχευση και την ημέρα που έκλεινα 6 μήνες. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος γνωρίζοντας ότι έχει να δώσει ενα ακόμα 20-30% στο θέμα πυκνότητας. Το μόνο που μετανιώνω είναι οτι ίσως ήθελε ένα τσακ καλύτερο κλείσιμο στους κροτάφους αν και δεν με ενοχλεί. Η όλη διαδικασία ήταν πολύ ομαλή και άνετη και ο γιατρός εξαιρετικός Οποίος έχεις κάποια ερώτηση προφανώς μου λεει.
Ωραίο αποτέλεσμα και με λίγα grafts. Ακριβώς επειδή είναι λίγα τα grafts, νομίζω τους παίρνει τους γιατρούς να είναι κάπως λιγότερο συντηρητικοί στο σχεδιασμο στους κροτάφους, όπως λες. Θα είναι και πιο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα αντίστοιχα.

aeratos28

Just aeratos
Με λιγότερα grafts ,πως ακριβώς τους παίρνει να είναι λιγότερο συντηρητικοί στους σχεδιασμούς ?
Ωραίο αποτέλεσμα και με λίγα grafts. Ακριβώς επειδή είναι λίγα τα grafts, νομίζω τους παίρνει τους γιατρούς να είναι κάπως λιγότερο συντηρητικοί στο σχεδιασμο στους κροτάφους, όπως λες. Θα είναι και πιο εντυπωσιακά τα αποτελέσματα αντίστοιχα.

Noname12

Active Member
Με λιγότερα grafts ,πως ακριβώς τους παίρνει να είναι λιγότερο συντηρητικοί στους σχεδιασμούς ?
Οι γιατροί της Seneca έχουν μια προσέγγιση να προσπαθούν καλές καλύψεις με μικρό αριθμό grafts (φαντάζομαι λόγω επιβίωσης, επιλογής πυκνοτήτων κ.α.), που το θεωρώ plus. Ακριβώς επειδή δεν εξαντλούν τη δότρια με τον τρόπο που δουλεύουν, θεωρώ ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν 400-500 grafts παραπάνω για τους κροτάφους, όπως εδώ.

Τελευταία επεξεργασία:
Απο άποψη φυτρωσης τα εχεις παει εξαιρετικά και σίγουρα θα βελτιωθεις και άλλο. Στο θεμα σχεδιασμού οπως είπες και εσύ ούτε εμένα μου αρέσει που έχουν τόσο ανοιχτούς κροτάφους. Νομιζω οτι εχει αρκετα διτριχα κτλπ στη μία πλευρα στην hairline που του αφαιρούν λιγο την φυσικότητα. Βεβαια ο νορμαλ κόσμος που δεν ασχολείται με εμφυτεύσεις δεν τα κοιτάει αυτα. Συνολικά δυνατη φυτρωση.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ ,δεν βγάζει νόημα αυτό που λες .
Οι γιατροί της Seneca έχουν μια προσέγγιση να προσπαθούν καλές καλύψεις με μικρό αριθμό grafts (φαντάζομαι λόγω επιβίωσης, επιλογής πυκνοτήτων κ.α.), που το θεωρώ plus. Ακριβώς επειδή δεν εξαντλούν τη δότρια με τον τρόπο που δουλεύουν, θεωρώ ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν 400-500 grafts παραπάνω για τους κροτάφους, όπως εδώ.

JimKan1

Well-Known Member
Καλα σε παει απο φυτρωση, καλο ειναι στην παρουσιαση σου απτη στιγμη που ειναι δικη σου ανεξαρτητη και οχι επισημη της κλινικης, να ανεβαζεις δικες σου φωτο και οχι της κλινικης.

Tetrakis

Well-Known Member
Καλα σε παει απο φυτρωση, καλο ειναι στην παρουσιαση σου απτη στιγμη που ειναι δικη σου ανεξαρτητη και οχι επισημη της κλινικης, να ανεβαζεις δικες σου φωτο και οχι της κλινικης.
Εντάξει ρε φίλε καλές είναι οι φωτό πάντως

Μπλουζα