giwrgos8888
Active Member
pernw twra pou hrtha ellada tha kanw kai eksetaseis gia na dw ama mou leipei katiΠάρε και καμία βιταμίνη να μπουστάρει το αποτέλεσμα!Το θέμα είναι ότι η εικόνα σου έχει αλλάξει προς το καλύτερο!
Έχεις χρόνο ακόμα να δώσει!
pernw twra pou hrtha ellada tha kanw kai eksetaseis gia na dw ama mou leipei katiΠάρε και καμία βιταμίνη να μπουστάρει το αποτέλεσμα!Το θέμα είναι ότι η εικόνα σου έχει αλλάξει προς το καλύτερο!
Έχεις χρόνο ακόμα να δώσει!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Βαλε και με στεγνο9 μήνας! το μαλλί μόνο βρεγμένο και προς τα πίσω χτένισμα. σε γενικά πλαίσια καλό αλλά όχι αυτό πού θα ήθελα. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη διαφορά το πριν και το μετά αλλά όπως είπα περίμενα περισσότερα.
θα προσπαθησωΒαλε και με στεγνο
οταν μπω για 2 σιγουρα θα ζητησω να ξαναπερασει α ζωνη να κλεισει κροταφω αριστερα και οπου υπαρχει κενοΜια χαρά είναι το αποτέλεσμα σου αδερφέ με τόσο μούσκεμα μαλλί και έντονο φώς σε κάποιες φώτο όλοι έτσι θα φαίνονται!Θα μπορούσε να είναι η πυκνότητα μεγαλύτερη αλλά έχεις 3 μήνες ακόμα που μπορεί να δώσει 10-20% στο αποτέλεσμα σου......Γνώμη μου να κάνεις ένα κούρεμα που να αναδεικνύει το νέο σου μαλλί με layering και ελαφρύ στυλιζάρισμα θα δείχνει σούπερ.....
Έτσι θα το απογειώσεις το αποτέλεσμα και θα έχεις την ιδανική πυκνότηταοταν μπω για 2 σιγουρα θα ζητησω να ξαναπερασει α ζωνη να κλεισει κροταφω αριστερα και οπου υπαρχει κενο
μην σου πω θα ζητησω μονοτριχα να κατεβασουμε λιγο ακομα την χερλαιν πλας γ ζωνη πιστευω με 2.500 συνολο σε μονοημερη να ειμαι κομπλεοταν μπω για 2 σιγουρα θα ζητησω να ξαναπερασει α ζωνη να κλεισει κροταφω αριστερα και οπου υπαρχει κενο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
i hopeΠιστεύω ότι έχει να δώσει κ άλλο... έτσι δείχνει
Η hairline σου δε χρειαζεται κανένα κατέβασμα, είναι μια χαρα.μην σου πω θα ζητησω μονοτριχα να κατεβασουμε λιγο ακομα την χερλαιν πλας γ ζωνη πιστευω με 2.500 συνολο σε μονοημερη να ειμαι κομπλε