Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ναι κανεις δεν ειχε προσβαση. Πως δεν έκλεισε οριστικά να λες...Καλησπέρα παίδες!Ελπίζω να είστε όλοι καλά!Τι έγινε με το site 3 μέρες?Φαντάζομαι ότι κανείς σας δεν είχε πρόσβαση!
Τζάνκι 3 μέρες δεν αντέχεις χωρίς δόση.Καλησπέρα παίδες!Ελπίζω να είστε όλοι καλά!Τι έγινε με το site 3 μέρες?Φαντάζομαι ότι κανείς σας δεν είχε πρόσβαση!
Πολύ σωστά!Δεν θα γνωρίζαμε την φιναστεριδη κ θα είχαμε κάνει όλοι ναι μεν μεταμόσχευση αλλά σε λίγα χρόνια θα είμασταν σαν το ανθρωπάκι με το γρασίδι για μαλλιά που πέρναμε όταν είμαστε παιδιά από τα πανηγύρια!Το hairlossgr πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει. Πολλοί πήραμε πληροφορίες μέσα από εδώ για κλινικές θεραπείες και ότι έχει σχέση με τα μαλλιά.
Ποιος ξέρει σε ποια διαφήμιση θα τσιμπουσαμε αν δεν υπήρχε το φόρουμ.
Μακάρι να βγάζουν για να υπάρχει και κάποιο κίνητρο να κρατήσουν ζωντανό το φόρουμ. Βγαίνουν κάποιες διαφημίσεις οπότε πιστεύω ότι κάτι λίγο κερδίζει ο ιδιοκτήτης του φόρουμ.Εγώ αναρωτιέμαι αν βγάζουν λεφτά αυτοί που έχουν το φόρουμ από κάποια διαφήμιση η γενικά από αλλά πράματα. Εννοείτε ότι συμφωνώ να έχουν και κάποιο κέρδος τα παιδιά.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ αναρωτιέμαι αν βγάζουν λεφτά αυτοί που έχουν το φόρουμ από κάποια διαφήμιση η γενικά από αλλά πράματα. Εννοείτε ότι συμφωνώ να έχουν και κάποιο κέρδος τα παιδιά.
Ξύπνησες ρε μεταμοσχευμενε σκατζόχοιρε? Να ξέρεις είμαι πολύ αδικημένος και σε αυτό φιλαράκι...άστοΕσύ εκεί το μυαλό σου,βαμπίρ του φόρουμ ...στις λιριτσες...
Ξύπνησες ρε μεταμοσχευμενε σκατζόχοιρε? Να ξέρεις είμαι πολύ αδικημένος και σε αυτό φιλαράκι...άστο
Έλα σε εμάς θα σε δώκω προσφορά...και κουπόνι 5% στα κατάστημα BerskaΝαι...κλαψου κιολας..εκπρόσωπε τύπου της hdc..αχόρταγο καραφλο υβριδιο.χαχαχαχαχα ..κλαίνε οι χήρες κλαίν κι παντρεμένες εισαι εσύ..Χαχαχα...
Ξύπνιος είμαι ρε...σε αναμονή να μπω για crown αλλά δεν βλέπω προκοπή με τον Ισπανό και θα αρχίσω τα γαλλικά......χαχα
Έλα σε εμάς θα σε δώκω προσφορά...και κουπόνι 5% στα κατάστημα Berska