Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εκεί θα κάνουν πρώτοι είσοδο ο @oreo με @aeratos28George είσαι πολύ δημοφιλής! Πρέπει να αλλάξεις νήμα πήγαινε στο "celebrities"
Θα το δούμε και αυτό λες;
Ο Θεός να φυλάει το γιατρό φίλε!Θα το δούμε και αυτό λες;
Θα κάνει μ.μ. ο Aeratos και ειδικά ο Oreo χωρίς να έχει κάνει πρώτα συμβόλαιο με το Θεό (Τον κανονικό);![]()
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του αν ξεφύγει κάνα τριχοθυλάκιο!Ο Θεός να φυλάει το γιατρό φίλε!
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του αν ξεφύγει κάνα τριχοθυλάκιο!
Θα το δούμε και αυτό λες;
Θα κάνει μ.μ. ο Aeratos και ειδικά ο Oreo χωρίς να έχει κάνει πρώτα συμβόλαιο με το Θεό (Τον κανονικό);![]()
Ευχαριστώ πολύ φίλε μουGeorgie , Ουίσκι και iron maiden δίσκοι !!!
Καλή επιτυχία άρχοντα!!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι ακόμα , θα τα παραθέσω , βιασύνη δε θέλω Νίκο , προς το παρόν δεν είναι απαραίτητα, 1 εβδομάδα έχει περάσει μόνοΓιώργο μήπως έχεις τα στοιχεία από την κλινική; Φωτογραφίες,κατανομή μοσχευματων σε μόνα, δίπλα, πολύτριχα κτλ;
No worriesJust asking mate
Δε το πολυκαταλαβαινω να σου πω , και αυτό από τη στιγμή που δεν έχεις εκτεθεί στο φόρουμ φωτογραφικά Νικ.Δεκτο, απλα ακολουθώ την ίδια σειρά ενεργειών όπως και σε όλα τα υπόλοιπα νήματα,νομίζω καταλαβαίνεις.Αλλα όπως είπες, your thread your rules.
Όταν έρθει η ώρα να κάνεις τη μεταμόσχευση σου να είσαι σίγουρος ότι εκτός από τις ειλικρινείς ευχές μου θα σε αφήσω να παρουσιάσεις ότι και όποτε εσύ κρίνεις , όπως κάνω τόσα χρόνια με όλα ανεξαρτήτως τα μέλη σεβόμενος την επιθυμία τους και τον τρόπο που εκείνοι επιλέγουν.Σε περίπτωση που το έχεις ξεχάσει έχω παρουσιάσει την ιστορία μου με φωτογραφικό υλικό και μάλιστα έχεις συμμετάσχει και εσύ με δικά σου ποστ.Αρκετα μέλη από την άλλη δεν έχουν κάνει ούτε αυτό, αλλά δεν φαίνεται να σε πειράζει, εκτός αν το θέμα είναι προσωπικό στην οποία περίπτωση θα απέχω απο το νήμα σου για να μην διαταρασσω και την ομαλότητα του.
Και όταν έρθει η ώρα να κάνω την μεταμοσχευση μου να είσαι σίγουρος ότι θα είμαι πάλι εδώ.Και όταν την κάνω ίσως τοτε να μου δοθεί και το δικαίωμα να ζηταω και κάτι παραπάνω από τα νήματα των μμ; who knows?Καλη συνεχεια και συγγνώμη για το θράσος μου.