John_HDC
Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ωραία μετά την τρίτη μέρα πηγαίνετε για κάνα καφεδάκι πόσο θα κάτσεις?Με παρεξηγήσες με γυναίκα θα πάω !
Απλά από ενδιαφέρον ρωτάω
Ωραία μετά την τρίτη μέρα πηγαίνετε για κάνα καφεδάκι πόσο θα κάτσεις?Με παρεξηγήσες με γυναίκα θα πάω !
Απλά από ενδιαφέρον ρωτάω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πετάω από Ιρλανδία 12 ΣεπΩραία μετά την τρίτη μέρα πηγαίνετε για κάνα καφεδάκι πόσο θα κάτσεις?
Συμφωνω με John. Δεν μπορω να κανω ΜΜ και να σκεφτομαι τα 60 που μπορει να χω πεθανει στην τελικη. Με 2 μεταμοσχευσεις στα 30-35 και στα 40-45 ο μεσος NW5 καραφλας ειναι καλυμμενος και με μαλλια απο τα 30 εως τα 50. Απο κει και περα ο,τι καλυτερο συμβει απλα ειναι bonus.Τι λετε βρε παιδια.
Σιγα μην σκεφτω στα 60 αν φυγει ενα κομματια απο τα μεταμοσχευμενα δηλαδη τωρα ειμαι 43 και απο τα 33 εκανα την πρωτη μεταμοσχευση ηδη ειμαι με μαλλια ακομη μετα δεκα χρονια με 2 μεταμοσχευσεις που εκανα. Τωρα αν χαθουν καποια και φαινομαι χαλια οπως λετε τουλαχιστον δεν θα ηταν απο τα 33 μου. Ας τα εχω και 20 χρονια τουλαχιστον αυτα τα 20 θα ηταν με μαλλι αντι για τελος φαλακρος.
Για σου τολ χαθηκες βρε...30/12 πετάω για ανατολή.
Ο Γεωργίου πόσα χρεώνει 2.50€ το graft η περισσοτερα;
Προσεκτικα μονο γιατι κρυβονται εκπληξεις @John_John1Ετσι...ωραιος...φιλε Γιαννη, αλλαγη του χρονου αγκαλια με αιθερια ασιατικη υπαρξη!!!![]()
Φιλε μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο η να στειλεις ενα μειλ να ρωτησεις, 2 λεπτα υποθεση ειναι, απ οτι θυμαμαι γυρω στα 1,5 με 2 € ειναι που κατα την αποψη μου ειναι πολυ καλη τιμη για τα τις ικανοτητες και τα αποτελεσματα του συγκεκριμενου γιατρουΟ Γεωργίου πόσα χρεώνει 2.50€ το graft η περισσοτερα;
Καλο ειναι να ανοιξεις νημαδεν ήθελα να ανοίξω νέο νήμα για μια απλή ερώτηση επειδή καιρό σκέφτομαι τη μμ, και συγκεκριμένα στην ahc.το νήμα αυτό με βοήθησε πολύ... οπότε θα ρωτήσω εδώ,, μετά τη μμ στο 20 ήμερο που αρχίζουν να πέφτουν τα μμ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τοπικ κλπ ; ή θα κάνουν κακό;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
1.5 ευρώ το graft χρεώνει ο Dr Γεωργίου απο ότι ειχα δει σε μια ανακοίνωση του στο φόρουμ.Ο Γεωργίου πόσα χρεώνει 2.50€ το graft η περισσοτερα;
Η δύναμη της (οπτικής) συνήθειας ..Εγω νομιζα εγραφε ο @Stratos χαχαχα
Πoλύ πιο ωραία αυτή η φώτο σου φίλε @Stratos .Αφού είσαι παλαιότερος άλλαξα avatar,σημερινή φωτό
Φλεξαρεις τωραΑφού είσαι παλαιότερος άλλαξα avatar,σημερινή φωτό
Να βάλω άλλη;Φλεξαρεις τωρα