Legwg James
Well-Known Member
Ελα που δεν έμπαινες.
Ελα που δεν έμπαινες.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έμπαινε μαζί με την ρακέτα……Ελα που δεν έμπαινες.
Αν πχ το 2017 κάναμε όλοι εμβόλιο με νερό, πόσοι πιστεύεις ότι θα πάθαιναν θρόμβωση ή μυοκαρδίτιδα 3 μέρες μετά το εμβόλιο με νεράκι;Πόσα περιστατικά σαν μια γνωστή που ζει από θαύμα λόγω θρόμβωσης στο παχύ έντερο, που ενώ ήταν 3 μέρες μετά την δεύτερη δόση καταγράφηκε σαν άγνωστη αιτία;;;;;
Να μας πεις όμως, να παραγγείλουμε κονιάκ...ΥΣ. Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω (και αυτό το υποψιάζομαι!).
Εγώ γύρω μου βλέπω τους εμβολιασμένους κουβά και πολλούς μετανιωμένους που νιώθουν εξαπατημένοι, οι περισσότεροι να λένε ότι δεν πρόκειται να κάνω άλλη δόση κτλπ, που νόσησαν με όμικρον και τα είδαν όλα ενώ ανεμβολίαστοι το περνάνε στο πόδι με 12 ώρες δέκατα.Αν πχ το 2017 κάναμε όλοι εμβόλιο με νερό, πόσοι πιστεύεις ότι θα πάθαιναν θρόμβωση ή μυοκαρδίτιδα 3 μέρες μετά το εμβόλιο με νεράκι;
Θα σου απαντήσω, 1000δες παγκοσμίως. Γιατί προφανώς θα το πάθαιναν έτσι και αλλιώς.
Έχουν γίνει τόσα εμβόλια πλέον που δεν υπάρχει χώρος για αμφισβήτηση. Οι αρνητές (όπως αναμενόταν) κουβά.
Εγω γυρω μου εχω δει τα αντιθεταΕγώ γύρω μου βλέπω τους εμβολιασμένους κουβά και πολλούς μετανιωμένους που νιώθουν εξαπατημένοι, οι περισσότεροι να λένε ότι δεν πρόκειται να κάνω άλλη δόση κτλπ, που νόσησαν με όμικρον και τα είδαν όλα ενώ ανεμβολίαστοι το περνάνε στο πόδι με 12 ώρες δέκατα.
Καλό είναι να βλέπουμε και τι γίνεται γύρω μας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι λες ρε φίλε !Εγώ γύρω μου βλέπω τους εμβολιασμένους κουβά και πολλούς μετανιωμένους που νιώθουν εξαπατημένοι, οι περισσότεροι να λένε ότι δεν πρόκειται να κάνω άλλη δόση κτλπ, που νόσησαν με όμικρον και τα είδαν όλα ενώ ανεμβολίαστοι το περνάνε στο πόδι με 12 ώρες δέκατα.
Aν υπαρχουν τετοιοι, ηταν wannabe ψεκασμενοι.Εγώ γύρω μου βλέπω τους εμβολιασμένους κουβά και πολλούς μετανιωμένους που νιώθουν εξαπατημένοι, οι περισσότεροι να λένε ότι δεν πρόκειται να κάνω άλλη δόση κτλπ, που νόσησαν με όμικρον και τα είδαν όλα ενώ ανεμβολίαστοι το περνάνε στο πόδι με 12 ώρες δέκατα.
χαχαχα και βουτήματα.Να μας πεις όμως, να παραγγείλουμε κονιάκ...![]()
Θα αρχίσουν σιγά σιγά, μαλάρια απο τα πόσουμ, τύφος απο τις μαγκούστες, κίτρινος πυρετός απο τις σουρικάτες, έμπολα απ τα αλποκούναβα....Είχαμε τις νυχτερίδες, τώρα πιάσαμε τις μαϊμούδες, σε λίγο θα έρθουν τα βατράχια, κοκ. Πήρανε φόρα και δεν μας σώνει τίποτα. Αλήθεια ο οωτήρας κτηνίατρος που χάθηκε; Ξέρει κάτι η μπουρλοπαρέα; Εν τω μεταξύ βλέπω τους μπολιασμένους να πανηγυρίζουν που δεν πέθαναν αυτοί αλλά άλλοι. Για όλους έχει το πανέρι (μπουρλάς). Νυχτερίδες, αράχνες, μαιμούδες,, κοτόπουλα, κλπ. μέχρι να τελειώσει το ζωικό βασίλειο κάπου θα σας πετύχει.
Θα αρχίσουν σιγά σιγά, μαλάρια απο τα πόσουμ, τύφος απο τις μαγκούστες, κίτρινος πυρετός απο τις σουρικάτες, έμπολα απ τα αλποκούναβα....
Άκουσα τώρα στις ειδήσεις οτι είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Τι διάολο, τι βίτσια είναι αυτά με ουρακοτάγκους και χιμπατζίδες ...Άστα να πάνε. Όπως είπα και παραπάνω κάπου θα μας πετύχουν. Εν τω μεταξύ από τα δελτία άκουσα ότι το ύποπτο κρούσμα του πιθηκοιού το ανέλαβε ο πάτερ τσιόρδας. Καταλαβαίνεις..
Άκουσα τώρα στις ειδήσεις οτι είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα. Τι διάολο, τι βίτσια είναι αυτά με ουρακοτάγκους και χιμπατζίδες ...
Έχω ανοσία στα πιθηκια..