tamaliamoupiso
Well-Known Member
Δεν νομίζω να χρειάζεται να μάθουμε αν η "ξαφνική χωρίς αιτία ηπατίτιδα" εμφανίζεται σε εμβολιασμένα παιδιά ή όχι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν υπάρχει συσχέτιση εμβολιασμων- ηπατίτιδας και αυτό αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά στην Αγγλια ηλικίας 2-5 ετών που βρέθηκαν με ηπατίτιδα είναι ανεμβολιαστα.Δεν νομίζω να χρειάζεται να μάθουμε αν η "ξαφνική χωρίς αιτία ηπατίτιδα" εμφανίζεται σε εμβολιασμένα παιδιά ή όχι.
Δεν υπάρχει συσχέτιση εμβολιασμων- ηπατίτιδας και αυτό αποδεικνύεται απο το γεγονός ότι τα περισσότερα παιδιά στην Αγγλια ηλικίας 2-5 ετών που βρέθηκαν με ηπατίτιδα είναι ανεμβολιαστα.
Καλό αυτό.
![]()
UK child hepatitis outbreak has "no link" to COVID vaccine
Health authorities find that there is no link between the COVID vaccine and the ongoing child hepatitis outbreak, which continues to spreadwww.openaccessgovernment.org
Λιγουριτσες.... έγραψε ο Γκίκας.... 15 Μ € οπότε λογικό το σπα στην Οία...Να τους χαίρεστε.
Προβολή συνημμένου 48800
Προβολή συνημμένου 48801
Προβολή συνημμένου 48803
Έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται "έκθεση σε περιβάλλον εμβολίου", κρατήστε το.
Υ.Σ. Panos 1234, Μάρα, Yaman σε χαμηλού κόστους , Lorenzo σε υψηλού.
Καλά ο Γκίκας ΜαγιοΜπικίνης στην Σαντορίνη κλάμα.Να τους χαίρεστε.
Προβολή συνημμένου 48800
Προβολή συνημμένου 48801
Προβολή συνημμένου 48803
Έχει αρχίσει και ψιθυρίζεται "έκθεση σε περιβάλλον εμβολίου", κρατήστε το.
Υ.Σ. Panos 1234, Μάρα, Yaman σε χαμηλού κόστους , Lorenzo σε υψηλού.
Ο Γκικας θέλει επειγόντως hairline.... η Παγώνη πάλι, είναι diffuse thinner και μόνο με φίνα duta combo μπορεί να σωθεί... και αν!!! Μάλλον έχει περίσσεια dht...Καλά ο Γκίκας ΜαγιοΜπικίνης στην Σαντορίνη κλάμα.
Η Παγώνη με πήγε 25 χρόνια πίσω σε κάτι rave party όταν άνοιγαν οι πόρτες και βγαίναμε τα βαμπίρια στο φως του ήλιου. Τώρα που το ξαναβλέπω με κάτι τέτοια μάχονταν οι Thundercats...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα μου πεις αν δεν υπήρχαν κορόιδα δεν θα υπήρχαν αφεντάδες (μπουρλάδες)
Δεν ξέρω αν το διαβασες κάπου αλλά θεραπεια μέσω mRNA ετοιμάζεται την στιγμή που μιλάμε να περάσει σε phase 3 trial .Εύχομαι η επόμενη πρωτοποριακή θεραπεία που θα βγάζει μαλλιά να εχει τεχνολογία mRNA και να την λανσάρει ο Μπουρλάς........να δώ αν θα πάρει τότε τα μαλλιά του πίσω ο ψεκ.......
Οι παπαρολογιες, φιλε bobby, ειναι δυσκολο να παρθουν πισω.Τελικά θα έχει πλάκα αν αυτός που θέλει τα μαλλιά του πίσω, να πάρει (όλες τις παπαρολογιες) πίσω……
Δεν ξέρω αν το διαβασες κάπου αλλά θεραπεια μέσω mRNA ετοιμάζεται την στιγμή που μιλάμε να περάσει σε phase 3 trial .
Ήρθε η ώρα ο tamalliamoupiso να πάρει τα μαλλιά του πίσω χρησιμοποιώντας μπουρλοτεχνασματα! Προβολή συνημμένου 49079
Μακάρι !