Νομίζω ότι σε ένα φόρουμ οι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοί δε πρέπει να χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις για μόνιμο Ban
Όλοι έχουν δικαίωμα απολογίας πριν την ετυμηγορία.
Νομίζω ότι σε ένα φόρουμ οι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοί δε πρέπει να χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις για μόνιμο Ban
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δε ξέρω ρε φίλεΌλοι έχουν δικαίωμα απολογίας πριν την ετυμηγορία.
Μου το εξηγείς λίγο?
Η κτηνιατρικη ειναι πολυ δυνατη σχολη φιλε μου. Μπορει το επιφανειακο να ειναι ο κτηνιατρος της γειτονιας.Τώρα το είδα σόρρυ. Ήθελε scroll down ο πίνακας των ειδοποιήσεων. Αφορά την κουτοπονηριά των μεν Ελλήνων και την παραδοπιστία των δε Εβραίων. Ο συνδυασμός αυτός με κάνει να πιστεύω πως δεν θα σταματήσει να πηγαίνει την ανθρωπότητα εκεί που θέλει προκειμένου να αποκομίζει τα ανάλογα κέρδη. Το κτηνίατρος αφορά στην ειδικότητα που δεν έχει σχέση με την ερευνητική ιατρική των εμβολίων την οποία προσπαθεί και καταφέρνει μέχρι τώρα να επιβάλει.
Η κτηνιατρικη ειναι πολυ δυνατη σχολη φιλε μου. Μπορει το επιφανειακο να ειναι ο κτηνιατρος της γειτονιας.
Παρολα εχει πολυ μεγαλος ευρος επιλογων.Και ερευνητικα μπορεις να ασχοληθεις σχεδον με τα παντα.(απο βιολογια)
Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι οποιος τελειωσει κτηνιατρικη και μπει μετα ιατρικη(συνηθες) ξεχωριζει![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μας τέλειωσε το Ισραήλ, μας τελείωσε η Ινδία, η ανοσία της αγέλης, το 6μηνο, το 3μηνο, η μία δόση και η ενισχυτική της, οι δύο δόσεις και η ενισχυτική της, η Δέλτα, η Όμικρον, η Όμικρον2, η Όμικρον2π και ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για την τέταρτη και αποχαιρετιστική δόση, ενώ η μισή Ελλάδα είναι άνεργη επειδή είμαστε στη διάρκεια μιας πανδημίας που σκοτώνει όσους τυγχάνει να πεθαίνουν στη χώρα. (σσ δηλώσεις 30/01 πλεύρη στη Βουλή) Εμ πως αλλιώς θα συνεχίζοταν το αφήγημα του μπουρλοεμβολίου;
Η μισή Ελλάδα άνεργη που το βλέπεις?
ενώ η μισή Ελλάδα είναι άνεργη επειδή είμαστε στη διάρκεια μιας πανδημίας
Δεν δικαιολογειται μετωπο ορθολογικοτητας κατα περιπτωσεις,το συγκεκριμενο επιχειρημα του tamaliamoupiso ειναι λογικο,ας αρκεστουμε στην εξεταση της βασιμοτητας του επιχειρηματος και οχι του προσωπου που το εκφερει.
Αυτη δυστυχως ειναι η πικρη αληθεια.Και αυτο θα συνεχιζει να συμβαινει οσο μια οικονομια ειναι προσανατολισμενη στην παραγωγη προιοντων και υπηρεσιων χαμηλης προστιθεμενης αξιας.Οσο το οικονομικο επιχειρηματικο μοντελο ειναι διαμορφωμενο ετσι που να ευνοει το επιχειρειν των..καφε και εστιατορειων τοσο η οικονομια θα παραγει σερβιτορους και μπουφετζηδες για να ικανοποιει τις αναγκες καλύψης τετοιων θεσεων.Και φυσικα οι αρνητικες επενδυσεις υψηλης προστιθεμενης αξιας ερχονται να βαλουν την ταφοπλακα που θα διαιωνιζει αυτη την κατασταση μεχρι την αλλαγη πλευσης,αν ποτε η αναγκη για αυτην τελικα αναγνωριστει και εμπεδωθει απο ολους και κυριως τους κυβερνωντεςη ελλάδα από το 2008 και μετά είναι καλή μόνο για διακοπές, το χειρότερα από όλα είναι ότι για έναν νέο δεν υπάρχει καμία μα καμία προοπτική
Αυτη δυστυχως ειναι η πικρη αληθεια.Και αυτο θα συνεχιζει να συμβαινει οσο μια οικονομια ειναι προσανατολισμενη στην παραγωγη προιοντων και υπηρεσιων χαμηλης προστιθεμενης αξιας.Οσο το οικονομικο επιχειρηματικο μοντελο ειναι διαμορφωμενο ετσι που να ευνοει το επιχειρειν των..καφε και εστιατορειων τοσο η οικονομια θα παραγει σερβιτορους και μπουφετζηδες για να ικανοποιει τις αναγκες καλύψης τετοιων θεσεων.Και φυσικα οι αρνητικες επενδυσεις υψηλης προστιθεμενης αξιας ερχονται να βαλουν την ταφοπλακα που θα διαιωνιζει αυτη την κατασταση μεχρι την αλλαγη πλευσης,αν ποτε η αναγκη για αυτην τελικα αναγνωριστει και εμπεδωθει απο ολους και κυριως τους κυβερνωντες