Η ζωη με Covid-19

gregkont13

Verified MM member
όταν ζούσα στη Βιέννη, θυμάμαι μια φορά που είχε μια χιονοθυέλλα τρομακτική, μιλάμε για ένα μέτρο χιόνι σε 1 ώρα και ήμουν βέβαιος πως την άλλη μέρα δεν θα παω δουλειά. Ε λοιπόν σε 1 ώρα είχαν βγει κάτι μηχανήματα τέρατα και τα είχαν καθαρίσει όλα. Βλέπω τι γίνετε Ελλάδα και είναι κωμικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member

konelos

Active Member
Ξέρει κάποιος σε άλλες χώρες όταν νοσίσεις αν σου προτείνουν κάποια θεραπεία;
Εδώ μας λένε μόνο depon οι γελοίοι, σε άλλες χώρες τι δίνουν;

Legwg James

Well-Known Member
Καλά με τον ΕΟΔΥ τι γίνεται ακριβώς ; Εχουν τρελαθεί τελείως ; Η φίλη μου κόλλησε κορονοιό στις 24 Ιανουαριου. Μετά από άπειρα ραπιντ και καραντίνα 10 ημερών σήμερα βγήκε αρνητική και αφού επικοινώνησε μαζί τους της έδωσαν το οκευ να βγει κανονικά. Άφησαν όμως και ένα διαμάντι για το τέλος που αποδεικνύει σε τι παράνοια ζούμε :
ΕΟΔΥ : Ποσες μερες εισαι μεσα κορίτσι μου ;
Χ : 10 με τη σημερινή
ΕΟΔΥ : Και γιατί δεν έχεις βγει από την 5η μέρα έξω ;
Χ : Μα ήμουν θετική που να πάω ; !
ΕΟΔΥ : Δεν έχει να λέει μπορούσες να βγεις κανονικά (!!!!!!!!!!!!!!!!) . Τσάμπα περίμενες τόσες μέρες (!)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

konelos

Active Member
Καλά με τον ΕΟΔΥ τι γίνεται ακριβώς ; Εχουν τρελαθεί τελείως ; Η φίλη μου κόλλησε κορονοιό στις 24 Ιανουαριου. Μετά από άπειρα ραπιντ και καραντίνα 10 ημερών σήμερα βγήκε αρνητική και αφού επικοινώνησε μαζί τους της έδωσαν το οκευ να βγει κανονικά. Άφησαν όμως και ένα διαμάντι για το τέλος που αποδεικνύει σε τι παράνοια ζούμε :
ΕΟΔΥ : Ποσες μερες εισαι μεσα κορίτσι μου ;
Χ : 10 με τη σημερινή
ΕΟΔΥ : Και γιατί δεν έχεις βγει από την 5η μέρα έξω ;
Χ : Μα ήμουν θετική που να πάω ; !
ΕΟΔΥ : Δεν έχει να λέει μπορούσες να βγεις κανονικά (!!!!!!!!!!!!!!!!) . Τσάμπα περίμενες τόσες μέρες (!)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
Μα έτσι είναι, βγαίνεις την 5η μέρα!!
Άμα κάνεις τεστ και βγει θετικό σου βάζουν και χέρι, ειδικά άμα δουλεύεις στο δημόσιο, δεν επιτρέπεται να κάνεις τεστ, απλά πρέπει να βγεις ακόμα και αν έχεις συμπτώματα.

Για τη θεραπεία που δεν υπάρχει...
Άμα κολλήσει κάποιος δικός σας πείτε να μιλήσει με πνευμονολόγο ή παθολόγο, να πάρει θεραπεία από την πρώτη μέρα αν του ρίχνουν πόρτα στον επόμενο.

Πλέον η δουλειά έχει βρωμίσει πολύ, όχι από αυτά που διαβάζω, αλλά από αυτά που ζω και βλέπω γύρω μου.

Σύντομα τελειώνει το πάρτι, ήδη πολλές χώρες βλέπουν πόσο άκυρα είναι όλα αυτά, μια πανδημία που δεν την ανέλαβε καν η ιατρική.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Το πάρτι δεν θα τελειώσει μέχρι να αποφασίσει ο ελληνοεβραίος κτηνίατρος (δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο συνδυασμό) μπουρλάς ότι έχει αποκτήσει αρκετό εισόδημα. Πάρτε το χαμπάρι!

Vdupa

Well-Known Member
Για τη θεραπεία που δεν υπάρχει...
Άμα κολλήσει κάποιος δικός σας πείτε να μιλήσει με πνευμονολόγο ή παθολόγο, να πάρει θεραπεία από την πρώτη μέρα αν του ρίχνουν πόρτα στον επόμενο.

Στην διπλανη μου πορτα μενει πνευμονολογος. Δεν υπαρχει θεραπεια. Αν χρειαστεις οξυγονο θα παρεις υποστηριξη. Αυτο δεν ειναι θεραπεια του covid 19.
Μονο προληψη υπαρχει, εμβολια, μασκες, distancing (ολα μαζι οχι ξεχωριστα επιλεγουμε ενα οποιο μας αρεσει).

dim d

Well-Known Member
Στην διπλανη μου πορτα μενει πνευμονολογος. Δεν υπαρχει θεραπεια. Αν χρειαστεις οξυγονο θα παρεις υποστηριξη. Αυτο δεν ειναι θεραπεια του covid 19.
Μονο προληψη υπαρχει, εμβολια, μασκετς, distancing (ολα μαζι οχι ξεχωριστα).
ασε μωρε αυτα ειναι αποτυχημενα χρονια.

konelos

Active Member
Μονο προληψη υπαρχει, εμβολια, μασκετς, distancing (ολα μαζι οχι ξεχωριστα).
Θεραπεία δεν υπάρχει, σχήμα αντιβίωσης, εισπνεόμενα συν χάπια που προλαμβάνουν την πνευμονία υπάρχει και δεν θα δώσει κανένα νοσοκομείο, είναι αγωγή που θα δώσει ένας στους τρείς γιατρούς.με σχεδόν ίδια φάρμακα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member
Το πάρτι δεν θα τελειώσει μέχρι να αποφασίσει ο ελληνοεβραίος κτηνίατρος (δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο συνδυασμό) μπουρλάς ότι έχει αποκτήσει αρκετό εισόδημα. Πάρτε το χαμπάρι!

Μου το εξηγείς λίγο?

Α, βρε φιλε CVIAL, περιμενεις και εσυ εξηγηση απο ενα ατομο που εχει αποδειξει κατα κορον οτι διακατεχεται απο σοβινιστικες, ρατσιστικες προκαταληψεις και ιδεοληψιες.

Χαρα στο κουραγιο σου!!!

tol

Well-Known Member
Νομίζω ότι σε ένα φόρουμ οι ρατσιστικοι χαρακτηρισμοί δε πρέπει να χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις για μόνιμο Ban

Συμφωνω απολυτα, φιλε Γιωργο.

Ειδικα αν αυτος που τις εκφραζει, το κανει επανειλημμενα.

Ναι, ειμαστε υπερμαχοι της ελευθεριας του λογου, αλλά οταν καποιοι υπερβαινουν τα εσκαμμενα, δεν εχουν χωρο και θεση στην κοινοτητα μας.

Ποσες φορες δηλαδη θα πρεπει να διαβασουμε και να ανεχθουμε το ρατσιστικο παραληρημα για "αφρικανους, εβραιους, αλβανους" και οτιδηποτε αλλο γεννα το νοσηρο μυαλο καποιων;

Georgie

Well-Known Member
Συμφωνω απολυτα, φιλε Γιωργο.

Ειδικα αν αυτος που τις εκφραζει, το κανει επανειλημμενα.

Ναι, ειμαστε υπερμαχοι της ελευθεριας του λογου, αλλά οταν καποιοι υπερβαινουν τα εσκαμμενα, δεν εχουν χωρο και θεση στην κοινοτητα μας.

Ποσες φορες δηλαδη θα πρεπει να διαβασουμε και να ανεχθουμε το ρατσιστικο παραληρημα για "αφρικανους, εβραιους, αλβανους" και οτιδηποτε αλλο γεννα το νοσηρο μυαλο καποιων;
Είναι οι ρητορικές που σκοτώνουν τους Αλκηδες φίλε

tol

Well-Known Member
Είναι οι ρητορικές που σκοτώνουν τους Αλκηδες φίλε

Οσο αφηνουμε/επιτρεπουμε ως κοινωνια, φιλε Γιωργο, να ακουγονται τετοιου ειδους σοβινιστικες και ρατσιστικες αντιληψεις, τοσο θεριευει το τερας της απροκαλυπτης βιας και του φανατισμου.

Οσο φερομαστε με το γαντι απεναντι σε τετοια απαιδευτα ατομα, τοσο ανατρεφουμε ενα φιδι στον κορφο μας.

Εχουμε ευθυνη για αυτο που συμβαινει στο κοινωνικο μας περιγυρο. Οσο ειμαστε ανεκτικοι (στο ονομα της δηθεν δημοκρατιας και ανεκτικοτητας), τοσο υποθαλπουμε αθελητα το μισος και την κοινωνικη ταραχη.

Οσο χαϊδευουμε ρατσιστες, τσογλανια των γηπεδων, μπαχαλακηδες καταληψιες φοιτητες, εξτρεμιστικα στοιχεια, κουκουλοφορους, αναρχικους, ομοφοβικους και καθε ειδους απολιτιστα ατομα, τοσο δεν υπαρχει ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο.

Μπλουζα