Hairline με μέγιστη Πυκνότητα & Φυσικότητα.

oreo

Well-Known Member
Φάε το ban σου να ηρεμήσεις λοιπόν.;);););)
Εντάξει , τώρα σκέφτομαι να τεντώσω το πράγμα, είδα κ έναν εκπρόσωπο εδώ της bhr , που δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε ερωτησή μου για δημιουργία νήματος με 5-6 περιστατικά με πυκνότητες περι των 70g .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Εντάξει , τώρα σκέφτομαι να τεντώσω το πράγμα, είδα κ έναν εκπρόσωπο εδώ της bhr , που δεν μου έχει απαντήσει ακόμα σε ερωτησή μου για δημιουργία νήματος με 5-6 περιστατικά με πυκνότητες περι των 70g .
Μέτρησε το μόνος σου ότι θέλεις και μην έχεις ανάγκη κανέναν.

bobby

Well-Known Member
Θα ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά από τον φίλο @aeratos28 για το παρακάτω.........

Δηλαδή σε αυτό το φόρουμ αν πήγαινε ο αεράτος να κάνει λογαριασμό θα έτρωγε ban πριν ολοκληρώσει την εγγραφή... με το που θα πήγαινε να γράψει το επιθυμητό user name.... a...e...r..a..t BAN!!!!!!!!! :p :p :p :p :p :p :p :p

vlafo

Well-Known Member
σε ευχαριστω, εχετε μηπως να προτεινετε και αλλους γιατρους για hairline στην ιδια τιμη πανω κατω να εχω επιλογες?
Υπάρχουν πολλοί αλλά δεν καταλαβαίνω αυτό που λες για χερλάιν.
Οι επιλογές πολλές σε αυτά τα λεφτά,κάτσε δες τι σε ικανοποιεί και διαλεξε.

aeratos28

Just aeratos
Hairestorationetwork??? Χφτουουου!!! Στημένοι όλοι..εύλογες ερωτήσεις του μπισκoτούλη oreo και αμέσως ban..οι βρωμιαρεοι,οι αρκουδεηδες,οι κατσαπλιάδες..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jersey

Well-Known Member
Δεν είμαστε μακριά εγώ θα έλεγα οτι μέχρι 1000 είναι λίγα. Βέβαια αυτό θα το καταλάβαινα αν το evaluation που πήρα μίλαγε κ για 1000 graft.
ναι αλλά είχε δει τις φωτογραφίες σου. Ήξερε οτι ήσουν για λίγα g (εκτός και αν δεν τις είχες στείλει). Άμα ήταν να βάλεις και περισσότερα Πιθανόν να ήταν και διαφορετικό το evaluation.

oreo

Well-Known Member
ναι αλλά είχε δει τις φωτογραφίες σου. Ήξερε οτι ήσουν για λίγα g (εκτός και αν δεν τις είχες στείλει). Άμα ήταν να βάλεις και περισσότερα Πιθανόν να ήταν και διαφορετικό το evaluation.
Φίλε μην την ψάχνεις, και φωτογραφίες είδε κ όλες τις μετρήσεις και ακριβής περιοχή λήπτριας σε cm2 και όλα. 2000g . Ξέρεις τι σημαίνουν 2000g στην περιπτωσή μου ? Σημαίνουν οτι για να επιτευχθεί αυτό το νούμερο θα έπρεπε να το ratio να είναι 111,11grafts/cm2.

jersey

Well-Known Member
Φίλε μην την ψάχνεις, και φωτογραφίες είδε κ όλες τις μετρήσεις και ακριβής περιοχή λήπτριας σε cm2 και όλα. 2000g . Ξέρεις τι σημαίνουν 2000g στην περιπτωσή μου ? Σημαίνουν οτι για να επιτευχθεί αυτό το νούμερο θα έπρεπε να το ratio να είναι 111,11grafts/cm2.
Χαχα μαλιστα. Τότε Ισως να σκεφτηκε οτι πιθανόν να σου κατεβάσει λιγο πιο πολυ τη hairline...αλλιως δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Μπλουζα