Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αποχώρησε οικειοθελώς mod ;;Ο DKK δεν είναι μαζί μας πλέον.
Φτάσαμε 2022, οι Κινέζοι έχουν αντιδραστήρα πυρηνικής σύνταξης που κάνει τον Ήλιο να φαίνεται καλοκαίρι στην Αλάσκα μπροστά του και ένας άνθρωπος να μας βοηθήσει πραγματικά δεν βγαίνει ρε φίλε. Θα έχω εγγόνια τα οποία θα πάρουν δυστυχώς από μένα και θα καραφλιάζουν και θα τους δίνω φιναστερίδη το 2070. Είμαι σίγουρος.Μιας και έγινε ότι έγινε δεν βγάζουν ένα αντι καραφλιακο MRNA εμβόλιο με βάση την ντουτα/φινα/minox λέω γω να το βαράω ανά 3μηνο εφ όρου ζωής σαν τον Παυλάκη τον Σιδηρόπουλο να τελειώνουμε???
Αφού υπάρχει πια η τεχνολογία...
Και σε περιόδους τριχόπτωσης να παίζει και booster...
Υγιαινετε κύριοι συνάδελφοι.
Πραγματικά χρειάζεται να εξηγήσω που είναι το λαθος όταν παραθέτεις στοιχεία που δεν στέκουν;
ας γράφει τότε ο καθένας ότι νούμερα θέλει,ειδικά όταν ξεκινάς ένα νήμα κουνώντας το δάχτυλο
Ακόμα κ στην απάντηση σου δεν γράφεις πουθενά οτι,ναι το έγραψα και είναι λάθος σαν συνολικό νούμερο αλλά εννοούσα αυτό,απαντάς ομωςΟ ετησιος τζιρος ολων των παγκοσμιων κολοσσων της φαρμακοβιομηχανιας ειναι περιπου 500 δις δολαρια. Η μεγαλυτερη αυτων, η Johnson § Johnson, εχει τζιρο 70 δις.
Αντιγράφω ξανά
Ακόμα κ στην απάντηση σου δεν γράφεις πουθενά οτι,ναι το έγραψα και είναι λάθος σαν συνολικό νούμερο αλλά εννοούσα αυτό,απαντάς ομως
"Εγω εγραψα για τα εσοδα των παγκοσμιων φαρμακευτικων κολοσσων (συγκεκριμενα των πρωτων 15 παγκοσμιως)."δεν το έγραψες αυτό,τόσο απλό.αν αρνείσαι να δεχτείς δεν είναι δικό μου προβλημα.
Και μετά ξεκινάει η προσωπική επίθεση με χαρακτηρισμούς,σε έναν συνομιλητή που δεν γνωρίζεις και δεν έχεις έρθει ξανά σε αντιπαράθεση απλά επειδή "τόλμησε" να σε διορθώσει σε κάτι.Περιμενω τουλάχιστον μία συγνώμη για τους χαρακτηρισμους
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα ήθελα να μου εξηγήσεις ο όρος "ανεμβολιαστος" για σένα ποιους περιλαμβάνει...
Εκτός από όσους έχουν ακραίες απόψεις κ ιδέες,αυτούς που μπορεί να φοβούνται;αυτούς που θεωρούν ότι είναι αναφαιρετο δικαίωμα τους να αρνηθούν,αυτούς που έχουν εμβολιαστεί υπό τον φόβο της απώλειας εργασιας;της οικονομικής στενότητας;του κοινωνικόυ στιγματισμού;
Μετά τον πόλεμο για να συζητήσουμε το αν θα έχεις ελευθερια ή αν είμαι μεγαλύτερος ή μικρότερος από εσένα, πρέπει να υπάρχουμεΚαλημέρα και πάλι
Με καλυψες στην ερώτηση μου,το αν συμφωνώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό και θα το δούμε παρακάτω
Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω πόσο οξύμωρο ακούγεται το ότι θεωρείς αντιεμβολιαστη κάποιον εμβολιασμενο
Ξεκιναω από αυτό που θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά στη σκέψη,είμαστε κοινωνικά όντα,είμαστε μελη κοινωνικών σύνολων και ακολουθούμε κανόνες,ανηκουμε όμως στο εαυτό μας,είμαστε κομμάτι όμως μιας κοινωνίας που το εγώ είναι πολύ πιο πανω σε σχέση με το εμείς,κάτι που έχει γιγαντωθεί με τις ευχές του ίδιου του κράτους εδώ και δεκαετίες,είναι μια παράμετρος που οφείλουμε να την λαμβάνουμε υπόψιν.
Πόλεμο εντός ή εκτός εισαγωγικων δεν έχουμε,ζούμε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση και όλοι προσπαθούν να την ξεπεράσουν με τον σωστό ή όχι τρόπο.ας συμφωνήσουμε ότι όλοι το ίδιο θέλουμε.Σε περίπτωση πολέμου εσύ θα άφηνες τον φόβο σου και θα πολεμούσες για όσα πιστεύεις,αν εγώ δεν το έκανα θα με θεωρούσες μικρότερο-λιγοτερο σαν άνθρωπο;Μετά το τέλος του πολέμου θα πίστευες ότι δεν μου αξίζει η οποία ελευθερία επειδή δεν πολέμησα;
Το αναφαιρετο δικαίωμα δεν μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί είναι αυτό ακριβώς που λέει η ίδια η λέξη,από εκεί και πέρα αυτός που επιλέγει να μην εμβολιασθεί οφείλει να κλειστεί στο σπιτάκι του όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις και να αποστασιοποιηθει ή οφείλει να τεσταρει τον εαυτό του σωστά και συχνα,να λαμβάνει τα σωστά μέτρα προστασίας και να αποφεύγει τον οποιο συνωστισμο;
Όσο για την εκκλησία που αναφέρεις σαν παράδειγμα επιτρέψε μου να μην τοποθετηθω,είναι ήδη μεγάλο θέμα αυτό που συζητάμε για να ανοίξουμε και αλλο
Νομίζω ότι είναι περιττό να αναφέρω πόσο οξύμωρο ακούγεται το ότι θεωρείς αντιεμβολιαστη κάποιον εμβολιασμενο
Ξέρεις δεν έχουμε πόλεμο,αν είχαμε θα δεχομουν την απάντηση σου.Για να απαντήσεις σε μια θεωρητική απαντηση όμως οφείλεις να κατανοήσεις το ύφος και τον σκοπό αυτής πρώταΜετά τον πόλεμο για να συζητήσουμε το αν θα έχεις ελευθερια ή αν είμαι μεγαλύτερος ή μικρότερος από εσένα, πρέπει να υπάρχουμε![]()
Συγνώμη αλλά μπορώ και εγώ να δημιουργήσω κατηγορίες για να τοποθετήσω κάθε έναν εκεί που θέλω,δεν είναι όλοι αντί ή υπέρμαχοι των εμβολίων και δεν μπορείς να τους κατατάξεις όπως βολεύει.Βασικα μπορείς αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστοΝα μην πιστευει στο εμβολιο, να εμβολιαζεται εξαναγκαζομενος και ετσι να συγκαταλεγεται στους υπερμαχους των εμβολιων!!!