Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καταρχας παρολο που εισαι χαζουλης ημουν ευγενικος μαζι σου μεχρι αυτο το ποστ.Ρε μπαγλαμα σου λεω ο Γαλιλαιος ήταν αρνητης ... τι δεν καταλαβαινεις;
Ελληνικά μιλάω
Το καταδικάσατε
Τώρα ολοι όμως ειστε με τον αρνητη, ηδη πολλοι χειροκροτητες το γυρισαν και ετοιμασου σε λιγο κανεις δεν θα ηταν με τα χουντικα μετρα σε λίγα χρονια
Ειμαι αρκετα εξυπνος για να ακολουθησω την μπουρδολογια σου.Γιατι καταλαβαινεις και τιποτα;
Να το θέσω ευγενικα
ΡΕ ΛΕΜΕ Ο ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΗΣ!!!
Με βυσμα εβγαλές δημοτικο;
Wikipedia δεν εχεις;
Google;
Αι απο δω ρε παιδακι που μιαλω μαζι σου
Πως θα κανουμε κουβεντα ετσι;;
Τοσο συκοφαντης;
Οχι ρε θέλω να μου πεις πως ο Γαλιλαιος που ειχε μια μειοψηφικη "επικινδυνη" αποψη μαζι με λιγους που συνηθως κρύβοταν (Κεπλερ, Κοπερνικο κλπ). πως ΔΕΝ ήταν αρνητηςΔεν περιγραφω αλλο. Tol εχεις δικιο.
Ετσι τρελιτσα, θα σε κανω εγω καινουριο μην ανησυχεις''MΑΑ ΕΧΕΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ!!!''
χαχαχα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
oκ φιλε μου επομενη γραμμη...Ετσι τρελιτσα, θα σε κανω εγω καινουριο μην ανησυχεις
Με βυσμα εβγαλές δημοτικο;
Καλησπέρα κ από μέναΙδου, λοιπον, τα παγκοσμια οικονομικα στοιχεια:
Ο ετησιος τζιρος ολων των παγκοσμιων κολοσσων της φαρμακοβιομηχανιας ειναι περιπου 500 δις δολαρια. Η μεγαλυτερη αυτων, η Johnson § Johnson, εχει τζιρο 70 δις
Δεν αλλαζει το νοημα αυτων που λεει ο tol, το παραπανω. Κοιτας το δεντρο.Καλησπέρα κ από μένα
απλά όταν ξεκινάει το μάθημα καλό είναι να λέμε τα σωστά στοιχεια...
1.27 τρις τα έσοδα κ όχι 500...δεν το λες κ μικρή διαφορά,στα όρια της παραπληροφόρησης θα μπορούσε να πει κάποιος.τα υπόλοιπα στην πορεία. Πηγη
![]()
Pharmaceutical market worldwide revenue 2001-2023 | Statista
Global pharmaceutical market revenues have experienced significant growth over the last two decades. reaching 1.5 trillion U.S. dollars in 2022.www.statista.com
ο Αριστοτελης ελεγε βλακείες αλλά είχε απο πίσω την Εκκλησια να τον στηριζει
Καλησπέρα κ από μένα
απλά όταν ξεκινάει το μάθημα καλό είναι να λέμε τα σωστά στοιχεια...
1.27 τρις τα έσοδα κ όχι 500...δεν το λες κ μικρή διαφορά,στα όρια της παραπληροφόρησης θα μπορούσε να πει κάποιος.τα υπόλοιπα στην πορεία. Πηγη
![]()
Pharmaceutical market worldwide revenue 2001-2023 | Statista
Global pharmaceutical market revenues have experienced significant growth over the last two decades. reaching 1.5 trillion U.S. dollars in 2022.www.statista.com
Πραγματικά χρειάζεται να εξηγήσω που είναι το λαθος όταν παραθέτεις στοιχεία που δεν στέκουν;Δεν μιλάμε για την διαφορά 50 με 127 ευρω,ας γράφει τότε ο καθένας ότι νούμερα θέλει,ειδικά όταν ξεκινάς ένα νήμα κουνώντας το δάχτυλο![]()
Πάνω από τα 100 τρισ. δολάρια το παγκόσμιο ΑΕΠ το 2022 - Οικονομικός Ταχυδρόμος - ot.gr
Σύμφωνα με βρετανική έκθεση της CEBR τα επόμενα χρόνια θα υπάρξουν ανακατατάξεις στην 10 των μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτηwww.ot.gr
Εγω εγραψα για τα εσοδα των παγκοσμιων φαρμακευτικων κολοσσων (συγκεκριμενα των πρωτων 15 παγκοσμιως).
Ωραια, ξεπερνουν το 1 τρισεκατομμυριο συνολικα τα εσοδα της φαρμακοβιομηχανιας.
Οταν, φιλε μου, το παγκοσμιο ΑΕΠ ειναι 100 τρισεκατομμυρια (αμφισβητησε το και αυτο), τοτε το ενα τρισεκατομμυριο τι σημαινει;
Τι λαθος εγραψα; Ισχυριστηκα οτι οι φαρμακοβιομηχανιες εχουν ενα πολυ χαμηλο ποσοστο στην παγκοσμια οικονομια.
1/100 τι σημαινει; Ξερεις μαθηματικα;
Δεν καταλαβα που διαφωνεις με ολο τον συλλογισμο μου;
Που βρισκεται η παραπληροφορηση;