ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

DKK

New Member
Ουτε γω, εχει ηδη απο μονος του πολλα θεματα δεν ειναι δεοντολογικο να του δημιουργουμε επιπλεον

vag25

Well-Known Member
Ρε μπαγλαμα σου λεω ο Γαλιλαιος ήταν αρνητης ... τι δεν καταλαβαινεις;
Ελληνικά μιλάω
Το καταδικάσατε
Τώρα ολοι όμως ειστε με τον αρνητη, ηδη πολλοι χειροκροτητες το γυρισαν και ετοιμασου σε λιγο κανεις δεν θα ηταν με τα χουντικα μετρα σε λίγα χρονια
Καταρχας παρολο που εισαι χαζουλης ημουν ευγενικος μαζι σου μεχρι αυτο το ποστ.

Τι δεν καταλαβες απο αυτο που εγραψα ακριβως?

Ο γαλιλαιος δεν ηταν αρνητης που εχει σχεση με σενα τον ψεκα-αρνητη. Εσυ εισαι αυτος που τον σκοτωσε εκεινη την εποχη, ξυπνα. Οι βλακες που τον σκοτωσαν πιστευαν αυτα που πιστευεις εσυ σημερα.

Ο γαλιλαιος σημερα θα ηταν στον WHO και θα τον ονομαζες ψεκα.
Δεν ξερω ποσο πιο απλα να στο πω.

• Like
Reactions: tol

DKK

New Member
ΡΕ ΛΕΜΕ Ο ΓΑΛΙΛΑΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΗΣ!!!
Με βυσμα εβγαλές δημοτικο;
Wikipedia δεν εχεις;
Google;
Αι απο δω ρε παιδακι που μιαλω μαζι σου
Πως θα κανουμε κουβεντα ετσι;;
Τοσο συκοφαντης;

vag25

Well-Known Member
Wikipedia δεν εχεις;
Google;
Αι απο δω ρε παιδακι που μιαλω μαζι σου
Πως θα κανουμε κουβεντα ετσι;;
Τοσο συκοφαντης;

Δεν περιγραφω αλλο. Tol εχεις δικιο.

• Like

DKK

New Member
Αυτος νομίζει πως η επιστημη ειναι ένα μονοδιαστατο πεδίο και δεν ξερει πως η αποψη που υπερισχυει ειναι παντοτε λογω πολιτκής
π.χ. ο Αριστοτελης ελεγε βλακείες αλλά είχε απο πίσω την Εκκλησια να τον στηριζει
Τιποτα δεν αλλαξε απο τοτε

DKK

New Member
Δεν περιγραφω αλλο. Tol εχεις δικιο.
Οχι ρε θέλω να μου πεις πως ο Γαλιλαιος που ειχε μια μειοψηφικη "επικινδυνη" αποψη μαζι με λιγους που συνηθως κρύβοταν (Κεπλερ, Κοπερνικο κλπ). πως ΔΕΝ ήταν αρνητης
Θα πεσει γελιο λεμε

DKK

New Member
Δω δεν ξερει τα βασικα, μιλαει και για εμβολια και 99.9% των γιατρων που εμβολιαστηκαν, οτι απειληθηκαν με πεινα αμελητεο αν σε ταιζει ο μπαμπας ή ο Κουλης βεβαια

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tol

Well-Known Member

Ειπα να μη σου απαντησω ξανα...

Αλλα επειδη εχεις μυαλουδακι παπαγαλου (που στα γραμματα ηταν στουρναρι, αλλά στην παπαγαλια πρωτος), θα σου το εξηγησω, οπως προσπαθει ο φιλος vag.

Ο Γαλιλαιος ηταν αρνητης της ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΙΔΕΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ.

Πηγαινε εναντια σε καθε δογματικη και αστηρικτη επιστημονικα αποψη. Ηταν ενας αληθινος επιστημονας που τιμουσε τη γνωση του. Δεν ηταν φερεφωνο των ανοητων και καιροσκοπων.

Αν ζουσε ο Γαλιλαιος, πρωτος εσυ θα τον εριχνες στην πυρα, γιατι οι ανηκουστες και παραλογες αποψεις που βασανιζουν το φτωχο μυαλουδακι σου ειναι αυτες που σκοτωνουν καθε αληθινη γνωση.

Οχι μονο η ανοησια, αλλα και το θρασος σου ειναι απυθμενο.

Παω στοιχημα οτι εσυ δεν εχεις βγαλει το δημοτικο. Εισαι ενας αγενης, αξεστος, απολιτιστος που μπηκες για πρωτη φορα σημερα στο forum, για να καθυβριζεις τα μελη του. Τολμας να προσβαλεις ενα αξιοσεβαστο μελος, οπως ο vag.

Αντε κρυψου σε κανενα λαγουμι, ρε τρωκτικο της συμφορας!

pheilippe

Member
Ιδου, λοιπον, τα παγκοσμια οικονομικα στοιχεια:

Ο ετησιος τζιρος ολων των παγκοσμιων κολοσσων της φαρμακοβιομηχανιας ειναι περιπου 500 δις δολαρια. Η μεγαλυτερη αυτων, η Johnson § Johnson, εχει τζιρο 70 δις
Καλησπέρα κ από μένα
απλά όταν ξεκινάει το μάθημα καλό είναι να λέμε τα σωστά στοιχεια...
1.27 τρις τα έσοδα κ όχι 500...δεν το λες κ μικρή διαφορά,στα όρια της παραπληροφόρησης θα μπορούσε να πει κάποιος.τα υπόλοιπα στην πορεία. Πηγη

vag25

Well-Known Member
Περισσοτερο απο εκνευρισμο, δεν ξερω αν ειμαι μονο εγω, αλλα μου βγαινει μια μεγαλη στεναχωρια για το πως σκεφτεται μια μεριδα του κοσμου.

vag25

Well-Known Member
Καλησπέρα κ από μένα
1.27 τρις τα έσοδα κ όχι 500...δεν το λες κ μικρή διαφορά,στα όρια της παραπληροφόρησης θα μπορούσε να πει κάποιος.τα υπόλοιπα στην πορεία. Πηγη
Δεν αλλαζει το νοημα αυτων που λεει ο tol, το παραπανω. Κοιτας το δεντρο.

• Like

tol

Well-Known Member
ο Αριστοτελης ελεγε βλακείες αλλά είχε απο πίσω την Εκκλησια να τον στηριζει

Ρε, αντε...στον αγυριστο.

Ρε μπουρδολογε...ποια εκλλησια γραφεις; Υπηρχαν εκκλησιες τον τεταρτο αιωνα π.χ.;

Ρε ασχετε...θα σκισουμε τα πτυχια της φιλολογιας που διαθετουμε!!!

Ο Αριστοτελης εγραφε βλακειες; Ρε, ουστ απο δω, πανασχετε. Θα μας κανεις και φιλολογικα μαθηματα, ενω δεν ξερεις την τυφλα σου. Ο Αριστοτελης, ο πρωτος αληθινος επιστημονας, εγραφε βλακειες!!!

Ουστ, αμορφωτο ατομο!!!

tol

Well-Known Member
Καλησπέρα κ από μένα

Εγω εγραψα για τα εσοδα των παγκοσμιων φαρμακευτικων κολοσσων (συγκεκριμενα των πρωτων 15 παγκοσμιως).

Ωραια, ξεπερνουν το 1 τρισεκατομμυριο συνολικα τα εσοδα της φαρμακοβιομηχανιας.

Οταν, φιλε μου, το παγκοσμιο ΑΕΠ ειναι 100 τρισεκατομμυρια (αμφισβητησε το και αυτο), τοτε το ενα τρισεκατομμυριο τι σημαινει;

Τι λαθος εγραψα; Ισχυριστηκα οτι οι φαρμακοβιομηχανιες εχουν ενα πολυ χαμηλο ποσοστο στην παγκοσμια οικονομια.

1/100 τι σημαινει; Ξερεις μαθηματικα;

Δεν καταλαβα που διαφωνεις με ολο τον συλλογισμο μου;

Που βρισκεται η παραπληροφορηση;

pheilippe

Member

Εγω εγραψα για τα εσοδα των παγκοσμιων φαρμακευτικων κολοσσων (συγκεκριμενα των πρωτων 15 παγκοσμιως).

Ωραια, ξεπερνουν το 1 τρισεκατομμυριο συνολικα τα εσοδα της φαρμακοβιομηχανιας.

Οταν, φιλε μου, το παγκοσμιο ΑΕΠ ειναι 100 τρισεκατομμυρια (αμφισβητησε το και αυτο), τοτε το ενα τρισεκατομμυριο τι σημαινει;

Τι λαθος εγραψα; Ισχυριστηκα οτι οι φαρμακοβιομηχανιες εχουν ενα πολυ χαμηλο ποσοστο στην παγκοσμια οικονομια.

1/100 τι σημαινει; Ξερεις μαθηματικα;

Δεν καταλαβα που διαφωνεις με ολο τον συλλογισμο μου;

Που βρισκεται η παραπληροφορηση;
Πραγματικά χρειάζεται να εξηγήσω που είναι το λαθος όταν παραθέτεις στοιχεία που δεν στέκουν;Δεν μιλάμε για την διαφορά 50 με 127 ευρω,ας γράφει τότε ο καθένας ότι νούμερα θέλει,ειδικά όταν ξεκινάς ένα νήμα κουνώντας το δάχτυλο

Μπλουζα