Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αστέρας η Taxi Greece μεγάλε?Εγώ φίλε ρώσικη ρουλέτα, έστω με 1 πιθανότητα στις 150.000 δεν έβαζα από μόνος μου. Θύμα του Έλληνα κτηνίατρου και του Τούρκου σώγαμπρου από μόνος μου δεν γινόμουν. Μου φτάνει η κοροϊδία των Κινέζων δύο χρόνια τώρα (άκου έφαγε ο μπαμπολίνος τη νυχτερίδα, που μετά την έφαγαν στην Γιουχάν, στην οποία κατά σύμπτωση βρίσκεται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, το οποίο κατά σύμπτωση το χρηματοδοτούσαν οι δυτικοί για έρευνας επάνω στους κορωνοιούς, την οποία (νυχτερίδα) κατά σύμπτωση την έφαγαν τρία στελέχη του εν λόγω εργαστηρίου, τα οποία θεωρούνται ως ασθενείς μηδέν και τα οποία ακόμα ψάχνουν. Ναι χάθηκαν από προσώπου γης).
Τουλάχιστον τρίπλαρα τον μπουρλά και έκανα των άλλων απατεώνων, που για 40 χρόνια δεν είχαν πάρει άδεια σε αυτή τη τεχνολογία ούτε για υπόθετα σκύλων.
ΥΣ. στο τέλος θα μείνουν μόνο οι Αφρικανοί.
ΥΣ1. θα εμβολιαζόμαστε μέχρι να σβήσει ο ήλιος, ή μέχρι να αποφασίσει ο εβραίος το θρήσκευμα, (έχει τη σημασία του στο επιχειρείν) μπουρλάς ότι έχει αποκτήσει επαρκές εισόδημα.
ΥΣ.2 υπάρχει μια ελπίδα να δούμε κανονικά εμβόλια "παραδοσιακά" από μια γαλλική εταιρεία που περιμένει αδειοδότηση και είναι στο στάδιο 3
(αν την αφήσει η big pharm)
Διαβάστε μπας και πάρετε χαμπάρι ότι σας δουλεύουν. Αυτοί που σας τα διαφημίζουν είναι αυτοί που τα κατέχουν. (ναι,ξέρω, ζούγκλας)
![]()
BLACKROCK και VANGUARD ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - Zougla
Η BlackRock και η Vanguard Group, οι δύο μεγαλύτερες εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο...www.zougla.gr
Το παιχνίδι είναι πολιτικό καθαρά και απορώ πως δεν το βλέπεις.
Ανάπτυξη ανακοινώνεται και απο κοντά ανατιμήσεις, ρεύμα - αέριο στο θεό, ετοιμάζεται και ένα μελλοντικό κράχ τραπεζών, κατα τα άλλα εμβόλιο να πάρουμε την ζωή μας πίσω. Πόσο ειρωνικό αυτοί και οι προηγούμενοι που μας κατέστρεψαν να τους εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια να μας σώσουν. Αφού ήξεραν την μαγική συνταγή απορίας άξιο πως δεν την εφάρμοσαν νωρίτερα. Αυτά την καλησπέρα μου.
Ναι φυσικά του οφείλει κάτι ο κάθε επιστήμονας, αλλά αν δεν υπήρχε η αμφισβήτηση τότε ο Αρχιμήδης θα έπαιρνε ως δεδομένο τα "Φυσικά" του Αριστοτέλη και δεν θα γκρέμιζε νόμους της Αριστοτελικής δυναμικής στερεών σωμάτων, προτείνοντας τις σωστές λύσεις. Καλύτερα να μας τα πει ο Stratos αυτά που είναι και φυσικός.
Για αυτο τους εβαλα ολους απο ολα τα κομματα σχεδονVag25, παρακαλώ οι πολιτικές αναφορές να παραμείνουν στο γενικό πλαίσιο και να μην εξειδικεύονται.
Και πολύ καλά κάνεις,αλλά αυτό που εκφέρεις αντανακλά και την άποψη πολλών άλλων και είναι ισοπεδωτική λογική,απλή και εύκολη κριτική.Δεν κρινω την πολιτικη σε αυτο το νημα, γιατι ουτως η αλλως για μενα η ποιοτητα της ειναι στον πατο, προ covid, μετα covid και παει λεγοντας.
Για αυτο τους εβαλα ολους απο ολα τα κομματα σχεδον![]()
Εγώ φίλε ρώσικη ρουλέτα, έστω με 1 πιθανότητα στις 150.000 δεν έβαζα από μόνος μου.
δεν ξερω τι αλλο συμπερασμα μπορω να βγαλω απο αυτο ''Το παιχνίδι είναι πολιτικό καθαρά και απορώ πως δεν το βλέπεις. ''Αν τελικά απο αυτά που έγραψα, βγήκαν τα ανωτέρω συμπεράσματα δυο τα τεινά ή δεν τα έγραψα κατανοητά ή ερμηνεύονται κατα το δοκούν.
Δεν πειράζει c est la vie.
Αν θες να δεις γιατί δεν έχουν πρόσβαση όλοι στο εμβόλιο για να "σωθούν" κάνε και μια έρευνα για τις χρεώσεις του εμβολίου να πάρεις την απάντηση. Το φθηνότερο για να βοηθήσω είναι της Astrazeneca.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καταλαβαινω τι λες vlafo και γενικα συμφωνω με το τροπο που το προσεγγιζεις. Το υστερογραφο σου τα λεει ολα.Και πολύ καλά κάνεις,αλλά αυτό που εκφέρεις αντανακλά και την άποψη πολλών άλλων και είναι ισοπεδωτική λογική,απλή και εύκολη κριτική.
Προσωπικά με βρίσκει κάθετα αντίθετο και ποτέ δεν μου αρέσει να γενικεύω και να τσουβαλιάζω.
Εσένα θα σου άρεσε να σου λέγανε στη δουλειά σου,ότι όλα τα στελέχη είστε ίδια και να το δέχεσαι?
Εμένα όχι.
Υ.Γ:Πρέπει να φύγετε από το σύνδρομο πως όλοι είναι ίδιοι και όλοι είναι στον πάτο.
Γιατί προτιμάται το pfizer / moderna που είναι πολλάκοις ακριβότερο ? Τελικά τις αποφάσεις ποιοι τις παίρνουν οι επιστήμονες ? ο who ? oi κυβερνήσεις ή οι φαρμακευτικές ?δεν ξερω τι αλλο συμπερασμα μπορω να βγαλω απο αυτο ''Το παιχνίδι είναι πολιτικό καθαρά και απορώ πως δεν το βλέπεις. ''
παρ΄ολα αυτα κρατησα μια πισινη οτι δεν εννοεις κατι τετοιο.
Το αστραζενεκα ειναι απολυτα ασφαλες (οταν λεμε απολυτα ασφαλες εννοουμε με βαση γεγονος οτι τιποτα δεν ειναι απολυτα ασφαλες, ουτε το φαγητο, καποιοι πεθαινουν επειδη εφαγαν κατι, και ειναι περισσοτεροι πιθανοτατα).
Αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Γενικα χρειαζεται να βοηθησουμε τις φτωχες χωρες στον εμβολιασμο. Αυτη ειναι μια ουσιαστικη κριτικη που πρωτος ο who την ασκει στις κυβερνησεις. Μαλιστα το αναφερει ως σκανδαλο για να τονισει αυτη την αναγκαιοτητα.
Δεν εχω ιδεα, αλλα φανταζομαι γιατι ειναι ακομα μικροτερες οι πιθανοτητες για παρενεργειες με τα pfizer/moderna.Γιατί προτιμάται το pfizer / moderna που είναι πολλάκοις ακριβότερο ? Τελικά τις αποφάσεις ποιοι τις παίρνουν οι επιστήμονες ? ο who ? oi κυβερνήσεις ή οι φαρμακευτικές ?
Γιατί προτιμάται το pfizer / moderna που είναι πολλάκοις ακριβότερο ? Τελικά τις αποφάσεις ποιοι τις παίρνουν οι επιστήμονες ? ο who ? oi κυβερνήσεις ή οι φαρμακευτικές ?
Ρωτάω το vag που φαίνεται οτι τα ξέρει αυτά να δω τι θα απαντήσει αλλά δεν είπε τίποταΜα τι λες τώρα? Κάτι φορές μου φαίνεται ότι κατρακυλάς ενώ έχεις ανεβεί στην υπόληψή μου.
Τις θεωριες συνομωσιας που κυκλοφορουν σιγουρα δεν τις ξερω ολες για να σου απαντησω με ακριβεια. Συνηθως αυτες εχουν ξεκαθαρη και ''σωστη'' απαντηση με λεπτομεριες. Δεν ειμαι καλος σε αυτα οπως ειπαΡωτάω το vag που φαίνεται οτι τα ξέρει αυτά να δω τι θα απαντήσει αλλά δεν είπε τίποτα
Ρωτάω το vag που φαίνεται οτι τα ξέρει αυτά να δω τι θα απαντήσει αλλά δεν είπε τίποτα
Αν ισχύει , όπως είπεςΧωρίς τα mRNA θα τον είχαμε πιεί αγαπητέ. Το J&J αλλά και το AJ έχουν μικρότερη απόδοση και αν ισχύει το παρακάτω για την Ομικρον μιλάμε για game changer.
To ξαναποστάρω για να το εμπεδώσεις.
Προβολή συνημμένου 43310
Να αναφέρω ότι o ΠΟΥ έχει threshold για neutrilising antibody (για το αρχικό στέλεχος WT) 250IU/mL.