Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ φίλε μου έχω να βάλω τέτοια πράγματα στο κεφάλι μου από την ηλικία σου….. Εδώ και 30 χρόνια δηλαδή…… ότι λαδώνει ή κολλάει το μαλλί σε όσους είναι αραιοί ή έχουν λεπτή τρίχα κάνει χειρότερα τα πράγματα….. καλύτερα κοντοκουρεμένα. Μακρύ μαλλί και styling μετά από (επιτυχημένη) ΜΜ και μόνο!!!!!!Θα το έχω κατά νου τότε μιας και ζελέ-κερί-λακ κι όλα αυτά τα έχω καταργήσει μαχαίρι και έχω βαρεθεί κάθε φορά που βγαίνω έξω να κάνει ο αέρας το μαλλί μου χάλια και να πρέπει να κουβαλαω μια χτένα πασπαρτου να σώσω αυτά που δε σώζονται.
Και το κοντό styling θέλειΕγώ φίλε μου έχω να βάλω τέτοια πράγματα στο κεφάλι μου από την ηλικία σου….. Εδώ και 30 χρόνια δηλαδή…… ότι λαδώνει ή κολλάει το μαλλί σε όσους είναι αραιοί ή έχουν λεπτή τρίχα κάνει χειρότερα τα πράγματα….. καλύτερα κοντοκουρεμένα. Μακρύ μαλλί και styling μετά από (επιτυχημένη) ΜΜ και μόνο!!!!!!
Υπάρχει , θα ρωτούσα και τον @Harris_G
Κοκέτα Μητέρα , κοκετες σύντροφοι & σύζυγοι, αδελφή πρώην μοντέλο με ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ρούχων στη Πατησίων ( χρυσές εποχές)Ρε συ George
Είσαι προφέσσορας,επαγγελματίας με τα όλα του δεν σου ξεφεύγει τίποτα τα ξέρεις όλα.
Χειρότεροι από γυναίκες είστε.![]()
Όχι αγόρι μου οι γυναίκες να είναι κοκέτες όπως επιβάλλεται και έτσι πρέπει,αλλά εμείς χρειαζόμαστε άλλα,δε μας κάνουν οι πούδρες goriles.Κοκέτα Μητέρα , κοκετες σύντροφοι & σύζυγοι, αδελφή πρώην μοντέλο με ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ρούχων στη Πατησίων ( χρυσές εποχές)
Και το βασικότερο Generation X
Τι περίμενες να είμαι χουφταλο στα 52 ρε τρελέ .
Καλά αυτό ναι , αλλά θέλει και χτένισμα το μαλλί ρε vlafo .Όχι αγόρι μου οι γυναίκες να είναι κοκέτες όπως επιβάλλεται και έτσι πρέπει,αλλά εμείς χρειαζόμαστε άλλα,δε μας κάνουν οι πούδρες goriles.
Μπες να κάνεις μια καθολική πύκνωση τώρα να αισθανθείς 20χρονος και με πυκνότητα 20 χρόνου παρακαλώ.
Εκεί θα ανανεωθείς.
Όχι ρε φίλε στρώνει μόνο του δε χρειάζεται τέτοια,τουλάχιστον το δικό μου ήταν πάντα έτσι εκτός και έχεις γουρουνότριχα.Καλά αυτό ναι , αλλά θέλει και χτένισμα το μαλλί ρε vlafo .
Τι είμαστε χιπιδες ?
Εμένα είναι λιπαρό όμως και η powder είναι ότι πρέπει για stylingΌχι ρε φίλε στρώνει μόνο του δε χρειάζεται τέτοια,τουλάχιστον το δικό μου ήταν πάντα έτσι εκτός και έχεις γουρουνότριχα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΜπράβοΚοκέτα Μητέρα , κοκετες σύντροφοι & σύζυγοι, αδελφή πρώην μοντέλο με ένα από τα καλύτερα μαγαζιά ρούχων στη Πατησίων ( χρυσές εποχές)
Και το βασικότερο Generation X
Τι περίμενες να είμαι χουφταλο στα 52 ρε τρελέ .
Είσαι οργανωμένος βλέπω, γενικά περιποιείσαι πολύ τον εαυτό σου και μπράβο σου! Όσο για τον @vlafo , πρότεινέ του καμιά κρέμα προσώπου από αυτές που βάζεις να γίνει φράπα και αυτόςΚάποια?
Ασε γιατί θα κράξει ο @vlafo πάλι
Εγώ με combination skin σε ενυδατικη βάζω Baxter of California oil free , Ordinary natural moisturising factors , και το χειμώνα Cerave PM .
Το ρίχνεις και σε κουραμπιέ , τίποτα δε πάει χαμένοΚαθόλου μαλλί παίζει για να στέκεται το προϊόν ή τζάμπα τα λεφτά ?![]()
Λες να βάζει κρυφά κρέμες ;φράπα είναι ο vlafo
Δεν είμαι καμία κωλόγρια ρε φίλε,νέος είμαι και από κοντά ακόμα καλύτερος.Είσαι οργανωμένος βλέπω, γενικά περιποιείσαι πολύ τον εαυτό σου και μπράβο σου! Όσο για τον @vlafo , πρότεινέ του καμιά κρέμα προσώπου από αυτές που βάζεις να γίνει φράπα και αυτός![]()