Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά αυτό θέλω να το δώΘα είναι τοπικό για τους ανεμβολίαστους μόνο.
Αυτό θα είναι ωραίο για πόλεμο.Καλά αυτό θέλω να το δώ
Η βενζίνη έχει πέσει , αυτό θα είναι η σπιρτάδα για ανάφλεξηΑυτό θα είναι ωραίο για πόλεμο.
Εμφύλιος.
Η ίδια ιστορία με τον Καποδίστρια και τις πατάτες, αυτοί είμαστε Vlafo. Δεν αλλάζουμε.Αυτό που λέει ο Harris είναι αλήθεια πολύ μάσκα έξω.
Η βενζίνη έχει πέσει , αυτό θα είναι η σπιρτάδα για ανάφλεξη
Αυτή είναι μια τεράστια αλήθεια.Η ίδια ιστορία με τον Καποδίστρια και τις πατάτες, αυτοί είμαστε Vlafo. Δεν αλλάζουμε.
Η ανατίμηση είναι γεγονός ναι, εγώ για την βενζίνη μίλησα μεταφορικά (την κόντρα εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων)Ενώ έχουν ανέβει όλα τα άλλα, ακόμα και τα σπίρτα. Γίνεται ο πόλεμος της ανατίμησης και νομίζουν ότι η μάσκα θα τους σώσει. Αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός.
Προς το παρόν είμαι σε full mood φίλε oreo καμιά καύση.Η βενζίνη έχει πέσει , αυτό θα είναι η σπιρτάδα για ανάφλεξη
Εσύ τώρα λες για το εμβόλιο? γιατι μπερδεύτηκαΠρος το παρόν είμαι σε full mood φίλε oreo καμιά καύση.
Αυτό ήταν,παραμυθάκι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι σε πήγα λίγο από τα αριστερά.Εσύ τώρα λες για το εμβόλιο? γιατι μπερδεύτηκα
Ναιβσε
Ναι σε πήγα λίγο από τα αρίστερά.
Χαχα
Φίλε έχω ενα καταπληκτικό meme με Κούλη, δεν έχει πολιτική χροιά αλλα δεν θέλω να το ανεβάσω κ πέσει λογοκρισίαΕγω παντως τωρα με το 150αρι σκεφτομαι το επισπευσω χαχαχα.
Πρωην παρουσιαστης ειπε και το κορυφαιο σε αλλη χωρα δινουν και μαριχουανα ως κινητρο.