oreo
Well-Known Member
Εύχομαι ούτε αίσθημα καύσου να μην σε πιάσει2η δόση και τελείωσα οριστικά σήμερα.
Εξαιρετικά αφιερωμένη στον oreo.![]()
Εύχομαι ούτε αίσθημα καύσου να μην σε πιάσει2η δόση και τελείωσα οριστικά σήμερα.
Εξαιρετικά αφιερωμένη στον oreo.![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με πιάσει δεν με πιάσει το βράδυ έχει έξοδο.Εύχομαι ούτε αίσθημα καύσου να μην σε πιάσει![]()
ααχχαχαχαχαχχαχΤώρα μου βάζεις δύσκολα dim.
Aπό το πρωί θα έχουνε περάσει πάνω από 12 ώρες οπότε θεωρώ δεν θα έχω θέμα.
Τι να κάνω δυστυχώς δεν γινότανε να μη βγω σήμερα,αλλά θα ξεκινήσω με κανένα τίλιο στην αρχή,μετά σε punch και μετά στα σκληρά.
το ποτηρι τι θα εχει μεσα ομως; εκανα δευτερη δοση και μου παν οχι αλκοολ για μερικες μερεςΚαι να σηκώσω πάλι έξω θα είμαι.
Το θέμα είναι το χέρι να σηκώνεται για το ποτήρι.![]()
Χαχα σωστότο ποτηρι τι θα εχει μεσα ομως; εκανα δευτερη δοση και μου παν οχι αλκοολ για μερικες μερες
νομιζω εχω παρενεργεια μια ενοχληση στις κλειδωσεις ενα πονο στη μεση μου στα γονατα κτλ . Τιποτα φοβερο . Αλλα κατι νεο , δεν υπηρχε ως χθες.
Απο Πολωνία για Αθήνα φίλοι που έρχονται,115€ μπρος πίσω 2 άτομα.Τα αεροπορικά για Ελλάδα,άνετα συγκρίνονται με low cost πτήσεις για.....Αμερική.
Γενικά υπήρχε η αίσθηση ότι πάμε να ξεμπερδέψουμε με την πανδημία,αλλά διαφαίνεται
ότι έχουμε ακόμη δρόμο...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Απο Πολωνία για Αθήνα φίλοι που έρχονται,115€ μπρος πίσω 2 άτομα.
Απίστευτες τιμές.
Τζάμπα πραγματικά.
Δυστυχώς και εγώ αυτό βλέπω δεν ξεμπλέκουμε εύκολα και θα χρειαστούμε 3η δόσ, αν και θεωρώ μέχρι το Μάρτιο έχουμε ανοσία,οπότε μέχρι τέλος του χρόνου η Pfizer θα έχει βγάλει το χάπι,άντε το πολύ αρχές νέου χρόνου.
![]()
Pfizer/BioNTech seek full FDA approval for their Covid-19 vaccine
Pfizer/BioNTech has initiated its application to the US Food and Drug Administration for full FDA approval of its Covid-19 vaccine for people ages 16 and older, the companies said Friday. This is the first Covid-19 vaccine in the United States to be assessed for full approval from the FDA.www.cnn.com
Η διαδικασια θα ολοκληρωθει μεσα στο χρονο λογικα.
Αν νομιζεις οτι το φτιαξανε κι τους ειπανε ελατε παιδια βγαλτε το στην αγορα κι βλεπουμε, τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι. Η διαδικασια υποβολης κι ναι το γραφειοκρατικο κομματι παιρνει χρονο, που στην συγκεκριμμενη περιπτωση δεν υπαρχει. Αν θελετε να πιαστειτε απο δικαιολογιες για να μην κανετε το εμβολιο θα βρειτε πολλες.