Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Τώρα μου βάζεις δύσκολα dim.
Aπό το πρωί θα έχουνε περάσει πάνω από 12 ώρες οπότε θεωρώ δεν θα έχω θέμα.
Τι να κάνω δυστυχώς δεν γινότανε να μη βγω σήμερα,αλλά θα ξεκινήσω με κανένα τίλιο στην αρχή,μετά σε punch και μετά στα σκληρά.

dim d

Well-Known Member
Τώρα μου βάζεις δύσκολα dim.
Aπό το πρωί θα έχουνε περάσει πάνω από 12 ώρες οπότε θεωρώ δεν θα έχω θέμα.
Τι να κάνω δυστυχώς δεν γινότανε να μη βγω σήμερα,αλλά θα ξεκινήσω με κανένα τίλιο στην αρχή,μετά σε punch και μετά στα σκληρά.
ααχχαχαχαχαχχαχ

vlafo

Well-Known Member
Και να σηκώσω πάλι έξω θα είμαι.
Το θέμα είναι το χέρι να σηκώνεται για το ποτήρι. :)

Aris81

Well-Known Member
Σε 3 βδομάδες έχω τη δεύτερη δόση BioNTech/Pfizer.
Στην πρώτη δεν είχα την παραμικρή παρενέργεια,αλλά η γιατρός
μου είπε ήδη, ότι κατά πάσα πιθανότητα, θα έχω στη δεύτερη.

Εύχομαι να μην στραβώσει κάτι και δεν καταφέρω να πετάξω στην Ελλάδα τον Αύγουστο.

Γιατί τα νέα από τη Γερμανία είναι πως κινδυνεύουμε από τη μετάλλαξη Δέλτα,
ότι θα χρειαστούμε 3η δόση και από Σεπτέμβρη μάλλον πάλι καραντίνα...

Οι τιμές,ακόμη και σε προϊόντα/υπηρεσίες που δεν είχαν την παραμικρή αρνητική επίδραση από την πανδημία,
έχουν πάρει την ανηφόρα.
Τα αεροπορικά για Ελλάδα,άνετα συγκρίνονται με low cost πτήσεις για.....Αμερική.
Οι φωστήρες του Μονάχου ακύρωσαν από το Μάϊο κιόλας για δεύτερη χρονιά το Οktoberfest,
το οποίο φέρνει πολλά έσοδα στην πόλη και δίνει μεροκάματα,
σε μία ευρεία γκάμα ανθρώπων.

Γενικά υπήρχε η αίσθηση ότι πάμε να ξεμπερδέψουμε με την πανδημία,αλλά διαφαίνεται
ότι έχουμε ακόμη δρόμο...

makis25

Well-Known Member
Και να σηκώσω πάλι έξω θα είμαι.
Το θέμα είναι το χέρι να σηκώνεται για το ποτήρι. :)
το ποτηρι τι θα εχει μεσα ομως; εκανα δευτερη δοση και μου παν οχι αλκοολ για μερικες μερες
νομιζω εχω παρενεργεια μια ενοχληση στις κλειδωσεις ενα πονο στη μεση μου στα γονατα κτλ . Τιποτα φοβερο . Αλλα κατι νεο , δεν υπηρχε ως χθες.

vlafo

Well-Known Member
το ποτηρι τι θα εχει μεσα ομως; εκανα δευτερη δοση και μου παν οχι αλκοολ για μερικες μερες
νομιζω εχω παρενεργεια μια ενοχληση στις κλειδωσεις ενα πονο στη μεση μου στα γονατα κτλ . Τιποτα φοβερο . Αλλα κατι νεο , δεν υπηρχε ως χθες.
Χαχα σωστό
Μου είπανε όχι αλκοόλ για σήμερα είναι η αλήθεια,αλλά κάτι ελαφρύ μόνο.
Τώρα θα δώ πως θα είμαι και θα πράξω αναλόγως.
6 ώρες τώρα μια χαρά είμαι,αλλά πιθανότατα θα τα βγάλω μετά κατά το βράδυ,
Στην 1η δόση εννοείται τίποτα.
Είναι και θέμα οργανισμού πλέον.

vlafo

Well-Known Member
Τα αεροπορικά για Ελλάδα,άνετα συγκρίνονται με low cost πτήσεις για.....Αμερική.

Γενικά υπήρχε η αίσθηση ότι πάμε να ξεμπερδέψουμε με την πανδημία,αλλά διαφαίνεται
ότι έχουμε ακόμη δρόμο...
Απο Πολωνία για Αθήνα φίλοι που έρχονται,115€ μπρος πίσω 2 άτομα.
Απίστευτες τιμές.
Τζάμπα πραγματικά.
Δυστυχώς και εγώ αυτό βλέπω δεν ξεμπλέκουμε εύκολα και θα χρειαστούμε 3η δόσ, αν και θεωρώ μέχρι το Μάρτιο έχουμε ανοσία,οπότε μέχρι τέλος του χρόνου η Pfizer θα έχει βγάλει το χάπι,άντε το πολύ αρχές νέου χρόνου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aris81

Well-Known Member
Απο Πολωνία για Αθήνα φίλοι που έρχονται,115€ μπρος πίσω 2 άτομα.
Απίστευτες τιμές.
Τζάμπα πραγματικά.
Δυστυχώς και εγώ αυτό βλέπω δεν ξεμπλέκουμε εύκολα και θα χρειαστούμε 3η δόσ, αν και θεωρώ μέχρι το Μάρτιο έχουμε ανοσία,οπότε μέχρι τέλος του χρόνου η Pfizer θα έχει βγάλει το χάπι,άντε το πολύ αρχές νέου χρόνου.

Από Πολωνία με καμιά RyanAir ή LOT,είναι φθηνά.
Πριν την πανδημία,έχω πετάξει από Μέμμινγκεν(40 λεπτά από το Μόναχο) για Θεσσαλονίκη
με 9,99€ και με 19,99€
Με RyanAir,η οποία τώρα στα ίδια δρομολόγια για τον Αύγουστο χρεώνει 300€ πήγαινε-έλα.
Είχα κωδικό κράτησης από ακυρωθείσα πτήση με Lufthansa αξίας 230€,αλλά
αν έπρεπε να βγάλω καινούργιο εισιτήριο για την πτήση μου,είναι 720€ πήγαινε-έλα...
Αύριο πάω οδικώς Τσεχία,από Γερμανία δεν χρειάζεται ούτε καν τεστ.
Για να δούμε..

Εδώ όπως μας τα λένε,έχουν την τρίτη δόση σαν κάτι δεδομένο.
Μακάρι να βγει το χάπι και να τελειώνουμε επιτέλους..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η 3η δόση θα γίνει για πάνω από κάποια ηλικία. Στις νεώτερες δεν έχει νόημα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Η διαδικασια θα ολοκληρωθει μεσα στο χρονο λογικα.

Μεγάλη κουβέντα.

Αν νομιζεις οτι το φτιαξανε κι τους ειπανε ελατε παιδια βγαλτε το στην αγορα κι βλεπουμε, τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι. Η διαδικασια υποβολης κι ναι το γραφειοκρατικο κομματι παιρνει χρονο, που στην συγκεκριμμενη περιπτωση δεν υπαρχει. Αν θελετε να πιαστειτε απο δικαιολογιες για να μην κανετε το εμβολιο θα βρειτε πολλες.

Αυτό ακριβώς έγινε, με μια πιο εκλεπτυσμένη γλώσσα. Είναι νωρίς ακόμα να το διαπιστώσουμε, αν και έχουμε καθημερινά δείγματα, μη βιάζεσαι.

dim d

Well-Known Member
φιλε μου δεν βγαινουν φαρμακα και ουτε εμβολια ειδικα αερα πατερα. Τα σταδια των δοκιμων ειναι απαραιτητα κι ολες οι δοκιμες εδειξαν μεγαλη ασφαλεια. Επισης αν κοιταξεις λιγο παραπανω θα διαπιστωσεις οτι το μεγαλυτερο χρονικο περιθωριο που θα δημιουργησει παρενεργεια ενα εμβολιο ειναι οι 6 μηνες. Δεν το κανεις σημερα κι εμφανιζεις προβλημα το 2025. Δεν υπαρχει εκλεπτυσμενη γλωσσα υπαρχει μια κατασταση κρισης που επεβαλε ταχυτερες αποφασεις απο το κανονικο. Αν ηταν τοσο χυμα οπως λες θα καναμε εμβολια απο το καλοκαιρι του 2020.

Harris_G

Well-Known Member
!!!!!111111 ΤΣΥΠΑΚΕΙ 11111111!!!!!!! ΔΙ!!ΑΔΩΣΤΑΙ

Συνημμένα

• saveimage.jpg
    saveimage.jpg
    97.9 KB · Προβολές: 116

Harris_G

Well-Known Member
Εντωμεταξύ χθες εκανα μια δυνατη πεζοπορία εντος Θεσνικης. περιπου 13km (μπας και καει τπτ απο το μισο κιλο παγωτο πριν τον υπνο).
Ειλικρινα, σχεδόν οι μισοί με μάσκα σε εξωτερικούς χώρους. Κράξιμο δίχως αύριο (ο Κούλης ο καταπιεστής και τα γνωστά) ποτε θα βγαλουμε τις μασκες και τώρα που λέει βγάλτε τις κάνουνε το αντίθετο.

Μπλουζα