vlafo
Well-Known Member
ΒobbyΦίλε μου vlafo το κείμενο copy paste από το email που έλαβα….Δυστυχώς
Βλέπω έχεις κάνει ενδελεχή μελέτη.
Έχεις καταλήξει η ακόμα?
ΒobbyΦίλε μου vlafo το κείμενο copy paste από το email που έλαβα….Δυστυχώς
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν έχει κανένα νόημα πιστεύω να περιμένεις για κάτι 2 χρόνια σχεδόν.Είχα ξεχάσει να σου πω ότι ζητά και consultation και αυτό σε καθυστέρει ακόμα περισσότερο .Θέλει να σε δει από κοντά πρώτα
Δεν είναι τυχαία η αναμονή .Είναι ότι καλύτεροΔεν έχει κανένα νόημα πιστεύω να περιμένεις για κάτι 2 χρόνια σχεδόν.
Εκτός και θέλεις μόνο εκεί
Έχεις εύκαιρο κανα link με αποτελέσματαΔεν είναι τυχαία η αναμονή .Είναι ότι καλύτερο
Δεν έχω αλλά αν γράψεις Ximena Vila στην αναζήτησή θα σου βγάλειΈχεις εύκαιρο κανα link με αποτελέσματα
Σκέφτεσαι να πας?Έχεις εύκαιρο κανα link με αποτελέσματα
Έχω κλείσει με medi jeunesseΣκέφτεσαι να πας?![]()
Safe επιλογή θα έλεγα.Απλα μάλλον θα αλλάξεις και το όνομα εδώ στο φόρουμ.Έχω κλείσει με medi jeunesse![]()
Το δικό μου ή το δικό τους?Safe επιλογή θα έλεγα.Απλα μάλλον θα αλλάξεις και το όνομα εδώ στο φόρουμ.
Όχι εσύ από oreo θα γίνεις κάτι άλλο χαχαχαχ.Αστειευομαι φιλεΤο δικό μου ή το δικό τους?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όχι ρε έχουν ανεβάσει κατι dense packing τρελά στο site τουςΌχι εσύ από oreo θα γίνεις κάτι άλλο χαχαχαχ.Αστειευομαι φιλε
Ψυχαγωγούμαι και διασκεδάζω με κάτι τύπους που γράφουν αγωνιωδώς και με μανία σε αγνώστους πόσο παγκόσμιας κλάσης άτομα είναι στις μμ ...στις πλαστικές ....στο Μάι ται...ένω ταυτόχρονα είναι ταπεινοί και δεν περιαυτολογουν.... Που πουλάνε τρέλα και κάνουν το άσπρο μαύρο και σου λένε μετά ότι εσύ κάνεις το άσπρο μαύρο ...που απειλούν και προσβάλουν αδιάκοπα προς κάθε κατεύθυνση αλλά λένε ότι δέχονται επιθέσεις ενώ εκείνος είναι κύριος ...που μιλάνε για κωλοτουμπες ξανά και ξανά αλλά οι ίδιοι κάνουν κωλοτουμπες και παριστανουν τον "Ρίζο" σε άπειρες περιπτώσεις.....πραγματικά μαγαλυτερη δυσφήμιση και αυτοκαταστροφή δεν έχω ξανά δει σε άνθρωπο.....αλλά όπως στρώνει κοιμάται κανείς και τα καλύτερα έρχονται..... αυτές τις λίγες μέρες που απουσίαζες εσύ και η μαριορετα τι ωραία που ήταν στο φόρουμ (εγώ δεν συμμετείχα σε καμιά συζήτηση) και τι απόλαυση που έμπαινα μέσα και διάβαζα διάφορα νήματα από πολλά παιδιά με διάφορα θέματα με συζητήσεις που προχωρούσαν και δεν κούραζαν.... Βέβαια αυτά εγώ τα ήξερα από την πρώτη μέρα που ήρθες και επειδή τα γραπτά μένουν υπάρχουν ακόμα ....όσο είσαι εσύ εδώ μέσα αυτό το φόρουμ θα ναι μονίμως με έναν ιό .....η θα γίνει το "εμβόλιο" και θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα προ δύο ετών τουλάχιστον η θα το αφήσουν αυτοί που το διαχειρίζονται να γίνει στο τέλος τσιφλίκι σου όπως γίνεται έξω σε άλλα φόρουμ κατά τα λεγόμενα πολύ έγκριτων και έγκυρων πηγών που δεν αμφισβητούνται τα λεγόμενά τους ....Τι και εσυ εδω???
Αντε μαζευεατι ο μικρο-οχλος!
Εγω μπαινω και εδω μαπινω και αλλου αλλα ΠΡΟΣΦΕΡΩ συνεχως και περιστατικα και γνωση και αλλα.
Εσυ τι ειπαμε οτι κανεις ακριβως εκτός από patient recruiting?
Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν τους μπορώ καθόλου και αυτούς και κάποιους άλλους όταν εκμεταλλεύονται την άγνοια κάποιων ξεκάθαρα,και διαφημίζουν στεγνά ότι θα σου βάλουν τόσες τρίχες όχι grafts,και κάποιος που δεν ξέρει νομίζει θα γίνει Μπέζος.Όχι ρε έχουν ανεβάσει κατι dense packing τρελά στο site τους
Φίλε με βρίσκεις σύμμαχο στην τοποθετησή σου. Με αηδιάζει η κοροϊδία και δη η εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου και ανασφάλειας, σε βαθμό κακουργήματος.Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν τους μπορώ καθόλου και αυτούς και κάποιους άλλους όταν εκμεταλλεύονται την άγνοια κάποιων ξεκάθαρα,και διαφημίζουν στεγνά ότι θα σου βάλουν τόσες τρίχες όχι grafts,και κάποιος που δεν ξέρει νομίζει θα γίνει Μπέζος.
Σαράκι η σκέψη της μετΣκέφτεσαι να πας?![]()
Αρρώστια είναι που σε τρώει,αλλά μετά ηρεμείς,όσο μπορείς να ηρεμήσεις.Σαράκι η σκέψη της μετ
Ξέρεις αν βάζαμε στην απαντησή σου μπουζούκι , θα είχαμε ρεφραίν απο μεγάλη ζεμπεκιάΑρρώστια είναι που σε τρώει,αλλά μετά ηρεμείς,όσο μπορείς να ηρεμήσεις.
Κλείνεις μια εκρεμμότητα μεγάλη.
Εύκολα..Ξέρεις αν βάζαμε στην απαντησή σου μπουζούκι , θα είχαμε ρεφραίν απο μεγάλη ζεμπεκιά![]()