Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν και δεν Μ αρέσει καθόλου να το κάνω δημόσια και δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το ξανά κάνω δες την φωτό που ζουμαρισα....βέβαια εσύ τον έχεις δει από κοντά Μετρήσες και σίγουρα ξέρεις πολύ καλύτερα ....αλλά κρίνοντας την επιφάνεια στην οποία πάτησε την έκταση αλλά κ το πόσα έχωσε ανάμεσα στα μαμά μαλλιά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τα 4000g τα έχει περάσει (εννοώ με Κράουν) ....αν συμπεριλάβω την "τιμιότητα",ικανότητα του γιατρού αλλά και την χημεία του και ικανότητα με της Χρύσας νομίζω ότι ο αριθμός που θα προκύψει απλά θα σε ξαφνιάσει Ευχάριστα....

Γιώργο δεν προκύπτει κάτι από αυτή την φώτο. Τα scrubs που φαίνονται πιο εύκολα δεν στοιχειοθετούν τέτοιες πυκνότητες. Το 60+ σημαίνει πρακτικά να μην βλέπεις δέρμα, το ένα scrub πρέπει να ακουμπάει το άλλο. Επειδή όμως μπορεί να έχουν φύγει αρκετά scrub δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ο μόνος τρόπος είναι αυτός που σου είπα στις περιοχές που ξέρουμε ότι ήταν κενές. Εκεί1+1=2.
 

vlafo

Well-Known Member
Εχουν ήδη τοποθετηθεί εννοείται απλά την πόσταρα για να δείξω ότι τα μετρούσα και εγώ προτού μπούνε στο ψυγείο.
Αυτή τη φωτό που πόσταρε ο Γιώργος ήθελα να βάλω
Όποιος έχει ιδέα καί μιλάω για τους έμπειρους και έχει δει τέτοια πυκνότητα με 3000g να πάει να συγκρίνει με αντίστοιχα άλλα πανομοιότυπα περιστατικά.

Εδώ φαίνονται άνετα για 3500g.
Cvial εννοείται δεν πάει για σένα.

Εκεί κατάλαβα πόσα έβαλε όταν είδα την εικόνα και τα νούμερα.
Τη δεύτερη μέρα ήταν πιεσμένος να βγάλει τα 2300g και συνέχεια υπήρχε καταμέτρηση και τα κρατούσα.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιώργο δεν προκύπτει κάτι από αυτή την φώτο. Τα scrubs που φαίνονται πιο εύκολα δεν στοιχειοθετούν τέτοιες πυκνότητες. Το 60+ σημαίνει πρακτικά να μην βλέπεις δέρμα, το ένα scrub πρέπει να ακουμπάει το άλλο. Επειδή όμως μπορεί να έχουν φύγει αρκετά scrub δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ο μόνος τρόπος είναι αυτός που σου είπα στις περιοχές που ξέρουμε ότι ήταν κενές. Εκεί1+1=2.
την εκταση ηθελα να δειξω..τιποτα περισσοτερο..οτι πιστευω πως γινεται απλα....
 

andy.k

Active member
Εγω πιστευω οτι οι κλινικες που εχουν υψηλοτερη χρεωση ανα graft, εχουν μεγαλυτερο κινητρο να σου πουν οτι εβαλαν περισσοτερα απο οτι πραγματικα εβαλαν, καθως το τελικο ποσο αυξανεται κατα πολυ με διπλασιο ή τριπλασιο συντελεστη, σε αντιθεση με κλινικες που δεν εχουν υψηλη χρεωση ανα graft.

Οποτε νομιζω θα επρεπε να εισαι περισσοτερο καχυποπτος με τις κλινικες που εχουν στοχο την μεγιστοποιηση του κερδους και χρεωνουν μεγαλη τιμη/g για το αν οντως εβαλαν οσα σου ειπαν.

Επισης στην τουρκια πχ που ανεφερες οι περισσοτερες εκει δεν χρεωνουν με το graft αλλα με τη συνεδρια, οποτε δεν υπαρχει και το οικονομικο κινητρο για να σου πουν οτι εβαλαν περισσοτερα και ισα ισα θελουν να βαλουν περισσοτερα για να φαινεται πιο πυκνο το αποτελεσμα. Βαζουν οντως μεγαλους αριθμους στην Τουρκια γιαυτο βλεπεις και εντυπωσιακα αποτελεσματα που συνηθως δεν βλεπεις εδω στην ελλαδα εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.
Συμφωνώ μαζί σου. Απλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι καχύποπτος με το γιατρό. Είμαι απλά επιφυλακτικός με όλους γτ δεν έχω τη δυνατότητα να διαπιστώσω του λόγου το αληθες. Πάντως και οι φτηνές κλινικές που χρεώνουν με τη συνεδρία, άνετα θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι τοποθέτησαν παραπάνω gts, γιατί, έτσι ανεβάζουν το vfm τους για μελλοντικούς πελάτες. Αν κάποιος γιατρος πει πχ ότι έβαλα 4000gts αντί 3000gts που όντως έβαλε, και έχει πάρει 3000 €, για την επέμβαση τότε στα μάτια μελλοντικών υποψηφίων διαμορφώνεται μια λανθασμένη τιμή 0,66€/gt αντί 1€/gt. Και επειδή το οικονομικό παίζει ρόλο για πολλούς...ναι θα τον προτιμήσουν.
 

andy.k

Active member
Αndy

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω και να γίνω όσο πιο σαφής μπορώ για να με καταλάβεις,αλλά αν είχες διαβάσει πιθανότατα όλο το νήμα μου δεν θα είχες αυτές τις απορίες.

Η επιλογή για μμ θα γινόταν εαν και εφόσον πληρούνταν συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν αποκλειστικά εμένα και μόνο εμένα.Κάποιες βασικές παραδοχές σίγουρα υπάρχουν για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να κάνει μια σωστή μμ ,αλλά υπεισέρχονται και πάρα πολλές άλλες που για τους περισσότερους δεν αποτελούν κριτήριο.Είναι τα πολλά μικρά που στο τέλος κάνουν ένα μεγάλο.

Γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω αυτό που θέλω,αναγκαστικά έπρεπε να στραφώ εξωτερικό.
Από την αρχή ήξερα τις επιλογές μου που ήταν πολύ περιορισμένες απλά έπρεπε να αξιολογήσω και όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα κούμπωναν πάνω μου.
Π.χ ο Lorenzo οι χερλάιν που φτιάχνει είναι καταπληκτικές σε φυσικότητα όπως και σχεδόν όλες οι δουλειές του,αλλά εμένα δεν με ενθουσιάζανε.Και για τα παιδιά που έχουν κάνει εδω μέσα ισχύει αυτό που αναφέρομαι και μάλιστα όταν το είπα παρεξηγήθηκε ο ένας.Θα μου πεις αυτα είναι λεπτομερειες διορθώνονται αλλά εμένα αν ένα γρανάζι δεν μου κάτσει,τότε είναι σαν να παίρνει η μπάλα και τα άλλα γρανάζια της μηχανής.

Το οικονομικό ναι δεν ήταν πρόβλημα οπότε είχα τα περιθωρια να κινηθώ.

Το ισπανικό μοντέλο όπως έχω κατ επανάληψη γράψει με εκφράζει όπως και η μοναδική 1 κλινική της Τουρκίας HLC στην οποία δεν θα πήγαινα (λόγω Τουρκίας).
Άρα έπρεπε να βρώ κάποιον ο οποίος θα καταλάβει αμέσως τις ανάγκες μου,θα με διαβεβαιώσει ότι είνα εφικτό αυτό που ζητάω,και κατα συνέπεια θα το πραγματοποιήσει.Εάν μπορεί.Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν.Στο crown καμία κλινικήδεν έμπαινε.

Ο Τιρκαλάς λοπόν μέσα από τις συνομιλίες που είχαμε,ήταν ο μοναδικός μαζί με τον Lorenzo που ήταν τόσο τεκμηριωμένος.Σε όλα.
Από τα εργαλεία εξαγωγής που χρησιμοποιεί και γιατί χρησιμοποιεί μεγάλα,μέχρι τη safe zone που την ορίζει και αν είναι ασφαλές να βγάλουμε τόσα. Μιλήσαμε για πολλά και πήρα απαντήσεις σε όλα επαρκέστατες.

Σε όλα τα ερωτήματα μου όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών που είχαμε επαφή όταν τον χρειαζόμουνα ήταν εκεί.
Μάλιστα ο Γιώργος μπορεί να το επιβεβαιώσει γιατί του έλεγε ότι είμαι αναποφάσιστος.
Μην ξεχνάς ότι περιστατικά σαν το δικό μου ,είναι η χαρά του γιατρού και όλοι με θέλανε πόσο μάλλον ο ίδιος.
Τώρα φτιάχνει το όνομα του και είναι νέος άνθρωπος ,οπότε γιατί να μην προωθήσει τη δουλειά του με περιστατικό σαν το δικό μου?

Αυτό είναι το κύριο βασικό πλεονέκτημα που τον επέλεξα ουσιαστικά,θέλω το γιατρό να με καλύπτει με την επάρκεια την επιστημονική και την τεκμηρίωση της + το γεγονός ότι έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και το δείχνει όχι με τρόπο που στο επιδεικνύει αλλά με τις εξηγήσεις που σου δίνει.

Αφού ξεπεράστηκε το βασικό εμπόδο του γιατρού μετά πήρανε σειρά όλα τα υπόλοιπα.
Για να πας στο δεύτερο σκαλοπάτι πρέπει να περάσεις από το πρώτο.

Αποτελέσματα είδα αρκετα και πριν και μετά στην κλινική.Και από κοντά.
Οne men show είναι ακόμα,βασικότατο κριτήριο επιλογής.
Πολύ λίγοι παγκοσμίως τα κάνουν όλα ¨ακόμα".
Kαι extraction και οπές και implantation και σχεδιασμό χερλάιν και cons.
Στην ερώτηση σου αν είχε 2 ευρώ το g και αν θα τον διάλεγα αντί για τον Freitas που είχα επιλέξει,ναι θα το έκανα.

Στο 2ο ερώτημα αυτό ισχύει και πιθανόν να γίνεται όπου υπάρχει μαζική παραγωγή όπως στην Τουρκία,αλλά εμείς τα μετρήσαμε όλα με τη Χρύσα και τα νούμερα είναι αυτά που ανάρτησα.
Τώρα γιατί βγαίνει μια διαφορά όταν τη βρω θα σου πω.
Ο Cvial δεν είπε ότι είναι λιγότερα αλλά εμπειρικά το έκοψε με το μάτι.
Εμένα αν με ρωτήσεις εμπειρικά και τα δεις από την τοποθέτηση και συγκρίνεις με αντίστοιχες άλλες δουλειές ,θα σου έλεγα 3200-3300 μπροστά.
Ίσως το λάθος στο μέτρημα να είναι στο εύκολο το crown τελικά.Θα το βρούμε.
Για του λόγου το αληθές.
Καταμετρημένα ένας προς ένα.

Ευχαριστώ για την απάντηση vlafo. Γνωρίζω από ιδία εμπειρία ότι ο γιατρός είναι καταρτισμένος. Απλά μου έκανε εντύπωση η σύγκριση με τα ονόματα που ανέφερες τπτ παραπάνω. Μακάρι να τους φτάνει και να τους ξεπερνάει ο άνθρωπος. Για τα grafts προσωπικά λίγο θα με απασχολούσε αν είναι 3500 η 3300 μπροστά...το αποτελεσμα θα είναι εξαιρετικό σε κάθε περίπτωση αν όλα πάνε καλά. Απλα όταν σου λέει κάποιος με ακρίβεια ένα νούμερο...τείνεις να τον πιστέψεις... Χωρίς να σημαίνει ότι αυτό ισχύει. Το όλο θέμα έχει να κάνει με την τιμιότητα και την εμπιστοσυνη που πρέπει να δείχνεις σε μια κλινική. Όλες οι κλινικές που παίζουν εδώ μέσα θα πρότεινα(εάν φυσικά αυτό γίνεται) δειγματολειπτικα να τεσταρονται για την ακρίβεια του αριθμού των grafts που δηλώνουν ότι βάζουν. Άντε μια απόκλιση έως 3-4% να πω οκ...αλλά αν αντί για 5000 μετράμε 4000gts...εκεί πλέον τίθεται θέμα εμπιστοσύνης προς την οποία κλινική για μελλοντικούς υποψηφιους
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
IMG_0829r.jpg


Eπιχειρώντας μια αρχική εκτίμηση (με τα scrubs από τις φώτο που πήρα) δεν μου προκύπτει κάτι πάνω από 45g στην συγκεκριμένη περιοχή που όπως φαίνεται υπάρχουν λίγες μαμα τρίχες (είναι δηλαδή από τις περιοχές με την μέγιστη πυκνότητα). Η απόκλισή μου είναι πολύ μικρή +/-5% (δηλαδή να χάνω ή να μετράω παραπάνω 4-5g από τα 86g που μέτρησα). Το τετραγωνάκι είναι μετρημένο με ακρίβεια στα 1.92 cm2. Με δεδομένο ότι στο κέντρο υπήρχε πολύ περισσότερο μαλλί στην αρχή της hariline είναι αραιά όπως και στο τέλος πίσω έχει αρκετό μαλλί, αποκλείεται να έχουν μπει περισσότερα, προφανώς λιγότερα. Άρα η μέση πυκνότητα (μπορεί σε κάποιες περιοχές να είναι και παραπάνω από 45 αλλά είναι λίγες) πρέπει να είναι 45g-, δηλαδή η ανώτατη οροφή είναι 45gx65cm2 = 2.925g. Προφανώς και θα ξαναμετρηθεί η επιφάνεια (αν είναι όντως 65cm2) αλλά δεν νομίζω ότι η μέση πυκνότητα θα είναι πάνω από 45g.

Για να έχετε μια αίσθηση του 55-60g, στην ανωτέρω φώτο δεν θα έπρεπε να υπάρχει περιοχή του δέρματος που να μην έχει πληγή.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Τα 4000g σίγουρα τα πέρασε γιατί της πρώτης μέρας τα μέτρησα στα 1862 όσα βγάλαμε και τη δεύτερη μέρα που βγάλαμε τα πολλά και πήγαινε τρένο με πολυ μικρότερα διαλείμματα και τελειώσαμε μια ώρα αργότερα που σημαίνει 500g τοποθέτηση.
Στις πρώτες 2 ώρες είχαμε βγάλει 1100g,στις τρεις ώρες 1650 και στην τελευταια ώρα αλλά 600.
Σύνολο 2250 τη 2η μέρα.
Βρήκα τα κιτάπια μου που τα είχα γραμμένα και τώρα που έχω ηρεμήσει τα επικύρωνω γιατί και τα θυμάμαι απέξω.
 

vlafo

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 31034

Eπιχειρώντας μια αρχική εκτίμηση (με τα scrubs από τις φώτο που πήρα) δεν μου προκύπτει κάτι πάνω από 45g στην συγκεκριμένη περιοχή που όπως φαίνεται υπάρχουν λίγες μαμα τρίχες (είναι δηλαδή από τις περιοχές με την μέγιστη πυκνότητα). Η απόκλισή μου είναι πολύ μικρή +/-5% (δηλαδή να χάνω ή να μετράω παραπάνω 4-5g από τα 86g που μέτρησα). Το τετραγωνάκι είναι μετρημένο με ακρίβεια στα 1.92 cm2. Με δεδομένο ότι στο κέντρο υπήρχε πολύ περισσότερο μαλλί στην αρχή της hariline είναι αραιά όπως και στο τέλος πίσω έχει αρκετό μαλλί, αποκλείεται να έχουν μπει περισσότερα προφανώς λιγότερα. Άρα η μέση πυκνότητα (μπορεί σε κάποιες περιοχές να είναι και παραπάνω από 45 αλλά είναι λίγες) πρέπει να είναι 45g-, δηλαδή η ανώτατη οροφή είναι 45gx65cm2 = 2.925g. Προφανώς και θα ξαναμετρηθεί η επιφάνεια (αν είναι όντως 65ψμ2) αλλά δεν νομίζω ότι η μέση πυκνότητα θα είναι πάνω από 45g.

Για να έχετε μια αίσθηση του 55-60g δεν θα έπρεπε να υπάρχει περιοχή του δέρματος που να μην έχει πληγή.
Τότε η επιφάνεια είναι σύμφωνα με αυτόν 75 τμ.
Τη μετρήσαμε με το χάρακα.
Βάλε και τις αποκλίσεις όχι μικρότερη των 70.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ε αυτό θα δούμε όταν έρθεις μόνο εκεί μπορεί να έχουμε πέσει έξω όσον αφορά τις μετρήσεις. Με την αποτύπωση με διαφάνεια η απόκλιση δεν θα είναι πάνω από 2-3%. Είναι η πιο δόκιμη μέθοδος.
 

manly_Man

Well-Known Member
Συμφωνώ μαζί σου. Απλά να διευκρινίσω ότι δεν είμαι καχύποπτος με το γιατρό. Είμαι απλά επιφυλακτικός με όλους γτ δεν έχω τη δυνατότητα να διαπιστώσω του λόγου το αληθες. Πάντως και οι φτηνές κλινικές που χρεώνουν με τη συνεδρία, άνετα θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι τοποθέτησαν παραπάνω gts, γιατί, έτσι ανεβάζουν το vfm τους για μελλοντικούς πελάτες. Αν κάποιος γιατρος πει πχ ότι έβαλα 4000gts αντί 3000gts που όντως έβαλε, και έχει πάρει 3000 €, για την επέμβαση τότε στα μάτια μελλοντικών υποψηφίων διαμορφώνεται μια λανθασμένη τιμή 0,66€/gt αντί 1€/gt. Και επειδή το οικονομικό παίζει ρόλο για πολλούς...ναι θα τον προτιμήσουν.
Εννοειται θα επρεπε να εισαι επιφυλακτικοσ με ολες τις κλινικες. Αλλα αυτο θα επρεπε να γινεται σε ολα τα περιστατικα, για να υπαρχει μετρο συγκρισης.

Ναι αλλα στις κλινικες που χρεωνουν ανα συνεδρια στην τουρκια και οχι ανα g, εχουν την ιδια χρεωση ειτε σου βαλουν 4500 είτε 3000. Οποτε και αναλογα και την εκταση του προβληματος σου λενε και τον αντιστοιχο αριθμο g. Δεν λενε σε ολους τα ιδια. Ειτε σου πουν περισσοτερα ειτε λιγοτερα ειναι value for money, δεν εχουν αναγκη αν σου πουν περισσοτερα για να το διαπιστωσεις, γιατι κ μετα λιγοτερα θα ηταν αρκετα οικονομικη επιλογη.

Βλεπεις καλυπτουν ολοκληρα κεφαλια με 4500g σε μια μερα, οποτε λιγο πολυ ειναι αναμενομενο αυτο το νουμερο. Σε αντιθεση με μια κλινικη που χρεωνει με το g και εχει υψηλη τιμη, μπορει να σου "φουσκωσει" τα νουμερα για να βγαλει τα εξτρα λεφτα πουλώντας "αερα", ενω η αλλη κλινικη που χρεωνει με τη συνεδρια δεν θα εβγαζε εξτρα χρηματα με αυτο και σε καθε περιπτωση θα θεωρουνταν value for money.
 

vlafo

Well-Known Member
Λοιπόν μπροστά σύμφωνα με τον γιατρό και που τα μέτρησα και εγώ μπήκανε.
Τα 1862 της πρώτης μέρας τελειώσαμε το crown όπου μπήκανε περίπου 800g και τα υπόλοιπα χτίσαμε τον κρόταφο.
Από τα 2295 της 2ης μέρας περίσσεψαν στο τέλος 125g που προστέθηκαν στο crown άρα τα 2170 μπήκανε όλα μπροστά +1000 της 1ης μέρας άρα σύνολο μπροστά 3200 που είναι λογικό και εκεί το είχαμε παραμετροποιήσει.
Άρα το χάνουμε στο crown.
Η στην έκταση.Πιο πιθανό.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 31034

Eπιχειρώντας μια αρχική εκτίμηση (με τα scrubs από τις φώτο που πήρα) δεν μου προκύπτει κάτι πάνω από 45g στην συγκεκριμένη περιοχή που όπως φαίνεται υπάρχουν λίγες μαμα τρίχες (είναι δηλαδή από τις περιοχές με την μέγιστη πυκνότητα). Η απόκλισή μου είναι πολύ μικρή +/-5% (δηλαδή να χάνω ή να μετράω παραπάνω 4-5g από τα 86g που μέτρησα). Το τετραγωνάκι είναι μετρημένο με ακρίβεια στα 1.92 cm2. Με δεδομένο ότι στο κέντρο υπήρχε πολύ περισσότερο μαλλί στην αρχή της hariline είναι αραιά όπως και στο τέλος πίσω έχει αρκετό μαλλί, αποκλείεται να έχουν μπει περισσότερα, προφανώς λιγότερα. Άρα η μέση πυκνότητα (μπορεί σε κάποιες περιοχές να είναι και παραπάνω από 45 αλλά είναι λίγες) πρέπει να είναι 45g-, δηλαδή η ανώτατη οροφή είναι 45gx65cm2 = 2.925g. Προφανώς και θα ξαναμετρηθεί η επιφάνεια (αν είναι όντως 65cm2) αλλά δεν νομίζω ότι η μέση πυκνότητα θα είναι πάνω από 45g.

Για να έχετε μια αίσθηση του 55-60g, στην ανωτέρω φώτο δεν θα έπρεπε να υπάρχει περιοχή του δέρματος που να μην έχει πληγή.
η ενσταση μου ειναι τα 65 cm2....ισως πρεπει να ξανα τσεκαρεις αυτο....
 

vlafo

Well-Known Member
Με 75τμ επιφάνεια βγαίνει μια χαρά και κουμπώνουν όλα.
Μου φαίνεται μεγάλη όμως δεν είναι τόση.
Εδώ του Aldo ήταν η διπλάσια και τη μετρήσατε στα 50τμ.
Κάτι δεν πάει καλά.
 

manly_Man

Well-Known Member
@vlafo εγω στο ειχα πει απο την αρχη οτι θα ειναι παραπανω η εκταση απο 60cm^2 καθως δεν εβγαιναν τα νουμερα που τα υπολογισα αμα λαβεις υποψιν οτι ειχες και αρκετα δικα σου μαλλια...
 
Μπλουζα