Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μπορεί και να μην το χρειάζεται αν έχει βιονικό μάτι. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν όραση 30/20. Όπως και να έχει, αυτά που έχει παρουσιάσει είναι εντυπωσιακά και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αν μας εξηγήσει πως τα πετυχαίνει και ρίξει άπλετο φως θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Το αν είναι η όχι ψαγμενος τι σχέση έχει με αυτό που σου είπα.το να μιλάς συνέχεια για την επέμβαση σου ,που σου την έκανε ένας κορυφαίος όπως έλεγε τότε ,ξαναλέω τότε,πριν κάποια χρόνια 2-3 ,να λέει ότι είναι στο ίδιο ίσως και καλύτερο επίπεδο από lorenzo κτλ αλλά όταν του λες ρε αδερφέ ,ενδιαφέρον αυτό που λες ,βάλε να δούμε και εμείς αυτή τη δουλειά την απίστευτη,και δεν απαντάει σε αυτό τότε όπως καταλαβαίνεις φαίνεται περίεργο.ειναι σαν να έλεγε ο vlafo ,αυτό που ζηταγα από couto freitas το πήρα στον τιρκαλα με λεφτά στο δάπεδο εντελώς και να του λέγαμε βάλε φωτό να δούμε τι σου έφτιαξε και να έλεγε αλλα λόγια να αγαπιόμαστε..ας ήταν και ο πιο γνωστης παγκοσμίως ο vlafo στις μεταμοσχεύσεις ,αν έκανε το ίδιο θα μου φαινόταν πολύ περίεργο και θα το είχε χάσει.ξαναλεω τότε ο pekiner ψιλογνωστος ήταν ,αλλά όχι όπως παρουσιαζόταν από τον prof.πλεον ,μετά από κάποια χρόνια κάποια πράγματα ισχύουν,είναι πολύ δυνατός ο γιατρός.
Για μένα Αεράτε ο Prof είναι μαζί με τον Panos οι πιο ψαγμένοι του φόρουμ.
Γιατί το να ξέρεις τον Couto και τον Lorenzo δε λέει και τίποτα γιατί τους ξέρει και η γιαγιά μου που λέει ο λόγος, το να ξέρεις ομως Βαρβατες κλινικαρες τύπου HLC που έχουν αναπτύξει πρωτοποριακά πρωτόκολλα στη FUE, καθωσ και την BHT μεθόδο που είναι σωτηρία για τα NW6 και πάνω και επισησ να ανακαλύπτεις και τον κορυφαίο της ( Kaan Pekiner) χειρουργό από τους 5-6 χειρουργους της HLC, όταν εδώ το φόρουμ ειχε βαθιά μεσάνυχτα, σημαίνει ότι εχεις ψάξει παρα πολυ.
Εδώ η HLC χρέωνε 3 έως 3,5 ευρώ το graft και οι //πρωτοκλασάτοι// του φόρουμ έλεγαν ότι είναι low cost κλινική, άντε τώρα να συνεννοηθεί με το φόρουμ ο Prof που είχε κάνει ολόκληρο διδακτορικό στο θέμα.
 

aeratos28

Just aeratos
Επίσης το να ασχολείσαι με τις επεμβάσεις και μέχρι πριν 2-3 χρόνια να μην ξέρεις την hlc,μάλλον εσύ δεν θα την ήξερες ,δεν σημαίνει ότι δεν ήταν γνωστή στο φόρουμ.μπορει να είχες εσύ μαύρα μεσάνυχτα σε αυτό μην τα τσουβαλιαζεις όλα..όπως είπες και πριν και για τον Πάνο.λες να μην την ήξερε την hlc?πήγε hasson και μετά erdogan ..απλά δεν έχει πολυαναφερθει για το λόγο πως δεν έχουμε κάποιο μέλος που να έκανε εκεί επέμβαση έτυχε.για όλους τους άλλους που μιλάμε έχουμε και νήματα..όπως rahal feriduni κτλ..μην λές λοιπόν πράγματα που δεν ισχύουν
 

Harris_G

Well-Known Member
Μπορεί και να μην το χρειάζεται αν έχει βιονικό μάτι. Υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν όραση 30/20. Όπως και να έχει, αυτά που έχει παρουσιάσει είναι εντυπωσιακά και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Αν μας εξηγήσει πως τα πετυχαίνει και ρίξει άπλετο φως θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
Καλά εγώ χωρίς magnification δεν αφήνω να με αγγίξει ούτε o/η technician πόσο μάλλον ο γιατρος. Εδω μιλάμε για γωνίες, για πυκνότητες, για shock loss και παει ο αλλος ετσι μοϊκανος να κάνει τη δουλειά του;
 

andy.k

Active member
Καλή επιτυχία vlafo, πιστεύω μετά βεβαιοτητας ότι θα πας καλά γτ έγινε πυκνή τοποθέτηση και έχεις και πολλά μαλλιά ηδη. Επίσης ο γιατρός τα έχει πάει έως τώρα πολύ καλά σε θέματα φυτρωσης. Η τοποθέτηση φαίνεται να έχει γίνει με σωστες γωνίες και η hairline είναι καλοσχηματισμένη. Απλά, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ένταση, έχω να πω 2 πράγματα. Είναι έκδηλος ο ενθουσιασμός σου και κατά εμε δικαιολογημενος. Σε κάποιο σημείο της παρουσίασης από τα γραφόμενα σου, κατάλαβα ότι είσαι βέβαιος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή από όσες είχες κατά νου και προφανώς αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Ο καθένας επιλεγει κάτι επειδή θεωρεί ότι είναι αυτό που του ταιριάζει καλυτερα. Ωστόσο, επειδή (πάλι απ όσο κατάλαβα,) το οικονομικό κομμάτι δε σε "έκαιγε" (είχες κάνει την καβατζα για εξωτερικό) θεωρώ ότι στη σύγκριση μεταξύ κλινικων η εν λόγω παράμετρος δεν είχε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Θα μπορούσες να αναφέρεις μερικούς λογους πλην της εγγύτητας και του κόστους για τους οποίους θεωρείς ότι υπερτερεί ο Τυρκαλας σε σχέση με τις επιλογές εξωτερικού που είχες? Γτ όπως το γράφεις σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται σαν να έχει "σβήσει" για εσένα η starks τις υπόλοιπες κλινικές που είχες κατά νου. Δλδ αν σου έλεγαν ότι το κόστος είναι ίδιο με το εξωτερικό θα πήγαινες και πάλι στη starks? Και αν ναι, είχες δει κάποια άλλα αποτελέσματα πλην των εδώ στο φόρουμ η υπήρξε κάποια άλλη παράμετρος που σε ώθησε προς τα εκεί? Το ρωτάω γτ δεν απέρριψες Βεκρηδες, dhi η ισως τον Υaman κ άλλους Τούρκους που έχουν δώσει κατα καιρούς καλά αποτελεσματα. Απέρριψες αρκετά βαριά ονόματα με πολυυυ καλά αποτελεσματα...
Το 2ο...και δεν αφορά μόνο τη δική σου περίπτωση...είμαστε όλοι τόσο βέβαιοι ότι γενικά οι κλινικές βάζουν οσα grafts δηλώνουν? Δε λέω ότι δε μπήκαν όσα είπαν σε εσένα...Με τον γιατρό έχω μιλήσει κ εγώ για πιθανή μελλοντική μμ πριν κανένα εξάμηνο και τον εκτιμώ ιδιαίτερα, φαίνεται σοβαρός χαμηλών τόνων και ικανός. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να σκεφτώ για να δηλώσει κάποιος(όχι ο Τυρκαλας-γενικα λέω και το εννοώ) περισσότερα από τα αληθή, είναι επειδή όταν ο ασθενής είναι απαιτητικός και με συγκεκριμένο αριθμό grafts στο μυαλό του όπως εσυ, δε μπορείς να του πεις ότι σου έβαλα λιγότερα απ' όσα συμφωνήσαμε...θέλεις τον ασθενή με ψυχολογία ανεβασμένη και φυσικά θελεις και εσύ να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες σου. Γενικά όμως καλό ειναι να έχουμε μια πισινή, εφόσον δεν έχουμε στάνταρ τρόπο να επιβεβαιώνουμε το πόσα grafts μπήκαν. Προσωπική μου άποψη, αν ως δια μαγείας υπήρχε κάποιος μαγικός τρόπος να γνωρίζει με ευκολία (εννοώ χωρίς να μετράει dots η να βάλει..spy camera στο χειρουργείο γτ ελάχιστοι, ακόμα και από το φόρουμ το κάνουν αυτό ) ο ασθενής τα αληθη ακριβή grafts που του τοποθετήθηκαν, θα βλέπαμε μείωση των grafts που δηλώνουν οι κλινικές, ιδίως στην Τουρκία που δηλώνουν κάτι 4χιλιαρα σε μια μέρα...θα βλέπαμε να γίνονται 3k το πολυ... Πάντως στη δική σου περίπτωση έχουν εμφανώς μπει πολλα gts και αν ο cvial δέν τα έβγαζε δειγματοληπτικά και πρόχειρως ελαφρά λιγότερα δε θα το σχολιαζα καν. Καλό αποτέλεσμα να έχεις και να το χαρείς!
 

leas

Well-Known Member
Καλή επιτυχία φίλε vlafo και από εμένα. Ωραία παρουσίαση με αναφορές από το ξεκίνημα του προβλήματος, το μπακραουντ αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρονται. Τα μέλη έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα και ελπίζω κάποιοι να εντοπίζουν πόσο δύσκολη απόφαση είναι για αρκετούς , αλλά και τι έρευνα έχουν ρίξει ώστε να ελαχιστοποιησουν το περιθώριο λάθους.Μπράβο σου που το έκανες.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν άλλα μέλη να τα υπεραναλυσουν με πλούσιες γνώσεις.. Θα ήθελα να σταθώ στο ποσό σημαντικό είναι πως οι γιατροί που ήθελες να πας ήταν στην ελίτ, δεδομένων των δυσκολιών όμως πηγές
ας πούμε σε έναν ανερχόμενο γιατρό που σε ενθουσίασε σε μεγάλο βαθμό ενώ όλοι γνωρίζουμε τον δικό σου πήχη. Αυτό με κάνει αρκετά αίσιοδοξο διότι αν ο συγκεκριμένος με αυτήν τη τιμή αποδείξει της ικανότητες του θα μιλάμε για μια νέα δυνατή επιλογή.

Κάποιες ερωτήσεις: ο αδερφός σου κάνει χρήση φιναστεριδης; Ύστερα από τις μμ του τι εικόνα έχει; Ακολουθησε ακριβώς το μοτίβο του πατέρα σας.Ο γιατρός κάνει μετρήσεις σε πάχος τρίχας, εμβαδομετρηση ληπτριας δοτριας;(σε βαθμό ερντο Λορέν) Οσον αφορά το εργαλείο εξαγωγής από την δοτρια, τι πάχος είχε; Νομίζω το διάβασα κάπου στο νήμα αλλά δεν το βρίσκω.Και τέλος εάν έχεις άποψη, γιατί δεν υπάρχει μια προώθηση διαφήμιση των περιστατικών του, θέλει απλά από κοντά και είναι άλλης νοοτροπίας όπως πχ η hattingen clinic, ο Γιώργος νομίζω και αυτός ανέφερε πως έχει καλά αποτελέσματα αλλά δεν είναι διαδεδομένα ας πούμε..

Τα καλύτερα σου εύχομαι και πάλι και κράτα μας όσο μπορείς ενήμερους.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Andy.k, welcome back. Έχεις ένα point. Θα ξαναδώ και εγώ τον vlafo και θα ξανακάνουμε τις μετρήσεις πιο αναλυτικά επικεντρωμένοι πλέον στο να κλείσουμε την ψαλίδα. Αν δεν είχε ονοματεπώνυμο ο γιατρός και μου έλεγαν ότι είχε κάνει την επέμβαση ΄κάπου στην Τουρκία με αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής θα έλεγα ότι έχουν μπει περί τα 3500+g max με μια μέση πυκνότητα (το τονίζω) 45g. Εδώ όμως επειδή ο γιατρός είναι γνωστός και ο vlafo υπερψαγμένος οφείλουμε να το ξαναδούμε με περισσότερη επιμέλεια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Καλή επιτυχία vlafo, πιστεύω μετά βεβαιοτητας ότι θα πας καλά γτ έγινε πυκνή τοποθέτηση και έχεις και πολλά μαλλιά ηδη. Επίσης ο γιατρός τα έχει πάει έως τώρα πολύ καλά σε θέματα φυτρωσης. Η τοποθέτηση φαίνεται να έχει γίνει με σωστες γωνίες και η hairline είναι καλοσχηματισμένη. Απλά, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω ένταση, έχω να πω 2 πράγματα. Είναι έκδηλος ο ενθουσιασμός σου και κατά εμε δικαιολογημενος. Σε κάποιο σημείο της παρουσίασης από τα γραφόμενα σου, κατάλαβα ότι είσαι βέβαιος ότι έκανες την καλύτερη επιλογή από όσες είχες κατά νου και προφανώς αυτό θα έκανε ο οποιοσδήποτε. Ο καθένας επιλεγει κάτι επειδή θεωρεί ότι είναι αυτό που του ταιριάζει καλυτερα. Ωστόσο, επειδή (πάλι απ όσο κατάλαβα,) το οικονομικό κομμάτι δε σε "έκαιγε" (είχες κάνει την καβατζα για εξωτερικό) θεωρώ ότι στη σύγκριση μεταξύ κλινικων η εν λόγω παράμετρος δεν είχε τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Θα μπορούσες να αναφέρεις μερικούς λογους πλην της εγγύτητας και του κόστους για τους οποίους θεωρείς ότι υπερτερεί ο Τυρκαλας σε σχέση με τις επιλογές εξωτερικού που είχες? Γτ όπως το γράφεις σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται σαν να έχει "σβήσει" για εσένα η starks τις υπόλοιπες κλινικές που είχες κατά νου. Δλδ αν σου έλεγαν ότι το κόστος είναι ίδιο με το εξωτερικό θα πήγαινες και πάλι στη starks? Και αν ναι, είχες δει κάποια άλλα αποτελέσματα πλην των εδώ στο φόρουμ η υπήρξε κάποια άλλη παράμετρος που σε ώθησε προς τα εκεί? Το ρωτάω γτ δεν απέρριψες Βεκρηδες, dhi η ισως τον Υaman κ άλλους Τούρκους που έχουν δώσει κατα καιρούς καλά αποτελεσματα. Απέρριψες αρκετά βαριά ονόματα με πολυυυ καλά αποτελεσματα...
Το 2ο...και δεν αφορά μόνο τη δική σου περίπτωση...είμαστε όλοι τόσο βέβαιοι ότι γενικά οι κλινικές βάζουν οσα grafts δηλώνουν? Δε λέω ότι δε μπήκαν όσα είπαν σε εσένα...Με τον γιατρό έχω μιλήσει κ εγώ για πιθανή μελλοντική μμ πριν κανένα εξάμηνο και τον εκτιμώ ιδιαίτερα, φαίνεται σοβαρός χαμηλών τόνων και ικανός. Ο μόνος λόγος που θα μπορούσα να σκεφτώ για να δηλώσει κάποιος(όχι ο Τυρκαλας-γενικα λέω και το εννοώ) περισσότερα από τα αληθή, είναι επειδή όταν ο ασθενής είναι απαιτητικός και με συγκεκριμένο αριθμό grafts στο μυαλό του όπως εσυ, δε μπορείς να του πεις ότι σου έβαλα λιγότερα απ' όσα συμφωνήσαμε...θέλεις τον ασθενή με ψυχολογία ανεβασμένη και φυσικά θελεις και εσύ να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες σου. Γενικά όμως καλό ειναι να έχουμε μια πισινή, εφόσον δεν έχουμε στάνταρ τρόπο να επιβεβαιώνουμε το πόσα grafts μπήκαν. Προσωπική μου άποψη, αν ως δια μαγείας υπήρχε κάποιος μαγικός τρόπος να γνωρίζει με ευκολία (εννοώ χωρίς να μετράει dots η να βάλει..spy camera στο χειρουργείο γτ ελάχιστοι, ακόμα και από το φόρουμ το κάνουν αυτό ) ο ασθενής τα αληθη ακριβή grafts που του τοποθετήθηκαν, θα βλέπαμε μείωση των grafts που δηλώνουν οι κλινικές, ιδίως στην Τουρκία που δηλώνουν κάτι 4χιλιαρα σε μια μέρα...θα βλέπαμε να γίνονται 3k το πολυ... Πάντως στη δική σου περίπτωση έχουν εμφανώς μπει πολλα gts και αν ο cvial δέν τα έβγαζε δειγματοληπτικά και πρόχειρως ελαφρά λιγότερα δε θα το σχολιαζα καν. Καλό αποτέλεσμα να έχεις και να το χαρείς!
Μην κολλάτε στο "Starks".... Σήμερα είναι εκεί αύριο ποιος σου εγγυάται ότι θα συνεχίσει να είναι εκεί ; Συνεργάζεται με αυτούς ...ας κρατήσουμε το ονοματεπώνυμο του γιατρού.....το λέω σε σένα με αφορμή που το αναφέρεις γιατί το ξανά είδα κ σε άλλα ποστ ....τώρα οσο αφορά τον αριθμό g που αμφισβητείς δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι πονηρά γιατί δεν τον ξέρεις ....όταν τον γνωρίσεις θα σκεφτείς ότι κακώς έκανα τέτοιες σκέψεις ....
 

vagosx

Well-Known Member
Επίσης εκ παραδρομης ξέχασα να προσθέσω κατα τη γνωμη μου στους τρεις πολυ δυνατούς και πραγματικούς γνωστές των μμ μαζί με τον Prof και τον Panos1982 και τον Cvial.
Οι συγκεκριμένοι τρεις πέρα από ψαγμένοι στις μμ, προσωπικά μου δίνουν
και την αίσθηση μέσα από τα κείμενα τους ότι είναι εξαιρετικά ανώτερης ευφυΐας και συναισθηματικής νοημοσύνης άνθρωποι και μακάρι να συνέχιζαν να γράφουν και ο Prof και ο Panos, είναι εμφανέστατη η απουσία τους.
 

andy.k

Active member
Μην κολλάτε στο "Starks".... Σήμερα είναι εκεί αύριο ποιος σου εγγυάται ότι θα συνεχίσει να είναι εκεί ; Συνεργάζεται με αυτούς ...ας κρατήσουμε το ονοματεπώνυμο του γιατρού.....το λέω σε σένα με αφορμή που το αναφέρεις γιατί το ξανά είδα κ σε άλλα ποστ ....τώρα οσο αφορά τον αριθμό g που αμφισβητείς δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι πονηρά γιατί δεν τον ξέρεις ....όταν τον γνωρίσεις θα σκεφτείς ότι κακώς έκανα τέτοιες σκέψεις ....

Γιώργο το όνομα του γιατρού το ξέρω και το ξέρουν σχεδόν όλοι στο φορουμ...οι περισσοτεροι ξέρουν τον γιατρό παρά την κλινική. Επίσης δεν είμαι επ ουδενί καχύποπτος με το γιατρό. Έγραψα αν είδες ότι έχω μιλήσει μαζί του και από τον τόνο της φωνής και το ύφος του καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι πρόκειται για ευγενική φυσιογνωμια και σοβαρό άνθρωπο. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον άλλο γιατρό εν Ελλαδι και ούτε πρόκειται. Αν ξαναπάω για μμ μάλλον σε αυτόν θα πάω, εφόσον δεν εχει ανεβάσει τις τιμές σε επίπεδα άνω των για εμένα αποδεκτών. Το σχόλιο μου για τον αριθμό των grafts το έκανα με αφορμή τη μέτρηση του cvial και ήταν γενικό... Ότι δλδ οκ, μας δίνουν ένα χαρτί οι κλινικές που λέει έβαλες πχ 3456,62 gt, που φαίνεται ακριβές και λεπτομερές... και τι? Το δέσαμε σχοινί κορδόνι? Και πόσο μάγκας ο κάθε γιατρός που έβαλε τόσα? Και τι ωραία η δοτρια παρόλο που έβγαλε τόσα? Βασικά η ερώτηση στην οποία με ενδιέφερε να πάρω απάντηση ήταν τα κριτήρια με βάση τα οποία ο vlafo επέλεξε Τυρκ αντί villa κλπ? Και ξαναλέω...και εμενα ο γιατρός φαντάζει σαν πολύ καλή επιλογή, (ιδίως για Ελλάδα μη πω μονόδρομος)... αλλά δεν έχω ψάχνει για Ισπανιες και 10χιλιαρα. Οπότε θεώρησε το σχόλιο / ερώτηση περί αριθμού gts γενικότερο, απλά για να έχουμε να λέμε. Το τι έψαξε και βρήκε όμως ο vlafo που τον έκανε να επιλεξει τον Τυρκαλα αντί των άλλων θα με ενδιέφερε να το αναλύσει λίγο. Eπειδή οπως είπε και ο mod o vlafo είναι αρκετά ψαγμενος οπότε φαντάζομαι ότι και το research/comparison που έκανε θα είναι ενδιαφέρον.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μην κολλάτε στο "Starks".... Σήμερα είναι εκεί αύριο ποιος σου εγγυάται ότι θα συνεχίσει να είναι εκεί ; Συνεργάζεται με αυτούς ...ας κρατήσουμε το ονοματεπώνυμο του γιατρού.....το λέω σε σένα με αφορμή που το αναφέρεις γιατί το ξανά είδα κ σε άλλα ποστ ....τώρα οσο αφορά τον αριθμό g που αμφισβητείς δεν σε αδικώ που σκέφτεσαι πονηρά γιατί δεν τον ξέρεις ....όταν τον γνωρίσεις θα σκεφτείς ότι κακώς έκανα τέτοιες σκέψεις ....

Γιώργο, έχει δίκιο ο Andy γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα, φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος που αναφέρει τον προβληματισμό. 4168g σε αυτές τις μικρές περιοχές και με αρκετό μαλλί μπροστά κέντρο είναι πολύ δύσκολο (μην πω αδύνατον) να μπουν. Μακάρι να κάνω λάθος. Σε 1-2 μέρες θα ξέρουμε.
 

manly_Man

Well-Known Member
Προσωπική μου άποψη, αν ως δια μαγείας υπήρχε κάποιος μαγικός τρόπος να γνωρίζει με ευκολία (εννοώ χωρίς να μετράει dots η να βάλει..spy camera στο χειρουργείο γτ ελάχιστοι, ακόμα και από το φόρουμ το κάνουν αυτό ) ο ασθενής τα αληθη ακριβή grafts που του τοποθετήθηκαν, θα βλέπαμε μείωση των grafts που δηλώνουν οι κλινικές, ιδίως στην Τουρκία που δηλώνουν κάτι 4χιλιαρα σε μια μέρα...θα βλέπαμε να γίνονται 3k το πολυ... Πάντως στη δική σου περίπτωση έχουν εμφανώς μπει πολλα gts και αν ο cvial δέν τα έβγαζε δειγματοληπτικά και πρόχειρως ελαφρά λιγότερα δε θα το σχολιαζα καν. Καλό αποτέλεσμα να έχεις και να το χαρείς!
Εγω πιστευω οτι οι κλινικες που εχουν υψηλοτερη χρεωση ανα graft, εχουν μεγαλυτερο κινητρο να σου πουν οτι εβαλαν περισσοτερα απο οτι πραγματικα εβαλαν, καθως το τελικο ποσο αυξανεται κατα πολυ με διπλασιο ή τριπλασιο συντελεστη, σε αντιθεση με κλινικες που δεν εχουν υψηλη χρεωση ανα graft.

Οποτε νομιζω θα επρεπε να εισαι περισσοτερο καχυποπτος με τις κλινικες που εχουν στοχο την μεγιστοποιηση του κερδους και χρεωνουν μεγαλη τιμη/g για το αν οντως εβαλαν οσα σου ειπαν.

Επισης στην τουρκια πχ που ανεφερες οι περισσοτερες εκει δεν χρεωνουν με το graft αλλα με τη συνεδρια, οποτε δεν υπαρχει και το οικονομικο κινητρο για να σου πουν οτι εβαλαν περισσοτερα και ισα ισα θελουν να βαλουν περισσοτερα για να φαινεται πιο πυκνο το αποτελεσμα. Βαζουν οντως μεγαλους αριθμους στην Τουρκια γιαυτο βλεπεις και εντυπωσιακα αποτελεσματα που συνηθως δεν βλεπεις εδω στην ελλαδα εκτος απο καποιες εξαιρεσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vagosx

Well-Known Member
Οι μεγάλες ξένες κλινικες πάντως που κάνουν 1500 grafts ανα ημέρα, βάζουν τα grafts σε βαζάκια ειδικού υγρού ανα 100grafts, οποτε στο διάλειμμα της εξαγωγής μπορείς εαν θέλεις να κάνεις δειγματοληπτικό έλεγχο.
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιώργο, έχει δίκιο ο Andy γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα, φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος που αναφέρει τον προβληματισμό. 4168g σε αυτές τις μικρές περιοχές και με αρκετό μαλλί μπροστά κέντρο είναι πολύ δύσκολο (μην πω αδύνατον) να μπουν. Μακάρι να κάνω λάθος. Σε 1-2 μέρες θα ξέρουμε.
Κοίτα cvial θα σου απαντήσω πάλι βάση της εμπειρίας μου ....τρεις φορές έκανα σ αυτόν ....κάθε τρεις κ λίγο ρωτούσε την Σταυρούλα "που είμαστε;" "Τώρα;" "Πόσα;" Και της έλεγε φτιάξε μου εκείνο φτιάξε μου το άλλο μόνα ,διπλά ,τριπλά (θα θελα...)χαχαχα ...είχε συνεχή επαφή με την νοσηλεύτρια η οποία συνεχώς κατέγραφε κάθε δισκάκι που πήγαινε και ερχόταν ....το θυμάμαι και το έζησα πολύ καλά αυτό ...είμαι σίγουρος ότι η απόκλιση σου θα είναι απειροελάχιστη....
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Γιώργο το όνομα του γιατρού το ξέρω και το ξέρουν σχεδόν όλοι στο φορουμ...οι περισσοτεροι ξέρουν τον γιατρό παρά την κλινική. Επίσης δεν είμαι επ ουδενί καχύποπτος με το γιατρό. Έγραψα αν είδες ότι έχω μιλήσει μαζί του και από τον τόνο της φωνής και το ύφος του καταλαβαίνεις τουλάχιστον ότι πρόκειται για ευγενική φυσιογνωμια και σοβαρό άνθρωπο. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον άλλο γιατρό εν Ελλαδι και ούτε πρόκειται. Αν ξαναπάω για μμ μάλλον σε αυτόν θα πάω, εφόσον δεν εχει ανεβάσει τις τιμές σε επίπεδα άνω των για εμένα αποδεκτών. Το σχόλιο μου για τον αριθμό των grafts το έκανα με αφορμή τη μέτρηση του cvial και ήταν γενικό... Ότι δλδ οκ, μας δίνουν ένα χαρτί οι κλινικές που λέει έβαλες πχ 3456,62 gt, που φαίνεται ακριβές και λεπτομερές... και τι? Το δέσαμε σχοινί κορδόνι? Και πόσο μάγκας ο κάθε γιατρός που έβαλε τόσα? Και τι ωραία η δοτρια παρόλο που έβγαλε τόσα? Βασικά η ερώτηση στην οποία με ενδιέφερε να πάρω απάντηση ήταν τα κριτήρια με βάση τα οποία ο vlafo επέλεξε Τυρκ αντί villa κλπ? Και ξαναλέω...και εμενα ο γιατρός φαντάζει σαν πολύ καλή επιλογή, (ιδίως για Ελλάδα μη πω μονόδρομος)... αλλά δεν έχω ψάχνει για Ισπανιες και 10χιλιαρα. Οπότε θεώρησε το σχόλιο / ερώτηση περί αριθμού gts γενικότερο, απλά για να έχουμε να λέμε. Το τι έψαξε και βρήκε όμως ο vlafo που τον έκανε να επιλεξει τον Τυρκαλα αντί των άλλων θα με ενδιέφερε να το αναλύσει λίγο. Eπειδή οπως είπε και ο mod o vlafo είναι αρκετά ψαγμενος οπότε φαντάζομαι ότι και το research/comparison που έκανε θα είναι ενδιαφέρον.
Παλαιοτερα την απορία αυτή την είχα κ εγώ κ την είχα ρωτήσει αλλά κανένας δεν μου απάντησε ουσιαστικά.....λύθηκε από μόνη της με την σύντομη εμπειρική περιγραφή που πόσταρα στο cvial ....
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γεώργιε η θεωρία πρέπει να επιβεβαιώνει το πείραμα. Ποτέ το αντίθετο. Μπορεί να έχει γίνει και κάποιο λάθος εκ παραδρομής στο μέτρημα. Όλα παίζουν. Εγώ θα ξαναμετρήσω τα εμβαδά με καλύτερη αποτύπωση (διαφάνεια κολλημένη στο κεφάλι για να πάρω σωστά και την καμπυλότητα) και θα μετρήσω πυκνότητες στα κυκλάκια που βλέπεις στην παρακάτω φώτο (εκεί που δεν έχει μαλλί). Αν υποθέσουμε ότι όλη η περιοχή είναι 65cm2 (θα το δούμε ακριβώς), με 3500g η μέση πυκνότητα πρέπει να είναι 3500/65=54g, άρα στις κενές περιοχές πρέπει να είναι 60g+ αφού εκεί που έχει μαλλί θα είναι σίγουρα λιγότερη.

vlafo.png
 

Giorgos-3

Well-Known Member
Γεώργιε η θεωρία πρέπει να επιβεβαιώνει το πείραμα. Ποτέ το αντίθετο. Μπορεί να έχει γίνει και κάποιο λάθος εκ παραδρομής στο μέτρημα. Όλα παίζουν. Εγώ θα ξαναμετρήσω τα εμβαδά με καλύτερη αποτύπωση (διαφάνεια κολλημένη στο κεφάλι για να πάρω σωστά και την καμπυλότητα) και θα μετρήσω πυκνότητες στα κυκλάκια που βλέπεις στην παρακάτω φώτο (εκεί που δεν έχει μαλλί). Αν υποθέσουμε ότι όλη η περιοχή είναι 65cm2 (θα το δούμε ακριβώς), με 3500g η μέση πυκνότητα πρέπει να είναι 3500/65=54g, άρα στις κενές περιοχές πρέπει να είναι 60g+ αφού εκεί που έχει μαλλί θα είναι σίγουρα λιγότερη.

Προβολή συνημμένου 31031
Αν και δεν Μ αρέσει καθόλου να το κάνω δημόσια και δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το ξανά κάνω δες την φωτό που ζουμαρισα....βέβαια εσύ τον έχεις δει από κοντά Μετρήσες και σίγουρα ξέρεις πολύ καλύτερα ....αλλά κρίνοντας την επιφάνεια στην οποία πάτησε την έκταση αλλά κ το πόσα έχωσε ανάμεσα στα μαμά μαλλιά είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τα 4000g τα έχει περάσει (εννοώ με Κράουν) ....αν συμπεριλάβω την "τιμιότητα",ικανότητα του γιατρού αλλά και την χημεία του και ικανότητα με της Χρύσας νομίζω ότι ο αριθμός που θα προκύψει απλά θα σε ξαφνιάσει Ευχάριστα....
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2021-01-18-17-21-14-938_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-01-18-17-21-14-938_com.android.chrome.jpg
    704.2 KB · Προβολές: 201

vlafo

Well-Known Member
Αndy

Κατ αρχήν σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω και να γίνω όσο πιο σαφής μπορώ για να με καταλάβεις,αλλά αν είχες διαβάσει πιθανότατα όλο το νήμα μου δεν θα είχες αυτές τις απορίες.

Η επιλογή για μμ θα γινόταν εαν και εφόσον πληρούνταν συγκεκριμένα κριτήρια που αφορούν αποκλειστικά εμένα και μόνο εμένα.Κάποιες βασικές παραδοχές σίγουρα υπάρχουν για όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται να κάνει μια σωστή μμ ,αλλά υπεισέρχονται και πάρα πολλές άλλες που για τους περισσότερους δεν αποτελούν κριτήριο.Είναι τα πολλά μικρά που στο τέλος κάνουν ένα μεγάλο.

Γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω αυτό που θέλω,αναγκαστικά έπρεπε να στραφώ εξωτερικό.
Από την αρχή ήξερα τις επιλογές μου που ήταν πολύ περιορισμένες απλά έπρεπε να αξιολογήσω και όλες τις μικρές λεπτομέρειες που θα κούμπωναν πάνω μου.
Π.χ ο Lorenzo οι χερλάιν που φτιάχνει είναι καταπληκτικές σε φυσικότητα όπως και σχεδόν όλες οι δουλειές του,αλλά εμένα δεν με ενθουσιάζανε.Και για τα παιδιά που έχουν κάνει εδω μέσα ισχύει αυτό που αναφέρομαι και μάλιστα όταν το είπα παρεξηγήθηκε ο ένας.Θα μου πεις αυτα είναι λεπτομερειες διορθώνονται αλλά εμένα αν ένα γρανάζι δεν μου κάτσει,τότε είναι σαν να παίρνει η μπάλα και τα άλλα γρανάζια της μηχανής.

Το οικονομικό ναι δεν ήταν πρόβλημα οπότε είχα τα περιθωρια να κινηθώ.

Το ισπανικό μοντέλο όπως έχω κατ επανάληψη γράψει με εκφράζει όπως και η μοναδική 1 κλινική της Τουρκίας HLC στην οποία δεν θα πήγαινα (λόγω Τουρκίας).
Άρα έπρεπε να βρώ κάποιον ο οποίος θα καταλάβει αμέσως τις ανάγκες μου,θα με διαβεβαιώσει ότι είνα εφικτό αυτό που ζητάω,και κατα συνέπεια θα το πραγματοποιήσει.Εάν μπορεί.Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν.Στο crown καμία κλινικήδεν έμπαινε.

Ο Τιρκαλάς λοπόν μέσα από τις συνομιλίες που είχαμε,ήταν ο μοναδικός μαζί με τον Lorenzo που ήταν τόσο τεκμηριωμένος.Σε όλα.
Από τα εργαλεία εξαγωγής που χρησιμοποιεί και γιατί χρησιμοποιεί μεγάλα,μέχρι τη safe zone που την ορίζει και αν είναι ασφαλές να βγάλουμε τόσα. Μιλήσαμε για πολλά και πήρα απαντήσεις σε όλα επαρκέστατες.

Σε όλα τα ερωτήματα μου όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών που είχαμε επαφή όταν τον χρειαζόμουνα ήταν εκεί.
Μάλιστα ο Γιώργος μπορεί να το επιβεβαιώσει γιατί του έλεγε ότι είμαι αναποφάσιστος.
Μην ξεχνάς ότι περιστατικά σαν το δικό μου ,είναι η χαρά του γιατρού και όλοι με θέλανε πόσο μάλλον ο ίδιος.
Τώρα φτιάχνει το όνομα του και είναι νέος άνθρωπος ,οπότε γιατί να μην προωθήσει τη δουλειά του με περιστατικό σαν το δικό μου?

Αυτό είναι το κύριο βασικό πλεονέκτημα που τον επέλεξα ουσιαστικά,θέλω το γιατρό να με καλύπτει με την επάρκεια την επιστημονική και την τεκμηρίωση της + το γεγονός ότι έχει φοβερή αυτοπεποίθηση και το δείχνει όχι με τρόπο που στο επιδεικνύει αλλά με τις εξηγήσεις που σου δίνει.

Αφού ξεπεράστηκε το βασικό εμπόδο του γιατρού μετά πήρανε σειρά όλα τα υπόλοιπα.
Για να πας στο δεύτερο σκαλοπάτι πρέπει να περάσεις από το πρώτο.

Αποτελέσματα είδα αρκετα και πριν και μετά στην κλινική.Και από κοντά.
Οne men show είναι ακόμα,βασικότατο κριτήριο επιλογής.
Πολύ λίγοι παγκοσμίως τα κάνουν όλα ¨ακόμα".
Kαι extraction και οπές και implantation και σχεδιασμό χερλάιν και cons.
Στην ερώτηση σου αν είχε 2 ευρώ το g και αν θα τον διάλεγα αντί για τον Freitas που είχα επιλέξει,ναι θα το έκανα.

Στο 2ο ερώτημα αυτό ισχύει και πιθανόν να γίνεται όπου υπάρχει μαζική παραγωγή όπως στην Τουρκία,αλλά εμείς τα μετρήσαμε όλα με τη Χρύσα και τα νούμερα είναι αυτά που ανάρτησα.
Τώρα γιατί βγαίνει μια διαφορά όταν τη βρω θα σου πω.
Ο Cvial δεν είπε ότι είναι λιγότερα αλλά εμπειρικά το έκοψε με το μάτι.
Εμένα αν με ρωτήσεις εμπειρικά και τα δεις από την τοποθέτηση και συγκρίνεις με αντίστοιχες άλλες δουλειές ,θα σου έλεγα 3200-3300 μπροστά.
Ίσως το λάθος στο μέτρημα να είναι στο εύκολο το crown τελικά.Θα το βρούμε.
Για του λόγου το αληθές.
Καταμετρημένα ένας προς ένα.
 

Συνημμένα

  • 20210118_172959.jpg
    20210118_172959.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 205

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως vlafo όταν καθαρίσεις από scrub έλα αμέσως (απογευματάκι) γιατί μετά από 2-3 μέρες θα αρχίζουν να πέφτουν.
 
Μπλουζα