Γιατροί στο φόρουμ και επίσημες παρουσιάσεις κλινικών

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ο γιατρος εχει αποδειχθει κυριος , συμφωνω. Καποιοι φαινεται να ενοχλουνται απο την παρουσια του. Για εμενα μεγαλος Μαγκας να ερχεται σε ενα φορουμ να γραφει κειμενα και να απανταει σε πολλες περιπτωσεις σε ανωνυμους ή τρολακια. Εμενα εχει κερδισει την εκτιμηση μου και σιγουρα στο μελλον(καθως ακομα ειμαι σε πολυ πρωιμο σταδιο) θα ναι ο πρωτος που θα απευθυνθω.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
οχι αλλα ειναι αποκλεισμενος?

Ο Stripar έχει τελειώσει με το φόρουμ για άλλους δικούς του λόγους, δεν έχει νόημα να χτυπάς έναν άνθρωπο όταν ξέρεις ότι έχει θέματα. Σέβεσαι την ιστορία του.
 

vag25

Well-Known Member
Δεν θα ειχα προβλημα αν εχει συμβει κατι στον οποιονδηποτε να μην εχει χρονο να παρουσιασει(αλιμονο) αλλα:

1. Ηταν πολυ ενεργο μελος και σταματησε να ειναι στις 2 μεταμοσχευσεις που ανελαβε να παρουσιασει
2. Και τις δυο μοναδικες μεταμοσχευσεις που ανελαβε δεν τις ολοκληρωσε ποτε.

Να μην εχεις χρονο 5 λεπτα να ποσταρεις 1 φωτογραφια εστω, και να εχεις χρονο να ποσταρεις ολη την διαδικασια με το πιανο την χλιδη του ερντογαν κτλ δεν το βρισκω πειστικο.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Ο Stripar έχει τελειώσει με το φόρουμ για άλλους δικούς του λόγους, δεν έχει νόημα να χτυπάς έναν άνθρωπο όταν ξέρεις ότι έχει θέματα. Σέβεσαι την ιστορία του.
Ρε συ ''τελειωσε'' απο το φορουμ οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσματα της μμ του παιδιου της μμ στον Ερντογαν, ''ξαναγεννηθηκε'' με το ξεκινημα της δικη του παρουσιασης στο φορουμ και ξανα ''τελειωσε'' οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσμα παλι?

Δεν μου κολλαει προσωπικα κατι καλα εδω.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ρε συ τελειωσε απο το φορουμ οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσματα της μμ του παιδιου για τον Ερντογαν, ξαναγεννηθηκε με το ξεκινημα της παρουσιασης του στο φορουμ για την δικη του μμ και ξανα τελειωσε η παρουσια του οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσμα παλι της δικης του?

Δεν μου κολλαει προσωπικα κατι καλα εδω.

Πίστεψέ με περνάει λούκι εδώ και καιρό με μεγάλη επιδείνωση τον τελευταίο χρόνο.
 

vag25

Well-Known Member
Πίστεψέ με περνάει λούκι εδώ και καιρό με μεγάλη επιδείνωση τον τελευταίο χρόνο.
δεκτο, αλλα καταλαβαινεις οτι φαινεται καπως στον τριτο αυτη η συμπτωση και ειναι λογικο. Μπορει οντως να ειναι αδικη εν τελη η κριτικη. Δεν γνωριζουμε τι συμβαινει σε καθε ζωη.
 

manly_Man

Well-Known Member
Ρε συ ''τελειωσε'' απο το φορουμ οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσματα της μμ του παιδιου της μμ στον Ερντογαν, ''ξαναγεννηθηκε'' με το ξεκινημα της δικη του παρουσιασης στο φορουμ και ξανα ''τελειωσε'' οταν ηταν να παρουσιασει αποτελεσμα παλι?

Δεν μου κολλαει προσωπικα κατι καλα εδω.
νομιζω δεν ειμαστε μικρα παιδια να μην καταλαβαινουμε το προφανες....κατι συνεβη προφανως και δεν ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα και δεν ηθελε να το παρουσιασει....ενταξει κ στους καλυτερους γιατρους μπορει να μη πανε καλα τα αποτελεσματα..δεν θα τον καταδικαζαμε κιολας...δεν νομιζω οτι επρεπε να "κρυφτει"...
εκτος και αν ειχε υπογραψει συμφωνια με το γιατρο να μη το παρουσιασει αν δεν παει καλα...τοτε δεν θα μπορουσε να κανει διαφορετικα παρα να "εξαφανιστει"....
 
Τελευταία επεξεργασία:

le2der

Active Member
Μια άλλη εποχή, στην οποία τα πειράματα ήταν ατελείωτα, διαπιστώσαμε βέβαια ότι είναι χαμένος χρόνος στο 95% των περιπτώσεων
γι αυτό και έγινε στροφή προς τις μμ. Αυτό το γράφω ως απάντηση σε μέλη που το αναφέρουν αυτό ως παράπονο. Έχουμε κάνει δεκάδες πειράματα, τρυπούσαμε το κεφάλι με roller, λιώναμε χάπια και τα κάναμε λοσιόν, τι να πρωτοθυμηθώ και μαλλί δεν βλέπαμε.
Οι γνώσεις του gomi εμένα μου έλειψαν ... είχε να προσφέρει και είναι κρίμα που αποφάσισε να μη συμμετέχει εξαιτίας της τότε κατάστασης με τα ρολερ
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και για να μην παρεξηγηθω, θελω να διευκρινησω το εξης:

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν "ψαρα", με κανεναν "βαλτο", με κανενα "φερεφωνο".

Ισα κι ισα, ως υπερμαχος της αρχαιοελληνικης δημοκρατιας, ειμαι αναφανδον υπερ της ελευθεροστομιας. Δεν εχω καμια ενσταση για τη συμμετοχη τετοιων ατομων στο forum. Οπως δεν εχω καμια ενσταση για τη συμμετοχη των ιδιων των γιατρων στο forum.

Εξαλλου αυτο ειναι για μενα θετικο πεδιο δρασης...μπορω να αντιπαραθετω τις ενστασεις μου, τις αντιθετες αποψεις μου, να κρινω και πολλες φορες να κατακρινω τα κακως κειμενα.

Ο πλουραλισμος ειναι ευλογια...η αντιπαραθεση με επιχειρηματα θεμιτη...ο καθενας μπορει να κρινει/συγκρινει και να καταληγει σε συμπερασματα.

Δηλαδη ενας νοημων ανθρωπος δεν μπορει να διακρινει απο χιλιομετρα μακρια οτι π.χ. ο Γιωργος ειναι ΤΥΡΚΑΛΙΚΟΣ ή ο Δημητρης/ο mic/ο tsek Βεκρικοι;

Φυσικα και το αντιλαμβανεται και φυσικα κρινει αναλογως τις αποψεις που διατυπωνονται εχοντας υποψη του τον οπαδισμο και την μεροληψια που διακρινει τα ατομα αυτα.

Και φυσικα θα ειναι παντοτε απεναντι τους, θα προσπαθει με επιχειρηματα να αντιταχθει στην προπαγανδα που ασκουν.

Ειναι ελευθεροι να λιβανιζουν, αλλά θα εχουν και τον αντιλογο.

Αυτη νομιζω ειναι η σωστη και δημοκρατικη λειτουργια του forum.


Αγαπητέ Tol, μιας και αναφέρεσαι στην αρχαιοελληνική δημοκρατία και περισσότερο, φαντάζομαι την Αθηναϊκή, θιασώτης της οποίας είμαι και εγώ, νομίζω ότι κάποια από τα μέλη τα οποία μπαναρίστηκαν δεν θα είχαν, με την συμπεριφορά τους, την ιδιότητα του "Πολίτη", γιατί ως γνωστόν οι Αθηναίοι μπορεί να είχαν δημοκρατία αλλά ήταν και πολύ αυστηροί ως προς την εκπαίδευση, το ήθος και την ποιότητα των Πολιτών τους και των διαλόγων τους. Θα έλεγα ότι ήταν πολύ πιο ελιτίστικη η Δημοκρατία τους και πολύ πιο περιορισμένη (σε έκταση) από αυτή που βιώνουμε σήμερα. Προσωπικά τέτοιου είδους δημοκρατία θα ήθελα, δεν είμαι όμως σίγουρος αν την θέλουν και οι υπόλοιποι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Ειναι κριμα να ξαναειπωθουν χιλιοειπωμενα πραγματα. Ο Stripar εχει βοηθησει κοσμο. Εμενα προσωπικα με επαιρνε τηλ και μου αφιερωνε πολυ χρονο με ευχαριστηση κιολας.Αυτο εγινε και με πολλους αλλους. Και μεσα απο την καρδια μου τον ευχαριστω. Επισης λετε για Erdogan και συνεργασιες κλπ αλλα ειναι απο τους πιο αντικειμενικους. Πχ μου ελεγε στην ταδε κλινικη συμβαινει το ταδε, στην αλλη το δεινα. Και επειδη μετα ασχοληθηκα με ξενα φορουμ και αλλες πηγες ενημερωσης αρθρα, podcasts κλπ κλπ διαπίστωσα ότι είχε σε όλα δίκιο!!

Σε ότι αφορά τις παρουσιάσεις δε θελω να τον δικαιολογησω. Για τον Αγγελο μου ειπε ο Panos οτι τον ειδε απο κοντα και οτι ηταν πολυ καλο αποτελεσμα. Αρα για να το ειπε ο Panos (ενα μελος δηλαδη το οποιο σεβομαστε και αγαπαμε ολοι ανεξαιρετως) ο λογος του ειναι εγγυηση. Το λυσαμε αυτο.

Απο και επειτα ο Stripar λογω του legacy που τον συνοδευε σα μελος φυσικα και οφειλε να παρουσιασει καλυτερα απο τον καθενα. Επισης λογω του ιδιαιτερου απότομου στυλ του επρεπε να ειναι ετοιμος να τα ακουσει απο αυτους με τους οποιους ειχε ανοιξει μετωπα.
Στο δια ταυτα τωρα: για Χ,Υ,Ζ λογους δεν ολοκληρωσε την παρουσιαση του. Ποιος ο λογος να φαει ban? Καμια σχεση με τους λογους που εκρινε ο διαχειριστης στην περιπτωση της τετράδας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι εννοεις "επιδεινωση", φιλε CVIAL;

Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και δεν θέλω να επεκταθώ. Θα παρακαλέσω όμως όλους να το δουν λίγο ανθρώπινα και να σταματήσουν το μακρύ και το κοντό τους. Από την στιγμή που ο Stripar δεν γράφει δεν καταλαβαίνω τον λόγο για αντιπαραθέσεις.
 

vlafo

Well-Known Member
Φίλε Harris
Όχι ότι έχει πολύ σημασία τώρα,μακάρι νάναι καλά ο άνθρωπος και να βρίσκει λύσεις σε όλα του τα προβλήματα.

Καταθέτοντας την προσωπική μου εμπειρία όταν είχα μπει στο φόρουμ 3 χρόνια πριν και είχα ξεχωρίσει τον Γεωργίου που δεν τον ήξερα μέχρι τότε (την Hdc ναι) και επειδή είχα ξεχωρίσει τις γνώσεις του (stripar) και τον αποδεχόταν ως γιατρό, του έστειλα ένα προσωπικό PM ζητώντας κάποιες πληροφορίες και ποτέ δεν πήρα απάντηση.

Οπότε δεν ξαναασχολήθηκα και στηρίχτηκα για άλλη μια φορά στον εαυτό μου και στις γνώσεις που περνάνε μέσα από εδώ αξιολογώντας τι λέει ο καθένας.

Και τι παρουσιάζεται φυσικά.
 

Georgie

Well-Known Member
Εγώ φίλε @CVIAL θα σου πω κατι.
Πήρες μια απόφαση ( άδικη κατα τη γνώμη μου) και διέγραψες οριστικά 4 μέλη του φορουμ.
Οσο συμπαθή η αντιπαθή ηταν στα υπόλοιπα μέλη δεν εχει σημασία.
Σημασια εχει οτι όλοι εχουν προβεί σε μεταμοσχεύσεις και κάνανε ολοκληρωμένες παρουσιάσεις στο φορουμ .
Το αποτέλεσμα τους βοήθησε κοσμο να γνωρίσει τη κλινική, τις δυνατότητες της και τις αδυναμίες της.
Να ενθαρρύνει και να αποτρέψει .
Όπως συμβαίνει και με όλα τα μέλη που μπαίνουν στη διαδικασία αυτη ανεξάρτητα σε ποια κλινική τη πραγματοποιούν.
Εκθέσανε τους εαυτούς του στη κριτικη, ρισκάραν με τη ψυχολογία τους, ανεβάσαν φωτογραφίες που μπορει να ειναι αναγνωρίσιμες κλπ με σκοπό να βοηθήσουν τη κοινότητα και να εξαργυρώσουν τις πληροφορίες που λάβανε απο αυτη.
Το ευχαριστώ ειναι οτι χαρακτηρίζονται ψαράδες, οπαδοι, αγενείς κλπ .
Θεωρώ αγνωμοσύνη τη συμπεριφορά μελών (που ουτε φωτογραφία τους δεν εχουμε δει στο φορουμ) να εκφράζονται υποτιμητικά με χαρακτηρισμούς αναποδεικτους για τα συγκεκριμένα μέλη.
Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι θεωρούν οτι έτσι γίνονται αρεστοί σε εσένα, ενώ δε θα έπρεπε.
Φαίνεσαι αρκετά έξυπνος Ανθρωπος για να εχεις ανάγκη απο κλακαδορους .
 

kardinalios

Well-Known Member
Παιδιά δεν ξέρω πραγματικά τι έχει συμβεί με τον @Stripar . Ωστόσο και εμένα με έχει βοηθήσει όσο κανένας σε αυτό το φόρουμ . Ασχολήθηκε μαζί μου με έπαιρνε τηλέφωνο και μου μιλούσε για ώρες για το πώς να αντιμετωπίσω την α.α . Πότε του δεν μου είπε πήγαινε εκεί η πήγαινε άλλου για μ.μ . Ίσα ίσα όταν ήθελα να κλείσω στον Erdogan μου είπε ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα να μπω για μ.μ και ότι δεν είναι σωστή τακτική αυτή . Όταν ολοκλήρωσα περίπου ένα χρόνο θεραπείας τότε μου είπε πήγαινε όπου κρίνεις εσύ ..
Δεν έχω πλέον επαφή μαζί του , δεν ξέρω τι περνάει αλλά από άποψη γνώσεων και επιπεδου μόνο ο Cvial και ο Panos μπορούν να συγκριθούν μαζί του ...
 

anargiros88

Well-Known Member
Αν θυμάσαι @Panos1982 υπηρχε και ο αντίστοιχος Δημήτρης της εποχής ο οποίος είχε ακριβως την ίδια συμπεριφορά και τον ίδιο τροπο λειτουργίας στο φόρουμ και τελικά αποδείχτηκε οτι για καιρό δούλευε στην D@I......

Αυτό το θυμάμαι και εγώ ! Πάνε χρόνια από τότε !
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα