Konakihotel, injertocapilar (ferreira/lorenzo), fue, 1901 grafts, 26/9/2018

vag25

Well-Known Member
Δεν θυμομουν να ειχε θεματακι(μικρο βεβαια) στο crown.
Πως και δεν μπηκατε και εκει?

Σε buzz cut ειναι πολυ καλο παντως το αποτελεσμα.
Πως σου φαινεται CVIAL? Ρωταω γιατι λες συχνα οτι το μακρι μαλλι καλυπτει καλυτερα απο buz cut.
Eδω βλεπω το αναποδο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είχε. Του συνέστησε φίνα για να μην έχει θέμα μελλοντικά, ο Konaki είπε οχι και το θέμα έληξε εκει. Δεν μπήκαν σε crown γιατί ο Konaki ήθελε να βάλει ότι έμπαινε σε μια μέρα. Με αυτό το δεδομένο ήταν 1000 φορές προτιμότερο να τελείωνε μια και καλή με το μπροστά για να μην γινόταν μισή δουλειά (πάλι). Το crown του ελάχιστα φαίνεται με στεγνό μαλλί.

Το buzzcut φαίνεται καλύτερο όταν η πυκνότητα δεν είναι ικανοποιητική (ίδε τα περισσότερα αποτελέσματα DHI). Όταν η πυκνότητα είναι καλή τότε το μακρύ μαλλί έχει καλύτερη κάλυψη (και χάρη).
 

makis25

Well-Known Member
το ιδανικο με μια καλη μεταμοσχευση ειναι να εχεις επιλογες . Και κοντα και οχι και οπως θελει ο καθενας το μαλλι με οτι κουρεμα θελει. . Ο Λορεντζο οπως φαινεται απο τα περιστατικα που εχει δημοσιευσει κανει οτι θελει δεν υπαρχουν κολληματα γιατι και πυκνοτητες πετυχαινει , και ομοιογένεια εχει στη δοτρια . Κριμα στην Ελλαδα να μην υπαρχουν τετοιοι . Ισως να ειμαστε περιπου 10 χρονια πισω εδω . Ο αναστασακης ονειρευτηκε πως ειναι hasson wong και τελικα σε πυκνοτητες ανταγωνιζεται dhi . Η dhi σταθερα 10 graft/cm2 , ο βεκρης βαρβακειος αγορα . Οποτε οποιος μπορει να δωσει απο 4 χιλιαρικα και πανω παει ταξιδακι κυπρο η αλλού .
 

tasos33

Well-Known Member
10% απώλεια να μεν είναι ελάχιστη αλλα στα 3000graft είναι 300 graft, δεν τα λες και λίγα.




Επειδή μου αρέσει να λέω αλήθειες και να μην χαιδεύω αυτιά, είτε είναι μαύρα είτε άσπρα είτε εγχώρια είτε ξένα, είπα στον konaki να ζήτήσει από τον Lorenzo να του μετρήσει τα graft όπως είχα κάνει και εγώ για να ξέρουμε τι γίνεται. Έτσι και έγινε. Μετρήθηκαν αναλυτικά τα graft, ένα-ένα από την Marie Jose όπως έγινε και με μένα. Είναι προφανές ότι στον konaki επειδή μπήκαν και κάποια graft ανάμεσα σε μαμα μαλλιά σίγουρα δεν μπορούσαν να μετρηθούν και δεν μετρήθηκαν. Έτσι τη μέτρηση έγινε για τα περίπου 1050-1100 που μπήκαν στις μπροστινές άδειες περιοχές. Το συμπέρασμα είναι η φύτρωση κυμάνθηκε περίπου στο 95% και η συντριπτική πλειοψηφία των graft που χάθηκαν ήταν από την πλευρά του Feriduni/Villa. Να θυμίσω ότι ο Lorenzo έκανε 500g δεξιά όπως τον κοιτάμε και ο Ferudini 250g αριστερά και μετά η Villa άλλα 250 αριστερά, 50 στην δεξιά πλευρά στην πρώτη γραμμή και πύκνωση στα υπάρχοντα μαλλία πίσω άλλα 210 (αυτά δεν μετρήθηκαν).

Πλευρά Lorenzo, κάθε γραμμή είναι 100g, άρα μέχρι την μέση της δεξίας πλευράς 300g
Προβολή συνημμένου 19458

To μισό της δεξιάς και το μισό της αριστερής πλευράς, σύνολο 500. Χονδρικά 250g στην δεξιά άρα ο Λορενζο 250+300=550, σχεδόν 100% αφού αν θυμάστε στο νήμα του Konaki είχα γράψει ότι την πρώτη μέρα έβαλε 500g και άφησε χώρο για κάποια μονότριχα στην μπροστινή γραμμή να μπουν την επομένη απο την Villa.

Προβολή συνημμένου 19460

Πλευρά Ferudini/Villa, μισό δεξιάς πλευράς 200g και άλλα 250g από την άλλο μισό προς το κέντρο (πάνω φώτο) μας κάνει 450g

Προβολή συνημμένου 19462


Άρα η δεξιά πλευρά (Lorenzo) είναι στα 550g (έχοντας βάλει 550g, τα 50g από Villa)και η αριστερή πλευρά (Ferundini/Villa) 450g έχοντας βάλει 500g. Είναι προφανές ότι η φύτρωση είναι καλύτερη στην δεξιά πλευρά σε σχέση με την αριστερή αλλά και οι 2 σε υψηλό επίπεδο. 100% Lorenzo + 90% Ferudini/Villa = 95% σύνολο.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει ακρίβεια αλλά τα βασικά συμπεράσματα βγαίνουν.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στα 1260 εννοείς. Εμένα η απόψη μου είναι ότι χάθηκε, πρέπει να ήταν από τα μονότριχα που προήλθαν από το splitting και την τοποθέτηση με "τσιμπιδακια" του feriduni. Η καταπόνηση στο graft είναι μεγάλη.
 

makis25

Well-Known Member
επισης 6% με 10% απωλειες ειναι ενα πολυ καλο νουμερο για fue . 2%-6% ειναι ενα πολυ καλο νουμερο για απωλειες απο strip . Φαινεται πως σε πολυ μεγαλα σεσσιονς 5000+ σε μια μερα strip , 2-3 μερες fue , τα νουμερα αναμεσα σε fue στριπ συμπίπτουν . Επισης τα νουμερα αλλαζουν με φαρμακα οπως πχ η μινοξιδιλη επειδη αλλαζει ο κυκλος των τριχων και συνηθως συγχρονιζονται , οποτε πας στο 12 μηνο να μετρησεις τη βιωσιμότητα και σου βγαζει αλλα νουμερα , και αλλα νουμερα στο 18 μηνο . Νομιζω με αυστηρα κριτηρια οτι βγαινει πανω απο 90% πρεπει να θεωρειται πετυχημενο περιστατικο . Είτε βαλεις 500 είτε 3500 γραφτς . Αυτος ειναι και ενας τομεας των μεταμοσχευσεων που εχει πολυ ενδιαφερον και νομιζω υπαρχει χώρος για εξελιξη . Φαντασου δηλαδη στο μελλον , με ειδικες φαρμακευτικες παρεμβασεις ή καταλληλη μεθοδολογια να μπορεις να εχεις σε καθε περιστατικο κοντα στο 100% φυτρωση , και μαλιστα διχως το αρχικο σοκ , να μη πεφτουν καθολου τα γραφτς , να συνεχιζουν να μεγαλωνουν απ τις πρωτες μερες .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φαντασου δηλαδη στο μελλον , με ειδικες φαρμακευτικες παρεμβασεις ή καταλληλη μεθοδολογια να μπορεις να εχεις σε καθε περιστατικο κοντα στο 100% φυτρωση , και μαλιστα διχως το αρχικο σοκ , να μη πεφτουν καθολου τα γραφτς , να συνεχιζουν να μεγαλωνουν απ τις πρωτες μερες .

Αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα, δύσκολο όμως να επιτευχθεί γιατί η απώλεια και ανάκτηση ενέργειας από τους 37 στους 4 (ψυγειο) και πάλι στους 37 δημιουργεί τεράστιο σοκ που μόνο με χοντρό "τεχνητό" (μάλλον χημικό) μπουσταρισμα μπορεί να επιτευχθεί (και αν). Σε ένα βαθμό αυτό κάνει και η μίνο (με άλλο τρόπο) σε πολύ πιο light μορφή.
 

makis25

Well-Known Member
Ναι . Τωρα εχουμε καποια εργαλεια , hypothermosol ( που χρησιμοποιουν ολοι ) atpv ,( που χρησιμοποιουν αρκετοι) , minox μετα την επεμβαση ( που δε ξερω , καποιοι το προτεινουν αλλοι οχι ) ,prp σε δοτρια ληπτρια( καποια πρωτόκολλα και συγκεντρωσεις prp δουλευουν , καποια οχι , ποτε δε φτανει μονο μια αγωγη,ειναι λιγα τα αποτελεσματα με 2-3 αγωγες , ισως χρειαζονται μεχρι και 6-8 ανα μερικες εβδομαδες για αποτελεσματα) Αλλα ειναι ακομη μεγαλος ο δρομος . Πιστευω θα συμβεί ωστοσο. Σε μερικα χρονια θα εχουμε καλυτερα μετεγχειρητικα πρωτόκολλα ειδικα για fue , αυτο πιστευω .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
2%-6% ειναι ενα πολυ καλο νουμερο για απωλειες απο strip .

Το στριπ έχει πολύ μεγαλύτερες "κρυφές" απώλειες. Όταν πέφτει το νυστέρι για να κοπεί η λωρίδα πόσα graft γίνονται transect και μετά στο τριμάρισμα πετιούνται στον κουβά όλα τα stem cells που θα μπορούσαν αν είχαν μείνει στο κεφάλι να ξαναδώσουν τρίχες? Στην FUE αντιθέτως ακόμα και αν κάνεις transect έχεις 2 πιθανότητες, ή να αφήσεις τα stem cells μέσα στο κεφάλι οπότε ναι μεν χάνεις το graft αλλά αυτό που έμεινε θα ξαναβγάλει τρίχα ή έχεις πάρει τα stem cells στο χέρι οπότε αν τα ξαναεμφυτεύσεις έχεις μεγάλες πιθανότητες να μην χαθεί το graft.
 

makis25

Well-Known Member
ε καλα ναι. Το εχουμε νομιζω ξανασυζητησει περυσι προπερσι το ιδιο ζητημα . Ναι υπαρχει τρανσεξιον στη περιμετρο του στριπ . Το ποσο τραυμα αντεχει το δερμα και οι τριχες ομως παιζει παρα πολυ απο ανρθωπο σε ανθρωπο ειτε στριπ ειτε fue . To transection στα χειλη του στριπ περιοριζεται με το haber spreader σε πολυ χαμηλα νουμερα αλλα σε ερευνα που εκανα ηταν δυσκολο να εντοπισω στριπαδες που το χρησιμοποιουν . Ειμαι βεβαιος πως επαναλαμβανουμε την ιδια συζητηση cvial , μεγαλωνεις εσυ , μεγαλωνω κι εγω !
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έτσι είναι! το θέμα πάντως επαναλαμβάνω δεν είναι τόσο το transection αλλά τo που καταλήγουν τα stem cells. Εκεί είναι το ζουμί και στους στριπάδες δεν αρέσει να μιλάνε για αυτό..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
10 μέρες και ο konaki καθάρισε (κάτι λίγα έχουν μείνει). Με ζόρι και οδηγίες από μένα είναι η αλήθεια γιατί ήταν αρκετά τα graft. Ποστάρω φώτο όπου φαίνεται πλεον καθαρά το implantation και θα χρησιμοποιηθούν σαν reference για την πορεία του.

IMG_7797r.jpg

IMG_7807r.jpg


IMG_7808.jpg


IMG_7805r.jpg

IMG_7800r.jpg


IMG_7815.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως αυτό που μου αρέσει στη hairline είναι αυτά τα σκόρπια, λίγο πιο έξω, εδώ και εκεί (το έχει κάνει και σε μένα) που σου δίνει μια αίσθηση ασυμμετρίας/φυσικότητας και δεν ακολουθεί αυτό το άθλιο, συμμετρικό ζικ ζακ ή την ακόμη αθλιότερη ίσια γραμμή που κάνει μπαμ ότι είναι μμ, ιδιαίτερα όταν η πυκνότητα είναι μέτρια.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πέτυχα και ένα βιντεάκι του Fereirra στο youtube. Ίσως και το μόνο που υπάρχει αφού όπως έχω πει τα προηγούμενα χρόνια δούλευε μόνο χειρουργείο χωρίς δυνατότητα να δει ασθενείς πριν και μετά.


Αν του konaki η hairline έχει τέτοια εμφάνιση, πυκνότητα φυσικότητα θα μιλάμε για σουπερ αποτέλεσμα.
 

felaini

Active Member
Πάντως αυτό που μου αρέσει στην hairline είναι αυτά τα σκόρπια, λίγο πιο έξω, εδώ και εκεί (το έχει κάνει και σε μένα) που σου δίνει μια αίσθηση ασυμμετρίας/φυσικότητας και δεν ακολουθεί αυτό το άθλιο, συμμετρικό ζικ ζακ ή την ακόμη αθλιότερη ίσια γραμμή που κάνει μπαμ ότι είναι μμ, ιδιαίτερα όταν η πυκνότητα είναι μέτρια.
Για μενα ολα τα λεφτα σε μια μεταμοσχευση ειναι η φυσικοτητα της χερλαιν κ οντως αυτα τα σκορπια που χει βαλει απο δω κ απο κει που φαινονται ξεκαθαρα στις φωτο προσδιδουν σε μια αψογη φυσικη χερλαιν! Κατι που μ εκνευριζει στις ελληνικες κλινικες ειδικα στου βεκρη ειναι οι συμμετρικες χερλαιν ουτε χιλιοστο πιο κατω εστω κ μια τριχα που την κανουν ψευτικη.. καπως καλυτερες στην dhi κ ανεκτικα καλες στις κυπριακες.. κ απορω γιατι δεν το βελτιωνουνε! Εχω δει σε λορετζο κ ερντογαν σε βιντεακια με οχι κ τοσο σημαντικη πυκνοτητα αλλα πολυ φυσικες χερλαιν! Εχω την εντυπωση πως μια πετυχημενη μεταμοσχευση περα απ την φυτρωση ειναι η φυσικοτητα της ο διπλανος σου να μην καταλαβαινει τιποτα! Βεβαια αν εχουμε κ σχετικη πυκνοτητα μιλαμε για supreme μεταμοσχευση!
 

makis25

Well-Known Member
10 μέρες και ο konaki καθάρισε (κάτι λίγα έχουν μείνει). Με ζόρι και οδηγίες από μένα είναι η αλήθεια γιατί ήταν αρκετά τα graft. Ποστάρω φώτο όπου φαίνεται πλεον καθαρά το implantation και θα χρησιμοποιηθούν σαν reference για την πορεία του.

Προβολή συνημμένου 19496
Προβολή συνημμένου 19499

Προβολή συνημμένου 19500

Προβολή συνημμένου 19498
Προβολή συνημμένου 19497

Προβολή συνημμένου 19501
Σκ@τα , εσκασα απο τη ζηλια μου ! κοιτα ποσο υπεροχο φαινεται . Αληθινο , φυσικο . Λοιπον οσοι θελετε να φτιαξετε hairline , παρτε αυτες τις φωτο και δειξτε στους γιατρους ( και μη ) σας και πειτε θελω αυτο . Το πως ειναι τυχαια μοιρασμενα , το πως ειναι ξαπλωμενα ( σωστη φυσικη γωνια ) . Και μετα παρετε και φωτο απο τις απειραχτες δοτριες και πειτε , θελω αυτο . Και αν δειτε να ζοριζονται εστω ελαχιστα σηκωθητε φυγετε και μαζεψτε κανενα φραγκο να πατε σε αυτους που μπορουν . Αυτες οι φωτογραφιες ειναι πραγματικη αποκατασταση . Ειναι σα να μην εχασε καποιος μαλλι . Αυτο ειναι το ιδανικο . Αυτη ειναι τεχνη , γνωση και σημερινη τεχνολογια .
 

vlafo

Well-Known Member
Για μενα ολα τα λεφτα σε μια μεταμοσχευση ειναι η φυσικοτητα της χερλαιν κ οντως αυτα τα σκόρπια που χει βάλει απο δω κ απο κει που φαίνονται ξεκάθαρα στις φωτο προσδίδουν σε μια αψογη φυσικη χερλαιν! Κατι που μ εκνευριζει στις ελληνικες κλινικες ειδικα στου βεκρη ειναι οι συμμετρικες χερλαιν ουτε χιλιοστο πιο κατω εστω κ μια τριχα που την κανουν ψευτικη.. καπως καλυτερες στην dhi κ ανεκτικα καλες στις κυπριακες.. κ απορω γιατι δεν το βελτιωνουνε! Εχω δει σε λορετζο κ ερντογαν σε βιντεακια με οχι κ τοσο σημαντικη πυκνοτητα αλλα πολυ φυσικες χερλαιν! Εχω την εντυπωση πως μια πετυχημενη μεταμοσχευση περα απ την φυτρωση ειναι η φυσικοτητα της ο διπλανος σου να μην καταλαβαινει τιποτα! Βεβαια αν εχουμε κ σχετικη πυκνοτητα μιλαμε για supreme μεταμοσχευση!
Η φυσικότητα προσδιορίζετα από αυτήν την ανεπιτήδευτη ασυμμετρία ακριβώς και του κονάκι έτσ είναι . Όπως και στο βιντεακι του Ferreira.
Στον ερντογάν όμως έχω δει πολλά αποτελέσματα που κάνει καραμπάμ η μεταμοσχευση καθως προδιδεται από τη χερλάιν.
Τα δύο παραδείγματα εδώ από Πάνο και Paulo το αποδεικνύουν αυτό.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Akis-multi

Well-Known Member
Πέτυχα και ένα βιντεάκι του Fereirra στο youtube. Ίσως και το μόνο που υπάρχει αφού όπως έχω πει τα προηγούμενα χρόνια δούλευε μόνο χειρουργείο χωρίς δυνατότητα να δει ασθενείς πριν και μετά.


Αν του konaki η hairline έχει τέτοια εμφάνιση, πυκνότητα φυσικότητα θα μιλάμε για σουπερ αποτέλεσμα.
Να ρωτήσω κάτι; Αυτή η hairline δηλαδή δε θυμίζει κούκλας; Δεν είναι σκληρή και αφύσικη;
 

koumparos

Well-Known Member
Μάκη καλά τα λες αλλά είναι για λίγα πορτοφόλια στην Ελλάδα της κρίσης.
Το θέμα είναι αυτοί που μπορούν να επιλέγουν το καλυτερο.
 

makis25

Well-Known Member
να ρωτησω γιατι δε θυμαμαι , ο κονακι ειναι αρνητικος ακομα και για μινοξιδιλη ; εστω μια φορα τη μερα αφρο για παραδειγμα .
 
Μπλουζα